geor92 Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Καλησπέρα.. έχω να κάνω μια ερώτηση αλλά δεν ξέρω που ακριβώς να το ποσταρω.. Για να δω το υπόλοιπο των MB για το Ίντερνετ που μου απομένουν, που πρέπει να πάρω; Για τηλ και μηνύματα είναι το 1284 αλλά για το Ίντερνετ...; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nesepouliata Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 Γεια. Έχω οικογενειακό πρόγραμμα της wind και για 2 συμβόλαια και 2 καρτοκινητά, πληρώνουμε συνολικά 130 ευρώ πάγιο. Έχουν περάσει 8 μήνες από την ανανέωση του συμβολαίου [2ος χρόνος, επιδότηση κάπου στα 150 ευρώ] και σκέφτομαι να κόψω το οικογενειακό και να το γυρίσω σε 2 unlimited. To 50 και το 30. Στην wind έχω 450 λεπτά προς όλους και απεριόριστα προς τα υπόλοιπα μέλη. Το un.50 με συμφέρει αρκετά, ενώ για αυτά τα δυο έχω συνολικό πάγιο κάπου στα 80 ευρώ + ότι κερδίσω από την προσφορά για τα 2 πάγια δώρο δηλαδή κάπου στα 150 ευρώ. Τι επιδότηση θα πάρω; και συμφέρει αν γυρίσω τα καρτοσυμβόλαια σε καρτοκινητά vodafone? Έτσι έχω πάλι τα 1500' να χρησιμοποιήσω για αυτά [+ ότι άλλο μιλήσω] αλλά και 300' για τους υπόλοιπους. Μπορώ να συνδυάσω και τις δυο συνδέσεις για επιδότησης νέας συσκευής; Μπορώ να πάρω έτσι το iphone ή χρειάζομαι ειδικό πρόγραμμα; Και τι αποζημίωση θα πληρώσω στην wind αν το αποφασίσω τελικά; Ευχαριστώ προκαταβολικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dal_kos Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 Παιδιά η μεταφορά υπολοίπου σε επόμενο μηνα γίνεται και στα νεα ευέλικτα επαγγελματικά, ή όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 Καλησπέρα.. έχω να κάνω μια ερώτηση αλλά δεν ξέρω που ακριβώς να το ποσταρω.. Για να δω το υπόλοιπο των MB για το Ίντερνετ που μου απομένουν, που πρέπει να πάρω; Για τηλ και μηνύματα είναι το 1284 αλλά για το Ίντερνετ...; Ευχαριστώ! Μόνο στο 13830 μπορείς να ρωτήσεις να σου πούνε.. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geor92 Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 Μόνο στο 13830 μπορείς να ρωτήσεις να σου πούνε.. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Aπ΄ οσο ξέρω υπάρχει χρέωση γι' αυτό, ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 Aπ΄ οσο ξέρω υπάρχει χρέωση γι' αυτό, ε; Ε το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών είναι.. Χρεώνεται 0,12 ευρώ ανά κλήση (χωρίς χρονοχρέωση)... Αν παραπονεθείς πάντως γι αυτό , σου πιστώσουν άνετα όσες φορές έχεις καλέσει το 13830 γι αυτόν τον λόγο. Τέλος, αν δεν κάνω λάθος υπάρχει και ένας άλλος 4ψήφιος αριθμός που είναι δωρεάν και ίσως μπορείς να εξυπηρετηθείς και απο εκεί.. (με επιφύλαξη γιατί δεν είμαι σίγουρος) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris2k4 Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 Ερώτηση... Αν σταματήσω να πληρώνω τους λογαριασμούς της εταιρίας μου , θα έχω επιπτώσεις; Αν θέλεις να μην χάσεις τους αριθμούς σου καλό είναι να κατεβάσεις προγράμματα για να περιορίσεις το κόστος. Το να μην πληρώνεις δεν θα βγεί σε καλό. Δεν πρόκειται να έχεις σοβαρές επιπτώσεις αλλά θα χάσεις τα νούμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a25 Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 Aπ΄ οσο ξέρω υπάρχει χρέωση γι' αυτό, ε; Πάρε 13840, είναι τεχνική υποστήριξη και δωρεάν κλήση. Εγώ απο εκει ενημερώνομαι :ninja::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
contime Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 Τέλος, αν δεν κάνω λάθος υπάρχει και ένας άλλος 4ψήφιος αριθμός που είναι δωρεάν και ίσως μπορείς να εξυπηρετηθείς και απο εκεί.. (με επιφύλαξη γιατί δεν είμαι σίγουρος) Ειναι το 1283 που ειναι για γενικες πληροφοριες και σε συνδεουν απο κει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 Μάγκες, να ρωτήσω κάτι. Εάν έχεις συμβόλαιο mobile broadband με τη vodafone ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ (χωρίς επιδότηση συσκευής, χωρίς υποχρεωτική 12μηνη δέσμευση) και παρ' ολ' αυτά κλείσεις 12 μήνες σε αυτό το αοριστού χρόνου συμβόλαιο, θα σου δώσουν επιδότηση όταν συμπληρώσεις 12 μήνες; Ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω πως λειτουργεί όλο το σύστημα με τις επιδοτήσεις... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis1975 Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 Τουλάχιστον η cosmote δε δίνει επιδοτήσεις ούτε και έκπτωση σε πάγιο αν πάρεις on the go. Μόνο για να αγοράσεις usb stick ή το netbook (με αντίστοιχη δέσμευση). Ιδια πρέπει να είναι και της vodafone η πολιτική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dal_kos Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 Παιδιά σε επαγγελματικό συμβόλαιο, πόσο χρόνο μετά την αναβάθμιση μπορεί να γίνει αλλαγή προγράμματος προς τα κάτω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonidas_The_1st Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 παιδιά είδα μια διαφήμιση που έλεγε για διπλασιασμό επιδότησης και έκπτωση στο πάγιο με τα vodafone unlimited Μόνο για λίγες μέρες... στο internet δεν λέει τίποτα ξέρει κανένας κάτι περισσότερο - σίγουρο??? Παράθεση myPhones: Ericsson GF768, SE k700i, Sharp V902, sharp V903, Qtek S200, Motorola V3, SE P910i, Nokia 8800 sirocco, SE k810, Sharp 770SH, Nokia N95, Samsung U900 soul, LG kU990 viewty, SE W910, Nokia 5000, Samsung innov8, Apple iphone 3GS, Nokia N82, HTC wildfire, Blackberry bold 9700, Nokia C3-01, Apple iphone 4 16gb, Apple iphone 5 16gb... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 Τουλάχιστον η cosmote δε δίνει επιδοτήσεις ούτε και έκπτωση σε πάγιο αν πάρεις on the go. Μόνο για να αγοράσεις usb stick ή το netbook (με αντίστοιχη δέσμευση). Ιδια πρέπει να είναι και της vodafone η πολιτική. Τη φοβόμουνα αυτή την απάντηση. Ευχαριστώ. :wacko: Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjProDG Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 Γεια σε όλους. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Σκέφτομαι να πάρω iPhone. Αν βάλω πρόγραμμα Vodafone Unlimited με Internet, μπορώ να έχω internet στο iPhone ή θα χρειαστεί το πρόγραμμα ειδικά για iPhone (π.χ. iPhone 500) ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 Γεια σε όλους. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Σκέφτομαι να πάρω iPhone. Αν βάλω πρόγραμμα Vodafone Unlimited με Internet, μπορώ να έχω internet στο iPhone ή θα χρειαστεί το πρόγραμμα ειδικά για iPhone (π.χ. iPhone 500) ? Γεια σου.. Τα προγράμματα iPhone καταρχην έχουν καταργηθεί έτσι κι αλλιώς, οπότε είναι εμπορικά μη διαθέσιμα.. Φυσικά και μπορείς να πάρεις τα προγράμματα vodafone unlimited με internet και να έχεις ιντερνετ στο κινητό.. Αυτά εξάλλου σου προτείνει και η εταιρία.. Και εγώ έτσι έχω το iPhone.. Μη ξεχνάς ότι δεν είναι απαραίτητο να κοιτάξεις τα έτοιμα προγράμματα vodafone unlimited με internet.. Μπορείς να διαλέξεις όποιο πρόγραμμα σκέτο Vodafone UNlimited θέλεις και να του προσθέσεις internet μέσα από τα διαθέσιμα πακέτα http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=5661 (έτσι φτιάχονται και τα πακέτα vodafone unlimited με internet.. Δεν είναι ξεχωριστά προγράμματα δηλαδή) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katath Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 Γίνεται να λάβει κάποιος την επιδότηση του (της vodafone) από το plaisio, αλλά να μην την εκμεταλλευτεί για αγορά συσκευής κινητής τηλεφωνίας? Να την χρησιμοποιήσει για τηλεόραση πχ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 Γίνεται να λάβει κάποιος την επιδότηση του (της vodafone) από το plaisio, αλλά να μην την εκμεταλλευτεί για αγορά συσκευής κινητής τηλεφωνίας? Να την χρησιμοποιήσει για τηλεόραση πχ? Απο vodafone ΝΑΙ .Απο cosmote οχι. Το εκανα εγω και με δυο πιστωτικα πηρα tv. Αν ηθελα τα αφηνα μεσα για ενα χρονο. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katath Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 Απο vodafone ΝΑΙ .Απο cosmote οχι. Το εκανα εγω και με δυο πιστωτικα πηρα tv. Αν ηθελα τα αφηνα μεσα για ενα χρονο. Σίγουρα γίνεται να τα αφήσεις μέσα για ένα χρόνο και να προστεθούν στο ποσό της επιδότησης του επόμενου χρόνου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 Σίγουρα γίνεται να τα αφήσεις μέσα για ένα χρόνο και να προστεθούν στο ποσό της επιδότησης του επόμενου χρόνου? Αν αυτο γινει μεσα σε ενα χρονο φυσικα. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntua Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 Γεια σου.. Τα προγράμματα iPhone καταρχην έχουν καταργηθεί έτσι κι αλλιώς, οπότε είναι εμπορικά μη διαθέσιμα.. Φυσικά και μπορείς να πάρεις τα προγράμματα vodafone unlimited με internet και να έχεις ιντερνετ στο κινητό.. Αυτά εξάλλου σου προτείνει και η εταιρία.. Και εγώ έτσι έχω το iPhone.. Μη ξεχνάς ότι δεν είναι απαραίτητο να κοιτάξεις τα έτοιμα προγράμματα vodafone unlimited με internet.. Μπορείς να διαλέξεις όποιο πρόγραμμα σκέτο Vodafone UNlimited θέλεις και να του προσθέσεις internet μέσα από τα διαθέσιμα πακέτα http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=5661 (έτσι φτιάχονται και τα πακέτα vodafone unlimited με internet.. Δεν είναι ξεχωριστά προγράμματα δηλαδή) Ειναι σιγουρο αυτο, αν και ειχα ρωτησει οταν παζαρευα την ανανεωση μου, και μου ειχαν πει οτι μαλλον θα καταργηθουν τελικα μου δωσαν το προγραμμα που ηθελα (iPhone 200 lite). προχθες που ρωτησα παλι σε καταστημα μου ειπαν οτι