VIPdriver Δημ. Παρασκευή στις 10:48 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 10:48 μμ 1 hour ago, memoriesradio said: Mikel 4all κ ξερό ψωμί. Αντε κ coffee island (με έκπτωση 2€ από το thank you). Πάει θα κοπεί κ αυτό μόλις σταματήσω τη βονταφον. 8 1 Παράθεση - Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. Σάββατο στις 08:13 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 08:13 πμ στα κινητα ποτε περιπου αρχιζει να πεταει προσφορες ανανεωσης; 1 μηνα πριν την ληξη ή νωριτερα; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. Σάββατο στις 09:05 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 09:05 πμ 16 ώρες πριν, MIKU said: Από Ελλάδα προς ΕΕ έχει χρέωση! Σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο δεν έχει. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. Σάββατο στις 09:09 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 09:09 πμ (edited) 6 minutes ago, TakeOverNet said: Σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο δεν έχει. Με 3,90€ το μήνα μπορείς να καλείς Ευρώπη από Ελλάδα απεριόριστα.. Όταν είσαι ήδη Ευρώπη (εκτός Ελλάδας), καλείς σε όλη την Ευρώπη δωρεάν και απεριόριστα. Edited Σάββατο στις 09:12 πμ by Teiresias_ 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. Σάββατο στις 09:48 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 09:48 πμ 1 ώρα πριν, GaleaNatur said: στα κινητα ποτε περιπου αρχιζει να πεταει προσφορες ανανεωσης; 1 μηνα πριν την ληξη ή νωριτερα; Συνήθως 2 μήνες πριν. Την γνώμη σας: 14Τ ή Α55; 6 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. Σάββατο στις 12:54 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 12:54 μμ 3 ώρες πριν, memoriesradio said: Την γνώμη σας: 14Τ ή Α55; Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος από Samsung. Αν ρωτούσες την κοπέλα μου θα σου έλεγε σίγουρα IPhone 😅😅😅😅 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. Σάββατο στις 01:13 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 01:13 μμ 3 ώρες πριν, memoriesradio said: Συνήθως 2 μήνες πριν. Την γνώμη σας: 14Τ ή Α55; Από περιέργεια τα έψαξα λίγο. Σε θέμα υλικού μου φαίνεται καλύτερο το xiaomi. Σε θέμα λογισμικού πάλι, δεν πολυεμπιστεύομαι τη xiaomi, κερδίζει η samsung. Νομίζω δε θα απογοητευτείς όποιο κι αν πάρεις. Αλήθεια δικτυακά ποιο είναι καλύτερο; Exynos ή mediatek; 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. Σάββατο στις 02:31 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 02:31 μμ 4 ώρες πριν, memoriesradio said: Συνήθως 2 μήνες πριν. Την γνώμη σας: 14Τ ή Α55; Είμαστε λίγο εκτός, αλλά δεν νομίζω ότι θα έχεις παράπονο όποιο και να διαλέξεις. Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος από το 13T, και το νεότερο είναι ακόμα καλύτερο. Εάν είσαι ήδη μέσα σε ένα από τα δύο οικοσυστήματα από πλευράς λογισμικού, διάλεξε αυτό. Διαφορετικά... το πιο όμορφο, το φτηνότερο ή όποια άλλη παράμετρο προτιμάς 😛 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. Σάββατο στις 02:50 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 02:50 μμ 1 ώρα πριν, marios239 said: Από περιέργεια τα έψαξα λίγο. Σε θέμα υλικού μου φαίνεται καλύτερο το xiaomi. Σε θέμα λογισμικού πάλι, δεν πολυεμπιστεύομαι τη xiaomi, κερδίζει η samsung. Νομίζω δε θα απογοητευτείς όποιο κι αν πάρεις. Αλήθεια δικτυακά ποιο είναι καλύτερο; Exynos ή mediatek; Mediatek 5 3 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. Σάββατο στις 03:01 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 03:01 μμ 5 ώρες πριν, TakeOverNet said: Σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο δεν έχει. Δεν έχεις διαβάσει τις εξελίξεις στο νήμα... 3 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. Σάββατο στις 03:12 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 03:12 μμ (edited) 5 ώρες πριν, memoriesradio said: Συνήθως 2 μήνες πριν. Την γνώμη σας: 14Τ ή Α55; Α55 λόγω υποστήριξης. Έχω το Α54 κι έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος τελικά από τον Exynos, απ όσα έχω διαβάσει. Έκανα κι εγώ τη μετάβαση από το Redmi Note 8 pro σε Α54. Έπαθα σοκ στην αρχή για το λογισμικό, αλλά πλέον δεν το αλλάζω, είναι πολύ πιο παραμετροποιήσιμο από τα Xiaomi. Edited Σάββατο στις 03:14 μμ by katsiletra 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Σάββατο στις 03:19 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 03:19 μμ 5 ώρες πριν, memoriesradio said: Την γνώμη σας: 14Τ ή Α55; Σε προδιαγραφές και γρηγοράδα το 14Τ καλύτερο και για αυτό κοστίζει +100€ αλλά το Α55 καλυτερο (όχι όμως και πιο γρήγορο) hardware και firmware και υποστήριξη. Οποτε αν ειααι από αυτούς (όπως εγώ) που θέλουν να κρατάνε μια συσκευή 4-5 χρονια Α55. Αν θες απλά power για 1-2 χρόνια 14Τ. ΥΓ. πιο offtopic πεθαίνεις. 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. Σάββατο στις 03:34 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 03:34 μμ 11 minutes ago, opmgls said: Σε προδιαγραφές και γρηγοράδα το 14Τ καλύτερο και για αυτό κοστίζει +100€ αλλά το Α55 καλυτερο (όχι όμως και πιο γρήγορο) hardware και firmware και υποστήριξη. Οποτε αν ειααι από αυτούς (όπως εγώ) που θέλουν να κρατάνε μια συσκευή 4-5 χρονια Α55. Αν θες απλά power για 1-2 χρόνια 14Τ. ΥΓ. πιο offtopic πεθαίνεις. Να προσθέσω ότι φέτος είπα να αλλάξω μπαταρία στο 8 pro κι επειδή αυτός που έχει το service εδώ στην περιοχή είναι φίλος, μου είπε ότι οι μπαταρίες που τους δίνουν για αλλαγή είναι ιμιτασιόν με λίγα λόγια κι όχι μαμίσιες όπως στις άλλες εταιρείες με ότι συνεπάγεται. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Σάββατο στις 04:16 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 04:16 μμ (edited) 43 minutes ago, katsiletra said: Να προσθέσω ότι φέτος είπα να αλλάξω μπαταρία στο 8 pro κι επειδή αυτός που έχει το service εδώ στην περιοχή είναι φίλος, μου είπε ότι οι μπαταρίες που τους δίνουν για αλλαγή είναι ιμιτασιόν με λίγα λόγια κι όχι μαμίσιες όπως στις άλλες εταιρείες με ότι συνεπάγεται. Ε το μόνο που συνεπάγεται, είναι τζουφια χωρητικότητα μπαταρίας. Δηλαδή αρκετά μικρότερη από την ονομαστική. Δεν τίθεται θέμα ασφαλείας πάντως. Είχα βάλει σε ένα htc ( το 10 αν το θυμάται κανείς) που νόμιζα ότι είναι αυθεντική, αλλά μετά είδα πόσο κράταγε και το κατάλαβα. Βέβαια το 8 pro με τόσα κινητά που έχει βγάλει η xiaomi μέχρι τώρα, θεωρείται σχεδόν προπολεμικο με το ρυθμό που τα λανσάρει λολ 😂 Οπότε σου λέει, πάρε καινούργιο φθηνό, κάπως έτσι. 1 hour ago, katsiletra said: Α55 λόγω υποστήριξης. Έχω το Α54 κι έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος τελικά από τον Exynos, απ όσα έχω διαβάσει. Έκανα κι εγώ τη μετάβαση από το Redmi Note 8 pro σε Α54. Έπαθα σοκ στην αρχή για το λογισμικό, αλλά πλέον δεν το αλλάζω, είναι πολύ πιο παραμετροποιήσιμο από τα Xiaomi. Γενικά τα Samsung είναι τα καλύτερα Android. Απλά ποιοτικά τα μεσαίας κατηγορίας Samsung είναι πιο πίσω πιστεύω από τα Xioami. Περί ορέξεως είναι όλα αυτά πάντα φυσικά 😎 6 ώρες πριν, memoriesradio said: Συνήθως 2 μήνες πριν. Την γνώμη σας: 14Τ ή Α55; Σε προλάβαμε ή πήρες κάποιο ήδη; 😛 Ξεφύγαμε από το θέμα, αλλά εγώ προσωπικά, θα πήγαινα σε έναν κωτσοβολο ξέρω γω, να τα δω δίπλα δίπλα όσο μπορώ και έτσι θα διάλεγα. Δικτυακά μάλλον mediatek είναι καλύτερα. Αλλά όποιο και αν πάρεις, καλυμμένος θα είσαι για τα επόμενα 5 χρόνια από άποψη επεξεργαστή και δικτυακά, τουλάχιστον οπωσδήποτε με το Samsung που τους δίνουν και αρκετά χρόνια update 😎 Edited Σάββατο στις 04:18 μμ by johnny_htc 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. Σάββατο στις 04:38 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 04:38 μμ @johnny_htcκάτσε μην τον δούμε να ανεβάζει τίποτα μετρήσεις με κάνα iPhone 16 pro, με Nova Unlimited Ultra Power Edge SA+++. 😂😂😂 Black Network - Green Memories... 🤣🤣🤣 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Σάββατο στις 04:42 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 04:42 μμ 1 minute ago, katsiletra said: @johnny_htcκάτσε μην τον δούμε να ανεβάζει τίποτα μετρήσεις με κάνα iPhone 16 pro, με Nova Unlimited Ultra Power Edge SA+++. 😂😂😂 Black Network - Green Memories... 🤣🤣🤣 Φαντάζεσαι; Μας "δούλεψε" ότι θα πάρει mid range συσκευή, αλλά τσιμπάει ναυαρχίδα τελικά για να έχει την καλύτερη λήψη του edge sa δικτύου 🗿😂😂😂 Πάνε και τα netmonitor, πάνε και τα nperf, πάνε όλα. Νόβα ονλυ 🤣🤣🤣 3 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. Σάββατο στις 04:56 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 04:56 μμ (edited) Τελικά πήρα το Άϊ Φον 19 Προ Πλας. Για το nPerf (και τις υπόλοιπες 845 εφαρμογές που δεν θα παίζουν στο άι φον) κλάϊν. Για την ώρα Redmi Note 8 Pro. Αύριο ή μεθαύριο, 14Τ (51%) ή Α55 (49%), + μία τηλεκάρτα για το Μετρό Θεσσαλονίκης... 14Τ για επιδόσεις, κάμερα & χαρακτηριστικά. Α55 για όνομα, software & υποστήριξη. Και τα 2, 4 χρόνια αναβαθμίσεις OS & 5 χρόνια Security Updates Μέχρι και τα σχηματικά του κυκλώματος έχω βρει για να κάνω συγκρίσεις. Τον Κωτσόβολο χρειαζόμουν; Στο δια ταύτα, και στα καταστήματα αυτά που έχουμε πει και εδώ χθες και προχθές ισχύουν. Στην ΕΕ κανονικά η χρήση της ομιλίας και τα 76GB Data. Για το Unlimited πάντα. Χρέωση 3.90€ για χρήση του χρόνου ομιλίας στην ΕΕ, μόνο για τα προγράμματα χαμηλότερα του Unlimited. Edited Σάββατο στις 04:58 μμ by memoriesradio 10 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. Σάββατο στις 05:08 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 05:08 μμ 7 ώρες πριν, memoriesradio said: Συνήθως 2 μήνες πριν. Την γνώμη σας: 14Τ ή Α55; Οποίο και να πάρεις τα ελληνικά δίκτυα ποτέ δεν θα τερματίσουν το μόντεμ ιδιαίτερα στην επαρχία με τις δήθεν αναβαθμίσεις που κάνουν 😂 Υπάρχει φυσικά και το nova 5g που είναι ειδικό στο ετζ σα πλας 😂😂😂😂 4 5 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. Σάββατο στις 05:14 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 05:14 μμ (edited) 56 minutes ago, memoriesradio said: Τελικά πήρα το Άϊ Φον 19 Προ Πλας. Για το nPerf (και τις υπόλοιπες 845 εφαρμογές που δεν θα παίζουν στο άι φον) κλάϊν. Για την ώρα Redmi Note 8 Pro. Αύριο ή μεθαύριο, 14Τ (51%) ή Α55 (49%), + μία τηλεκάρτα για το Μετρό Θεσσαλονίκης... 14Τ για επιδόσεις, κάμερα & χαρακτηριστικά. Α55 για όνομα, software & υποστήριξη. Και τα 2, 4 χρόνια αναβαθμίσεις OS & 5 χρόνια Security Updates Μέχρι και τα σχηματικά του κυκλώματος έχω βρει για να κάνω συγκρίσεις. Τον Κωτσόβολο χρειαζόμουν; Στο δια ταύτα, και στα καταστήματα αυτά που έχουμε πει και εδώ χθες και προχθές ισχύουν. Στην ΕΕ κανονικά η χρήση της ομιλίας και τα 76GB Data. Για το Unlimited πάντα. Χρέωση 3.90€ για χρήση του χρόνου ομιλίας στην ΕΕ, μόνο για τα προγράμματα χαμηλότερα του Unlimited. Τελικά το new ανανέωσες ή το Int; Ακόμα θα προσθέσω ότι για τα Samsung σέρβις υπάρχει παντού, συν ότι μπορείς να κάνεις επέκταση εγγύησης 2 χρόνια επιπλέον μέσα από το site της Samsung, γύρω στα 25 ευρώ, οπότε θα έχεις 4 χρόνια. Στα Xiaοmi....🙄🙄 🙄 Edited Σάββατο στις 05:53 μμ by katsiletra 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. Σάββατο στις 05:40 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 05:40 μμ 26 minutes ago, katsiletra said: Τελικά το new ανανέωσες ή το Int; Ακόμα θα προσθέσω ότι για τα Samsung σέρβις υπάρχει παντού συν ότι μπορείς να κάνεις επέκταση εγγύησης 2 χρόνια επιπλέον μέσα από το site της Samsung, γύρω στα 25 ευρώ, οπότε θα έχεις 4 χρόνια. Στα Xiaοmi....🙄🙄 🙄 Κανένα ακόμα. Αύριο ή μεθαύριο. 4 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. Σάββατο στις 05:48 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 05:48 μμ 7 minutes ago, memoriesradio said: Κανένα ακόμα. Αύριο ή μεθαύριο. Άρα θα έχουμε και από εσένα 5G μετρήσεις;;;; 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. Σάββατο στις 06:02 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 06:02 μμ (edited) @mixtri Samsung... 🤔🤔🤔 Edited Σάββατο στις 06:02 μμ by p_k 5 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Σάββατο στις 06:04 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 06:04 μμ 1 minute ago, p_k said: @mixtri Samsung... 🤔🤔🤔 Σαμσουνγκ ονλυ 4g τύπου n78 😂 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. Σάββατο στις 06:08 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 06:08 μμ 3 minutes ago, elkons said: Σαμσουνγκ ονλυ 4g τύπου n78 😂 Thanks... No exynos. 4 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. Σάββατο στις 06:08 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 06:08 μμ (edited) 6 minutes ago, p_k said: @mixtri Samsung... 🤔🤔🤔 Δως μου την γνώση σου γέροντα... 21 minutes ago, aektzhs 1 said: Άρα θα έχουμε και από εσένα 5G μετρήσεις;;;; Λες; Άντε να σας μωβίσω και το nPerf... Edited Σάββατο στις 06:09 μμ by memoriesradio 4 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts