Jump to content

zpapant

Members
  • Δημοσιεύσεις

    166
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by zpapant

  1. Ευχαριστώ πολύ παιδιά. thodoris85 όχι δεν μιλάω για δόσεις αλλά για το ποσό του τρέχοντος λογαριασμού. Απλά θέλω να το κάνω για να εκμεταλεύομαι κάποια επιπλέον προνόμια που δίνει η πιστωτική (π.χ. διπλούς πόντους στο g4more). Και πάλι ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.
  2. Έχω πιστωτική στην εθνική και οι οφειλές εξοφλούνται (όλο το ποσό) με πάγια εντολή. Εάν θέλω μπορώ να κάνω νωρίτερα την πληρωμή π.χ. μέσω της εφαρμογής ή θα υπάρχει πρόβλημα και θα μου ξαναπάρουν τα χρήματα την μέρα της εξόφλησης της κάρτας; Συγγνώμη αν είναι ηλίθια ή απορία μου, αλλά δεν έχω καταφέρει να βγάλω άκρη από την σελίδα της τράπεζας. Δεν το εξηγεί στις συνηθισμένες ερωτήσεις.
  3. Κανε μια ερωτηση στο e-click.gr Εγω που είχα τυπώσει πριν λίγα χρόνια έμεινα ευχαριστημένος.
  4. Χρονια πολλά σε όλους. Τι γνωμη εχετε για τον yandex; Για ταχύτητα ασφαλεια κλπ.
  5. Ξερει κανεις πως μπορω να κανω προληπτικα φραγη σε πενταψηφιους αριθμους που χρεωνουν ; Eυχαριστω.
  6. Πως μπορω να απενεργοποιησω το να αναφερουν το ονομα μου με ετικεττα για να το εξηγησω. αν καποιος θελει να μου απαντησει σε καποια ομαδα η σελιδα να μην μπορει να το κανει με εττικετα ετσι ωστε να μην μου ερχεται μυνημα οτι ο ταδε ανεφερε το ονομα σας.
  7. Από τις απαντήσεις καταλαβαίνω ότι δεν αξίζει η αγορά τόσο παλιάς συσκευής.
  8. Μέχρι τώρα εχω μόνο συσκευές android αλλά συζητώντας με φίλους και γνωστούς άκουσα αρκετές φορές την πρόταση να κοιτάξω και για iphone (οι περισσοτεροι μου λενε, ειναι λιγο περιεργο τηλεφωνο αν εχεις μαθει σε android αλλα οτι εχει λειτουργει αψογα και οτι το ios παρεχει μεγαλυτερη ασφαλεια σε σχεση με το android) τώρα που ψάχνω για νέα συσκευή. Δεν κοίταζα πότε iphone λόγω της τιμής τους. Ψαχνωτας ομως στο Skroutz και με όριο τιμής τα 300€ μου έβγαλε στις επιλογές και το iphone6 με τα 32gb μνήμη (καθώς και το 6S πάλι με 32gb μνήμη αλλά με τιμή 335€ που είναι πάνω από το όριο που έχω βάλει). Το ερώτημα μου είναι αν αξίζει να δώσω αυτά τα χρήματα για μια συσκευή του 2015-2016 (νομίζω τότε παρουσιάστηκε) και αν θα είναι αποδοτική και χρηστική (μπαταρια, αναβαθμισεις λειτουργικου) για τα επόμενα τρια χρόνια περίπου που σκοπεύω να το κρατήσω. Θα ήθελα τις γνώμες σας.
  9. Εσυ θα ξερεις καλυτερα ποση ωρα χρειαζεται. Εχεις απαντησει ετσι κατ επαναληψη. Παντως η απαντηση μου ισχυει, αν εσυ δεν θες να ψαξεις και θες την ευκολη λυση περιμενε.
  10. Δεν το προτιμώ, για το συγκεκριμένο forum. Ευχαριστώ παντως για την προταση.
  11. Το είχα ψάξει πριν ρωτήσω και δεν υπήρχε επιλογή. Έστω και αλλάζοντας την προβολή γίνεται, οπότε λυθηκε το πρόβλημα. Δεν είναι και κάτι που χρειάζεται συνεχώς. Ευχαριστώ και πάλι. ΥΓ. Πάντως επειδή οι περισσότεροι, θεωρώ, ότι μπαίνουμε από κινητό, καλό θα ήταν να εχει και η mobile έκδοση τις δυνατότητες της desktop. Γενικά μιλάω όχι για το συγκεκριμένο.
  12. Μπαίνω από κινητό και δεν το εβλεπα, δεν έεμφανίζεται η επιλογή αυτή, αν δεν αλλάξω την προβολή σε προβολή desktop. Ευχαριστώ για την βοήθεια.
  13. Κάποια μέλη έχουν μια, θα έλεγα, λάθος συμπεριφορά στις απαντήσεις τους και γενικότερα στην συμπεριφορά τους (εριστικη ως προκλητικη) προς τους υπόλοιπους χρήστες του φόρουμ. Τι μπορεί να γίνει σε αυτές τις περιπτώσεις; Yπάρχει κάποιος τρόπος να γίνεται αναφορά του ποστ η αναφορά του μέλους στην διαχείριση; Ευχαριστώ.
  14. το καταλαβα χθες βραδι μου το εξηγησαν δυο παιδια που απαντησαν και απ οτι καταλαβα και απο αυτο που απαντησες εσυ ειναι για την ελλαδα ακομα τουλαχιστον πεταμενα χρηματα (βρηκα μια συνδρομη σε vpn εφ ορου ζωης με 140 ευρω αλλα και παλι δεν ειναι λιγα) . απλα εχει μείνει η περιεργεια για το πως λειτουργει σε tvbox. ευχαριστω
  15. τελικα για την περιεργεια και μονο μια απαντηση για αυτο που εγραψα ; ευχαριστω
  16. alex222800 ουτε το ξερω το gamato. απο το terrarium βλεπω καποιες ταινιες και παλιοτερα απο το kodi καποια στιγμη εβαλα το popcorn time και ζηταγε vpn γι αυτο το εψαξα λιγο και ειχα την απορια αυτη αν λειτουργει σε ολη τη συσκευη η θα πρεπει να κανω κατι στην καθε εφαρμογη. junglist τωρα το καταλαβα τι ηθελες να πεις. ευχαριστω.
  17. οχι φιλε δεν μενω εξωτερικο αλλα με αυτα που διαβαζω δεν εχω ορεξη επειδη βλεπω 5-6 ταινιες το μηνα να βρω κανενα μπελα. σε αυτο που ρωτησα μπορεις να μου απαντησεις ευχαριστω.
  18. Παιδια μια βοηθεια σε μια απορια θα ηθελα. εχω ενα tvbox και θελω να του βαλω vpn αν το εγκαταστησω απο ρυθμισεις προσθηκη vpn κλπ και μετα το ενεργοποιω απο εκει θα ειμαι καλλυμενος η θα πρεπει να κανω και κατι ακομα οταν ανοιγω kodi η terrarium κλπ. ευχαριστω.
  19. ευχαριστω πολυ παιδια. συμφερει τελικα το cu και το ειχα παρεξηγησει. :)
  20. εχω εναν αριθμο καρτοκινητο βονταφον και θελω να το κανω cu και εχω δυο αποριες πρωτη απορια. τα λεπτα ομιλίας απο τα πακετα αν δεν καταναλωθουν μεταφερονται οπως στο καρτοκινητο αν ενεργοποιησω το ιδιο πακετο πριν λήξουν; και δευτερη απορια. στα λεπτα ομιλίας που δινει προς βονταφον είναι μεσά και οι αριθμοι cu η τα αφαιρει απο το υπολοιπο των λεπτων προς ολους; ευχαριστω πολυ παιδια.
  21. παιδια μια ερωτηση οχι τοσο για συσκευη αλλα αν ξερετε αν ο eurosport player λειτουργει σε tv box αν το εχει δοκιμασει κανεις γιατι θελω να κανω συνδρομη και αν δεν λειτουργει να βρω αλλη λυση για να βλεπω tablet κλπ. ευχαριστω
  22. μια ερωτηση ξερει καποιος αν υπαρχει η δυνατοτητα να εχω δυο καρτες σιμ με τον ιδιο αριθμο; και αν ναι ποσο κοστιζει ευχαριστω
×
×
  • Create New...