ειναι κανονικα διαθεσιμα. Κατα την γνωμη μου ειναι και λογικο. Ενας συνδρομητης δλδ που δεν κανει κλησεις εντος Vodafone, πρεπει να αναγκαστει να φυγει με φορητοτητα? ή η μονη λυση ειναι να παρει τα unlimited με internet ή καποιο προγραμμα ομιλιας που θελει με add-in το internet, πραγμα ασυμφορο και στις 2 περιπτωσεις.....?:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 Ειναι σιγουρο αυτο, αν και ειχα ρωτησει οταν παζαρευα την ανανεωση μου, και μου ειχαν πει οτι μαλλον θα καταργηθουν τελικα μου δωσαν το προγραμμα που ηθελα (iPhone 200 lite). προχθες που ρωτησα παλι σε καταστημα μου ειπαν οτι ειναι κανονικα διαθεσιμα. Κατα την γνωμη μου ειναι και λογικο. Ενας συνδρομητης δλδ που δεν κανει κλησεις εντος Vodafone, πρεπει να αναγκαστει να φυγει με φορητοτητα? ή η μονη λυση ειναι να παρει τα unlimited με internet ή καποιο προγραμμα ομιλιας που θελει με add-in το internet, πραγμα ασυμφορο και στις 2 περιπτωσεις.....?:rolleyes: Μπορεί να πάρει οποιοδηποτε οικονομικό ή ευέλικτο πρόγραμμα συμβολαίου και να το συνδιάσει με τα πακέτα mobile internet που υπάρχουν. http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=5661 Εμένα πάντως έτσι μου είπαν πολλές φορές.. Και στ 13830 και σε καταστήματα.. :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one2377 Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 Καλησπέρα σε όλους. Υπάρχει κάποιος που να έκανε ανανέωση συμβολαίου σε MediaMarkt??? Διάβασα στο φυλλάδιο οτι γίνεται και και Βονταφον και για Κοσμοτέ. Επίσης, γίνεται να κόψει κάποιος πιστωτικό εκεί αντί να πάρει συσκευή, και μετά να πάρει οτι θέλει πχ τηλεόραση ή ψυγείο??? (κάποιος ανέφερε νωρίτερα οτι το έκανε στο Πλαίσιο και πήρε τηλεόραση) Ευχαριστώ. Παράθεση Περίεργο πράγμα τα όνειρα.... Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς. Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 Καλησπέρα σε όλους. Υπάρχει κάποιος που να έκανε ανανέωση συμβολαίου σε MediaMarkt??? Διάβασα στο φυλλάδιο οτι γίνεται και και Βονταφον και για Κοσμοτέ. Επίσης, γίνεται να κόψει κάποιος πιστωτικό εκεί αντί να πάρει συσκευή, και μετά να πάρει οτι θέλει πχ τηλεόραση ή ψυγείο??? (κάποιος ανέφερε νωρίτερα οτι το έκανε στο Πλαίσιο και πήρε τηλεόραση) Ευχαριστώ. Εγω το εγραψα αλλα ακομα και στο Πλαισιο ισχυε μονο για Vodafone. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one2377 Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 Εγω το εγραψα αλλα ακομα και στο Πλαισιο ισχυε μονο για Vodafone. Ναι... Βονταφον έχω και με ενδιαφέρει η όλη υπόθεση... Και επειδή μέσα στους επόμενους μήνες θα βγεί η επιδότησή μου (και έχω σκοπό ακόμα μια φορά να τους "κυνηγήσω" με φορητότητες και τα σχετικά) και προσπαθώ από τώρα να δω τι δυνατότητες έχω. Εσύ απλά πήγες στο Πλαίσιο και τους είπες οτι δεν θέλεις να εκμεταλευτείς την επιδότηση για συσκευή, αλλά για κάτι άλλο και σου πρότειναν αυτοί να σου κόψουν πιστωτικό? Αν δε σου κάνει κόπο, πες μου λίγο πως έγινε όλο το σκηνικό. Ευχαριστώ. Παράθεση Περίεργο πράγμα τα όνειρα.... Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς. Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts