Mikakilo Δημ. August 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2019 Αρα δεν ισχυει το 200αρι προς ολους. Κρίμα γιατί θα εβαζα 12 ευρώ για τέτοιο μπόνους (βασικά και για 100' θα έβαζα, αλλά πού μυαλό τα "στελέχη"....) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. August 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2019 Αρα δεν ισχυει το 200αρι προς ολους. Κρίμα γιατί θα εβαζα 12 ευρώ για τέτοιο μπόνους (βασικά και για 100' θα έβαζα, αλλά πού μυαλό τα "στελέχη"....) Η αδερφη μου που εβαλε καρτα πριν 2 εβδομαδες το πηρε κανονικα (το ενα συγγενικο προσωπο που αναφερω πιο πριν). Αν ειναι να βαλεις καρτα βαλε απο καταστημα και αν δεν παρεις κανενα bonus απλα μην βαλεις ξανα, δεν χανεις κατι εκτος αν σου χρειαζεται τοσο πολυ το διπλο shake. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. August 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2019 Η αδερφη μου που εβαλε καρτα πριν 2 εβδομαδες το πηρε κανονικα (το ενα συγγενικο προσωπο που αναφερω πιο πριν). Αν ειναι να βαλεις καρτα βαλε απο καταστημα και αν δεν παρεις κανενα bonus απλα μην βαλεις ξανα, δεν χανεις κατι εκτος αν σου χρειαζεται τοσο πολυ το διπλο shake. η διαρκεια των 200 λεπτων προς ολους ποσο ειναι; . που κερδιζεται απο την ανανεωση απο το καταστημα;. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. August 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2019 η διαρκεια των 200 λεπτων προς ολους ποσο ειναι; . που κερδιζεται απο την ανανεωση απο το καταστημα;. Από ότι κατάλαβα ειδική προσφορά είναι, δεν ειναι για όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. August 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2019 (edited) Και στου πατέρα μου (CU) , σε κάθε online ανανέωση μπαίνουν 200 προς όλους εδώ και ένα χρόνο. Του δίνουν και δεδομένα . Νομίζω ότι του τα δίνουν ως ατομική προσφορά γιατί έτσι και αλλιώς δεν τα χρησιμοποιεί και τα περισσότερα πάνε χαμένα. Όμως έτσι είναι ευχαριστημένος με τη voda . Edited August 27, 2019 by balkos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. August 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2019 Από ότι κατάλαβα ειδική προσφορά είναι, δεν ειναι για όλους. καταλαβα ας ενημερωσει καποιος που εχει παρει τα 200 λεπτα προς ολους για ποσο καιρο ειχανε διαρκεια ; . γενικα δεν με βολευει να τρεχω στο καταστημα και βαζω παντα online με χρεωση χρεωστικης καρτας καρτα αλλα σκεφτομαι να το δοκιμασω να παω στο καταστημα αυτον τον μηνα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. August 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2019 (edited) Και στου πατέρα μου (CU) , σε κάθε online ανανέωση μπαίνουν 200 προς όλους εδώ και ένα χρόνο. Του δίνουν και δεδομένα . Νομίζω ότι του τα δίνουν ως ατομική προσφορά γιατί έτσι και αλλιώς δεν τα χρησιμοποιεί και τα περισσότερα πάνε χαμένα. Όμως έτσι είναι ευχαριστημένος με τη voda .Αυτό που αναφέρει ποιο πάνω ο balkos το έχει και ένα δικό μου CU. Είναι "προσφορά μόνο για σένα ". Αν πας στο My Cu εκεί που λέει προσφορές μπορείς να δεις τι προσφορές έχεις διαθέσιμες. Εμένα λέει με κάθε ανανέωση από 10€ δώρο 500mb και 200 λεπτά προς όλους για ενα μήνα. Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο που λένε οι υπόλοιποι. Να έχουν πάντως υπόψιν όσοι θέλουν να δοκιμάσουν την ανανέωση από κατάστημα αν δίνει bonus 200 λεπτά όπως αναφέρεται από κάποιους, ότι το shake it που θα πάρουν δε προστίθεται στο διπλό shake it από την online ανανέωση. Θεωρείτε άλλο πακέτο και αν έχουν μαζεμένα mb από shake it θα τα χάσουν. Edited August 27, 2019 by pn1fon1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. August 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2019 Απίστευτη προσφορά! :lol: :lol: ΔΩPO AΠO TO CU MONO ΓIA ΣENA! AN KANEIΣ ANANEΩΣH AΠO 12E MEXPI 06/09 ΘA ΣOY KANOYME ΔΩPO AYTOMATA 1GB ΓIA 7 MEPEΣ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. August 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2019 Το κολπο του reload it της cosmote που βαζεις 1200 για 1 μηνα και 2gb για 1 εβδομαδα οπου αυτα γινονται ενα, ξερετε αν ισχυει κ στo CU? Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2019 Απίστευτη προσφορά! :lol: :lol: ΔΩPO AΠO TO CU MONO ΓIA ΣENA! AN KANEIΣ ANANEΩΣH AΠO 12E MEXPI 06/09 ΘA ΣOY KANOYME ΔΩPO AYTOMATA 1GB ΓIA 7 MEPEΣ! Ένα ολόκληρο gb; Αυτές είναι προσφορές! Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2019 Άλλο προσφορά (κάτι που στο δίνουν με μειωμένη τιμή) και άλλο δώρο. Για κάποιον που είναι να ανανεώσει σε σύντομο χρονικό διάστημα δεν είναι άσχημο. Ωστόσο για να έχει έρθει αυτό το μήνυμα, λογικά δεν βάζει χρήματα συχνά, μιας και έρχεται ως κίνητρο για ανανέωση. Μου έχει έρθει το ίδιο στο δικό μου φοιτητικό cu που δεν ανανεώνω ποτέ (ούτε λήγει το υπόλοιπο, αλλά και να θέλω να πάρω πακέτο, βάζω κάτι παραπάνω όταν κάνω ανανέωση στους δικούς μου, και τα μεταφέρω σε εμένα). Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdoe21 Δημ. August 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2019 2GB ΔΩPEAN ΓIA 4 MEPEΣ ΓIA NA KANEIΣ TIΣ BAΣEIΣ TH NEA ΣOY APXH! ΣTEIΛE 22 ΣTO 1355 MEXPI 31/08. TO MEΛΛON EINAI ΔIKO ΣOY. OPEN ROADS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. August 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2019 2GB ΔΩPEAN ΓIA 4 MEPEΣ ΓIA NA KANEIΣ TIΣ BAΣEIΣ TH NEA ΣOY APXH! ΣTEIΛE 22 ΣTO 1355 MEXPI 31/08. TO MEΛΛON EINAI ΔIKO ΣOY. OPEN ROADS. μου ηρθε και εμενα σε φοιτητικο cu αφορα ολους τους συνδρομητες vodafone cu αυτο; . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. August 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2019 μου ηρθε και εμενα σε φοιτητικο cu αφορα ολους τους συνδρομητες vodafone cu αυτο; . Εγώ σε απλό CU, με ενεργό combo 600, μου ήρθε και μένα το sms. Δηλαδή για να καταλάβω, είναι τελείως δωρεάν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. August 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2019 Ναι εντελώς δωρεάν Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου μέσω Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. August 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2019 Εγώ στέλνω και δεν παίρνω καμία απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. August 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2019 Απίστευτη προσφορά! :lol: :lol: ΔΩPO AΠO TO CU MONO ΓIA ΣENA! AN KANEIΣ ANANEΩΣH AΠO 12E MEXPI 06/09 ΘA ΣOY KANOYME ΔΩPO AYTOMATA 1GB ΓIA 7 MEPEΣ! Αν το καλοσκεφτείς βοηθάει παρα παρα πολυ αυτο. Τα σκατοπαιδα εχουν κάνει μετα την ανανέωση να τελειώνει πρώτα το πακετο του πάρε να έχεις αν δεν κάνω λάθος.. Ειναι ενα μαξιλαράκι.. Η κάνω λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. August 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2019 Κι εγώ με απλό CU έστειλα 22 στο 1355 και πήρα τα 2GB για 4 μέρες χωρίς να μου έχει έρθει μύνημα πριν. Ίσως βέβαια να θέλει να έχεις βάλει κάρτα πρόσφατα όπως συνέβαινε με άλλες προσφορές που έκανε στο παρελθόν... Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2019 Σε όλες τις προσφορές χρειάζεται να έχεις κάνει μια ανανέωση τις τελευταίες 60 ημέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2019 Σε όλες τις προσφορές χρειάζεται να έχεις κάνει μια ανανέωση τις τελευταίες 60 ημέρες. δεν ισχυει, τελευταια ανανεωση 20/6 και πηρα κανονικα τα 2gb Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karasarinis_mark Δημ. August 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2019 (edited) Παίδες επείγον!! Μπορεί κάποιος να μου στείλει ένα κωδικό από cu για bluestar ferries;; Θα του ήμουν ευγνώμων!! Εντάξει παίδες καλύφτηκα!! Sent from my iPhone using Tapatalk Edited August 29, 2019 by karasarinis_mark Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. August 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2019 Αν χρειαστεί κάποιος κωδικό ας στείλει πμ. Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. August 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2019 Να ρωτήσω κάτι μιας και σε λίγο καιρό θα φύγω απο συμβόλαιο της Vodafone και θα παω στη CU, αν βάζω μια φορά μονοκόμματα 30 ευρω θα μπορώ κάθε μήνα να αγοράζω κάποιο πακέτο με 10 ευρώ για 3 μήνες η θα πρέπει κάθε μήνα να βάζω στη κάρτα 10 ευρώ? Αυτο το ρωτάω για να μην ασχολούμαι κάθε μηνα να έχω το νου μου να βάζω λεφτά!Μήπως χάνω τίποτα προσφορές? Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. August 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2019 Να ρωτήσω κάτι μιας και σε λίγο καιρό θα φύγω απο συμβόλαιο της Vodafone και θα παω στη CU, αν βάζω μια φορά μονοκόμματα 30 ευρω θα μπορώ κάθε μήνα να αγοράζω κάποιο πακέτο με 10 ευρώ για 3 μήνες η θα πρέπει κάθε μήνα να βάζω στη κάρτα 10 ευρώ? Αυτο το ρωτάω για να μην ασχολούμαι κάθε μηνα να έχω το νου μου να βάζω λεφτά!Μήπως χάνω τίποτα προσφορές?Αυτό που θες μπορείς να το κάνεις μέχρι 2 μήνες. Μετά το δίμηνο μηδενίζεται το υπόλοιπο σου. Εκτός αν βάλεις πάλι χρήματα μέσα και ότι έχει μείνει παει για άλλους δύο μήνες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. August 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2019 Κατάλαβα, είναι καλύτερο να βάζω 12 ευρω το μήνα η 24 ευρω για 2 μήνες?Θέλω να πω με το που θα βάζω 12 ευρώ το μήνα μήπως θα έχω κάποια μπόνους ως ανανέωση? Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts