HEO Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν (edited) 44 minutes ago, stelioz78 said: σε πειραξε ο ενικος , αλλα σου εχω και καλυτερο . με παιρνει καποτε για προσφορα κινητης , κοπελα παλι , χαμος απο μεσα φασαρια , της λεω δε σας ακουω καλα και μου απανταει , ειμαι σε καφετερια , παραλια θεσσαλονικη και εχει πολυ κοσμο ! οτι να ναι ολοι τους αν ηταν Πατρα θα εκανα παιχνιδι και θα πηγαινα λιγο μακρυα την βαλιτσα να μου τα πει απο κοντα :) 2 ώρες πριν, CaptainNickGR said: Λήγουν τα χρήματα ποτέ ή θα πρέπει να βιαστώ; Οι ενεργοποιημένοι κωδικοί μπορούν να εξαργυρωθούν μέχρι και την Παρασκευή 31/03/2025. Edited 3 ώρες πριν by HEO 1 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 12 minutes ago, HEO said: Οι ενεργοποιημένοι κωδικοί μπορούν να εξαργυρωθούν μέχρι και την Παρασκευή 31/03/2025. Αυτό ακούγεται λιγάκι περίεργο αλλά συνηθίζει να αλλάζει η ημερομηνία και να παίρνει παράταση. Μπορεί βέβαια να σταματήσει κάποια στιγμή. Αλλά προς το παρόν κρατάει. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν (edited) 6 minutes ago, cu2goup said: Αυτό ακούγεται λιγάκι περίεργο αλλά συνηθίζει να αλλάζει η ημερομηνία και να παίρνει παράταση. Μπορεί βέβαια να σταματήσει κάποια στιγμή. Αλλά προς το παρόν κρατάει. το ελπιζω και εγω να αλλαξει και να παρει παραταση μιας και μεχρι τωρα εχω γραψει 174 ευρω στο κοντερ :) κριμα ειναι να μεινω νηστικος....λολ.... Edited 3 ώρες πριν by HEO 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 14 minutes ago, HEO said: κριμα ειναι να μεινω νηστικος....λολ.... Δεν σε φοβάμαι.. θα βρεις τρόπο εσύ.. 😉 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 24 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 24 λεπτά πριν 9 ώρες πριν, opmgls said: OK, αλλά αφού λεγεται εδώ μέσα ότι ειναι στημένος ο διαγωνισμός και παίρνουν τα δώρα κάποιοι "γνωστοί" αυτών που δουλεύουν στην εταιρεία, μπορειται να περιγράψετε τον τρόπο με τον οποίο γίνεται αυτό; Τον μηχανισμό εννοώ όχι ονόματα νικητών ή υπαλλήλων. Δύο λέξεις θα σου πω. "Αθανασία Νταβαρίνου". Αν δεν σου λένε κάτι, κάνε μια απλή αναζήτηση στο ίντερνετ και θα με καταλαβεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 22 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 λεπτά πριν https://www.google.com/amp/s/www.mixanitouxronou.gr/h-athanasia-nansi-nasia-ntavarinou-ine-pantou-ke-kerdizi-stin-avastachti-elafrotita-tis-mikris-othonis-mia-22chroni-egine-to-prosopo-ton-imeron-giati-mono-afti-kerdizi-stis-tileoptikes-lotarie/amp/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 2 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 λεπτά πριν 4 ώρες πριν, EllinikoNisi said: Ποτέ δεν είχα ψωνίσει από ΑΒ. Λόγο κουπονιών πηγαίνω τώρα εκεί. Εγώ συνεχίζω να μην ψωνίζω. Πάω μόνο για τις προσφορές που πραγματικά αξίζουν σε σχέση με τον Σκλαβενίτη που έχει σχεδόν τα πάντα φθηνότερα. Αν πας και κάνεις όλα τα ψώνια από ΑΒ, χάνεις τα 3ευρα του CU και πληρώνεις κι από πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts