Harry636 Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 2 minutes ago, vassar said: Καλησπέρα σας μου έκαναν προσφορά το Vodafone Red 10GB στα 14,75 με απεριόριστη ομιλία, 20GB λόγω σταθερής και 6.000 SMS, αξίζει η συγκεκριμένη προσφορά; Εγώ κάθε μήνα κάνω ανανέωση 15€ και ενεργοποιώ το CU meapola 13,60. Τι γίνεται σε περίπτωση που θέλω παραπάνω από τα 20GB που δίνει το πρόγραμμα που μου προσφέρουν; Καλησπέρα κοίταξε το κωδικό CU200 άμα ισχύει ακόμα 13 ευρώ και 200 gb απεριόριστα λεπτά και κάποια μηνύματα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 22 minutes ago, Harry636 said: απεριόριστα Είμαι ήδη στο CU αυτό που λες αν δεν κάνω λάθος είναι για νέα νούμερα ή από φορητοτητα. 3 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoukos Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 1 ώρα πριν, vassar said: Είμαι ήδη στο CU αυτό που λες αν δεν κάνω λάθος είναι για νέα νούμερα ή από φορητοτητα. Μπορεις να πας κοσμοτε whats up και ξανα πισω. Αν χρησιμοποιείς πολλα δεδομενα καθε μηνα αξιζει 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 2 ώρες πριν, vassar said: και 6.000 SMS, αξίζει η συγκεκριμένη προσφορά; Εάν τυχόν είσαι spammer, οπωσδήποτε 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 1 ώρα πριν, vassar said: Είμαι ήδη στο CU αυτό που λες αν δεν κάνω λάθος είναι για νέα νούμερα ή από φορητοτητα. Και το what’s up και το frog και το f2g δίνουν παραπάνω δεδομένα με 13 ευρώ αλλά μπορείς να κάνεις και αυτό που σου είπαν με την αλλαγή της σιμ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν (edited) 3 ώρες πριν, HEO said: η ανανεωση των 8 ευρω απο το μηχανημα ξεκλειδωνει ακομα το smart pocket; Τέλη Ιουλίου που καταργήθηκε το liquid, με 10 δεν ειχε ανοίξει. Με 15 άνοιξε. Και δεν χρειαζόταν πακέτο όπως λέει. Edited 5 ώρες πριν by kmpatra 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts