Jump to content

Leonidas_The_1st

Members
  • Δημοσιεύσεις

    132
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Leonidas_The_1st

  1. Καλησπέρα παιδιά και μια ερώτηση και από εμένα.. Έχω πρόβλημα με το samsung smart switch μεταξύ iphone 5 kai note 4 μέσω icloud... Κάνω όλη την διαδικασία κανονικά, όπως περιγράφεται ακριβώς και μόλις φτάνω στο import, στο note 4 δεν φορτώνεται τίποτα... αρχίζει ελάχιστα φόρτωση στην μπάρα και στο 12% απευθείας, εμφανίζεται το εξής: failed to import data from icloud. tap ok to try again . Εχω επανεγκατασταστήσει την εφαρμογή, έχω ξανακάνει icloud backup (στο iphone δειχνει οκ) αλλά πάντα το ίδιο μήνυμα... Υπάρχει κάποιος με ανάλογη εμπειρία και πιθανές λύσεις?
  2. Καλημέρα και απο εμένα πάιδες... Σορρυ αν έχει απαντηθεί προηγούμενως αλλά αναφορικά με τις Spiegen θηκες για note 4 υπάρχει ένα βιντεάκι στο ιντερνετ κ διάφορα rumours που δείχνουν ότι υπάρχει πρόβλημα στο μπες/βγες στο πένακι.. Κάποιος που να το έχει δοκιμάσει ή να έχει εμπειρία?
  3. Σορρυ που ξαναρωταω παιδιά αλλά υπάρχει κάποια πρόσφατη ενημέρωση σχετικά με jailbreak και unlock για ios 6.0.1.,6.1. - 6.1.3. Εγώ ενδιαφέρομαι κυρίως για unlock από orange ch... βρήκα μόνο αυτό http://www.ihomeservice.gr/ δεν έχει ακόμα για orange ch... αλλά... έχετε καμία καλύτερη πρόταση??? επίσηε με το jailbreak τι γίνεται τώρα, έχει βγει και ultrasnow jailbreak για το 6.1? για το 6.1.3 κανένα ακόμα?
  4. Παιδιά καμία ιδέα για το πως θα κάνω unlock από orange???
  5. Εγώ παιδιά που έχω Orange lock iphone 5 ξέρει κανένας πως ακριβώς μπορώ να το κάνω?
  6. παιδιά καλησπέρα, με το jailbreak γίνεται και unlock το iphone 5 ios 6 ή όχι?
  7. Παιδιά Καλημέρα, Μιας και αναφέρθηκε το θέμα με το Unlock πιο πάνω, και είδα ότι αρκετοί περάσαμε από το πρόβλημα αυτό έχω να ρωτήσω το εξής: έχω κι εγώ ένα Iphone 5 κλειδωμένο από orange ελβετίας. Το πήρα με διετές συμβόλαιο. Εδώ πλέον οι ερωτήσεις είναι δύο κατηγοριών: 1ον: Κατά πόσο είναι νόμιμο αυτό το lock του κινητού, για παράδειγμα υποθέτω πως εντάξει λογικά παίρνεις μια συσκευή φθηνότερα, θέλουν να είναι βέβαιοι ότι θα εξαντλήσεις το συμβόλαιο μαζί τους οπότε στο έχουν lock στο δίκτυο τους. ΑΛΛΑ γιατί εμένα μου κάνει τελείως χαζό αυτό αφού ούτως η άλλως ανεξάρτητα από το κινητό εσυ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να εξαντλήσεις το συμβόλαιο γιατί αλλιώς θα πληρώσεις πρόστιμο. Επίσης αν για παράδειγμα θέλεις να πουλήσεις το κινητό ή να το δανείσεις για μια εβδομάδα στην γυναίκα σου... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ δικαίωμα σου??? Είχα ακούσει πολλές περιπτώσεις ξεκλειδώματος εδώ απλά από τον official provider - orange - οπότε το έψαξα κι εγώ λίγο τηλέφωνησα στην Orange τους ρώτησα και μου είπαν ότι δεν έχουν ακόμα το ξεκλείδωμα διαθέσιμο από την apple! Κανένα άλλους είδους πρόβλημα δεν ανέφεραν. Προφανώς πήγα και στην apple εδώ και το διέψευσαν κατηγορηματικά! (Μάλιστα ο ίδιος ο πωλητής μου έδειξε την συσκευή του που του την είχε κάνει unlock η orange...). Το ερώτημα είναι το έχει ψάξει κανένας τόσο πολύ που να ξέρει αν έχω κανονικά - και νόμιμα - το δικαίωμα να ζητήσω το unlock? Εμένα μου φαίνεται πολύ λογικότερο να μπορώ... 2ο Θέμα Σε περίπτωση που αποτυγχάνουν όλα τα παραπάνω, ποιος θα ήταν ο ευκολότερος τρόπος να κάνω unlock στο 5αρι μου, χωρίς παρενέργειες...??? Δίαβασα ότι έρχεται το jb... 85% έτοιμο αλλά όπως έιπαμε και παραπάνω jailbreak διαφορετικό από unlock...
  8. φίλε μου KONSTANTIN_KARAB όταν λες vodafone tethering τι ακριβώς εννοείς??? ξεκλειδώνει το ιντερνετ tethering? εμένα πάντως με το carrier vodafone με αυτό τον τρόπο δεν μου είχε δουλέψει...
  9. http://www.iphonehellas.gr/forum/topic/31791-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%83-iphone-4-carrier-logos/ παιδιά μόλις έβαλα το logo από vodafone ακολουθώντας τις πιο πάνω απλές οδηγίες, sorry αν έχει ξαναειπωθεί απλά επιβεβαιώνω οτι λειτουργεί με vodafone Τα Logos απο εδώ http://rapidshare.com/#!download|887l33|417161113|iphone_4_carriers_logos.rar|98 για το iphone 4... μου το εμφάνισε κανονικά με iphone 4 4.2.1 Τέλος να πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ και πάλι στον φίλο zaharakis για όλη την προσπάθεια που κάνει να βοηθήσει όσο περισσότερο μπορεί, και όσο πιο σύντομα μπορεί... :happy:
  10. Σ ευχαριστώ πολύ φίλε zaharakis, πραγματικά και όλοι εδω πρέπει να σε ευχαριστήσουμε για τις τόσες πολλές και άμεσες απαντήσεις σου. Η αλήθεια είναι ότι στο προηγούμενο 3GS που είχα, είχα καταφέρει πιο απλά πολλά πράγματα, τώρα με το 4άρι αρχίζω να ζορίζομαι λίγο και ειδικά αυτό με την vodafone και το κλειδωμένο tethering με εκνεύρισε πολύ... αυτό μαζί με το bluetooth Πιστεύω είναι τα δύο σημαντικότερα θέματα... έχεις δίκιο ναι τις δωρεάν βάζω, απλά δεν έχω ασχοληθεί περισσότερο ακόμα... Αλλα θα το παλέψω κι άλλο. σ ευχαριστώ πάρα πολύ πάντως 'οπως και να χει
  11. Φίλε zaharakis ναι, η αλήθεια είναι ότι το έχω παραφορτώσει, εγκατέστησα πολλά πράγματα κυρίως για δοκιμή αλλά αυτό που με απογοήτευσε περισσότερο απο όλα ήταν τα θέματα και το winterboard... Του πέρασα καμιά 20αριά διαφορετικά θέματα αλλά όταν τα άλλαζα δεν έβλεπα να αλλάζει όλο το θέμα όπως μου το έδειχνε στην προεπισκόπιση του θέματος... Στην αρχή είπα ότι θα φταίει το θέμα αλλά σε κανένα δεν μου άλλαξε το θέμα πλήρως και σωστά... Θυμάμαι πιο παλιά που είχα το 3gs άλλαζε ολόκληρο το θέμα κομπλέ... τώρα δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει... Επίσης και το lockinfo ( δεν ξέρω μήπως δεν πέρασα την σωστή έκδοση - μια Trial βρήκα ) πολλά σκαλώματα, πολύ φάγωμα μπαταρίας και αλλαγές στις ρυθμίσεις που δεν άλλαζαν τελικά στην πράξη... και επίσης δεν βρήκα εφαρμογή για να συνδεθώ μέσω του ιντερνετ του κινητού με το λαπτοπ είτε με καλώδιο είτε με wifi mywi κλπ... ελπίζω η 4.3 να έχει ξεκλείδωτο wifi hotspot από vodafone... τέλος φίλε zaharakis θα μπορούσες να μοιραστείς μαζί μας το θέμα που αλλάζει τις μπάρες??? :cry::D και τέλος αν έχουμε τίποτα νεότερο για το Logo της vodafone όποιος ξέρει ας βοηθήσει...
  12. μια ερώτηση προς φίλο zaharakis: Πως κάνω να εμφανίζεται πάνω πάνω στην γραμμή κατάστασης η ένδειξη με τα MB στο κέντρο και πως βάζω αυτό που δείχνει δίπλα στο λογότυπο τις τρεις γραμμούλες ( Φαντάζομαι είναι η εμβέλεια του wifi network σωστά? ) Κανένας να έχει βάλει σε iphone 4 4.2.1 λογότυπο vodafone χωρίς πρόβλημα?? δεν μου το περνάει με τίποτα δεν ξέρω... Επίσης η αναφορά παράδοσης iphonedelivery δεν μου εμφανίζεται μετά από όλα τα μηνύματα που έχω στείλει και έχουν παραληφθεί. Και τέλος μια παρατήρηση μετα το jailbreak και πέρασμα αρκετών εφαρμογών η διάρκεια της μπαταρίας μου έπεσε αισθητά, δηλαδή πλέον κρατάει 1,5 μέρα οριακά με πολύ μέτρια χρήση... Απεγκατέστησα μερικές εφαρμογές και φάνηκε λίγο να βελτιώθηκε... Ξέρετε ποιες εφαρμογές μπορεί να χρησιμοποιούν πολύ μπαταρία??
  13. παιδιά μια ερώτηση έχω Iphone 4 με 4.2.1 περνάω αρκετά θέματα στο κινητό, τα βλέπω εντωμεταξύ στην προεπισκόπηση πως είναι, μετα τα εγκαθιστω και τα περνάω από winterboard και στα περισσότερα δεν αλλάζουν όλα τα εικονίδια - σχεδόν τίποτα δεν αλλάζει μόνο το φόντο και το lockscreen... ξέρει κανένας τι φταίει?
  14. παιδιά το έκανα reset network settings αλλά νομίζω πως δεν διορθώθηκε μόνο απο αυτό... ( Μου εμφάνιζε παρεπιπτόντως κι ενα call forward active μήνυμα όποτε έκανα κλήση - άκυρο χωρίς να έχω αλλάξει τίποτα στις κλήσεις ) & στο cellular data network τίποτα από κάτω να μπορώ να παρέμβω στα settings μόνο on/off. Παρεπιπτόντως απεγκατέστησα και το sms160 & logos από το hellas project και μετα από αυτό σε συνδυασμό με reset network και hard reset επανήλθε... Ευτυχώς όλα καλά τώρα...
  15. Μετά από restore & greenpoison j/b δεν μπορώ να συνδεθώ στο ιντερνετ από το πρόγραμμα vodadone Που έχω, που μέχρι πριν έμπαινα κανονικότατα... Πρέπει να ξαναβάλω τίποτα ρυθμίσεις??? ξερει κανένας τι φταίει???
  16. αυτά στο post 300 όλα κομπλέ... το http://cydia.myrepospace.com/greeklogos/ δεν το παίρνει με τίποτα... πέρασα το grlogos.hellasproject.com/421/ είχε μέσα ένα sms160 & logos το έβαλα μου έγραψε ολόκληρο το vodafone GR αλλά χωρίς σηματάκι vodafone στο carrier :confused::confused:
  17. το ελληνικό repos για 4.2.1 είναι νεκρό πλέον??? και για greek carrier logos υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το lock tethering στην vodafone και δεν μπορεί να αλλάξει??
  18. ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πολύ καλές απαντήσεις και πληροφορίες. Και μια τελευταία ερώτηση ... Στα sources στο cydia υποτίθεται δεν προτείνεται να προσθέσουμε επιπλέον πηγές... Πως μπορούμε να ξέρουμε ποιές πηγές είναι ασφαλείς να προσθέσουμε και ποιές όχι και γιατί ορισμένες που υπάρχουν πραγματικά το cydia δεν τις βρίσκει??? για παράδειγμα αυτή για τα greek carrier logos δεν την έβρισκε ποτέ... Και μια τελευταία ερώτηση ( μάλλον άσχετη ). Οι εφαρμογές που εγκαθιστούμε και απο cydia και από installous συγχρονίζονται με to appsync? Και η διαφορά του cydia με το installous ουσιαστικά είναι ότι έχουν τις εφαρμογες με άλλο τρόπο ή μάλλον το installous έχει περισσότερες???
  19. ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για την απάντηση, δεν πρόλαβα να το δοκιμάσω γιατί το έκανα restore backup τελικά... Τώρα είμαι σε δίλλημα να το ξαναπροσπαθήσω μην βάζοντας τις ύποπτες εφαρμογές ή να περιμένω redsnow???
  20. ευχάριστώ για την απάντηση. Εννοείται ότι πρώτα προσπάθησα με απεγκατάσταση αλλά δεν γινόταν απεγκατάσταση απο πουθενά ούτε το Mywi ούτε το cydia και μου ξαναάνοιγε σε safe mode... Το θέμα είναι ότι τώρα έχω ένα cydia κενό στο κινητό μου ανοίγει μόνο η πρώτη καρτέλα του Cydia και δεν έχει τίποτα μέσα, οπότε μου ειναι άχρηστο... Στα download το cydia μου βγάζει ένα error - και μετά μένει κενό - πιθανόν κάτι για το xsellize πιστεύω από εκεί άρχισε το πρόβλημα... Πάω για restore μάλλον...
  21. μετά απο jailbreak με greenpoison σε iphone 4, 4.2.1 (windows) έχω να παρατηρήσω τα εξής: καταρχάς πέτυχε το jailbreak με τη μια, εγκατέστησα από το loader το cydia και όλα καλα ( 1η ερώτηση γίνεται να εγκαταστήσω μετά από Greenpoison j/b - redsnow και να κάνω από εκεί Install το cydia??? κάτι τέτοιο αναφέρθηκε προηγουμένως??? ) μετά από μια προσπάθεια να κάνω add κάποια sources στο cydia και ειδικά με αυτό του xse****** και το mywi αρχίσανε τα προβλήματα... στην αρχή μου κράσαρε συνέχεια το springboard και μου άνοιγε σε safe mode Μόνιμα. Μετά με σβήσιμο κάποιων αρχείων από το ifile διορθώθηκε αυτό αλλά και πάλι τώρα έχω το πρόβλημα ότι το cydia δεν φορτώνει τίποτα με τίποτα ( ούτε sources ούτε packages, ούτε με restart ούτε με τίποτα) δεν μπορω να απεγκαταστήσω και να εγκαταστήσω ξανά το cydia σωστά? πρέπει να πάω για restore? ξέρει κανένας ποια εφαρμογή μπορεί να προκάλεσε όλο αυτό το πρόβλημα με το springboard και το cydia?? και τέλος μια ερώτηση ακόμα... το installus είναι ανεξάρτητο του cydia, δηλαδή μπορώ να έχω μόνο installus και καθόλου Cydia και μπορώ να σβήσω κάπως μόνο το cydia? έχει αντιμετωπίσει κάποιος το ίδιο πρόβλημα με εμένα, να μην φορτώνει τίποτα στο cydia από packages - sources?
  22. Leonidas_The_1st

    iPhone 4

    ξέρουμε πότε θα βγει για win? καμία φήμη? ακόμα μια ερώτηση παιδιά για το iphone, όταν μιλάω σε κλήση στο κινητό πως μπορώ να ψάξω κάτι από το μενού, κατα την διάρκεια της κλήσης? γίνεται?
  23. Leonidas_The_1st

    iPhone 4

    καλά μιλάμε δεν θέλω να βρίσω τέτοιες μέρες, αλλά απλά απαράδεκτη η vodafone αν κλείδωσε αυτό το πράγμα... Με J/B ποια εφαρμογή είναι? γίνεται και με Bluetooth to tethering και με wi-fi?? Ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση απάντηση, οκ με το (2.) δική μου παράβλεψη το βρήκα...
  24. Leonidas_The_1st

    iPhone 4

    παιδιά δύο ερωτήσεις σύντομα γιατί είμαι σίγουρος πως κάτι λάθος γίνεται... έχω το iphone 4 4.2.1 .. με πακέτο δεδομένων vodafone internet συνδεση... 1. Το κάνω internet tethering με τον υπολογιστή μου να πάρω ιντερνετ στο pc και μου ανοίγει την σελίδα της vodafone ( MONO ) VODAFONE καρτοιντερνετ και μου ζητάει να βάλω την κάρτα.... άσχετο αφού έχω ήδη πρόγραμμα δεδομένων στο κινητό και μέχρι πριν 3 μέρες συνδεόμουνα ακριβώς έτσι με ένα Ν82 ΝΟΚΙΑ που είχα... παίρνω την vodafone και μου λέει ότι από τον μάρτιο έχει αποκλειστεί αυτή η δυνατότητα για την συσκευή και δεν μπορώ να κάνω data tethering... μόνο με κάρτα για ιντερνετ... Δεν θέλω να πιστέψω ότι ισχύει κάτι τέτοιο, δηλαδή ότι έδωσα 700 ευρώ για κινητό και δεν μπορώ να συνδεθώ με το ιντερνετ του κινητού στον υπολογιστή... Είμαι σίγουρος ότι θα γίνεται κάπως σωστά? 2. Αυτο το ενοχλητικό λεξικό τύπου Τ9 που μου βγαίνει στο πληκτρολόγιο και αντικαθιστά από μόνο του αυτοματα τις λέξεις, μπορώ κάπως να το απενεργοποιήσω ??
  25. untethered j/b για iphone 4 4.2.1.... το περιμέναμε παραμονή Χριστουγέννων αλλά τίποτα... καμιά εξέλιξη κανείς τίποτα? αυτή η Beta έκδοση, την έχει δοκιμάσει κανείς?? Αξίζει να το ''κατεβάσω'' για να του κάνω j/b ή να περιμένω τι λέτε?
×
×
  • Create New...