Mark_K Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 Είχε κάποιο άλλο εκτός από το combo; Sent from my Honor 6X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 ουτε αυτο δε βρησκω Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 Θα βάζεις μια δεκάρα κάρτα που θα σου δίνει 500 MB δώρο και να ενεργοποιείς ένα πρόγραμμα ομιλίας μετά. Αν θες περισσότερα δεδομένα τότε θα πρέπει να βάζεις και περισσότερα χρήματα. Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 Γεια σας. Μπαινω στη σελιδα cu απο κινητο αλλα δε βλεπω τα πακετα ομιλια και ιντερνετ μαζι που ειχε. Πρεπει αν το κανω cu να παιρνω ξεχωριστα ομιλια και ξεχωριστα ιντερνετ?Βαζεις 10αρα και σου δινει 500mb για ενα μηνα και 500 για 15 μερες με τη πρωτη ανανεωση του μηνα. Επισης με το παρε να χεις παιρνεις αλλα 100mb. Μετα απο αυτα διαλεγεις πακετο ομιλιας Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 σας ευχαριστω. τα προνομιακα πακετα τι ειναι? ακριβως?εχει η πρασινη εταιρια. η vodafon εχει? Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 "Πονηρή" CU καρτοκινητή! Για να καταναλώσω το δωρέαν ενεργοποιημένο πακέτο ONSTAGE , διάρκειας τριών ημερών και ενός γκιγκαμπάητιου, έβλεπα βιντεάκια. Κανονικά μου ήρθε το μήνυμα ότι κατανάλωσα το 80% του όγκου δεδομένων.. και είπα να το συνεχίσω και άλλο.. Συνέχισα λοιπόν την παρακολούθηση βίντεο (ενώ την είχα ψιλιαστεί ότι "κάτι" θα γίνει) και δεν μου ήρθε ποτέ το μήνυμα για το 100% της κατανάλωσης του όγκου δεδομένων. Μπαίνω my CU app και από τα 4120mb είχαν παραμείνει τα 3800mb, δηλαδή μου "φάγανε" 320mb . Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 Δεν σου τα φάγανε, ούτε μαζί τα φάγατε. Εσύ τα έφαγες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 (edited) @inevar Πως και ειχες δλδ ψιλιαστει οτι θα "κατι θα γινει"; Edited September 17, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 Υπάρχουν καλύτεροι τρόποι για να μετράει κανείς την κατανάλωση ΜΒ εκτός από τα μηνύματα τα οποία θα σου έρθουν αφού πρώτα τελιώσει το πακέτο και θα έχεις χρεωθεί. Και δεν χρειάζεται να είσαι αλλοδαπός για να τα χρησιμοποιήσεις. Και σαν Έλληνας μπορείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 Το σμσ του onstage αναφερει οτι θα ερθει ενημερωτικο στο 80% & στο 100% της χρησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 Το σμσ του onstage αναφερει οτι θα ερθει ενημερωτικο στο 80% & στο 100% της χρησης. Εεεε δε του'ρθε στο 100% το sms , έτσι λέει κ εγώ τον πιστεύω. Πρώτη φορά θα'ναι; Αλήθεια: Πότε είπαμε εφαρμόζει το 4μηνο η Vodafone? Χα χα!!! Δε βιάζομαι καθόλου ΑΝ αναρωτιέται κανείς {Λέω: Μήπως υπάρξει κανείς}: Με ληγμένο 3μηνο από αρχές Απρίλη....:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 @inevar Πως και ειχες δλδ ψιλιαστει οτι θα "κατι θα γινει"; Πες το προαίσθημα.... Αλήθεια λεω.. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 Υπάρχουν καλύτεροι τρόποι για να μετράει κανείς την κατανάλωση ΜΒ εκτός από τα μηνύματα τα οποία θα σου έρθουν αφού πρώτα τελιώσει το πακέτο και θα έχεις χρεωθεί. Και δεν χρειάζεται να είσαι αλλοδαπός για να τα χρησιμοποιήσεις. Και σαν Έλληνας μπορείς. Εγω που ειμαι αλοδαπος και καθυστερημενος περιμενω να ερθει το μηνυμα της 100% χρησης που αναφερει σχετικα η εταιρια οτι θα αποστειλει. το αναφερει ξεκαθαρα,γιατι πρεπει να φταινε οι καθυστερημενοι? Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 (edited) Δοκίμασα να κάνω το ίδιο. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170917/8c7d86780c9e992bc6e6baad7cb4cdef.jpg Sent from my Honor 6X Edited September 17, 2017 by XP130TD τεράστια εικόνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 οταν καταναλωσουμε απο ενα πακετο τα λεπτα προς vodafone, και παρουμε σε vodafone παλι τηλεφωνο θα αρχισεινακαταναλωνει τα λεπτα 'προς ολους'? πχ στο talk to vodafone 300 σου δινει 200-ολους, 100-vodafone, +100-ολους on line ανανεωση= 300-ολους. τα οποια μπορουν να χρησιμοποιηθουν για voda? συγγνωμη για το καψιμο του εγκεφαλου σας:) και 500 internet νομιζω Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 οταν καταναλωσουμε απο ενα πακετο τα λεπτα προς vodafone, και παρουμε σε vodafone παλι τηλεφωνο θα αρχισεινακαταναλωνει τα λεπτα 'προς ολους'? πχ στο talk to vodafone 300 σου δινει 200-ολους, 100-vodafone, +100-ολους on line ανανεωση= 300-ολους. τα οποια μπορουν να χρησιμοποιηθουν για voda? συγγνωμη για το καψιμο του εγκεφαλου σας:) και 500 internet νομιζω Πολύ σωστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 (edited) Πες το προαίσθημα.... Αλήθεια λεω.. Παντως και εμενα μου ηρθε στο 100%. Edited September 18, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 (edited) τα οποια μπορουν να χρησιμοποιηθουν για voda? συγγνωμη για το καψιμο του εγκεφαλου σας:) και 500 internet νομιζω και για Vodafone,τα 500mb είναι σίγουρα και άλλα 500 για 15 ημέρες αν έχεις επιλέξει για μπόνους το surf Sent from my LG-H960 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παντως εμενα μου ηρθε και στο 100%. εγώ δεν τα κατάφερα αλλά ήρθε πριν λίγο το μήνυμα ότι έληξε,κανονικά έπρεπε να έρθει 12 και κάτι,υπάρχει καθυστέρηση στην αποστολή μηνύματος ή αφήνουν λίγο αργότερα την λήξη του? λεπτομέρειες θα μου πείτε... Sent from my LG-H960 using Tapatalk Edited September 17, 2017 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 ποια mb καταναλωνονται πρωτα? τα 500 της πρωτης ανανεωσης τουμηνα η τα surf? and mail? Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 Καταναλώνονται αυτά που λήγουν πρώτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 (edited) ευχαριστω για τη βοηθεια. μιλησα με cc vodafone και τους ειπα οτι τελικα θα κανω cu το συμβολαιο αφου ληγει. επεσε διαπραγματευση τυπου ΔΝΤ (ειμαι σκληρη στη διαπραγματευση δε με επεισε) :). Μου ειπε οτι εδω και 2 εβδομαδες εχουν ενημερωθει οτι τα πακετα cu με 6ε θα γινουν 9ε. και παλι δε τη πιστεψα. εχετε ακουσει κατι? ρωτησα στο chat του cu και ο cc μου ειπε οτι δεν εχει καταργηθει κατι. επισης μου ειπε οτι για νεουσ cu αριθμοτς δινουν 1500 προς ολους και 1g με 8ε. μονο για 12 μηνες. ομως για οσους ερχονται απο συμβολαιο η οσους θελουν τον ιδιο αριθμο δεν εχει τιποτα? Edited September 18, 2017 by RAVEN_ Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 Καλημέρα! Τελικά, μετά το 4μηνο χωρίς ανανέωση, ενεργοποιούν ή όχι τη φραγή κλήσεων, κάτι που, όπως ανακοινώθηκε, ισχύει από 5-9-17; Ρωτάω γιατί έχω να ανανεώσω στο cu απο Δεκ 2016, αλλά μέχρι και αυτή τη στιγμή δεν έχει ενεργοποιηθεί φραγή εισερχόμενων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 άστο και κι αν σου κάνουν φραγή ανανεώνεις,τόσο απλό η κοτε πάντως το ενεργοποίησε σε νούμερο frog που έχω Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 Καλημέρα! Τελικά, μετά το 4μηνο χωρίς ανανέωση, ενεργοποιούν ή όχι τη φραγή κλήσεων, κάτι που, όπως ανακοινώθηκε, ισχύει από 5-9-17; Ρωτάω γιατί έχω να ανανεώσω στο cu απο Δεκ 2016, αλλά μέχρι και αυτή τη στιγμή δεν έχει ενεργοποιηθεί φραγή εισερχόμενων. "Περιμένει" και η κόκκινη κ η μπλε τα στατιστικά "επιτυχιών" από την επιβολή 4μήνου της πράσινης για να δράσει ανάλογα. Και δεν έχει λόγο να τους τα αποκρύψει. Μάλλον με το νέο έτος θα είναι κ πρακτικά θέσφατο το 4μηνο σε όλες. Και έπεται (χειρότερη εννοείται) συνέχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 το φοιτητικο cu πρεπει να βαζεις καθε μηνα καρτα για να μη χαθει? Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts