Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση (ίσως έχει ξαναγίνει αλλά είναι λιγάκι αδύνατο να την βρω εδώ μέσα :P). Η Vodafone μού έστειλε αυτό το μήνυμα "ΕΧΕΤΕ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ INTERNET ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ. Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΑΣ ΘΑ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ & ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΣΤΙΣ 4:00ΠΜ" στις 22.40 ακριβώς, έπειτα από χρήση περίπου 1,5GB που έκανα. Γιατί αυτό; Είχα μαζέψει σχεδόν 11GB μέσα στο φοιτητικό μου CU και ήθελα απλά να χαλάσω όσα περισσότερα μπορώ. Γιατί τέτοιος περιορισμός; Και μιλάμε πραγματικά, από τη στιγμή που μου έστειλαν το μήνυμα, τα δεδομένα ήταν ψόφια. Ούτε καν G να είχα (ενώ συνέχιζε να δείχνει την ένδειξη 4G). Ξέρει κάποιος κάτι; Ή κάθε φορά αυτό θα γίνεται όταν πλησιάζω τα 1,5GB θα με αποκλείει για 6 ώρες περίπου;; Ευχαριστώ.

Καθε φορα που θα περνας το 1,5GB.Αυτο γινεται για να μη γονατιζει το δικτυο...

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση (ίσως έχει ξαναγίνει αλλά είναι λιγάκι αδύνατο να την βρω εδώ μέσα :P). Η Vodafone μού έστειλε αυτό το μήνυμα "ΕΧΕΤΕ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ INTERNET ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ. Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΑΣ ΘΑ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ & ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΣΤΙΣ 4:00ΠΜ" στις 22.40 ακριβώς, έπειτα από χρήση περίπου 1,5GB που έκανα. Γιατί αυτό; Είχα μαζέψει σχεδόν 11GB μέσα στο φοιτητικό μου CU και ήθελα απλά να χαλάσω όσα περισσότερα μπορώ. Γιατί τέτοιος περιορισμός; Και μιλάμε πραγματικά, από τη στιγμή που μου έστειλαν το μήνυμα, τα δεδομένα ήταν ψόφια. Ούτε καν G να είχα (ενώ συνέχιζε να δείχνει την ένδειξη 4G). Ξέρει κάποιος κάτι; Ή κάθε φορά αυτό θα γίνεται όταν πλησιάζω τα 1,5GB θα με αποκλείει για 6 ώρες περίπου;; Ευχαριστώ.

Ο ογκος δεδομενων "μηδενιζει" στις 4:00 το πρωι. Οτι ωρα και να φτασεις στο 1.5gb θα σου αναπροσαρμοσει την ταχυτητα μεχρι τις 4:00 το πρωι, πχ αν στις 7:00 το πρωι εχεις καταναλωσει 1,5gb θα σου αναπροσαρμοσει τη ταχυτητα μεχρι τις 4:00 το πρωι.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Καθε φορα που θα περνας το 1,5GB.Αυτο γινεται για να μη γονατιζει το δικτυο...

Ο ογκος δεδομενων "μηδενιζει" στις 4:00 το πρωι. Οτι ωρα και να φτασεις στο 1.5gb θα σου αναπροσαρμοσει την ταχυτητα μεχρι τις 4:00 το πρωι, πχ αν στις 7:00 το πρωι εχεις καταναλωσει 1,5gb θα σου αναπροσαρμοσει τη ταχυτητα μεχρι τις 4:00 το πρωι.

Κατάλαβα. Σας ευχαριστώ πολύ και τους 2!

Υποκειμενικά είναι όλα.

Εξαρτάται από τη χρήση.

Παλαιότερα που είχε 500MB όριο, μετά από το οποίο ρίχνει την ταχύτητα, ναι με είχε ενοχλήσει γιατί μπορεί να είχε χρειαστεί να κατεβάσω παραπάνω.

Με τα 1500, δεν πιστεύω πως θα είχα πρόβλημα. Άλλος που κάνει άλλη χρήση μπορεί και να έχει.

Υποκειμενικά είναι όλα.

Εξαρτάται από τη χρήση.

Παλαιότερα που είχε 500MB όριο, μετά από το οποίο ρίχνει την ταχύτητα, ναι με είχε ενοχλήσει γιατί μπορεί να είχε χρειαστεί να κατεβάσω παραπάνω.

Με τα 1500, δεν πιστεύω πως θα είχα πρόβλημα. Άλλος που κάνει άλλη χρήση μπορεί και να έχει.

Εκτός από το πρακτικό θέμα του ζητήματος*, στο οποίο επικεντρώνεσαι εσύ, υπάρχει και το θεωρητικό.

Ερώτηση: Τα GBs που έχω δεν τα έχω αγοράσει; Δεν τα έχω ΠΡΟπληρώσει; Για ποιο λόγο να μη μπορώ να τα χρησιμοποιώ όπως θέλω και όποτε θέλω; Αν μου τελειώσουν δεν θα αγοράσω νέο πακέτο; Τι κουταμάρα είναι λοιπόν αυτή;

Αντε να δεχτώ τον περιορισμό στα data που δίνουν τζάμπα σε γιορτές εν είδει προσφοράς. Εκεί ΟΚ. Αλλά για τα πληρωμένα διαφωνώ, το θεωρώ τρελό νταβατζιλίκι.

* και το πρακτικό εμένα με ενοχλεί γιατί, όπως έχω πει και στο παρελθόν, ανεβάζω videos και μπορεί σε μια μέρα να φάω και 10GB. Μπορεί βέβαια η επόμενη χρήση που θα κάνω να είναι μετά από 20 μέρες. Αλλά εκείνη την ημέρα θα χρειαστώ 10GB.

Και την έχω πατήσει κιόλας. Μου χε δώσει φίλος το Mifi του με κάρτα voda μέσα να κάνω τη δουλειά μου, και μετά από 3 βιντεάκια έφαγα παπά. Δεν το ξερα ότι παίζει τέτοιο πράγμα και έψαχνα να βρω τι χάλασε. :lol:

Εκτός από το πρακτικό θέμα του ζητήματος*, στο οποίο επικεντρώνεσαι εσύ, υπάρχει και το θεωρητικό.

Ερώτηση: Τα GBs που έχω δεν τα έχω αγοράσει; Δεν τα έχω ΠΡΟπληρώσει; Για ποιο λόγο να μη μπορώ να τα χρησιμοποιώ όπως θέλω και όποτε θέλω; Αν μου τελειώσουν δεν θα αγοράσω νέο πακέτο; Τι κουταμάρα είναι λοιπόν αυτή;

Αντε να δεχτώ τον περιορισμό στα data που δίνουν τζάμπα σε γιορτές εν είδει προσφοράς. Εκεί ΟΚ. Αλλά για τα πληρωμένα διαφωνώ, το θεωρώ τρελό νταβατζιλίκι.

* και το πρακτικό εμένα με ενοχλεί γιατί, όπως έχω πει και στο παρελθόν, ανεβάζω videos και μπορεί σε μια μέρα να φάω και 10GB. Μπορεί βέβαια η επόμενη χρήση που θα κάνω να είναι μετά από 20 μέρες. Αλλά εκείνη την ημέρα θα χρειαστώ 10GB.

Και την έχω πατήσει κιόλας. Μου χε δώσει φίλος το Mifi του με κάρτα voda μέσα να κάνω τη δουλειά μου, και μετά από 3 βιντεάκια έφαγα παπά. Δεν το ξερα ότι παίζει τέτοιο πράγμα και έψαχνα να βρω τι χάλασε. :lol:

Πω φιλε, τα γκιγκα φευγουν ετσι για πλακα..δεν εχεις απο wifi καπως να τα ανεβασεις; Γιατι πολυ απλα υπερχρεωνεσαι με το να ανεβαζεις βιντεο μεσω των λιγοστων γκιγκα (για αυτη την χρηση παντα) που δινουν οι εταιρειες..

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Προσωπικά το θεωρητικό κομμάτι που λες δεν με απασχολεί. Έχω χρόνια πολλά να αγοράσω πακέτο λόγω φοιτητικού. Κάποια GB που έχω είναι από αυτά που μου δίνει κάθε μήνα και μαζεύονται, +από το πάρε νά'χεις. Θα ήταν παράλογο να έχω τέτοιες απαιτήσεις.

Αν ήθελα να ανεβάζω τόσο μεγάλα αρχεία και χρειαζόταν ο όγκος των δεδομένων που αναφέρεις, μάλλον δεν θα συνέφερε το καρτοκινητό έτσι κι αλλιώς. Όπως και να έχει πριν επιλέξεις ψάχνεσαι, και αυτό είναι μια λεπτομέρεια που την μαθαίνεις. Αν δεν σου κάνει πας αλλού.

Πάντως, για τους περισσότερους χρήστες των καρτοκινητών, πιστεύω πως το συγκεκριμένο όριο είναι λογικό με βάση τα δεδομένα που έχουν διαθέσιμα στα πακέτα τους. Και εμένα όταν με ενόχλησε την εποχή που είχε 500mb όριο, ήταν όταν το χρησιμοποιούσα σε διακοπές για να δίνω με wi-fi σε 3-4 άτομα.

Πω φιλε, τα γκιγκα φευγουν ετσι για πλακα..δεν εχεις απο wifi καπως να τα ανεβασεις; Γιατι πολυ απλα υπερχρεωνεσαι με το να ανεβαζεις βιντεο μεσω των λιγοστων γκιγκα (για αυτη την χρηση παντα) που δινουν οι εταιρειες..

Οι ταχύτητες είναι πολλαπλάσιες από αυτές που πιάνω με τη σύνδεση του σπιτιού ή του εκάστοτε ξενοδοχείου (που συνήθως είναι τραγικές).

Οπότε επιλέγω να την κάνω έτσι τη δουλειά κι ας πληρώσω κάτι παραπάνω, από το να μου τρωνε τα συκώτια με την άθλια ταχύτητα upload της vdsl του σπιτιού.

Τώρα έχω βολευτεί με το φρογκ, το πακετάκι των 4GB είναι μια χαρά. Δεν είναι δα και τόσο ακριβό.,

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Προσωπικά το θεωρητικό κομμάτι που λες δεν με απασχολεί. Έχω χρόνια πολλά να αγοράσω πακέτο λόγω φοιτητικού. Κάποια GB που έχω είναι από αυτά που μου δίνει κάθε μήνα και μαζεύονται, +από το πάρε νά'χεις. Θα ήταν παράλογο να έχω τέτοιες απαιτήσεις.

Αν ήθελα να ανεβάζω τόσο μεγάλα αρχεία και χρειαζόταν ο όγκος των δεδομένων που αναφέρεις, μάλλον δεν θα συνέφερε το καρτοκινητό έτσι κι αλλιώς. Όπως και να έχει πριν επιλέξεις ψάχνεσαι, και αυτό είναι μια λεπτομέρεια που την μαθαίνεις. Αν δεν σου κάνει πας αλλού.

Πάντως, για τους περισσότερους χρήστες των καρτοκινητών, πιστεύω πως το συγκεκριμένο όριο είναι λογικό με βάση τα δεδομένα που έχουν διαθέσιμα στα πακέτα τους. Και εμένα όταν με ενόχλησε την εποχή που είχε 500mb όριο, ήταν όταν το χρησιμοποιούσα σε διακοπές για να δίνω με wi-fi σε 3-4 άτομα.

Δε σε απασχολεί δλδ που κάτι που πληρώνεις δε μπορείς να το χρησιμοποιήσεις;

Δλδ στο κινητό που υποθέτω το αγόρασες δεν θα σε ενοχλούσε αν σου έλεγε η εταιρία κατασκευής "σου επιτρέπω να βγάζεις μόνο 5 φωτός/ημέρα, αν θέλεις παραπάνω θα αναγκαστείς να τραβάς σε ανάλυση vga"?:wacko:

Οι ταχύτητες είναι πολλαπλάσιες από αυτές που πιάνω με τη σύνδεση του σπιτιού ή του εκάστοτε ξενοδοχείου (που συνήθως είναι τραγικές).

Οπότε επιλέγω να την κάνω έτσι τη δουλειά κι ας πληρώσω κάτι παραπάνω, από το να μου τρωνε τα συκώτια με την άθλια ταχύτητα upload της vdsl του σπιτιού.

Τώρα έχω βολευτεί με το φρογκ, το πακετάκι των 4GB είναι μια χαρά. Δεν είναι δα και τόσο ακριβό.,

Όντως δε θα'πρεπε να έχει αυτό το όριο 1,5GB. Πέρα από όποιους πρακτικούς λόγους.

Πέρα από το μεγάλο upload speed που προσφέρει το LTE σε σχέση με ADSL/VDSL.

Edited by Mark_K
off topic

Δε σε απασχολεί δλδ που κάτι που πληρώνεις δε μπορείς να το χρησιμοποιήσεις;

Δλδ στο κινητό που υποθέτω το αγόρασες δεν θα σε ενοχλούσε αν σου έλεγε η εταιρία κατασκευής "σου επιτρέπω να βγάζεις μόνο 5 φωτός/ημέρα, αν θέλεις παραπάνω θα αναγκαστείς να τραβάς σε ανάλυση vga"?:wacko:

Αυτό κατάλαβες; Εννοούσα πως δεν αγοράζω πακέτα, και τα δεδομένα που έχω δεν τα έχω πληρώσει, μου τα δίνει δωρεάν. Κάτω από αυτές τις συνθήκες, δεν θα μπορούσα να είχα ιδιαίτερες απαιτήσεις(εκτός του ότι η χρήση μου δεν απαιτεί ίσως ούτε καν το ημερήσιο όριο για ένα μήνα).

Επαναλαμβάνω, πως αν είχα κάποια ιδιαίτερη χρήση που το θέλω, ή ίσως επαγγελματική κλπ και οι ανάγκες μου ήταν μεγαλύτερες σε όγκο δεδομένων ημερησίως, θα στραφόμουν αλλού και όχι στο καρτοκινητό.

Σούγια for ever!!! Παντως εκει στο νοτιοτερο μερος του νομου Χανιων, στην ακρη του πουθενα μονο η βοντα ειχε εστω H+. Βέβαια αυτο με το κοψιμο ειναι τραγικο, τουλαχιστον ας εχει κοφτει να μη μπορεις να πας πανω απο 2-3Mbps.

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αλεξ ξερεις ποση ωρα θελουν να ανεβουν πχ αυτα εδω

με μια απλη 24αρα του σπιτιου;;; Αστοοοο. Ενω με το 4G μεσο ενος MiFi ανεβαζεις περιπου με 20-25Mbps αντι τον 2Mbps που θα ανεβαζες απ το σπιτι.
ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Μανο σιγουρα ο Σωκραταρος θελει καλες ταχυτητες για να ταξιδεψει , κατι που δεν προσφερουν τα uploads των σταθερων συνδεσεων οντως, αλλα εγω προσωπικα επειδη τα βιντεο που ανεβαζω δεν με πειραζει να καθυστερησουν και καμποσο επιλεγω το διαχρονικα οικονομικο wifi. Στο εξωτερικο οτι εχουμε εμεις εδω ως 4G ταχυτητες εκει το εχουν στις σταθερες συνδεσεις τους και ακομα καλυτερα , δηλαδη κατι 200mbps dwnld, 150mbps upload. Τεσπα..

Στο θεμα μας τωρα , το σημαντικο δωρο διαρκειας ενος μηνα απο το cu app!! Με το που ανοιξα την εφαρμογη κατευθειαν μου εστειλαν μηνυμα. Αυτο εδω :

MOΛIΣ ΠHPEΣ 1GB ΔΩPO ΓIA 30 HMEPEΣ AΠO TO MY CU APP BIRTHDAY ΓIA NA ΣEPΦAPEIΣ TΣAMΠE. ΘA ΛABEIΣ ENHMEPΩTIKO SMS ΣTO 80% KAI 100% THΣ XPHΣHΣ ΣOY.

Και εγώ μόλις πήρα 1GB για ένα μήνα, με το που μπήκα στο My CU! Πάντως, η καρτοκινητή Vodafone CU, έχει ... ξεφύγει. Τόσο σε ποσότητα προσφορών, αλλά και γενικότερα σε αυτά που παρέχει.

Για παράδειγμα, χρησιμοποιώ το πακέτο Talk 2 Vodafone 300 και ενεργοποιώντας το πριν τη λήξη του, τα λεπτά μεταφέρονται μαζί με τα ... καινούργια! Πολύ καλό... Δεν ξέρω αν ισχύει και στο what's up της Cosmote; Νομίζω πως όχι.

Αν συνεχίσει έτσι η Vodafone με το CU, θα αρχίσει να προσπερνάει.

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

Και εγώ μόλις πήρα 1GB για ένα μήνα, με το που μπήκα στο My CU! Πάντως, η καρτοκινητή Vodafone CU, έχει ... ξεφύγει. Τόσο σε ποσότητα προσφορών, αλλά και γενικότερα σε αυτά που παρέχει.

Για παράδειγμα, χρησιμοποιώ το πακέτο Talk 2 Vodafone 300 και ενεργοποιώντας το πριν τη λήξη του, τα λεπτά μεταφέρονται μαζί με τα ... καινούργια! Πολύ καλό... Δεν ξέρω αν ισχύει και στο what's up της Cosmote; Νομίζω πως όχι.

Αν συνεχίσει έτσι η Vodafone με το CU, θα αρχίσει να προσπερνάει.

Παιδια,CU μακραν για εμενα.Προσωπικα εκανα ηδη μεταφορα σε αριθμο.Για μενα το CU αξιζει περισσοτερο σαν απλη καρτοκινητη,και μπορω να παρω το under 24 κι ολας.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Για παράδειγμα, χρησιμοποιώ το πακέτο Talk 2 Vodafone 300 και ενεργοποιώντας το πριν τη λήξη του, τα λεπτά μεταφέρονται μαζί με τα ... καινούργια! Πολύ καλό...

το ίδιο και γω μαζί με το bonus surf

κορυφαία νομίζω έχω μαζέψει αρκετά έτσι ... αφού μεταφέρονται στον επόμενο μήνα

τέτοιο υπόλοιπο ποτέ δεν είχα με f2g

τι να λέμε τώρα!!!!!

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

Edited by akalos

Εγώ πάλι ανοίγω την εφαρμογή και μου τα δείχνει όλα κενά. Τι γίνεται;

το ίδιο και δω κάποια αναβάθμιση ίσως....

Παιδια,CU μακραν για εμενα.Προσωπικα εκανα ηδη μεταφορα σε αριθμο.Για μενα το CU αξιζει περισσοτερο σαν απλη καρτοκινητη,και μπορω να παρω το under 24 κι ολας.

Online την έκανες τη φορητότητα και σου φέραν τη sim;

Ή αλλιώς (πχ από κατάστημα);

Η προσφορά είναι διαθέσιμη μέχρι 26/03/2017

Το 1GB έχει διάρκεια 30 μέρες από τη στιγμή της απόδοσης και αποδίδεται μόνο μία φορά ανά σύνδεσ

Προτεραιότητα στην κατανάλωση έχουν τα MB με τη συντομότερη ημερομηνία λήξης

Η προσφορά ισχύει για συνδρομητές CU που έχουν κάνει μια ανανέωση χρόνου ομιλίας οποιασδήποτε αξίας μετά τις 10/01

Η προσφορά ισχύει για συνδρομητές CU που έχουν ενεργοποιήσει τον αριθμό τους έως και 28/2/2017

Το 1GB αποδίδεται άμεσα όταν ο συνδρομητής χρησιμοποιήσει την εφαρμογή μέσω δικτύου. Αν ο συνδρομητής επιλέξει να χρησιμοποιήσει την εφαρμογή μέσω Wifi θα χρειαστεί να εισάγει τα στοιχεία εισόδου που έχει δηλώσει στο My CU Account (ή να φτιάξει νέο λογαριασμό αν δεν έχει) ώστε να γίνει η αναγνώριση του αριθμού του και απόδοση της προσφοράς

Το 1GB δεν ισχύει κατά τη διάρκεια περιαγωγής

Τα υπολειπομενα mb απο το 1,1gb πακετο με τα 6ευρω(με αυτοματη ενεργοποιηση) μεταφερεται τον επομενο μηνα;

Παιδια μια ερωτηση. Αν κανω speedtest και βαλω τον server της Vodafone δε θα μου τρωει mb;;; Για αριθμο CU.

Παιδια μια ερωτηση. Αν κανω speedtest και βαλω τον server της Vodafone δε θα μου τρωει mb;;; Για αριθμο CU.

Όποιον σερβερ και να επιλέξεις, θα σου τρώει.

κατέβασε φίλε μου το net perform της voda από το play που δεν σου τρώει MBS μα την ίδια δουλειά κάνει

Edited by akalos

κατέβασε φίλε μου το net perform της voda από το play που δεν σου τρώει MBS μα την ίδια δουλειά κάνει

Απο το MyVodafone μετραω. Αλλο ειναι το net perform?

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked