Nikolas14 Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Ναι δεν είναι πρόβλημα αυτό. Απλά για να μην πηγαίνω άδικα μέχρι εκεί...Σήμερα γυρνάω όλη την πόλη μήπως βρώ κάπου που να δίνουν νούμερα :lol: Ναι,εχει σταντ μονιμο.Οι δικοι μου ετσι πηραν φοιτητικα πακετα.Σε καταστημα δεν θα το εδιναν ομως γιατι ειναι ιδιατερη περιπτωση. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Ναι,εχει σταντ μονιμο.Οι δικοι μου ετσι πηραν φοιτητικα πακετα.Σε καταστημα δεν θα το εδιναν ομως γιατι ειναι ιδιατερη περιπτωση. Ωραία, σε ευχαριστώ για την πληροφορία. Θα πάω να πάρω ένα νουμεράκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Εγώ ήμουνα cosmos την προηγουμενη Δευτέρα και δεν είχε σταντάκι. Βασικά σταντάκι υπήρχε, απλά δεν υπήρχε κανένας εκεί να δίνει νουμερα.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 (edited) Νέα προσφορά και νομίζω αφορά όλα τα cu όχι μόνο τα φοιτητικά εδώ 2GB με 3€ για όλες τις καθημερινές του Φεβρουαρίου. Edited February 1, 2017 by Tasos30 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokr Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Θελω να βαλω σε ενα 4G tablet μια καρτα sim, δηλαδη χρηση μονο δεδομένων και κοιτάω την περίπτωση της vodafone cu. Με τα νεά νουμερα τρεχει καμμια προσφορά με δεδομένα; Του στυλ για Χ μηνες δωρεαν ΧΧΧ ΜΒ; Γινεται να παρεις φοιτητικο νουμερο χωρις να είσαι φοιτητής; Στο cosmos δινουν δηλαδη φοιτητικα σε ολους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 (edited) Νέα προσφορά και νομίζω αφορά όλα τα cu όχι μόνο τα φοιτητικά εδώ 2GB με 3€ για όλες τις καθημερινές του Φεβρουαρίου. Μόνο για φοιτητικά CU: http://i66.tinypic.com/10ygmjl.png Edited February 1, 2017 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djalma Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Νέα προσφορά και νομίζω αφορά όλα τα cu όχι μόνο τα φοιτητικά εδώ 2GB με 3€ για όλες τις καθημερινές του Φεβρουαρίου. Αναφέρει ότι ενεργοποιείται με το που μπεις στην εφαρμογή. Είναι δυνατόν πάλι να παίρνουν έτσι 3€? :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Ας τονίσουμε ότι τελικά αφορά μόνο φοιτητικά. Όχι, δεν ενεργοποιείται αυτόματα, αλλά το επιλέγεις αν θέλεις. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigas Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 Η προσφορά με τα δωρεάν MB για 15 ημέρες με ανανέωση άνω των 10 ευρώ για το Καρτοκινητό Vodafone σταμάτησε να υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 όχι την πήρα κανονικά Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 Ρε παιδιά ποιο είναι το όριο στο Ίντερνετ/ημέρα για τα καρτοκινητα Vodafone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 Ρε παιδιά ποιο είναι το όριο στο Ίντερνετ/ημέρα για τα καρτοκινητα Vodafone? Οριο δεν υπαρχει απλα οταν καταναλωσεις 1,5gb την ημερα, μετα σε "πεταει" σε ταχυτητες 2g και σερνετε. Αν θυμαμαι καλα "μηδενιζει" στις 4:00 το πρωι και μπορεις παλι να εχεις γρηγορες ταχυτητες. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAZSKG Δημ. February 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2017 Για δωρεάν νούμερο http://www.vodafone.gr/portal/client/contactfrm/packageDeliveryRequest.action Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. February 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2017 Οριο δεν υπαρχει απλα οταν καταναλωσεις 1,5gb την ημερα, μετα σε "πεταει" σε ταχυτητες 2g και σερνετε. Αν θυμαμαι καλα "μηδενιζει" στις 4:00 το πρωι και μπορεις παλι να εχεις γρηγορες ταχυτητες. Κι εγω αυτό ήξερα, και ρώτησα για επιβεβαίωση στο του CU και μου λέει 0,5GB/ημέρα και τρελάθηκα και της λέω αποκλείεται ήδη εγω μπει σήμερα πάνω από 600mb και μου λέει τόσο είναι 0,5GB/ημέρα και μου λέει εαν θέλετε και επιβεβαίωση να σας πάρουν και από την ομάδα Ίντερνετ τηλέφωνο να σας το επιβεβαιώσουν! Της λέω κανένα πρόβλημα ας με πάρουν, με παίρνουν μετά από λίγο μου λεεει ο τεχνικός το όριο είναι 1,4GB και μετά αναπροσαρμόζεται η ταχύτητα και επανέρχεται ξανά στις κανονικές ταχύτητες στις 4:00!!! Του λέω: Α! ευχαριστώ πολύ γιατί μια κοπέλα στο τσατ μου έλεγε ότι είναι 0,5/ημέρα και μου λεεει όχι όχι δεν ισχύει κάτι τέτοιο! Μπάχαλο ολίγον :blink::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2017 Κι εγω αυτό ήξερα, και ρώτησα για επιβεβαίωση στο του CU και μου λέει 0,5GB/ημέρα και τρελάθηκα και της λέω αποκλείεται ήδη εγω μπει σήμερα πάνω από 600mb και μου λέει τόσο είναι 0,5GB/ημέρα και μου λέει εαν θέλετε και επιβεβαίωση να σας πάρουν και από την ομάδα Ίντερνετ τηλέφωνο να σας το επιβεβαιώσουν! Της λέω κανένα πρόβλημα ας με πάρουν, με παίρνουν μετά από λίγο μου λεεει ο τεχνικός το όριο είναι 1,4GB και μετά αναπροσαρμόζεται η ταχύτητα και επανέρχεται ξανά στις κανονικές ταχύτητες στις 4:00!!! Του λέω: Α! ευχαριστώ πολύ γιατί μια κοπέλα στο τσατ μου έλεγε ότι είναι 0,5/ημέρα και μου λεεει όχι όχι δεν ισχύει κάτι τέτοιο! Μπάχαλο ολίγον :blink::wacko: :lol::lol: Ποσο καιρο εχει να ενημερωθει η υπαλληλος ? :lol: Ναι παλια πριν ~2 χρονια ηταν στα 0,5gb και το εκαναν 1,5gb. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. February 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2017 :lol::lol: Ποσο καιρο εχει να ενημερωθει η υπαλληλος ? :lol: Ναι παλια πριν ~2 χρονια ηταν στα 0,5gb και το εκαναν 1,5gb. Ότι να ναι! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. February 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2017 Για δωρεάν νούμερο http://www.vodafone.gr/portal/client/contactfrm/packageDeliveryRequest.action Το είχα εντοπίσει πριν κάποιες μέρες το συγκεκριμένο λινκ επειδή ενδιαφερόμουν για νέο αριθμό αλλά σήμερα πήγα σε ένα κατάστημα vodafone και πήρα νέο νούμερο δωρεάν (σε vodafone international). Δεν ξέρω εάν ισχύει σε όλα τα καταστήματα αυτό ή εάν άλλαξε κάτι στην πολιτική της εταιρίας ή όχι πάντως δεν μου ζήτησαν 5€, μόνο ταυτότητα βέβαια για το νέο αριθμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. February 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2017 Το είχα εντοπίσει πριν κάποιες μέρες το συγκεκριμένο λινκ επειδή ενδιαφερόμουν για νέο αριθμό αλλά σήμερα πήγα σε ένα κατάστημα vodafone και πήρα νέο νούμερο δωρεάν (σε vodafone international). Δεν ξέρω εάν ισχύει σε όλα τα καταστήματα αυτό ή εάν άλλαξε κάτι στην πολιτική της εταιρίας ή όχι πάντως δεν μου ζήτησαν 5€, μόνο ταυτότητα βέβαια για το νέο αριθμό. τελειως δωρεαν το πηρες; δεν σε υποχρεωσαν να αγορασεις και καρτα ανανεωσης; . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. February 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2017 τελειως δωρεαν το πηρες; δεν σε υποχρεωσαν να αγορασεις και καρτα ανανεωσης; . Έβαλα 10€ χρόνο αλλά το χρειαζόμουν (για να πάρω το bonus του 1gb σε αυτό το νούμερο) όμως δεν μου το ζήτησαν. Οπότε πήρα τη sim έβαλα και 10€ άρα σύνολο 10€. Το ωραίο είναι πως σε άλλο κατάστημα vodafone που ρώτησα, μου είπε 5€ για το νέο νούμερο οπότε σύνολο θα έβγαινε 15€, δηλαδή διαφορετική πολιτική ανά κατάστημα; Δεν ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAZSKG Δημ. February 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2017 Μπράβο τους! Ποιό κατάστημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. February 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2017 Μπράβο τους! Ποιό κατάστημα; Μπορώ να το αναφέρω; Εάν μπορώ οκ, Καλαμαριά στον πεζόδρομο (εκεί πήρα δωρεάν τη sim). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAZSKG Δημ. February 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2017 Δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα να ενημερώνουμε ποιοί είναι σωστοί επαγγελματίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. February 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2017 Πάντως υπάρχει και αυτό το λινκ αποκλειστικά για CU: https://www.vodafonecu.gr/gr/upiresies-cu/ela-sto-cu/cu-new-sim-form/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 δείτε εδώ http://www.vodafone.gr/portal/client/news/announcementClient!pressReleaseDetails.action?pressReleaseId=40463&dateFrom=&dateUntil= Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 (edited) Υπάρχει κάποιο καρτοκινητό στη voda σαν το frog που να δίνει αρκετά GB με 4-5 Ευρώ τα οποία να μεταφέρονται στον επόμενο μήνα αν ενεργοποιείς κάθε μήνα το πακέτο; Εξαιρείται το international γιατί εκεί χάνουμε το υπόλοιπο του cu στη μεταφορά! Edited February 5, 2017 by Nrg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts