Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 hour ago, geokor11 said:

26,44 Euro

Είναι πολυ καλη τιμή για να έχεις τα παντα απεριόριστα. Μπορείς να καλέσεις την εξυπ.πελατων και να τους ρωτήσεις ποιες προσφορες είναι διαθέσιμες για ανανέωση στο νουμερο σου. 

Είναι πολυ καλη τιμή για να έχεις τα παντα απεριόριστα. Μπορείς να καλέσεις την εξυπ.πελατων και να τους ρωτήσεις ποιες προσφορες είναι διαθέσιμες για ανανέωση στο νουμερο σου. 
21 δίνω εγώ στο business ultra, δεν συμφωνώ. Να πιέσει ο φίλος

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτά τα είδα όλα πουθενά δεν βρίσκω ουτε το band ουτε το Shop του ούτε τεχνικά χαρακτηριστικά του. Παράξενο

Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk
Έχουν σταματήσει να παρέχονται για νέους πελάτες και σύντομα και για παλιούς. 

Ααα οκ τώρα εξηγούνται όλα. Τζάμπα έφαγα 2 μέρες να ψάχνω πληροφορίες!
Με έσωσες.

1 hour ago, zerokill said:

Αυτά τα είδα όλα πουθενά δεν βρίσκω ουτε το band ουτε το Shop του ούτε τεχνικά χαρακτηριστικά του. Παράξενο

Ααα οκ τώρα εξηγούνται όλα. Τζάμπα έφαγα 2 μέρες να ψάχνω πληροφορίες!
Με έσωσες.

Πάντως αν κάποτε χρειαστείς την υπηρεσία, απλά βγαίνεις έξω στο δρόμο και αρχίζεις να φωνάζεις "Χωριανοί! Χωριανοί!".

Band και χαζά...

"Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης

Παρά τις αυξήσεις και τα θέματα στο δίκτυο, έχει βγάλει μια προσφορά για το RED 10GB στα 25,72€ και δώρο το Galaxy a34. Είναι 0,72€ πάνω από το κανονικό πάγιο μόνο, δηλαδή βγαίνει αρκετά φθηνά. Ίσως ενδιαφέρει κάποιον 🙂

Αν υπάρχει και σταθερό ή άλλο συμβόλαιο, πέφτει στα 22€. Με απαλλαγή πάει ακόμα πιο κάτω, στα 20€ με άλλη σύνδεση ή στα 23,40€ χωρίς. 
Με άλλη σύνδεση επίσης διπλασιάζονται τα δεδομένα.

Edited by paanos

Έχω Vodafone Red Ulimited με 27,28€ και τέλος του μήνα μου έχουν ως "προσφορά" στα 28,13€ για τον πρώτο χρόνο και γύρω στο 1,5€ έξτρα ως αύξηση λόγω πληθωρισμού λένε... 😂 τον δεύτερο χρόνο, για διάρκεια συμβολαίου 24 μήνες. 

Δεδομένου ότι συνάδελφος χωρίς συνδυασμό σταθερής έχει πετύχει κοντά στα 21€ το ίδιο πακέτο και έπειτα από πάνω από 10 χρόνια συνδρομητής το θεωρώ κοροϊδία να προβώ σε ανανέωση. 

Τί με συμβουλεύετε να κάνω δεδομένου ότι δεν επιθυμώ αύξηση, δεν με ενδιαφέρει η άμεση παροχή των ίδιων υπηρεσιών, σκέφτομαι και την μετάβαση σε καρτοκινητο, να κινηθώ προς φορητότητα; 

Εάν δεν κάνω καμιά ενέργεια για ανανέωση τί θα συμβεί με την σύνδεση μου μετά τη λήξη του υπάρχοντος προγράμματος; 

Edited by dsgeo
Nokia 3330, Nokia 6230, Nokia 6300, LG GT505, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Nexus, LG G2,LG G4

Που να δεις σε μένα που έχω το Giga Unlimited Ultra στα 29,33, που το είχα πάρει στην black friday του 2021 και μου ήρθε για ανανέωση το Red Unlimited new στα 30,69 €.

VF Giga Unlimited Ultra

35 minutes ago, dsgeo said:

Έχω Vodafone Red Ulimited με 27,28€ και τέλος του μήνα μου έχουν ως "προσφορά" στα 28,13€ για τον πρώτο χρόνο και γύρω στο 1,5€ έξτρα ως αύξηση λόγω πληθωρισμού λένε... 😂 τον δεύτερο χρόνο, για διάρκεια συμβολαίου 24 μήνες. 

Δεδομένου ότι συνάδελφος χωρίς συνδυασμό σταθερής έχει πετύχει κοντά στα 21€ το ίδιο πακέτο και έπειτα από πάνω από 10 χρόνια συνδρομητής το θεωρώ κοροϊδία να προβώ σε ανανέωση. 

Τί με συμβουλεύετε να κάνω δεδομένου ότι δεν επιθυμώ αύξηση, δεν με ενδιαφέρει η άμεση παροχή των ίδιων υπηρεσιών, σκέφτομαι και την μετάβαση σε καρτοκινητο, να κινηθώ προς φορητότητα; 

Εάν δεν κάνω καμιά ενέργεια για ανανέωση τί θα συμβεί με την σύνδεση μου μετά τη λήξη του υπάρχοντος προγράμματος; 

Πάρε το τμήμα διακοπών της vodafone και πες ότι λες εδώ. Απλά ότι σε με συμφέρει και ότι ο ανταγωνισμός (πχ η nova) παίζει προσφορά με 21 ευρώ όλα απεριόριστα (πες σε ένα άλλο καρτοκινητο που έχω να το κάνω συμβόλαιο) και ας μην έχεις καρτοκινητο στη nova. Εκεί θα σου κάνουν σίγουρα κάτι καλύτερο. Έχω το τηλέφωνο του τμήματος διακοπών της σταθερής. Δε ξέρω αν είναι το ίδιο και στην κινητή όμως για να στο δώσω. 

34 minutes ago, dsgeo said:

Με ίδια χρήματα λογικά μπορείς να εξασφαλίσεις και απεριόριστα Cosmote.

Εάν δεν κάνεις τίποτα, θα μετατραπεί σε αορίστου, με κάποια απροσδιόριστη έκπτωση. Συνήθως καταλήγει λίγο ακριβότερο από όσο πλήρωνες πριν, και μπορείς να φύγεις όποτε θέλεις αζημίως. Κάποιες φορές μένει το ίδιο με πριν, και πολύ σπάνια το έχω δει να γυρνάει σε ονομαστική τιμή.

1 ώρα πριν, haki said:

Το υπέγραψα πριν δέκα ημέρες.

Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο.

Στιγμιότυπο οθόνης 2023-10-18 175328.png

Ωραίος !!! Αλλά τον τρόπο δεν έγραψες !!!! Επίσης να φανταστώ φορητότητα.

Edited by jobous

VF Giga Unlimited Ultra

Έχω Vodafone Red Ulimited με 27,28€ και τέλος του μήνα μου έχουν ως "προσφορά" στα 28,13€ για τον πρώτο χρόνο και γύρω στο 1,5€ έξτρα ως αύξηση λόγω πληθωρισμού λένε... τον δεύτερο χρόνο, για διάρκεια συμβολαίου 24 μήνες. 

Αύξηση 1,5 δεν έχουν κάνει σε κανέναν.Στην ίδια τιμή περίπου έχω και εγώ.
Θέλει να παζαρεύεις και αισχατη λύση φορητότητα.

2 minutes ago, zerokill said:

Αύξηση 1,5 δεν έχουν κάνει σε κανέναν.Στην ίδια τιμή περίπου έχω και εγώ.
Θέλει να παζαρεύεις και αισχατη λύση φορητότητα.

Κάνε φορητότητα στο unlimited της NOVA! Λογικά θα σε ενοχλήσουν με αντιπροσφορά!

1 hour ago, Chrischal1908 said:

Κάνε φορητότητα στο unlimited της NOVA! Λογικά θα σε ενοχλήσουν με αντιπροσφορά!

6 ώρες πριν, dsgeo said:

Πάρε στο τμήμα προσφορών. Ως έσχατη λύση η φορητότητα σε καρτοκινητό όμως εφόσον θέλεις να παραμείνεις στην Vodafone

Ακριβως 17,05€ μου το εδωσαν και εμενα υστερα απο φορητοτητα στη Nova.

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

On 19/10/2023 at 1:57 ΜΜ, manolog3 said:

Ακριβως 17,05€ μου το εδωσαν και εμενα υστερα απο φορητοτητα στη Nova.

Αυτό πώς έγινε; Έκανες αίτημα για φορητοτητα και σε κάλεσαν για αντιπροσφορά; 

Έχω μιλήσει με το τμήμα προσφορών με δική μου πρωτοβουλία καθώς και έπειτα από όχληση δική τους. 

Είναι ανένδοτοι στην τιμή που αναφέρω πιο πάνω της ανανέωσης. 

Δεν με ενδιαφέρει να παραμείνω στη vodafone καθότι δεν έχω μείνει ιδιαίτερα ευχαριστημένος και συγκεκριμένα όσον αφορά την κάλυψη του δικτύου και την εξυπηρέτηση. 

Το πακέτο στη nova που αναφέρετε όλοι είναι στα 33€ από το site τους. Δεν συμφέρει σε καμία περίπτωση. 

Έτσι για να έχετε ένα μέτρο σύγκρισης σχετικά με το ποσό κορόιδα μας έχουν στην Ελλάδα, στην Κύπρο καθότι μένω εδώ τα τελευταία χρόνια, έχω με 30€ cablenet όλα απεριόριστα και vdsl 100 mbps. 

Άρα να κινήσω ενέργειες για αίτημα φορητοτητας πχ στην what's up που στην παρούσα φάση καλύπτομαι ήδη με το κυπριακό πακέτο μήπως κ τυχόν με καλέσουν για αντιπροσφορά; 

Edited by dsgeo
Nokia 3330, Nokia 6230, Nokia 6300, LG GT505, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Nexus, LG G2,LG G4

55 minutes ago, dsgeo said:

Άρα να κινήσω ενέργειες για αίτημα φορητοτητας πχ στην what's up που στην παρούσα φάση καλύπτομαι ήδη με το κυπριακό πακέτο μήπως κ τυχόν με καλέσουν για αντιπροσφορά; 

Γενικα η αιτηση φορητοτητας δινει πιθανοτητες να παρεις καποια καλυτερη προσφορα. Υπαρχει ομως και η περιπτωση να μην σε παρουν καθολου τηλέφωνο. 

1 ώρα πριν, dsgeo said:

Καλύτερα να πας σε f2g που υποτίθεται ότι αυτός είναι ο ανταγωνισμός της Vodafone. Η cosmote ούτως ή άλλως είναι πρώτη με διαφορά. Ίσως το πάρουν πατριωτικά και σε κρατήσουν με καλύτερες τιμές. 

Από την άλλη η nova βγάζει που και που μετατροπές από f2g σε unlimited με καλές τιμές μέσα από την εφαρμογή.

Εγώ που έφυγα από vf για νοβα (καρτοκινητά κ τα δυο), με πήρε η cosmote για προσφορά!!… μέσα στην εβδομάδα… 15,6€ απεριόριστα 2000sms με 5gb συμβόλαιο  

Βλεπουν τις φορητότητες & οι τρεις…

Εγώ που έφυγα από vf για νοβα (καρτοκινητά κ τα δυο), με πήρε η cosmote για προσφορά!!… μέσα στην εβδομάδα… 15,6€ απεριόριστα 2000sms με 5gb συμβόλαιο  
Βλεπουν τις φορητότητες & οι τρεις…

Εκτός των 2 εταιρειών που εμπλέκονται στην φορητότητα κάνεις άλλος δεν μπορεί να δεί την φορητότητα ενός αριθμού. Ήταν απλά σύμπτωση

Στάλθηκε από το SM-S911B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Με πήραν μόλις έφυγα από την κοσμοτε κ πήγα στη vf πριν 7 μήνες, και με ξαναπήραν μόλις άφησα τη vf και πήγα στη nova. 
Σύμπτωση;

Σύμπτωση …

9 ώρες πριν, hercoulis said:

Με πήραν μόλις έφυγα από την κοσμοτε κ πήγα στη vf πριν 7 μήνες, και με ξαναπήραν μόλις άφησα τη vf και πήγα στη nova. 
Σύμπτωση;

Σύμπτωση …

Υποκλοπές.

21 ώρες πριν, dsgeo said:

Αυτό πώς έγινε; Έκανες αίτημα για φορητοτητα και σε κάλεσαν για αντιπροσφορά; 

Έχω μιλήσει με το τμήμα προσφορών με δική μου πρωτοβουλία καθώς και έπειτα από όχληση δική τους. 

Είναι ανένδοτοι στην τιμή που αναφέρω πιο πάνω της ανανέωσης. 

Δεν με ενδιαφέρει να παραμείνω στη vodafone καθότι δεν έχω μείνει ιδιαίτερα ευχαριστημένος και συγκεκριμένα όσον αφορά την κάλυψη του δικτύου και την εξυπηρέτηση. 

Το πακέτο στη nova που αναφέρετε όλοι είναι στα 33€ από το site τους. Δεν συμφέρει σε καμία περίπτωση. 

Έτσι για να έχετε ένα μέτρο σύγκρισης σχετικά με το ποσό κορόιδα μας έχουν στην Ελλάδα, στην Κύπρο καθότι μένω εδώ τα τελευταία χρόνια, έχω με 30€ cablenet όλα απεριόριστα και vdsl 100 mbps. 

Εκανα φορητοτητα, αλλα οχι για unlimited στη Nova αλλα για τα 6GB.

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Έκανα συμβόλαιο στο red unlimited με 25€. Μέχρι πόσες extra sim μπορώ να πάρω με 3€ έκαστη; Αν μπορώ π.χ. μέχρι και 3 υπάρχει κανένα πρόβλημα στα δεδομένα μήπως, δηλαδή λόγω μεγάλης κατανάλωσης ταυτόχρονα να μπαίνει κόφτης ή να μειώνεται η ταχύτητα;

5 minutes ago, damierom said:

Έκανα συμβόλαιο στο red unlimited με 25€. Μέχρι πόσες extra sim μπορώ να πάρω με 3€ έκαστη; Αν μπορώ π.χ. μέχρι και 3 υπάρχει κανένα πρόβλημα στα δεδομένα μήπως, δηλαδή λόγω μεγάλης κατανάλωσης ταυτόχρονα να μπαίνει κόφτης ή να μειώνεται η ταχύτητα;

Νομίζω είναι μέχρι 4 με χρέωση 3/μήνα εκτός αν έχεις σταθερό που τις δίνουν δωρεάν. 

Έχει κάποιος τηλέφωνο στο οποίο να μπορώ να πάρω προσφορά για Giga unlimited business ultra? Θέλω να κάνω μια συνδεση με το Business πακέτο όπως πήραν πριν ένα μήνα και πολλοί ιδιώτες από το φόρουμ γιατί στο εξωτερικό δεν έχει περιορισμό στην ταχύτητα όπως τα απλά προγράμματα για ιδιώτες 

6 minutes ago, Gv2008 said:

Έχει κάποιος τηλέφωνο στο οποίο να μπορώ να πάρω προσφορά για Giga unlimited business ultra? Θέλω να κάνω μια συνδεση με το Business πακέτο όπως πήραν πριν ένα μήνα και πολλοί ιδιώτες από το φόρουμ γιατί στο εξωτερικό δεν έχει περιορισμό στην ταχύτητα όπως τα απλά προγράμματα για ιδιώτες 

Δοκίμασε από cleveroffers. Αυτοί δίνουν business συμβόλαια. Από εκεί πήρα το onenet για το σπίτι. 

Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU