Harry636 Δημ. 6 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Νοέμβριος 2 minutes ago, vassar said: Καλησπέρα σας μου έκαναν προσφορά το Vodafone Red 10GB στα 14,75 με απεριόριστη ομιλία, 20GB λόγω σταθερής και 6.000 SMS, αξίζει η συγκεκριμένη προσφορά; Εγώ κάθε μήνα κάνω ανανέωση 15€ και ενεργοποιώ το CU meapola 13,60. Τι γίνεται σε περίπτωση που θέλω παραπάνω από τα 20GB που δίνει το πρόγραμμα που μου προσφέρουν; Καλησπέρα κοίταξε το κωδικό CU200 άμα ισχύει ακόμα 13 ευρώ και 200 gb απεριόριστα λεπτά και κάποια μηνύματα 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. 6 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Νοέμβριος 22 minutes ago, Harry636 said: απεριόριστα Είμαι ήδη στο CU αυτό που λες αν δεν κάνω λάθος είναι για νέα νούμερα ή από φορητοτητα. 4 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoukos Δημ. 6 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Νοέμβριος 1 ώρα πριν, vassar said: Είμαι ήδη στο CU αυτό που λες αν δεν κάνω λάθος είναι για νέα νούμερα ή από φορητοτητα. Μπορεις να πας κοσμοτε whats up και ξανα πισω. Αν χρησιμοποιείς πολλα δεδομενα καθε μηνα αξιζει 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 6 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Νοέμβριος 2 ώρες πριν, vassar said: και 6.000 SMS, αξίζει η συγκεκριμένη προσφορά; Εάν τυχόν είσαι spammer, οπωσδήποτε 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 6 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Νοέμβριος 1 ώρα πριν, vassar said: Είμαι ήδη στο CU αυτό που λες αν δεν κάνω λάθος είναι για νέα νούμερα ή από φορητοτητα. Και το what’s up και το frog και το f2g δίνουν παραπάνω δεδομένα με 13 ευρώ αλλά μπορείς να κάνεις και αυτό που σου είπαν με την αλλαγή της σιμ 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 6 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Νοέμβριος (edited) 3 ώρες πριν, HEO said: η ανανεωση των 8 ευρω απο το μηχανημα ξεκλειδωνει ακομα το smart pocket; Τέλη Ιουλίου που καταργήθηκε το liquid, με 10 δεν ειχε ανοίξει. Με 15 άνοιξε. Και δεν χρειαζόταν πακέτο όπως λέει. Edited 6 Νοέμβριος by kmpatra 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndouk Δημ. 7 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Νοέμβριος Να'τανε μόνο το liquid... Πάει και το cashback... 2 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. 7 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Νοέμβριος Για τον τελευταίο διαγωνισμό, ποτέ θα γινόντουσαν οι κληρώσεις για τα δώρα; Να δω αν αξίζει να ασχοληθώ άλλο με τη vodafone μπας και τελικά κερδίσω κάτι ή να την παρατήσω. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 7 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Νοέμβριος 14 ώρες πριν, kmpatra said: Και δεν χρειαζόταν πακέτο όπως λέει. ναι πακετο δεν θελει, την χρησιμοποιω κατα κορον με ανανεωσεις 15 ευρω αλλα εχω ενα νουμερο στο εξοχικο για mifi που εχει 17 ευρω και λεω να το σκουπισω και μετα να το θαψω 🙂 5 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 7 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Νοέμβριος (edited) 4 ώρες πριν, _NikitaS_ said: Για τον τελευταίο διαγωνισμό, ποτέ θα γινόντουσαν οι κληρώσεις για τα δώρα; Να δω αν αξίζει να ασχοληθώ άλλο με τη vodafone μπας και τελικά κερδίσω κάτι ή να την παρατήσω. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 29 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 16.00 (Τοπική ώρα Ελλάδος) στα γραφεία της Vodafone [Εχελιδών αρ. 163, Αθήνα Αττικής] μέσω των ηλεκτρονικών συστημάτων που αναφέρονται στην παράγραφο Ε.1. Αν για οποιοδήποτε λόγο είναι αδύνατη η διεξαγωγή της ηλεκτρονικής κλήρωσης κατά την προαναφερόμενη ημέρα και ώρα, η Vodafone διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει την ημέρα και την ώρα αυτής με προηγούμενη ανακοίνωσή της.Η ανακοίνωση των ανωτέρω νικητών των μεγάλων δώρων θα παρουσιαστεί στο site του Vodafone CU https://www.vodafonecu.gr/ και στα “social media” του “Vodafone CU” στις 15/11. Edited 7 Νοέμβριος by VIPdriver 4 1 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 7 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Νοέμβριος 30 minutes ago, VIPdriver said: 11 ή 15 Νοεμβρίου. Βαλε ενα τελευταίο κασμπακ να πάρεις παράταση 2 μηνες και μετά στο συρτάρι. https://www.youtube.com/watch?v=qQjQGzENvqg 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 7 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Νοέμβριος Ωραία θα ηταν να επιτρέπει 1ευρη ανανέωση. 2 3 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 7 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Νοέμβριος (edited) 16 minutes ago, VIPdriver said: Ωραία θα ηταν να επιτρέπει 1ευρη ανανέωση. κυπρος: ελαχιστη ανανεωση 5 ευρω, διαρκεια 1 χρονος αγγλια, ολλανδια, ιρλανδια κλπ: Νουμερο δεν ληγει ποτε, φτανει μια χρεωσιμη κινηση εστω και 0.01 καθε 3, 6 η 12 μηνες αναλογα την χωρα Edited 7 Νοέμβριος by HEO 3 5 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 7 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Νοέμβριος (edited) On 6/11/2024 at 12:50 ΠΜ, opmgls said: Είχα ένα πακέτο με πολλά δεδομένα στο CU. Ξεχάστηκα και έληξε χρονικά στις 12 το βράδυ, και λίγο μετά μου ήρθε μήνυμα ότι με έβαλε αυτόματα σε ημερήσιο πακέτο απεριόριστων δεδομένων με χρέωση 2.2€. Αυτό πως το απενεργοποιώ; Επίσης γράφει το μήνυμα ότι το πακέτο ισχύει μέχει τις 4πμ. Τι εννοείς 4πμ; Αφού στις 00:01 μπήκε. Μόνο για 4 ώρες είναι; Ή εννοεί ότι ισχύει μέχρι τις 4πμ την επόμενη ημερολογιακή ημερα, δηλαδή 28 ώρες συνολικά; Σχετικά με το παραπάνω μίλησα στο chat της ιστοσελίδας της Vodafone (αρχικά με Tobi μετά με εκπρόσωπο) και μου είπαν ότι θα μου επιστρέψουν τη χρέωση καθώς και ότι θα μου ενεργοποιήσουν την υπηρεσία My Data Control για να μην ξαναγίνει χρέωση. Δεν είμαι σίγουρος αν αυτό μπορεί να γίνει και από την εφαρμογή. Η εξυπηρέτηση ήταν πολύ γρήγορη και φιλική χωρις μα και μου. Θα δούμε τώρα αν πράγματι δουλέψουν αυτά που μου είπε. Αν δεν επιστραφεί το ποσό ή δεν εφαρμοστεί το data control θα ενημερώσω. EDIT Μισή ώρα μετά την εποικοινωνία με την εξυπηρέτηση πελατών επιστράφηκε το ποσό! Edited 7 Νοέμβριος by opmgls 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 7 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Νοέμβριος (edited) 1 hour ago, opmgls said: Σχετικά με το παραπάνω μίλησα στο chat της ιστοσελίδας της Vodafone (αρχικά με Tobi μετά με εκπρόσωπο) και μου είπαν ότι θα μου επιστρέψουν τη χρέωση καθώς και ότι θα μου ενεργοποιήσουν την υπηρεσία My Data Control για να μην ξαναγίνει χρέωση. Δεν είμαι σίγουρος αν αυτό μπορεί να γίνει και από την εφαρμογή. Η εξυπηρέτηση ήταν πολύ γρήγορη και φιλική χωρις μα και μου. Θα δούμε τώρα αν πράγματι δουλέψουν αυτά που μου είπε. Αν δεν επιστραφεί το ποσό ή δεν εφαρμοστεί το data control θα ενημερώσω. EDIT Μισή ώρα μετά την εποικοινωνία με την εξυπηρέτηση πελατών επιστράφηκε το ποσό! Σε αυτά η βόνταφον ξηγιέται σπαθί. Edited 7 Νοέμβριος by VIPdriver 6 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 7 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Νοέμβριος Για όσους έχουμε φοιτητικά, συνεχίζει να ισχύει το 6μηνο με cashback ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ? Αν είναι να κάνουμε μια τελευταία ανανέωση 8 Δεκεμβρίου, να είμαστε καλυμμένοι για ένα 6μηνο και μετά έχει ο Θεός... 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 7 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Νοέμβριος 6 minutes ago, gpapas640 said: Για όσους έχουμε φοιτητικά, συνεχίζει να ισχύει το 6μηνο με cashback ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ? Αν είναι να κάνουμε μια τελευταία ανανέωση 8 Δεκεμβρίου, να είμαστε καλυμμένοι για ένα 6μηνο και μετά έχει ο Θεός... Ναι έκανα χθες. 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 7 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Νοέμβριος 4 ώρες πριν, _NikitaS_ said: Για τον τελευταίο διαγωνισμό, ποτέ θα γινόντουσαν οι κληρώσεις για τα δώρα; Να δω αν αξίζει να ασχοληθώ άλλο με τη vodafone μπας και τελικά κερδίσω κάτι ή να την παρατήσω. Διόρθωση από αυτό που σου απάντησα: Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 29 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 16.00 (Τοπική ώρα Ελλάδος) στα γραφεία της Vodafone [Εχελιδών αρ. 163, Αθήνα Αττικής] μέσω των ηλεκτρονικών συστημάτων που αναφέρονται στην παράγραφο Ε.1. Αν για οποιοδήποτε λόγο είναι αδύνατη η διεξαγωγή της ηλεκτρονικής κλήρωσης κατά την προαναφερόμενη ημέρα και ώρα, η Vodafone διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει την ημέρα και την ώρα αυτής με προηγούμενη ανακοίνωσή της.Η ανακοίνωση των ανωτέρω νικητών των μεγάλων δώρων θα παρουσιαστεί στο site του Vodafone CU https://www.vodafonecu.gr/ και στα “social media” του “Vodafone CU” στις 15/11. 5 1 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alteisei Δημ. 7 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Νοέμβριος 4 ώρες πριν, gpapas640 said: Για όσους έχουμε φοιτητικά, συνεχίζει να ισχύει το 6μηνο με cashback ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ? Αν είναι να κάνουμε μια τελευταία ανανέωση 8 Δεκεμβρίου, να είμαστε καλυμμένοι για ένα 6μηνο και μετά έχει ο Θεός... Πριν την οριστικη καταργηση σε 1 μηνα απο τωρα , ισως παρουσιαστουν ασταθειες διαφορων τυπων, πχ σε αυτο που λες. Οποτε ας μη το αφησεις τελευταια στιγμη. Τι just 8/6/2025 να σου παει η ληξη υπολοιπου, τι 20/5/2025. Δεν εχει μεγαλη διαφορα. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 7 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Νοέμβριος 7 ώρες πριν, HEO said: κυπρος: ελαχιστη ανανεωση 5 ευρω, διαρκεια 1 χρονος αγγλια, ολλανδια, ιρλανδια κλπ: Νουμερο δεν ληγει ποτε, φτανει μια χρεωσιμη κινηση εστω και 0.01 καθε 3, 6 η 12 μηνες αναλογα την χωρα Εμείς εδώ γιατί έτσι; 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 7 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Νοέμβριος Άρθρο του περασμένου Μαρτίου. 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 7 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Νοέμβριος 1 hour ago, hercoulis said: Άρθρο του περασμένου Μαρτίου. Quote Ο υπουργός, επισήμανε ότι "οι τιμές τα τελευταία χρόνια μειώθηκαν και δεν αυξήθηκαν" Που ζει αυτός; 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 7 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Νοέμβριος Μπήκα τώρα που άλλαξε η μέρα στο Big Bang να πάρω τους κρυστάλλους και είδα ότι πάλι τους δίνει Χ10!!! 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. 8 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Νοέμβριος 13 ώρες πριν, VIPdriver said: Διόρθωση από αυτό που σου απάντησα: Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 29 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 16.00 (Τοπική ώρα Ελλάδος) στα γραφεία της Vodafone [Εχελιδών αρ. 163, Αθήνα Αττικής] μέσω των ηλεκτρονικών συστημάτων που αναφέρονται στην παράγραφο Ε.1. Αν για οποιοδήποτε λόγο είναι αδύνατη η διεξαγωγή της ηλεκτρονικής κλήρωσης κατά την προαναφερόμενη ημέρα και ώρα, η Vodafone διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει την ημέρα και την ώρα αυτής με προηγούμενη ανακοίνωσή της.Η ανακοίνωση των ανωτέρω νικητών των μεγάλων δώρων θα παρουσιαστεί στο site του Vodafone CU https://www.vodafonecu.gr/ και στα “social media” του “Vodafone CU” στις 15/11. Άρα από 16/11 αν δεν έχω κερδίσει (θα ήθελα το τσάμπα ίντερνετ και όχι κάτι άλλο), μπαίνει συρτάρι. Ευχαριστώ! 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 8 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Νοέμβριος 6 ώρες πριν, opmgls said: Μπήκα τώρα που άλλαξε η μέρα στο Big Bang να πάρω τους κρυστάλλους και είδα ότι πάλι τους δίνει Χ10!!! Πάντα όταν καταργούν κάτι, μας καλοπιάνουν με κρυστάλλους.. 8 ώρες πριν, Antonio21 said: Εμείς εδώ γιατί έτσι; Γιατί οι Κύπριοι και οι Άγγλοι δεν τα έχουν τα νούμερα να κάθονται και τους βάζουν λεφτά. Οπότε δεν έχουν αναγκαστεί οι εταιρείες να τους οδηγήσουν με το ζόρι σε κάτι τέτοιο. Τα ίδια λεφτά παίρνουμε με τους Άγγλους κια τους Κύπριους; 2 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts