Jump to content

john_s60_s80

Members
  • Δημοσιεύσεις

    279
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by john_s60_s80

  1. Τα Ελληνκα ειναι οκ, η μεταφραση του 'mobile tv' ειναι 'tv στο κινητο':lol:, οταν το πατας λεει -αφου σκαναρει πρωτα-'μη διαθεσιμη τν ζωντανα'. Κατα τ αλλα ειναι μια πρωτης ταξεως 3G συσκευη,ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΗ απο Ν73(ειχα και ξερω),δεν ξερω αν εινα ελαφρως πιο λεπτη(αφου λειπει και το καπακι της καμερας),αλλα σιγουρα ειναι πολυ πιο 'COMPACT'. Η καμερουλα καλη ειναι (xωρις autofocus κτλ με led flash),μπορει και παραπλησια του iphone-δεν θελει ''κουνημα'' αυτο ειναι σιγουρο:p Το πληκτρολογιο ειναι 'ΑΨΟΓΟ',θυμιζει τα νεα NSERIES πληκτρολογια -μαυρα και compact-βεβαια με υπολειμματα παρελθοντος(Ν73),ΤΟ JOYSTICK,που ειναι αψογο και το multimedia πληκτρο. Ξενερωνεις οταν βλεπεις αντι usb την κλασικη Νοκια παλια θυρα,αλλα γενικα η ποιοτητα κατασκευης σε κανει να το ξεχασεις.. Η θυρα της καρτας μνημης ειναι ευκαμπτη και η μια ακρη μενει εφαπτομενη στο κινητο,οχι σαν το 73 που κρεμονταν σαν *** και χαλαρωνε μετα απο καιρο:) Ο ηχος παιδια μου φαινεται ΑΡΙΣΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ και 'μεστός',χωρις φυσικα να κλεινει ποτε ο player εκτος αν πατησεις 'εξοδος' σα το Ν82. Ακομη και το ακουστικο του τηλεφωνου ,δεν ειναι μια απλη τρυπα,αλλα εχει πλεγματακι μεταλλικο απο πανω-se-. Γενικα ειναι μια προσεγμενη κατασκευη με κυριο ατου την ΤV(αντε να δουμε ποτε:cry:) αλλα και τη μουσικη ,συνδιαζοντας ολα τα χαρακτηριστικα των s60.. Α! Η μπαταρια απλα JUST PERFECT 1,5 μερα χωρις να πεσει γραμμη so far,;)
  2. Μπα.. χλωμο.. Αν πατησεις 'καλαθι',λεει οτι δεν υπαρχει..:wacko:
  3. Οκ θα τις εχετε, απο Ντουμπαι,γυρω στα 450 δολλαρια,fp1 ειναι νομιζω..:)
  4. Παιδες εχω στα χερια μου ενα Ν77,ειναι πανεμορφο,για δευτερο τηλεφωνο ειναι ΠΡΩΤΟ!!!Μολις περναω τα Ελληνικα κι ολα ΟΚ!!!:)
  5. Η οθονη ειναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ. Πιστευω ειναι απ τα αρτιοτερα κινητα της Νοκια,δυσκολα μπορεις να βρεις κατι μειον. Τωρα το θεμα design ειναι καθαρα υποκειμενικο..:)
  6. Εμενα κανει 12,65 το χω μετρησει!!!:lol:
  7. Καλη η 'νικελ' προσοψη,αλλα πολλες δαχτυλιες ρε παιδι μου,ολο σκουπισμα θελει...:)
  8. Εχεις pm Παρακαλω για προσωπικες αποριες στελνετε pm, thanks:)
  9. Εδω στο σπιτι που γενικα δεν εχω καλο σημα πιανει αρκετα καλα εως ΤΕΛΕΙΑ,το wifi ειναι TOP!!! Εχω 2 το ενα το δινω (να βγαλουμε κανα σπασμενο;)) :http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=191885
  10. Παιδια το συνιστω ανεπιφυλακτα,ειναι κορυφαιο!!! Χωρις να με τρελαινει ιδιαιτερα η εμφανιση,το συνιστω για την ταχυτητα του την καμερα του, το screen rotating του, μου θυμιζει το apple μου. Τωρα περασα και τα Ελληνικα,ολα κομπλε!!! :D:rotfl:
  11. Γνωριζει κανεις product code για Ελλαδα???? ;););)
  12. Οποιος εχει η ειχε Ν73, μπορει να καταλαβει τι εστι Ν82. Βεβαια αποκλειονται αυτοι που θελουν slide κτλ Παντως εμενα με βολευει το monoblock:)
  13. Ανταλλαζω Ν95 8αρι με Ν82 !!! -Και τα ρεστα μια 8αρα καρτα μνημης!!!!--->ΤΩΡΑ!!! :happy:;):)
  14. Κανα νεο για να περασουμε ελληνικα υπαρχει?:) (Sorry gia to post me prolavan...)
  15. Οκ,απλα αν μπορεις μαθε πως περασαν τα ελληνικα- (καλα ειναι και τ αγγλικα,απλα οταν ψαχνεις τις ελληνικες επαφες αργεις να τις βρεις,-δεν υπαρχει αρχικο ελλ.γραμμα) :whistle:
  16. 1 Ερωτηση. Παιρνει βιντεο σαν ηχο κλησης?:)
  17. Πιστευω δεν παιζει τοσο ρολο η χωρα εισαγωγης αλλα η χωρα ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ.. Πηρα 2 απο ΗΠΑ αλλα ειναι Made in Finland :innocent:
  18. Ξέρεις ΠΩΣ τα εβαλαν? Το software σου ειναι ιδιο ακριβως με το απλου? (λχ διαφορες στο multimedia πληκτρο,video-ringtones ,n-gage games κτλ?)
  19. To hardware αλλαζει στη ram και στη flafh,πιστευω γινεται του απλου στο 8γιγα,του 8γιγα στο απλο δεν γινεται.. Ποιος ξερει,θα δειξει...:)
  20. Νασαι καλα,απορω αυτοι που τα πουλανε με ελληνικα τοσο μαγκες ειναι και τοχουν βρει εδω και τοσο καιρο? -(μυριζομαι εβαλαν το firmware του απλου Ν95...;))
  21. Παιδια,εβαλα το ελληνικο pr.code,πηγα στο updater,αλλα στο τελος δε μου δινει επιλογη να ξαναπερασω το firmware-για να μπουν τα ελληνικα. Καμια λυση???:blink:
  22. Αύγουστο. Το παλιο εφυγε νυχτα!!(τοχα με μαυρη προσοψη κιαυτο,με 4αρα καρτα) :)
  23. Δε μπορω να κρινω ακομα ,ειναι πολυ νωρις,θα δειξει ομως.. Ειναι αρκετα compact..:)
  24. Δε λεω οτι ηταν προβληματικο,απλα ΔΕΝ συγκρινεται το slide του με του απλου.Ειναι παρα πολυ σταθερο εξ αρχης. Ειναι θεμα κατασκευης,οσο και να το διορθωσαν πανω κατω το ιδιο ειναι και σε κινητα φιλων που εχω δει..:)
  25. Γυρω στα $1500 και τα δυο, οχι δεν ημουν απ τους πρωτους:), αλλα τωρα δεν προκειται να το μετανοιωσω που ειμαι...
×
×
  • Create New...