Jump to content

tyler

Members
  • Δημοσιεύσεις

    279
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

tyler's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Aλήθεια δέχεσαι δωρέαν τις αναβαθμίσεις? Τα mac os δεν χρειάζονται service packs και πείσης σου δίνουν δωρεάν το ilife που κάνει πολλά περισσότερα από τις αντιγραφές των vista. Έχεις και defender ε? Κράτα το και μην βάλεις άλλο software προστασίας είμαι σίγουρος ότι το εμπιστεύεσαι απόλυτα! Εμείς απλά δεν χρειαζόμαστε. Εγώ προσωπικά θα βάλω leopard και μάλιστα δωρεάν αν είναι αλήθεια αυτό που μου είπαν στο apple store Ότι όσοι πήραν υπολογιστή πριν τα leopard δικαιούνται δωρεάν αναβάθμιση στο σίγουρα καλυτερο λειτουργικό. Όλοι οι υπόλοιποι όχι μόνο χρειάζεστε αναβάθμιση hardware ή αγορά νέου υπολογιστή, αλλά θα πάρετε το φθηνότερο vista με τις λιγότερες λειτουργίες. Όταν κάτι δουλεύει άψογα το πληρώνω όσο όσο και αν δεν πάρω το leopard δωρεάν θα δώσω τα 100 ευρώ (όχι 500+ για ultimate vista) σε μια εταιρεία που με σέβεται και δεν με κοροϊδεύει πουλώντας υποσχέσεις για ασφάλεια και σταθερότητα. Εξαιτίας της micrοsoft δεν θα πάρω ποτέ ένα vaio που είναι κόσμημα αλλά θα έπαιρνα πολύ ευχαρίστως το macbook pro που είναι και ότι πρέπει για desktop replacement
  2. Ωχ santa rosa θεέ μου αυτό περίμενα μια ζωή Santa rosa me Vista το απόλυτο μηχάνημα :p Σύγκρινε ταχύτες του santa rosa σου με αυτές του macbook pro και έλα μετά να μου πείς για την περιβόητη νέα τεχνολογία μαζί με τα svista Όσο για τα compaq επειδή ξέρω 5 άτομα με hp και σε όλους χάλασαν δε θα ακουμπούσα ποτέ και ας είναι τα compaq η καλύτερη σειρά της hp πλέον. Αλλά έτσι και αλλιώς δεν θα ξαναπετάξω τα λεφτά μου σε συμβατικό υπολογιστή και με βλέπω να κρατάω το macbook μέχρι να το βαρεθώ.....
  3. Άντί να δίνουμε τα λέφτα μας για hardware που απαιτεί η microsoft προτιμάμε να τα δίνουμε σε έναν υπολογιστή που θα δουλεύει όπως δεν δουλεύει κανένας άλλος υπολογιστής οποιασδήποτε εταιρείας και μάλιστα για χρόνια! Μπορούμε να έχουμε οποιοδήποτε λογισμικό και λειτουργικό. Πάντως πλάκα έχει που παραδέχεστε μόνο τα λειτουργικά που μπορείτε να τρέξετε π.χ linux. Αυτό που δεν μπορείτε να έχετε το κατακρίνετε!! Σήμερα ήρθε ο τεχνικός της vivodi στα γραφεία μας και μόλις είδε τους imac το πρώτο που είπε ήταν : με τους mac σωθήκατε έ? :lol: Τώρα το να προσπαθεί οποιοσδήποτε να πείσει ότι τα windows είναι καλύτερα σε πρώην χρήστες windows, μου θυμίζει την διαφήμηση του οπαπ πάμε στοίχημα που ένας τύπος προσπαθεί να νανουρίσει κουκουβάγια και ένας άλλος να πουλήσει ψυγέια σε εσκιμόους :lol:
  4. Αυτοί οι εκατομμύρια χρήστες είναι αυτοί οι ίδιοι που κατηγορούν τα Vista σε ελληνικά φορουμ τα κατηγορούν όπως και στα ξένα. Μήπως εσύ είσαι από τους λίγους που τα βρήκες καταπληκτικά ?
  5. Μια φορά σύνδεσα usb memory σε vista και μου το αναγνώρισε για mp3 player την άλλη φορά μου το αναγνώρισε για ψηφιακή:lol: Είναι τραγικό να διαφημίζεις κάτι τόσο πολύ και στο τελός να γεμιίζει όλο μα όλο το ιντερνετ και τα reviews με δυσαρέσκεια:X :X :X Και κάποιοι προσπαθούν να σε πείσουν ότι είσαι ελέφαντας!
  6. Πάντως εδώ συκρίνουμε τα Tiger toy 2005 με τα ολοκαίνουρια Vista του 2007. Aπ'οτι βλέπω άλλοι τρέχουν κρυφτούν:lol: :lol: :lol: Το photo gallery των vista άλλη μια αντιγραφή του iphoto και πάλι δεν είναι καλύτερο:lol: Το preview των mac απλά ανοίγει φωτογραφίες φαξ και pdf κάτι που για να κάνουν τα vista πρεπει να έχουν acrobat και φυσικά μέχρι να ανοίξει το acrobat reader στα vista, έχω ανοίξει το αρχείο στο μακ και το έχω στείλει ήδη για εκτύπωση...Πριν ορμήσεις να με φας, σου λέω ότι αυτό το βλέπω κάθε μερα! Και αν γεμίσει και λίγο η registry καλύτερα να ετοιμάσεις καφέ μέχρι να φορτώσουν τα windows με όλα τα προγράμματα μπράβους στο παρασκήνιο!!!
  7. Όντως το itunes στο λαπτοπ του αδεφού μου με Xp σέρνεται....αντίθετα στο mac είναι ταχύτατο και η αναζήτηση πραγματικά απίστευτη. Το itunes store ανανεώνει αμέσως και γενικά δουλεύει όπως δουλεύει κάθε ενσωματωμένη εφαρμογή του mac os x. Όσοι έχουν δει το itunes των windows δεν έχει αυτόματα επιχειρήματα για να θάψει την Apple γιατί αν ήταν έτσι τι θα έπρεπε να κάνουμε εμέις για την microsoft :lol:
  8. Δεν ξέρω αλλά εφαρμογή preview της Apple είναι απλά καταπληκτική γιατί μπορείς να ανοίξεις ότι φοτο θες, φαξ, αρχεία pdf (!!!) να κάνεις μερική επεξεργασία και το κυριότερο....φορτώνει σε κλάσματα. Οποιαδήποτε τρίτη εφραμογή θα φορτώνει σε περισσότερο χρόνο και εγώ τουλάχιστον θέλω αμεσότητα στις εντολές μου. Υπάρχουν εφαρμογές στην σελίδα http://www.pure-mac.com και θα διαπιστώσεις και μόνος ότι έχεις πολλές επιλογές και τα πράγματα είναι πολύ απλά.
  9. Κάτι ακόμα...στο mac os κλικ μετράει και το πατημα του κουμπιού και όταν το αφήσεις... π.χ σύνδεση σε ένα ασύρματο δίκτυο. Κλικ και πατημένο πάνω στο σύμβολο του wifi, αφήνεις τον δείκτη πάνω στο δίκτυο που θες, αφήνεις το κουμπί και τέλος.... Σύνολο 1 κλικ!! Στα windows πόσα θέλει???
  10. +1 Σε μένα μια φορά κόλλησε το Word στο μακ. Έκανα force quit, έκλεισε αμέσως και μόλις το ξανανοιξε ήταν ανοιχτό το έγγραφο που μου είχε φάει ώρες να γράψω!! Στα windows αυτό απλά δεν γίνεται! Πατάς alt control delete κάνοντας προσευχή να πιάσει και μετά βρίζεις αφού πρώτα σε λούσει κρύος ιδρώτας. (Το έχω νιώσει :cry: )
  11. Φυσικά και είναι γερά και με πολύ καλά υλικά. Σε σχέση με τα acer που φοβάσαι να ανοίξεις την οθόνη για να μην σπάσει, τα ibm είνι αλεξίσφαιρα:happy: αν και λίγο άσχημα. Για να μέινουμε όμως στο θέμα μας, είτε πάρεις υπολογιστή των 600 ευρώ είτε πάρεις Vaio των 2500 τα ίδια κολλήματα θα τρως εφ'όσον χρησιμοποιείς τα παράθυρα, χαρακτηριστικά θα σας αναφέρω ένα παράδειγμα φίλου τοπογράφου. Χρησιμοποιεί scaner lazer για scanarisma χώρου και το autocad στα vista που έχει σέρνεται στον ολοκαίνουριο Vaio που έχει. Έβαλε το beryl και τρέχει πρόγραμμα ανοιχτού κώδικα για την επεξεργασία των σημείων και πλέον κάνει την δουλεία του χωρίς κόλλημα. To μόνο παραπάνω που έχουν τα windows είναι τα παιχνίδια :lol: Τα υπόλοιπα λειτουργικά είναι πολύ ανώτερα και σταθερά και αν τύχει να καίγεσαι για ένα πρόγραμμα που δεν βγαίνει σε mac os x και δεν υπάρχει αντίστοιχο τότε υπάρχει και το parallels..ούτε καν bootarisma σε windows για να μην χάσεις χρόνο από την δουλεία σου :lol:
  12. ALEX εγώ έχω υπολογιστή που για να φτάσεις την ταχύτητα του πρέπει να πάρεις πολύ ανώτερο hardware και φυσικά να προσέχεις τα windows να μην σου κολλήσουν τίποτα να κάνεις περιοδικούς "καθαρισμούς" και γενικά να το φροντίζεις για να δουλεύει σωστά. Μπορώ να τρέξω οποιοδηποτε λειτουργικό και οποιοδήποτε πρόγραμμα και για την σύγκριση mac vs windows δεν υπάρχει θέμα να διαφωνείς. Εκτός απο αυτό, ένας imac ομορφαίνει το γραφείο. Επιδόσεις που δεν μπορείς να φτάσεις και εμφάνιση ξεχωριστή. Δεν μπορείς να με πείσεις για το αντίθετο γιατί τόσα χρόνια windows είχα και έχω αλλάξει 3 desktop και 2 laptop. :rolleyes: Ειδικά το να υποστηρίζεις ότι σαν λειτουργικό τα vista είναι ανώτερα είναι άσκοπο από την στιγμή που το παραμικρό googliasma δείχνει το αντίθετο. Από την άλλη δεν μπορείς να παραδεχτείς τα review και τις άριστες κριτικές που δέχονται τα macbook οπως επίσης και τις άριστες κριτικές του mac os x. Δεν με ταΐζει η Apple για να την υποστηρίζω αλλά όπως και να έχει το πράγμα δεν μπορείς να αμφισβητείς κάποια πράγματα.
  13. Γιατί να μην τρέξω? Πρέπει να πάρω ibm και compaq ε? Σε macbook δεν μπορώ ούτε σε έναν vaio:lol:
  14. http://WWW.CNET.COM Σχεδόν σε όλα τα περιοδικά top choice. Μιλάμε για συνδιασμό λειτουργικού με hardware. Να πάρω ibm και να τρέχω vista? ευχαριστώ δεν θα πάρω!
  15. Ναι τα mac δεν είναι παιχνιδομηχανες.....αλλά σε περιβάλλον λειτουργικού αν τα vista χρειάζονται dx10 για το aero εδώ γελάμε δυνατά! Δεν πήρα υπολογιστή για παιχνίδια...τον πήρα για υπολογιστή! Για να παίζω έχω το Wii και το PS3. Όσο γι τον φίλο που είπε ότι η Apple απλά χρεώνει το brand κάνει πολύ μεγάλο λάθος γιατί αν ήταν έτσι δεν θα έπαιρνα τα macbook άριστες κριτικές σε αντίθεση με acer και hp.
×
×
  • Create New...