kmpatra Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Στη συσκευασία γράφει πουθενα για κάποια προσφορά; Όχι τιποτα απολύτως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 5 ευρώ για καινούρια κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eksixaraktires Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Όχι τιποτα απολύτως. Απο μαγαζι πηρες το νουμερο; ----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 5 ευρώ για καινούρια κάρτα. Τι εννοείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Απάντησα στην ερώτηση για το κόσοτς της κάρτας αντικατάστασης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Απο μαγαζι το πήρα με 5€, χωρίς επιπλέον χρόνο ομιλίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eksixaraktires Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Απάντησα στην ερώτηση για το κόσοτς της κάρτας αντικατάστασης. Ωχ, σορρυ! ----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Απο μαγαζι το πήρα με 5€, χωρίς επιπλέον χρόνο ομιλίας. Πολύ ενδιαφέρον! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Καλησπέρα. Έκανα μια ανανέωση υπολοίπου στο καρτοκινητο (όχι cu) του παππού μου (5 ευρώ) με σκοπό να μεταφέρω το υπόλοιπο σε άλλον αριθμό, πράγμα που δεν έγινε γιατί η βφ έχει ψιλά γράμματα για το ποσό που θα πρέπει να έχει γίνει ανανέωση το τελευταίο τρίμηνο, προκειμένου να μπορέσεις να μεταφέρεις το υπόλοιπο. Όπως και να έχει, επειδή δεν τον χρησιμοποιεί πλέον τον αριθμό, τι πακέτα internet υπάρχουν που να μπορώ να εκμεταλλευτω με 9 ευρώ? Σε προσπάθεια μου να αλλάξω σε Vodafone International, μου λέει ότι θα χάσω το υπόλοιπο μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2018 βάλε την Χριστουγεννιάτικη προσφορά https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/xmas-promo/ στις 31/12 την βάζεις ξανά. ( αλλά χάνεις το προηγούμενο υπόλοιπο αν τυχόν ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npil Δημ. December 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2018 καλησπερα σας, εκανα φορητοτητα σε καρτα βονταφον , ξερει κανεις ποσο καιρο θα κανει ? εντωμεταξυ την νεα σιμ δεν μου την εδωσαν απο το καταστημα ακομα . (λογικα δεν θα επρεπε να την ειχα παρει?). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2018 καλησπερα σας, εκανα φορητοτητα σε καρτα βονταφον , ξερει κανεις ποσο καιρο θα κανει ? εντωμεταξυ την νεα σιμ δεν μου την εδωσαν απο το καταστημα ακομα . (λογικα δεν θα επρεπε να την ειχα παρει?). συνηθως δεν εχουνε σημ και αργει η φορητοτητα . εχει καντησει τσιρκο αυτο με οτι δεν εχουνε σημ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2018 καλησπερα σας, εκανα φορητοτητα σε καρτα βονταφον , ξερει κανεις ποσο καιρο θα κανει ? εντωμεταξυ την νεα σιμ δεν μου την εδωσαν απο το καταστημα ακομα . (λογικα δεν θα επρεπε να την ειχα παρει?). Κόστος σου είπανε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. December 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2018 Δέν έχουν SIM αλλα αν τους πείς κανω συμβολαιο μαγικά θα βρούνε άπειρες.Κάνεις την αίτηση και αν δεν γίνει σε 3 μέρες στο καπάκι καταγγελία ΕΕΤΤ με λεπτομερειες ..καταστημα όνομα υπαλλήλου και αναφέρεις τις μπαρούφες που σου λένε... Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2018 (edited) Σε κατάστημα στην επαρχία που πήγε γνωστός μου του είπαν ότι επειδή παρήλθε το 4 μηνο σε cu και μπλοκαρισε το νούμερο ο μόνος τρόπος για να κρατήσει το νούμερο είναι ή να κάνει καρτοσυμβολαιο ή να αλλάξει νούμερο αν θέλει να μείνει σε καρτοκινητό. Του είπα να πάρει τα στοιχεία και να κάνει καταγγελια στην ΕΕΤ. Μέχρι ένα χρόνο μετά δεν μπορείς να βάλεις κάρτα και να ενεργοποιήσεις το νούμερο πάλι ή άλλαξε κάτι στην καρτοκινητή και δεν το είχα καταλάβει; κλασική Vodafone πάντως πάντα προβλήματα με τέτοια θέματα. Μάλλον τους πιέζει η εταιρία να πιάσουν συγκεκριμένους στόχους ως κατάστημα και αυτοί από την πρεμούρα που έχουν κάνουν ότι τους κατέβει στο κεφάλι. Edited December 21, 2018 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2018 Στο 4μηνο μπαίνει φραγή. Το νούμερο δεν χάνεται μέχρι να φτάσουμε 13 μήνες χωρίς ανανέωση εκτος αν η βονταφον το άλλαξε,που δεν το νομίζω. Αλλά και αν χαθεί το νούμερο,μεσα σε 6 μήνες μπορείς να ζητήσεις έκδοση της σιμ και πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npil Δημ. December 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2018 Δέν έχουν SIM αλλα αν τους πείς κανω συμβολαιο μαγικά θα βρούνε άπειρες.Κάνεις την αίτηση και αν δεν γίνει σε 3 μέρες στο καπάκι καταγγελία ΕΕΤΤ με λεπτομερειες ..καταστημα όνομα υπαλλήλου και αναφέρεις τις μπαρούφες που σου λένε... Sent from my iPhone using Tapatalk το θεμα ειναι ποτε θα γινει η φορητοτητα. γιατι αν δεν εχω την σιμ , δεν θα εχω τηλεφωνο. πολλες μπαρουφες λενε παντος στα καταστηματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belschri Δημ. December 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2018 το θεμα ειναι ποτε θα γινει η φορητοτητα. γιατι αν δεν εχω την σιμ , δεν θα εχω τηλεφωνο. πολλες μπαρουφες λενε παντος στα καταστηματα Εγώ έκανα 2 αριθμούς φορητότητα την προηγούμενη εβδομάδα στο κατάστημα της Παιανίας σε CU χωρίς πρόβλημα, χωρίς κόστος, το μόνο που ζήτησαν είναι μια ανανέωση χρόνου 10€ στο κάθε νούμερο όπου έτσι κι αλλιώς θα έβαζα. Άψογη εξυπηρέτηση χωρίς άρνηση και εντός 2 ημερών έγινε . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. December 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2018 το θεμα ειναι ποτε θα γινει η φορητοτητα. γιατι αν δεν εχω την σιμ , δεν θα εχω τηλεφωνο. πολλες μπαρουφες λενε παντος στα καταστηματα Ναι εννοείται απο μπαρούφες αλλο τίποτα.Θελει καμια φορά θράσος με τους ηλίθιους που νομίζουν οτι δουλευουν όλο τον κόσμο. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. December 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2018 Η Vodafone Ελλάδος αυξάνει και αυτή με τη σειρά της, το ελάχιστο ποσό ανανέωσης στα 10€. Καταργεί το πακέτο των 7€ και μειώνει το Just Surf bonus στα 100mb. Δείτε παρακάτω αναλυτικά και αρκετές ακόμα αλλαγές: https://www.vodafone.gr/vodafone-ellados/digital-press-office/anakoinoseis/20181221-timologiakes-allages-gia-syndromites-kartokinitis/ Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2018 Αθάνατος ελληνικός ανταγωνισμός Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. December 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2018 Αυτό ήταν Από το κακό στο χειρότερο πάνε τα καρτοκινητά στην χώρα μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. December 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2018 Στο τέλος δε θα έχουν διαφορά συμβόλαιο και καρτοκινητο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. December 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2018 Μετά από 15 χρόνια συνδρομητής Vodafone Cu βλέπω να αποχωρώ. Για την χρήση που κάνω το πρόγραμμα Talk 2 All με κάλυπτε πλήρως. Τώρα προσθέτει SMS που για εμένα τα θεωρώ απαρχαιωμένα και μειώνει και τα Mb. Μην ξεχάσουμε και την αύξηση στα 8.5 ευρώ. Υπάρχει αντίστοιχο πακέτο που να δίνει τις ίδιες παροχές σε άλλο πάροχο ή πρέπει να ανεχθουμε το νταβατζηλικι τους; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eksixaraktires Δημ. December 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2018 Τώρα έμεινε μόνο η wind/q να ανακοινωσει αυξησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. December 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2018 δηλαδή 10 ευρω ηλεκτρονικά και 12 στα καταστήματα, στα περίπτερα θα πάει ατα 15 η μπορεί και 20..... όμορφα, έρχεται η ανάπτυξη..... Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2018 Τελικά το θέμα με τις μπαρούφες στο κατάστημα που προσπαθούσαν να πουν στον πελάτη ότι αν δεν κάνει καρτοσυμβολαιο έληξε αφού τους είπε ότι σε 13 μήνες λήγει το νούμερο και οτι θα τους κανει καταγγελια στην ΕΕΤ και απλά βάλανε 10 ευρώ και τελείωσε. Το νούμερο ενεργοποιήθηκε άμεσα σε 10 δευτερόλεπτα. Ντροπή τους πάντως να θέλουν να πουλήσουν συμβόλαιο με τόσο απαράδεκτο τρόπο. Αν δεν ξέρεις την τρως και δεν μιλάς. Ντροπή για μια τόσο μεγάλη εταιρία στην παγκόσμια σκηνή τηλεπικοινωνιών. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts