Jump to content

[Επίσημο] Nokia N80

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

pou thn eidate thn anabatmisi vre paidia? piga simera sth boula sth nokia kai mou eipan oti den exei vgei akoma.ti ginete edo telika polla logia gia to tipota.

ase pou ta pio polla minimata einai apo atoma pou akoma den exoun dei kan to kinito,edo kontevome na baglome ena toso kalo thlilefonaki axristo. psixremia....

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

pou thn eidate thn anabatmisi vre paidia? piga simera sth boula sth nokia kai mou eipan oti den exei vgei akoma.ti ginete edo telika polla logia gia to tipota.

ase pou ta pio polla minimata einai apo atoma pou akoma den exoun dei kan to kinito,edo kontevome na baglome ena toso kalo thlilefonaki axristo. psixremia....

Και εγω πηγα στην βουλα (το ιδιο μου ειπαν) και στον Πειραια και στην Καλλιθεα.Τελικα εκανα την αναβαθμιση στο Π.Φαληρο :D

Έχω πρόβλημα στις περιοχές με οριακό σήμα. Βγαίνει πολύ εύκολα εκτός δικτύου. Πιο εύκολα από το Ν70.

Παρατήρησα στο μενού εργαλεία -> ρυθμίσεις -> δίκτυο δεν υπάρχει το "Επιλογή φορέα". Βγαίνω και ξαναμπαίνω στο μενού και εμφανίζεται.

επιτέλους το είδα στα fnac σήμερα!

δεν μπορώ να πω οτι ενθουσιάστηκα...

καλό ηχείο, λίγο καλύτερο απο το Ν70

αλλά η οθόνη είναι πολύ σκοτεινή!! καμία σχέση με τη φωτεινότητα του Ν70

απο την άλλη το ηχείο και η οθόνη του Ν91 με απογοήτευσαν...

δεν τ'αξίζει τόσα λεφτά μόνο ο 4gb σκληρός.

Αν είστε σε δύλιμα, πάρτε το Ν80

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Έχω πρόβλημα στις περιοχές με οριακό σήμα. Βγαίνει πολύ εύκολα εκτός δικτύου. Πιο εύκολα από το Ν70.

Παρατήρησα στο μενού εργαλεία -> ρυθμίσεις -> δίκτυο δεν υπάρχει το "Επιλογή φορέα". Βγαίνω και ξαναμπαίνω στο μενού και εμφανίζεται.

Αυτό με το μενού είναι γνωστό bug... Το κάνει και σε εμένα!:worry:

Όσο για το σήμα το βρίσκω κανονικό... Πιστεύω ότι και αυτό ωφείλετε στην έκδοση λογισμικού... Πάντος παρ'όλο που έχω πολύ χαμηλό σήμα λόγο αφαίρεσης κεραίας στη περιοχή μου δουλεύει καλύτερα σε σύγκριση με άλλες συσκευές...:blink: :cry:

καλό ηχείο, λίγο καλύτερο απο το Ν70

αλλά η οθόνη είναι πολύ σκοτεινή!! καμία σχέση με τη φωτεινότητα του Ν70

Δεν συμφωνώ μαζί σου σχετικά με την οθόνη! Υπάρχει περίπτωση να το είχαν ρυθμίση στην κατότατη φωτηνότητα για να μην καίει πολύ μπαταρία! ;)

καλησπερα σε ολους αν εχει δοκιμασει κανενας καρτα 2GB ας μου δωσει τα φωτα του μην παραγγειλω αδικα

Ναι! Και δουλεύει απροβλημάτιστα :)

αχχχχ μαλλον θα το παρω το κινητακι... προγραμματα εχουν βγει? η οχι ακομα?

Έχουν βγεί μερικά... Φυσικά δεν έχουν σπαστεί ακόμα, αλλά είναι θέμα χρόνου αυτό!

Επίσης 5000+ θέματα στο symbianthemes.com !

Δεν συμφωνώ μαζί σου σχετικά με την οθόνη! Υπάρχει περίπτωση να το είχαν ρυθμίση στην κατότατη φωτηνότητα για να μην καίει πολύ μπαταρία! ;)

δεν είμαι πρωτάρης στα S60 :rolleyes:

πήγα στις ρυθμήσεις και εκεί ήταν ήδη στο τέρμα η φωτεινότητα.;)

απ'την άλλη έλεγα μήπως έφταιγε το γεγονός ότι ήταν σκούρο το θέμα, ελαφρό σκούρο μπλέ, αλλα και πάλι θα φαινόταν.:confused:

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Επιτέλους κατάφερα και συνδέθηκα με το wi-fi , η λύση τόσο καιρό ήταν μπροστά μου και τόσο απλή : να γυρίσω από τα ελληνικά σε αγγλικά , δυστυχώς η ελληνική γλώσσα για ρυθμίσεις υπολογιστών και γενικά τεχνολογίας είναι μόνο μπέρδεμα!:D

Ρε παιδες μια ερωτηση επειδη μαλλον σε λιγο καιρο θα ειμαι κ εγω κατοχος του εν λογο κινητου:

Επειδη βλεπω πως αρκετα bugs υπαρχουν με την πρωτη "φουρνια" του Ν80,το πολυποθητο firmaware update μπορεις να το κατεβασεις απ το site και να το κανεις install μονος σου ή πρεπει να πας σε ΝΟΚΙΑ καταστημα?

@killing you πρωταρης μπορει να μην εισαι αλλα κ γω μιας κ το εχω μπορω να σ πω το ιδιο π σου παν.default ειναι καπως σκοτεινο...στις ρυθμισεις μολις το ανεβασα μια φορα ηταν οκ.

Για την μπαταρια απενεργοποιηστε την επιλογη π κανει search gia wιfi εχω την εντυπωση οτι τρωει πολυ μπαταρια.δηλ ενα σηματακι με 4 κουκιδες π βγαζει διπλα απο την μπαταρια.

+οτι με κανα 2ωρο wifi αντεξε 6ωρες κ νομιζα οτι ηταν χαλασμενο...

πιο πανω καποιος αναφερει για aftermarket μεγαλυτερη μπαταρια...

1)μπορει να μ πει καποιος πως θα βαλω τις προσφατες κλησεις στο δεξι κουμπι στην αρχικη?μονο σαν μητρωο βρηκα επιλογη π τα χει ολα μαζι για το δεξι κουμπι κ γενικοτερα στο μενου μονο απο κει βλεπεις ληφθεισες κτλ?

2)υπαρχει τροπος περα του να ανοιγοκλεινω το πληκτρολογιο να κλειδωνει μονο του?

Symbian OS 9.1 - Series 60 3rd Edition τα πρωτα προγραμματα

κεy ktl οποιος εχει τουλ.για τον opera.

Ναι υπάρχει. . . θα πατήσεις μια φορά το κουμπι on/off του τηλεφώνου και θα πας στην επιλογή "κλείδωμα πληκτρολογίου".

Αν θες μπορείς να το ρυθμίσεις να κλειδώνει αυτόματα μετά από κάποιο χρονικό όριο. Θα πας ρυθμίσεις>ασφάλεια>τηλέφωνο και sim>περίοδος αυτόματου κλειδώματος και θα ορίσεις στα πόσα λεπτά θα κλειδώνει το πληκτρολόγιο:shifty:

καλησπερα σε ολους αν εχει δοκιμασει κανενας καρτα 2GB ας μου δωσει τα φωτα του μην παραγγειλω αδικα
Πηρα μια stargem 2gb 150X ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ TOP!:D
Johny

Ναι, έβαλα μια 2GB Sandisk (από Photoagora στη Στουρνάρη, ευχαριστώ το φίλο που ανέφερε το link) και δουλεύει άψογα. Δοκίμασα και την ultra II και επίσης δουλεύει μια χαρά (δίχως διαφορά στην ταχύτητα όμως). Για άλλη μάρκα δεν ξέρω.

Τα δεδομένα μεταφέρθηκαν μέσω card reader στη νέα κάρτα.

In the Flesh?

@killing you πρωταρης μπορει να μην εισαι αλλα κ γω μιας κ το εχω μπορω να σ πω το ιδιο π σου παν.default ειναι καπως σκοτεινο...στις ρυθμισεις μολις το ανεβασα μια φορα ηταν οκ.

Για την μπαταρια απενεργοποιηστε την επιλογη π κανει search gia wιfi εχω την εντυπωση οτι τρωει πολυ μπαταρια.δηλ ενα σηματακι με 4 κουκιδες π βγαζει διπλα απο την μπαταρια.

+οτι με κανα 2ωρο wifi αντεξε 6ωρες κ νομιζα οτι ηταν χαλασμενο...

πιο πανω καποιος αναφερει για aftermarket μεγαλυτερη μπαταρια...

1)μπορει να μ πει καποιος πως θα βαλω τις προσφατες κλησεις στο δεξι κουμπι στην αρχικη?μονο σαν μητρωο βρηκα επιλογη π τα χει ολα μαζι για το δεξι κουμπι κ γενικοτερα στο μενου μονο απο κει βλεπεις ληφθεισες κτλ?

2)υπαρχει τροπος περα του να ανοιγοκλεινω το πληκτρολογιο να κλειδωνει μονο του?

Symbian OS 9.1 - Series 60 3rd Edition τα πρωτα προγραμματα

κεy ktl οποιος εχει τουλ.για τον opera.

to koumpi poo apanta tis kliseis ayto kanei.to patas se katastasi anamonis k bgazeis tis prosfates

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Παιδιά μου παρουσίασε το εξής:

εγκατέστησα κανα δυο theme και σταματησε να αναβοσβήνει το μπλε lead που έχει το κινητο επάνω αριστερα απο την οθόνη.

καμιά ιδέα?

Το ίδιο συμβαίνει και σε εμένα. Ποιά themes έχεις εγκαταστήσει;

κατι [windows xp] και [windows xp2] απο το site του "forum.mobiletheme.com".

τα απεγκατέστησα εντελώς, εκανα και επαναφορα του τηλεφωνου στις εργοστασιακές ρυθμισεις αλλα συνεχίζει και δεν αναβει

Παιδιά μου παρουσίασε το εξής:

εγκατέστησα κανα δυο theme και σταματησε να αναβοσβήνει το μπλε lead που έχει το κινητο επάνω αριστερα απο την οθόνη.

καμιά ιδέα?

Το μπλε led ανάβει όταν στο κινητό είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία νάρκης, για να το ελέγξεις πηγαίνεις:

Μενού  Εργαλεία  Ρυθμίσεις  Τηλέφωνο  Προβολή  Λειτουργία νάρκης –Ναι / Όχι

Κ εγώ εγκατέστησα αρκετά themes αλλά το λαμπακί αναβοσβήνει κανονικά....ελέγξτε την ρύθμιση που αναφέρει ο φίλος πιο πάνω;)

Ναι ρε ... δικιο έχετε

μόλις τωρα το καταλαβα και εγω...

δεν το ειχα προσεξει οτι αναβει οταν πεσει σε λυθαργο..

σας ευχαριστώ πολύ!

Την ίδια γκάφα έκανα κι εγώ. Τώρα οκ. Ευχαριστώ παίδες. Να κάνω και μια ερώτηση ακόμα; Γιατί στο κινητό μου δεν υπάρχει το quick office; Είχα ένα ασημί πρώτα και υπήρχε κανονικά. Σημειωτέων οτι το κινητό μου ήταν σφραγισμένο κατα την αγορά του.