pektis7 Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Σε εμένα μπαίνει πάντως παιδιά. Και το πρωί έκανα ανανέωση χρόνου κανονικά μέσα από την ιστοσελίδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 (edited) εμένα ήρθε αυτό από την Σκρουτζ... σουβλάκια να το φχαριστηθω τουλάχιστον ΘEΣ NA MIΛAΣ ME OΛOYΣ ΔΩPEAN TIΣ EΠOMENEΣ MEPEΣ; NAI E; BAΛE MIA KAPTA 10E EΩΣ 12/10 K ΘA EXEIΣ ΔΩPO 50 ΛEΠTA ΠPOΣ OΛOYΣ ΓIA 3 MEPEΣ!!! έχω την εντύπωση ότι επανήλθαν στην κανονικότητα... Sent from my LG-H960 using Tapatalk Edited October 7, 2017 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Επανήλθε, μόλις ανανέωσα σε 2 νούμερα κι εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 http://www.vodafone.gr/portal/myvodafone κανονικά υπάρχει Sent from my LG-H960 using TapatalkΕλα μπραβο, γιατι εγραφα vodafone gr και δεν το εβγαζε.... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Για οσους εβαλαν το 1Gb για ΠΣΚ,ηρθε τωρα sms στο 80% της χρησης. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Για οσους εβαλαν το 1Gb για ΠΣΚ,ηρθε τωρα sms στο 80% της χρησης. Σε μένα ΔΕΝ ήρθε ακόμα: Μήπως να το ανεβάσω στο παραδιπλανό topic της Vodafone; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Και κατι ακομα,μπορεις με καποια sms να κανεις refill του πακετου στη μιση τιμη.Προυποθεση ειναι να περασουν 15 μερες απο την ενεργοποιηση του. Γινεται για ολα τα πακετα,ανεξαρτητα αν ειναι με αυτοματη ενεργοποιηση ή οχι. το cu refill το είδα και εγώ στο site και ήθελα να το γράψω εδώ, πιστεύω ότι βολεύει περισσότερο για data για να μπορεί κάποιος να κατεβάσει κάτι. η να δει πχ live TV, όσο για ομιλία και sms λιγότερο χρήσιμο. επίσης κάτι άλλο που παράτησα είναι ότι το what's up έχει πακέτο giga internet εβδομαδιαίο με 4 ευρώ με 3gigabyte κάτι που δεν έχει η Vodafone cu . επίσης στην Vodafone cu υπάρχει περιορισμός στην χρήση data καθημερινά εκτός από τα πακέτα που έχουν ήδη πολλά gigabyte και η χρήση 4g δικτύου στην Vodafone ισχύει σε όλα τα πακέτα, ενώ στην what's up ισχύει στα πακέτα που έχει το σήμα 4g ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdoe21 Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Η αλήθεια είναι ότι στο CU λείπει ένα καλό εβδομαδιαίο ή μηνιαίο πακέτο με data... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 +1 Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Η αλήθεια είναι ότι στο CU λείπει ένα καλό εβδομαδιαίο ή μηνιαίο πακέτο με data... το χει αλλά μισό η τσιγγούνα Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 το cu refill το είδα και εγώ στο site και ήθελα να το γράψω εδώ, πιστεύω ότι βολεύει περισσότερο για data για να μπορεί κάποιος να κατεβάσει κάτι. η να δει πχ live TV, όσο για ομιλία και sms λιγότερο χρήσιμο. επίσης κάτι άλλο που παράτησα είναι ότι το what's up έχει πακέτο giga internet εβδομαδιαίο με 4 ευρώ με 3gigabyte κάτι που δεν έχει η Vodafone cu . επίσης στην Vodafone cu υπάρχει περιορισμός στην χρήση data καθημερινά εκτός από τα πακέτα που έχουν ήδη πολλά gigabyte και η χρήση 4g δικτύου στην Vodafone ισχύει σε όλα τα πακέτα, ενώ στην what's up ισχύει στα πακέτα που έχει το σήμα 4g ! Το 4G ισχυει παντου και στα 2.Απλα η Vodafone εχει πολιτικη ορθης χρησης 3Gb/ημερα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Το 4G ισχυει παντου και στα 2.Απλα η Vodafone εχει πολιτικη ορθης χρησης 3Gb/ημερα. ευχαριστω , αρα στην vodafone αμα εχεις πακετο surf and email , ή mb απο ανανεωσεις ή απο το παρε να εχεις ή απο το combo 600 εχει πολιτικη χρησης 1,5 gb την ημερα ; , και οταν ενεργοποιεις καποιο απο τα νεα πακετα εχει ημερησιο οριο 3gb internet την ημερα ; ή οχι; . διοτι αμα καποιος εχει συσωρευμενα mb απο τα παλια πακετα τι ημερησιο οριο πολιτικης χρησης θα εχει στο ιντερνετ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Αν κάποιος έχει συσωρευμένα MB σίγουρα δεν θα είναι από αυτούς που ξοδευουν πάνω από 3 GB την ημέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Αν κάποιος έχει συσωρευμένα MB σίγουρα δεν θα είναι από αυτούς που ξοδευουν πάνω από 3 GB την ημέρα.Μπορεί να χρειαστεί σε έκτακτη περίπτωση να καταναλώσει πολλά από αυτά που έχει μαζέψει. Μην είσαι απόλυτος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zpapant Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 υπαρχει ακομα η υπηρεσια 0,1 ευρω το λεπτο το λεπτο αναμεσα σε δυο αριθμους καρτοκινητων η την σταματησαν ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Υπάρχει, αλλά έχει πάει στα 0,02€/λεπτό. Sent from my Moto X Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 καλησπερα παιδια,μια ερωτηση εχω ενα νουμερακι(cu) του πατερα μου το οποιο δε ξερω πως προκυπτει και παιρνει χωρις να βαλει καρτα καθε μηνα απο 600 προς cu και 600 sms προς cu δωρεαν.....ξερετε πως μπορει να συμβαινει αυτο και αν θα κρατησει και ποσο? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 καλησπερα παιδια,μια ερωτηση εχω ενα νουμερακι(cu) του πατερα μου το οποιο δε ξερω πως προκυπτει και παιρνει χωρις να βαλει καρτα καθε μηνα απο 600 προς cu και 600 sms προς cu δωρεαν.....ξερετε πως μπορει να συμβαινει αυτο και αν θα κρατησει και ποσο? :confused: Μήπως αντί για sms εννοείς mb; Γιατί αν εννοείς το τελευταίο τότε είναι προφανές πως είναι φοιτητικό και κρατάει πάρα μα πάρα πολύ. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Παντως ενω ερχονται συχνα προσφορες απο το cu,με λεπτα και mb.Ειδικα το τελευταιο μηνα,καθε 10 μερες περιπου επαιρνα sms. Σημερα ομως μου εδωσε αυτο: ΠPOΣΦOPA MONO ΓIA ΣENA! 1000 ΠPOΣ OΛOYΣ, 500MB K TO SOCIAL PASS MONO ME 3 EYPΩ! Εν τω μεταξυ ο πατερας μου την εισε ηδη στο φοιτητικο και αυτες τις μερες την ενεργοποιησε. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Παιδιά μια βοήθεια. Θέλω να πάω ένα νούμερο μου στο cu από την wind. Ποιο είναι το λινκ όπου το ζητάω δωρεάν ;; Χωρίς να με πιάσει κορόιδο ένα κατάστημα με το 30αρι. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Παιδιά μια βοήθεια. Θέλω να πάω ένα νούμερο μου στο cu από την wind. Ποιο είναι το λινκ όπου το ζητάω δωρεάν ;; Χωρίς να με πιάσει κορόιδο ένα κατάστημα με το 30αρι. Ευχαριστώ πολύ Πλέον το 30αρι είναι φιξ σε όλα τα δίκτυα δυστυχώς. Οπότε δε το γλιτώνεις σε φορητότητα Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Παιδιά μια βοήθεια. Θέλω να πάω ένα νούμερο μου στο cu από την wind. Ποιο είναι το λινκ όπου το ζητάω δωρεάν ;; Χωρίς να με πιάσει κορόιδο ένα κατάστημα με το 30αρι. Ευχαριστώ πολύ 30€ αναγκαστικα,αν και θα σου προτεινα να πας σε Whats Up. Πιο value for money αν δεν εισαι κατω των 24(ωστε να εχεις με 1,5 και 2,5€ Social,chat,video pass). Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Πλέον το 30αρι είναι φιξ σε όλα τα δίκτυα δυστυχώς. Οπότε δε το γλιτώνεις σε φορητότητα Θυμάμαι ότι είχαν ποστάρει εδώ ένα λινκ που γλύτωνες το 30αρι. Δεν ισχύει πια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Όχι. Το ίδιο link οδηγεί σε σελίδα που μπορείς να κάνεις παραγγελία για νέο νούμερο μόνο, από ότι βλέπω. Sent from my Moto X Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Όχι. Το ίδιο link οδηγεί σε σελίδα που μπορείς να κάνεις παραγγελία για νέο νούμερο μόνο, από ότι βλέπω. Sent from my Moto X Play Κρίμα :( Σε ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts