manolis Δημ. May 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 pou thn eidate thn anabatmisi vre paidia? piga simera sth boula sth nokia kai mou eipan oti den exei vgei akoma.ti ginete edo telika polla logia gia to tipota. ase pou ta pio polla minimata einai apo atoma pou akoma den exoun dei kan to kinito,edo kontevome na baglome ena toso kalo thlilefonaki axristo. psixremia.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep Δημ. May 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 pou thn eidate thn anabatmisi vre paidia? piga simera sth boula sth nokia kai mou eipan oti den exei vgei akoma.ti ginete edo telika polla logia gia to tipota. ase pou ta pio polla minimata einai apo atoma pou akoma den exoun dei kan to kinito,edo kontevome na baglome ena toso kalo thlilefonaki axristo. psixremia.... Και εγω πηγα στην βουλα (το ιδιο μου ειπαν) και στον Πειραια και στην Καλλιθεα.Τελικα εκανα την αναβαθμιση στο Π.Φαληρο :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoilt Δημ. May 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 jerei kaneis an irhe to n80 stin tim rotisa tin proigoumeni paraskeui kai mou eipan gia tin alli vdomada!!!!!!!!!:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] MY HPI RS4 3......... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. May 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 Έχω πρόβλημα στις περιοχές με οριακό σήμα. Βγαίνει πολύ εύκολα εκτός δικτύου. Πιο εύκολα από το Ν70. Παρατήρησα στο μενού εργαλεία -> ρυθμίσεις -> δίκτυο δεν υπάρχει το "Επιλογή φορέα". Βγαίνω και ξαναμπαίνω στο μενού και εμφανίζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. May 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 επιτέλους το είδα στα fnac σήμερα! δεν μπορώ να πω οτι ενθουσιάστηκα... καλό ηχείο, λίγο καλύτερο απο το Ν70 αλλά η οθόνη είναι πολύ σκοτεινή!! καμία σχέση με τη φωτεινότητα του Ν70 απο την άλλη το ηχείο και η οθόνη του Ν91 με απογοήτευσαν... δεν τ'αξίζει τόσα λεφτά μόνο ο 4gb σκληρός. Αν είστε σε δύλιμα, πάρτε το Ν80 Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
6680_mark Δημ. May 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 καλησπερα σε ολους αν εχει δοκιμασει κανενας καρτα 2GB ας μου δωσει τα φωτα του μην παραγγειλω αδικα Παράθεση Ν80power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. May 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 Έχω πρόβλημα στις περιοχές με οριακό σήμα. Βγαίνει πολύ εύκολα εκτός δικτύου. Πιο εύκολα από το Ν70. Παρατήρησα στο μενού εργαλεία -> ρυθμίσεις -> δίκτυο δεν υπάρχει το "Επιλογή φορέα". Βγαίνω και ξαναμπαίνω στο μενού και εμφανίζεται. Αυτό με το μενού είναι γνωστό bug... Το κάνει και σε εμένα!:worry: Όσο για το σήμα το βρίσκω κανονικό... Πιστεύω ότι και αυτό ωφείλετε στην έκδοση λογισμικού... Πάντος παρ'όλο που έχω πολύ χαμηλό σήμα λόγο αφαίρεσης κεραίας στη περιοχή μου δουλεύει καλύτερα σε σύγκριση με άλλες συσκευές...:blink: :cry: καλό ηχείο, λίγο καλύτερο απο το Ν70 αλλά η οθόνη είναι πολύ σκοτεινή!! καμία σχέση με τη φωτεινότητα του Ν70 Δεν συμφωνώ μαζί σου σχετικά με την οθόνη! Υπάρχει περίπτωση να το είχαν ρυθμίση στην κατότατη φωτηνότητα για να μην καίει πολύ μπαταρία! ;) καλησπερα σε ολους αν εχει δοκιμασει κανενας καρτα 2GB ας μου δωσει τα φωτα του μην παραγγειλω αδικα Ναι! Και δουλεύει απροβλημάτιστα :) αχχχχ μαλλον θα το παρω το κινητακι... προγραμματα εχουν βγει? η οχι ακομα? Έχουν βγεί μερικά... Φυσικά δεν έχουν σπαστεί ακόμα, αλλά είναι θέμα χρόνου αυτό! Επίσης 5000+ θέματα στο symbianthemes.com ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. May 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 paidia olo problhmata akouw gia auto kinhto ti ginetai??giati etsi?:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. May 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 Δεν συμφωνώ μαζί σου σχετικά με την οθόνη! Υπάρχει περίπτωση να το είχαν ρυθμίση στην κατότατη φωτηνότητα για να μην καίει πολύ μπαταρία! ;) δεν είμαι πρωτάρης στα S60 :rolleyes: πήγα στις ρυθμήσεις και εκεί ήταν ήδη στο τέρμα η φωτεινότητα.;) απ'την άλλη έλεγα μήπως έφταιγε το γεγονός ότι ήταν σκούρο το θέμα, ελαφρό σκούρο μπλέ, αλλα και πάλι θα φαινόταν.:confused: Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airb Δημ. May 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 Επιτέλους κατάφερα και συνδέθηκα με το wi-fi , η λύση τόσο καιρό ήταν μπροστά μου και τόσο απλή : να γυρίσω από τα ελληνικά σε αγγλικά , δυστυχώς η ελληνική γλώσσα για ρυθμίσεις υπολογιστών και γενικά τεχνολογίας είναι μόνο μπέρδεμα!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n80User Δημ. May 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 jerei kaneis an irhe to n80 stin tim rotisa tin proigoumeni paraskeui kai mou eipan gia tin alli vdomada!!!!!!!!!:) egw to pareiggeila apo e-shop kai se 2 ergasimes to eixa sta xeria mou kai me kalh timh Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Krals Δημ. May 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 Ρε παιδες μια ερωτηση επειδη μαλλον σε λιγο καιρο θα ειμαι κ εγω κατοχος του εν λογο κινητου: Επειδη βλεπω πως αρκετα bugs υπαρχουν με την πρωτη "φουρνια" του Ν80,το πολυποθητο firmaware update μπορεις να το κατεβασεις απ το site και να το κανεις install μονος σου ή πρεπει να πας σε ΝΟΚΙΑ καταστημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasmad Δημ. May 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 KSERI KANEANS EXW MEGALO PROBLIMA ME THN MPATARIA MONO MIA MERA KRATAEI ME TO ZORI SOS PEDIA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 @killing you πρωταρης μπορει να μην εισαι αλλα κ γω μιας κ το εχω μπορω να σ πω το ιδιο π σου παν.default ειναι καπως σκοτεινο...στις ρυθμισεις μολις το ανεβασα μια φορα ηταν οκ. Για την μπαταρια απενεργοποιηστε την επιλογη π κανει search gia wιfi εχω την εντυπωση οτι τρωει πολυ μπαταρια.δηλ ενα σηματακι με 4 κουκιδες π βγαζει διπλα απο την μπαταρια. +οτι με κανα 2ωρο wifi αντεξε 6ωρες κ νομιζα οτι ηταν χαλασμενο... πιο πανω καποιος αναφερει για aftermarket μεγαλυτερη μπαταρια... 1)μπορει να μ πει καποιος πως θα βαλω τις προσφατες κλησεις στο δεξι κουμπι στην αρχικη?μονο σαν μητρωο βρηκα επιλογη π τα χει ολα μαζι για το δεξι κουμπι κ γενικοτερα στο μενου μονο απο κει βλεπεις ληφθεισες κτλ? 2)υπαρχει τροπος περα του να ανοιγοκλεινω το πληκτρολογιο να κλειδωνει μονο του? Symbian OS 9.1 - Series 60 3rd Edition τα πρωτα προγραμματα κεy ktl οποιος εχει τουλ.για τον opera. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyler Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 Ναι υπάρχει. . . θα πατήσεις μια φορά το κουμπι on/off του τηλεφώνου και θα πας στην επιλογή "κλείδωμα πληκτρολογίου". Αν θες μπορείς να το ρυθμίσεις να κλειδώνει αυτόματα μετά από κάποιο χρονικό όριο. Θα πας ρυθμίσεις>ασφάλεια>τηλέφωνο και sim>περίοδος αυτόματου κλειδώματος και θα ορίσεις στα πόσα λεπτά θα κλειδώνει το πληκτρολόγιο:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_s60_s80 Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 καλησπερα σε ολους αν εχει δοκιμασει κανενας καρτα 2GB ας μου δωσει τα φωτα του μην παραγγειλω αδικαΠηρα μια stargem 2gb 150X ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ TOP!:D Παράθεση Johny Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_6600 Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 καλησπερα σε ολους αν εχει δοκιμασει κανενας καρτα 2GB ας μου δωσει τα φωτα του μην παραγγειλω αδικα Ναι, έβαλα μια 2GB Sandisk (από Photoagora στη Στουρνάρη, ευχαριστώ το φίλο που ανέφερε το link) και δουλεύει άψογα. Δοκίμασα και την ultra II και επίσης δουλεύει μια χαρά (δίχως διαφορά στην ταχύτητα όμως). Για άλλη μάρκα δεν ξέρω. Τα δεδομένα μεταφέρθηκαν μέσω card reader στη νέα κάρτα. Παράθεση In the Flesh? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 @killing you πρωταρης μπορει να μην εισαι αλλα κ γω μιας κ το εχω μπορω να σ πω το ιδιο π σου παν.default ειναι καπως σκοτεινο...στις ρυθμισεις μολις το ανεβασα μια φορα ηταν οκ. Για την μπαταρια απενεργοποιηστε την επιλογη π κανει search gia wιfi εχω την εντυπωση οτι τρωει πολυ μπαταρια.δηλ ενα σηματακι με 4 κουκιδες π βγαζει διπλα απο την μπαταρια. +οτι με κανα 2ωρο wifi αντεξε 6ωρες κ νομιζα οτι ηταν χαλασμενο... πιο πανω καποιος αναφερει για aftermarket μεγαλυτερη μπαταρια... 1)μπορει να μ πει καποιος πως θα βαλω τις προσφατες κλησεις στο δεξι κουμπι στην αρχικη?μονο σαν μητρωο βρηκα επιλογη π τα χει ολα μαζι για το δεξι κουμπι κ γενικοτερα στο μενου μονο απο κει βλεπεις ληφθεισες κτλ? 2)υπαρχει τροπος περα του να ανοιγοκλεινω το πληκτρολογιο να κλειδωνει μονο του? Symbian OS 9.1 - Series 60 3rd Edition τα πρωτα προγραμματα κεy ktl οποιος εχει τουλ.για τον opera. to koumpi poo apanta tis kliseis ayto kanei.to patas se katastasi anamonis k bgazeis tis prosfates Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n80User Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 Παιδιά μου παρουσίασε το εξής: εγκατέστησα κανα δυο theme και σταματησε να αναβοσβήνει το μπλε lead που έχει το κινητο επάνω αριστερα απο την οθόνη. καμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REVOIL Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 Το ίδιο συμβαίνει και σε εμένα. Ποιά themes έχεις εγκαταστήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n80User Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 Το ίδιο συμβαίνει και σε εμένα. Ποιά themes έχεις εγκαταστήσει; κατι [windows xp] και [windows xp2] απο το site του "forum.mobiletheme.com". τα απεγκατέστησα εντελώς, εκανα και επαναφορα του τηλεφωνου στις εργοστασιακές ρυθμισεις αλλα συνεχίζει και δεν αναβει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airb Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 Παιδιά μου παρουσίασε το εξής: εγκατέστησα κανα δυο theme και σταματησε να αναβοσβήνει το μπλε lead που έχει το κινητο επάνω αριστερα απο την οθόνη. καμιά ιδέα? Το μπλε led ανάβει όταν στο κινητό είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία νάρκης, για να το ελέγξεις πηγαίνεις: Μενού Εργαλεία Ρυθμίσεις Τηλέφωνο Προβολή Λειτουργία νάρκης –Ναι / Όχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyler Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 Κ εγώ εγκατέστησα αρκετά themes αλλά το λαμπακί αναβοσβήνει κανονικά....ελέγξτε την ρύθμιση που αναφέρει ο φίλος πιο πάνω;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n80User Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 Κ εγώ εγκατέστησα αρκετά themes αλλά το λαμπακί αναβοσβήνει κανονικά....ελέγξτε την ρύθμιση που αναφέρει ο φίλος πιο πάνω;) Ναι ρε ... δικιο έχετε μόλις τωρα το καταλαβα και εγω... δεν το ειχα προσεξει οτι αναβει οταν πεσει σε λυθαργο.. σας ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REVOIL Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 Την ίδια γκάφα έκανα κι εγώ. Τώρα οκ. Ευχαριστώ παίδες. Να κάνω και μια ερώτηση ακόμα; Γιατί στο κινητό μου δεν υπάρχει το quick office; Είχα ένα ασημί πρώτα και υπήρχε κανονικά. Σημειωτέων οτι το κινητό μου ήταν σφραγισμένο κατα την αγορά του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts