VIPdriver Δημ. October 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2023 1 hour ago, geokor11 said: 26,44 Euro Είναι πολυ καλη τιμή για να έχεις τα παντα απεριόριστα. Μπορείς να καλέσεις την εξυπ.πελατων και να τους ρωτήσεις ποιες προσφορες είναι διαθέσιμες για ανανέωση στο νουμερο σου. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. October 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2023 Είναι πολυ καλη τιμή για να έχεις τα παντα απεριόριστα. Μπορείς να καλέσεις την εξυπ.πελατων και να τους ρωτήσεις ποιες προσφορες είναι διαθέσιμες για ανανέωση στο νουμερο σου. 21 δίνω εγώ στο business ultra, δεν συμφωνώ. Να πιέσει ο φίλος Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. October 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2023 https://www.vodafone.gr/v-sos-band-terms-conditions/Αυτά τα είδα όλα πουθενά δεν βρίσκω ουτε το band ουτε το Shop του ούτε τεχνικά χαρακτηριστικά του. ΠαράξενοSent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk Έχουν σταματήσει να παρέχονται για νέους πελάτες και σύντομα και για παλιούς. Ααα οκ τώρα εξηγούνται όλα. Τζάμπα έφαγα 2 μέρες να ψάχνω πληροφορίες! Με έσωσες.Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk 3 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. October 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2023 1 hour ago, zerokill said: Αυτά τα είδα όλα πουθενά δεν βρίσκω ουτε το band ουτε το Shop του ούτε τεχνικά χαρακτηριστικά του. Παράξενο Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk Ααα οκ τώρα εξηγούνται όλα. Τζάμπα έφαγα 2 μέρες να ψάχνω πληροφορίες! Με έσωσες. Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk Πάντως αν κάποτε χρειαστείς την υπηρεσία, απλά βγαίνεις έξω στο δρόμο και αρχίζεις να φωνάζεις "Χωριανοί! Χωριανοί!". Band και χαζά... 2 1 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2023 (edited) Παρά τις αυξήσεις και τα θέματα στο δίκτυο, έχει βγάλει μια προσφορά για το RED 10GB στα 25,72€ και δώρο το Galaxy a34. Είναι 0,72€ πάνω από το κανονικό πάγιο μόνο, δηλαδή βγαίνει αρκετά φθηνά. Ίσως ενδιαφέρει κάποιον 🙂 Αν υπάρχει και σταθερό ή άλλο συμβόλαιο, πέφτει στα 22€. Με απαλλαγή πάει ακόμα πιο κάτω, στα 20€ με άλλη σύνδεση ή στα 23,40€ χωρίς. Με άλλη σύνδεση επίσης διπλασιάζονται τα δεδομένα. Edited October 18, 2023 by paanos 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsgeo Δημ. October 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2023 (edited) Έχω Vodafone Red Ulimited με 27,28€ και τέλος του μήνα μου έχουν ως "προσφορά" στα 28,13€ για τον πρώτο χρόνο και γύρω στο 1,5€ έξτρα ως αύξηση λόγω πληθωρισμού λένε... 😂 τον δεύτερο χρόνο, για διάρκεια συμβολαίου 24 μήνες. Δεδομένου ότι συνάδελφος χωρίς συνδυασμό σταθερής έχει πετύχει κοντά στα 21€ το ίδιο πακέτο και έπειτα από πάνω από 10 χρόνια συνδρομητής το θεωρώ κοροϊδία να προβώ σε ανανέωση. Τί με συμβουλεύετε να κάνω δεδομένου ότι δεν επιθυμώ αύξηση, δεν με ενδιαφέρει η άμεση παροχή των ίδιων υπηρεσιών, σκέφτομαι και την μετάβαση σε καρτοκινητο, να κινηθώ προς φορητότητα; Εάν δεν κάνω καμιά ενέργεια για ανανέωση τί θα συμβεί με την σύνδεση μου μετά τη λήξη του υπάρχοντος προγράμματος; Edited October 18, 2023 by dsgeo 3 Παράθεση Nokia 3330, Nokia 6230, Nokia 6300, LG GT505, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Nexus, LG G2,LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jobous Δημ. October 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2023 Που να δεις σε μένα που έχω το Giga Unlimited Ultra στα 29,33, που το είχα πάρει στην black friday του 2021 και μου ήρθε για ανανέωση το Red Unlimited new στα 30,69 €. 2 1 Παράθεση VF Giga Unlimited Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. October 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2023 35 minutes ago, dsgeo said: Έχω Vodafone Red Ulimited με 27,28€ και τέλος του μήνα μου έχουν ως "προσφορά" στα 28,13€ για τον πρώτο χρόνο και γύρω στο 1,5€ έξτρα ως αύξηση λόγω πληθωρισμού λένε... 😂 τον δεύτερο χρόνο, για διάρκεια συμβολαίου 24 μήνες. Δεδομένου ότι συνάδελφος χωρίς συνδυασμό σταθερής έχει πετύχει κοντά στα 21€ το ίδιο πακέτο και έπειτα από πάνω από 10 χρόνια συνδρομητής το θεωρώ κοροϊδία να προβώ σε ανανέωση. Τί με συμβουλεύετε να κάνω δεδομένου ότι δεν επιθυμώ αύξηση, δεν με ενδιαφέρει η άμεση παροχή των ίδιων υπηρεσιών, σκέφτομαι και την μετάβαση σε καρτοκινητο, να κινηθώ προς φορητότητα; Εάν δεν κάνω καμιά ενέργεια για ανανέωση τί θα συμβεί με την σύνδεση μου μετά τη λήξη του υπάρχοντος προγράμματος; Πάρε το τμήμα διακοπών της vodafone και πες ότι λες εδώ. Απλά ότι σε με συμφέρει και ότι ο ανταγωνισμός (πχ η nova) παίζει προσφορά με 21 ευρώ όλα απεριόριστα (πες σε ένα άλλο καρτοκινητο που έχω να το κάνω συμβόλαιο) και ας μην έχεις καρτοκινητο στη nova. Εκεί θα σου κάνουν σίγουρα κάτι καλύτερο. Έχω το τηλέφωνο του τμήματος διακοπών της σταθερής. Δε ξέρω αν είναι το ίδιο και στην κινητή όμως για να στο δώσω. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. October 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2023 34 minutes ago, dsgeo said: Έχω Vodafone Red Ulimited με 27,28€ και τέλος του μήνα μου έχουν ως "προσφορά" στα 28,13€ για τον πρώτο χρόνο και γύρω στο 1,5€ έξτρα ως αύξηση λόγω πληθωρισμού λένε... 😂 τον δεύτερο χρόνο, για διάρκεια συμβολαίου 24 μήνες. Δεδομένου ότι συνάδελφος χωρίς συνδυασμό σταθερής έχει πετύχει κοντά στα 21€ το ίδιο πακέτο και έπειτα από πάνω από 10 χρόνια συνδρομητής το θεωρώ κοροϊδία να προβώ σε ανανέωση. Τί με συμβουλεύετε να κάνω δεδομένου ότι δεν επιθυμώ αύξηση, δεν με ενδιαφέρει η άμεση παροχή των ίδιων υπηρεσιών, σκέφτομαι και την μετάβαση σε καρτοκινητο, να κινηθώ προς φορητότητα; Εάν δεν κάνω καμιά ενέργεια για ανανέωση τί θα συμβεί με την σύνδεση μου μετά τη λήξη του υπάρχοντος προγράμματος; Με ίδια χρήματα λογικά μπορείς να εξασφαλίσεις και απεριόριστα Cosmote. Εάν δεν κάνεις τίποτα, θα μετατραπεί σε αορίστου, με κάποια απροσδιόριστη έκπτωση. Συνήθως καταλήγει λίγο ακριβότερο από όσο πλήρωνες πριν, και μπορείς να φύγεις όποτε θέλεις αζημίως. Κάποιες φορές μένει το ίδιο με πριν, και πολύ σπάνια το έχω δει να γυρνάει σε ονομαστική τιμή. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jobous Δημ. October 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2023 (edited) 1 ώρα πριν, haki said: Το υπέγραψα πριν δέκα ημέρες. Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο. Ωραίος !!! Αλλά τον τρόπο δεν έγραψες !!!! Επίσης να φανταστώ φορητότητα. Edited October 18, 2023 by jobous 4 Παράθεση VF Giga Unlimited Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. October 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2023 Έχω Vodafone Red Ulimited με 27,28€ και τέλος του μήνα μου έχουν ως "προσφορά" στα 28,13€ για τον πρώτο χρόνο και γύρω στο 1,5€ έξτρα ως αύξηση λόγω πληθωρισμού λένε... τον δεύτερο χρόνο, για διάρκεια συμβολαίου 24 μήνες. Δεδομένου ότι συνάδελφος χωρίς συνδυασμό σταθερής έχει πετύχει κοντά στα 21€ το ίδιο πακέτο και έπειτα από πάνω από 10 χρόνια συνδρομητής το θεωρώ κοροϊδία να προβώ σε ανανέωση. Τί με συμβουλεύετε να κάνω δεδομένου ότι δεν επιθυμώ αύξηση, δεν με ενδιαφέρει η άμεση παροχή των ίδιων υπηρεσιών, σκέφτομαι και την μετάβαση σε καρτοκινητο, να κινηθώ προς φορητότητα; Εάν δεν κάνω καμιά ενέργεια για ανανέωση τί θα συμβεί με την σύνδεση μου μετά τη λήξη του υπάρχοντος προγράμματος; Αύξηση 1,5 δεν έχουν κάνει σε κανέναν.Στην ίδια τιμή περίπου έχω και εγώ.Θέλει να παζαρεύεις και αισχατη λύση φορητότητα.Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk 3 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. October 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2023 2 minutes ago, zerokill said: Αύξηση 1,5 δεν έχουν κάνει σε κανέναν.Στην ίδια τιμή περίπου έχω και εγώ. Θέλει να παζαρεύεις και αισχατη λύση φορητότητα. Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk Κάνε φορητότητα στο unlimited της NOVA! Λογικά θα σε ενοχλήσουν με αντιπροσφορά! 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. October 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2023 1 hour ago, Chrischal1908 said: Κάνε φορητότητα στο unlimited της NOVA! Λογικά θα σε ενοχλήσουν με αντιπροσφορά! 6 ώρες πριν, dsgeo said: Έχω Vodafone Red Ulimited με 27,28€ και τέλος του μήνα μου έχουν ως "προσφορά" στα 28,13€ για τον πρώτο χρόνο και γύρω στο 1,5€ έξτρα ως αύξηση λόγω πληθωρισμού λένε... 😂 τον δεύτερο χρόνο, για διάρκεια συμβολαίου 24 μήνες. Δεδομένου ότι συνάδελφος χωρίς συνδυασμό σταθερής έχει πετύχει κοντά στα 21€ το ίδιο πακέτο και έπειτα από πάνω από 10 χρόνια συνδρομητής το θεωρώ κοροϊδία να προβώ σε ανανέωση. Τί με συμβουλεύετε να κάνω δεδομένου ότι δεν επιθυμώ αύξηση, δεν με ενδιαφέρει η άμεση παροχή των ίδιων υπηρεσιών, σκέφτομαι και την μετάβαση σε καρτοκινητο, να κινηθώ προς φορητότητα; Εάν δεν κάνω καμιά ενέργεια για ανανέωση τί θα συμβεί με την σύνδεση μου μετά τη λήξη του υπάρχοντος προγράμματος; Πάρε στο τμήμα προσφορών. Ως έσχατη λύση η φορητότητα σε καρτοκινητό όμως εφόσον θέλεις να παραμείνεις στην Vodafone 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. October 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2023 Ακριβως 17,05€ μου το εδωσαν και εμενα υστερα απο φορητοτητα στη Nova. 4 1 Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsgeo Δημ. October 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2023 (edited) On 19/10/2023 at 1:57 ΜΜ, manolog3 said: Ακριβως 17,05€ μου το εδωσαν και εμενα υστερα απο φορητοτητα στη Nova. Αυτό πώς έγινε; Έκανες αίτημα για φορητοτητα και σε κάλεσαν για αντιπροσφορά; Έχω μιλήσει με το τμήμα προσφορών με δική μου πρωτοβουλία καθώς και έπειτα από όχληση δική τους. Είναι ανένδοτοι στην τιμή που αναφέρω πιο πάνω της ανανέωσης. Δεν με ενδιαφέρει να παραμείνω στη vodafone καθότι δεν έχω μείνει ιδιαίτερα ευχαριστημένος και συγκεκριμένα όσον αφορά την κάλυψη του δικτύου και την εξυπηρέτηση. Το πακέτο στη nova που αναφέρετε όλοι είναι στα 33€ από το site τους. Δεν συμφέρει σε καμία περίπτωση. Έτσι για να έχετε ένα μέτρο σύγκρισης σχετικά με το ποσό κορόιδα μας έχουν στην Ελλάδα, στην Κύπρο καθότι μένω εδώ τα τελευταία χρόνια, έχω με 30€ cablenet όλα απεριόριστα και vdsl 100 mbps. Άρα να κινήσω ενέργειες για αίτημα φορητοτητας πχ στην what's up που στην παρούσα φάση καλύπτομαι ήδη με το κυπριακό πακέτο μήπως κ τυχόν με καλέσουν για αντιπροσφορά; Edited October 20, 2023 by dsgeo 2 Παράθεση Nokia 3330, Nokia 6230, Nokia 6300, LG GT505, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Nexus, LG G2,LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. October 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2023 55 minutes ago, dsgeo said: Άρα να κινήσω ενέργειες για αίτημα φορητοτητας πχ στην what's up που στην παρούσα φάση καλύπτομαι ήδη με το κυπριακό πακέτο μήπως κ τυχόν με καλέσουν για αντιπροσφορά; Γενικα η αιτηση φορητοτητας δινει πιθανοτητες να παρεις καποια καλυτερη προσφορα. Υπαρχει ομως και η περιπτωση να μην σε παρουν καθολου τηλέφωνο. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. October 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2023 1 ώρα πριν, dsgeo said: Άρα να κινήσω ενέργειες για αίτημα φορητοτητας πχ στην what's up που στην παρούσα φάση καλύπτομαι ήδη με το κυπριακό πακέτο μήπως κ τυχόν με καλέσουν για αντιπροσφορά; Καλύτερα να πας σε f2g που υποτίθεται ότι αυτός είναι ο ανταγωνισμός της Vodafone. Η cosmote ούτως ή άλλως είναι πρώτη με διαφορά. Ίσως το πάρουν πατριωτικά και σε κρατήσουν με καλύτερες τιμές. Από την άλλη η nova βγάζει που και που μετατροπές από f2g σε unlimited με καλές τιμές μέσα από την εφαρμογή. 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. October 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2023 Εγώ που έφυγα από vf για νοβα (καρτοκινητά κ τα δυο), με πήρε η cosmote για προσφορά!!… μέσα στην εβδομάδα… 15,6€ απεριόριστα 2000sms με 5gb συμβόλαιο Βλεπουν τις φορητότητες & οι τρεις… 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. October 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2023 Εγώ που έφυγα από vf για νοβα (καρτοκινητά κ τα δυο), με πήρε η cosmote για προσφορά!!… μέσα στην εβδομάδα… 15,6€ απεριόριστα 2000sms με 5gb συμβόλαιο Βλεπουν τις φορητότητες & οι τρεις… Εκτός των 2 εταιρειών που εμπλέκονται στην φορητότητα κάνεις άλλος δεν μπορεί να δεί την φορητότητα ενός αριθμού. Ήταν απλά σύμπτωση Στάλθηκε από το SM-S911B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. October 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2023 Με πήραν μόλις έφυγα από την κοσμοτε κ πήγα στη vf πριν 7 μήνες, και με ξαναπήραν μόλις άφησα τη vf και πήγα στη nova. Σύμπτωση; Σύμπτωση … 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. October 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2023 9 ώρες πριν, hercoulis said: Με πήραν μόλις έφυγα από την κοσμοτε κ πήγα στη vf πριν 7 μήνες, και με ξαναπήραν μόλις άφησα τη vf και πήγα στη nova. Σύμπτωση; Σύμπτωση … Υποκλοπές. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. October 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2023 21 ώρες πριν, dsgeo said: Αυτό πώς έγινε; Έκανες αίτημα για φορητοτητα και σε κάλεσαν για αντιπροσφορά; Έχω μιλήσει με το τμήμα προσφορών με δική μου πρωτοβουλία καθώς και έπειτα από όχληση δική τους. Είναι ανένδοτοι στην τιμή που αναφέρω πιο πάνω της ανανέωσης. Δεν με ενδιαφέρει να παραμείνω στη vodafone καθότι δεν έχω μείνει ιδιαίτερα ευχαριστημένος και συγκεκριμένα όσον αφορά την κάλυψη του δικτύου και την εξυπηρέτηση. Το πακέτο στη nova που αναφέρετε όλοι είναι στα 33€ από το site τους. Δεν συμφέρει σε καμία περίπτωση. Έτσι για να έχετε ένα μέτρο σύγκρισης σχετικά με το ποσό κορόιδα μας έχουν στην Ελλάδα, στην Κύπρο καθότι μένω εδώ τα τελευταία χρόνια, έχω με 30€ cablenet όλα απεριόριστα και vdsl 100 mbps. Άρα να κινήσω ενέργειες για αίτημα φορητοτητας πχ στην what's up που στην παρούσα φάση καλύπτομαι ήδη με το κυπριακό πακέτο μήπως κ τυχόν με καλέσουν για αντιπροσφορά; Εκανα φορητοτητα, αλλα οχι για unlimited στη Nova αλλα για τα 6GB. 3 Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. October 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2023 Έκανα συμβόλαιο στο red unlimited με 25€. Μέχρι πόσες extra sim μπορώ να πάρω με 3€ έκαστη; Αν μπορώ π.χ. μέχρι και 3 υπάρχει κανένα πρόβλημα στα δεδομένα μήπως, δηλαδή λόγω μεγάλης κατανάλωσης ταυτόχρονα να μπαίνει κόφτης ή να μειώνεται η ταχύτητα; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. October 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2023 5 minutes ago, damierom said: Έκανα συμβόλαιο στο red unlimited με 25€. Μέχρι πόσες extra sim μπορώ να πάρω με 3€ έκαστη; Αν μπορώ π.χ. μέχρι και 3 υπάρχει κανένα πρόβλημα στα δεδομένα μήπως, δηλαδή λόγω μεγάλης κατανάλωσης ταυτόχρονα να μπαίνει κόφτης ή να μειώνεται η ταχύτητα; Νομίζω είναι μέχρι 4 με χρέωση 3/μήνα εκτός αν έχεις σταθερό που τις δίνουν δωρεάν. Έχει κάποιος τηλέφωνο στο οποίο να μπορώ να πάρω προσφορά για Giga unlimited business ultra? Θέλω να κάνω μια συνδεση με το Business πακέτο όπως πήραν πριν ένα μήνα και πολλοί ιδιώτες από το φόρουμ γιατί στο εξωτερικό δεν έχει περιορισμό στην ταχύτητα όπως τα απλά προγράμματα για ιδιώτες 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. October 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2023 6 minutes ago, Gv2008 said: Έχει κάποιος τηλέφωνο στο οποίο να μπορώ να πάρω προσφορά για Giga unlimited business ultra? Θέλω να κάνω μια συνδεση με το Business πακέτο όπως πήραν πριν ένα μήνα και πολλοί ιδιώτες από το φόρουμ γιατί στο εξωτερικό δεν έχει περιορισμό στην ταχύτητα όπως τα απλά προγράμματα για ιδιώτες Δοκίμασε από cleveroffers. Αυτοί δίνουν business συμβόλαια. Από εκεί πήρα το onenet για το σπίτι. 3 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts