HEO Δημ. 29 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Οκτωβρίου (edited) 6 minutes ago, kmpatra said: Ρωτα στο τσατ αν είναι περασμενο το αφμ στο 2ο νούμερο. Δεν αποκλείεται να μην το περασαν... εμφανιζεται μονο ενα νουμερο κινητου και ενα σταθερου (αν εχεις) και να προσθεσω εχω πολλα νουμερα στο ιδιο ΑΦΜ Edited 29 Οκτωβρίου by HEO 4 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madmax Δημ. 29 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Οκτωβρίου Αρα τελικα τα καρτοκινητα δεν εμφανιζονται; Μονο ενα; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 29 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Οκτωβρίου 1 minute ago, madmax said: Αρα τελικα τα καρτοκινητα δεν εμφανιζονται; Μονο ενα; απο οτι ξερω μονο ενα, ο μονος τροπος να βλεπεις ευκολα δυο νουμερα ειναι κλωνοποιηση, η το ενα στο voda apk και το αλλο στο CU apk 4 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoukos Δημ. 29 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Οκτωβρίου 3 minutes ago, madmax said: Αρα τελικα τα καρτοκινητα δεν εμφανιζονται; Μονο ενα; Πάτησε προσθήκη λογαριασμού και βάλε τον δεύτερο, έτσι δεν θα χρειάζεται να κάνεις αποσύνδεση συνέχεια 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndouk Δημ. 29 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Οκτωβρίου Χθες Τρίτη πήρα drop 1€ efood και το έκαψα ήδη. Μόνο του εννοείται, αφού δεν προβλέπεται παράλληλη χρήση 2 κουπονιών στο efood. Όσο για το 5€ domino's σήμερα, μάλλον δεν ήμουν γρήγορο πιστόλι... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 29 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Οκτωβρίου Ξερει κανείς αν τις διάφορες παροχές από το drop τις παίρνουμε μόνο αν κάνουμε ανανέωση μέσα από τo CU app ή μετράει και η ανανέωση από κατάστημα/μηχάνημα. Θα πει βέβαία κάποιος αφού χρειάζεται να βάλεις 13€ ούτως ή άλλως γιατί να πας σε κατάστημα. Ε, μπορεί κάποια στιγμή να μην θες να πλήρωσεις με κάρτα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lord1982 Δημ. 29 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Οκτωβρίου Καλημέρα, Θα ήθελα να ρωτήσω επειδή το cu παρε να χεις έχει αλλάξει ονομασια σε cu lucky3 και στους όρους λέει "Στην περίπτωση που κάποι@ συνδρομητ@ έχει στη διάθεσή τ@ δωρεάν ΜΒ από το «CU LUCKY 3» και λάβει κι άλλο δώρο, τυχόν υπολειπόμενα δωρεάν ΜΒ από το προηγούμενο δώρο παραμένουν στη διάθεσή του, και προτεραιότητα στην κατανάλωση έχουν τα ΜΒ με την συντομότερη ημερομηνία λήξης" εάν αυτό σημαίνει ότι δεν γίνονται πια roll over τα gb. Δηλαδή μέχρι τώρα όταν κάναμε ανανέωση εμείς ή κάποιος φίλος μας, τα gb από το cu παρε να χεις αθροίζονταν και αποκτούσαν όλα μαζί μεταγενέστερη ημερομηνία λήξης. Τώρα απλά το κάθε δώρο που λαμβάνουμε ή ακόμη και τα 100mb που κερδίζουμε από την ανανέωση θα αποκτούν δική τους ημερομηνία λήξης; Δηλαδή όσα gb έχουμε μαζέψει μέχρι τώρα χάνονται??? Το έχει δοκιμάσει κανείς? Ευχαριστώ. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 30 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Οκτωβρίου 5 ώρες πριν, HEO said: εμφανιζεται μονο ενα νουμερο κινητου και ενα σταθερου (αν εχεις) και να προσθεσω εχω πολλα νουμερα στο ιδιο ΑΦΜ Εξαίρεση ειμαι που τα βλεπω ολα με τη μια δηλαδη,και με ενα λογαριασμό? Οταν καποιο νούμερο δεν ειχε αφμ ειχα κανει προσθηκη λογαριασμου αλλα δεν λειτουργουσε σωστα,τον 2ο τον πέταγε εκτος καθε τρεις και λιγο... 2 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 30 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Οκτωβρίου 6 ώρες πριν, johndouk said: Χθες Τρίτη πήρα drop 1€ efood και το έκαψα ήδη. Μόνο του εννοείται, αφού δεν προβλέπεται παράλληλη χρήση 2 κουπονιών στο efood. Όσο για το 5€ domino's σήμερα, μάλλον δεν ήμουν γρήγορο πιστόλι... Α, αυτά θα έχουμε τώρα; Θα τελειώνουν και τα κουπόνια;; 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 30 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, kmpatra said: Εξαίρεση ειμαι που τα βλεπω ολα με τη μια δηλαδη,και με ενα λογαριασμό? Οταν καποιο νούμερο δεν ειχε αφμ ειχα κανει προσθηκη λογαριασμου αλλα δεν λειτουργουσε σωστα,τον 2ο τον πέταγε εκτος καθε τρεις και λιγο... Εγω οταν λεω οτι τα βλεπει ολα στην κοσμοτε εννοω υπόλοιπα. Στην δικη σου φωτο απλα βλεπεις ολα τα νουμερα και για να δεις υπολοιπα θα πρεπει να επιλεξεις συγκεκριμένο αριθμο. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 30 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Οκτωβρίου 4 ώρες πριν, kmpatra said: Εξαίρεση ειμαι που τα βλεπω ολα με τη μια δηλαδη,και με ενα λογαριασμό? Οταν καποιο νούμερο δεν ειχε αφμ ειχα κανει προσθηκη λογαριασμου αλλα δεν λειτουργουσε σωστα,τον 2ο τον πέταγε εκτος καθε τρεις και λιγο... Έχεις απολυτο δίκιο λειτουργεί μια χαρά .... Ειχα παλιότερη εφαρμογή για αυτό δεν δούλευε σε μένα Σόρρυ για την παραπληροφόρηση 4 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 30 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, VIPdriver said: Εγω οταν λεω οτι τα βλεπει ολα στην κοσμοτε εννοω υπόλοιπα. Στην δικη σου φωτο απλα βλεπεις ολα τα νουμερα και για να δεις υπολοιπα θα πρεπει να επιλεξεις συγκεκριμένο αριθμο. Ναι,συμφωνοι,δεν λειτουργεί οπως της κοσμοτε. Απλα εδω γίνεται γρήγορα η εναλλαγή. Στην εφαρμογή του cu θελει μπες βγες. Επίσης στην τελευταία ακομα αγνοείται το widget, μονο το vodafone app εχει πλέον. Οι υπάλληλοι σε καταστήματα και τσατ ομως, μετα μανιας συστήνουν την εφαρμογή του cu... 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 30 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Οκτωβρίου @kmpatra αδερφε, παρατηρω το εξης και δεν ξερω που εχω το λαθος στο δικο σου screenshot εχεις 3 συσκευες κινητου, εμενα γιατι δεν με αφηνει να βαλω πανω απο 2;; 🤫 3 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 30 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Οκτωβρίου 15 ώρες πριν, VIPdriver said: Δοκιμασε καποιος αυτες τις ημερες ονλαιν ανανεωση; Πριν βαλω τα στοιχεία της κάρτας, ζητάει φουλ διευθυνση κατοικίας. Σε άλλο επίπεδο η συλλογη προσωπικών δεδομένων η βονταφονάρα... Καλώς ή κακώς, είναι απαίτηση σε πολλές περιπτώσεις η επιβεβαίωση διεύθυνσης σε περιπτώσεις προσθήκης τρόπου πληρωμής. Μεταξύ άλλων χρησιμοποιείται και από τους αλγορίθμους ανίχνευσης απάτης. Το ότι δυστυχώς η Vodafone έκανε ενιαία τη συναίνεση για όλους τους trackers και την απαραίτητη χρήση δεδομένων, είναι άλλο θέμα... 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 30 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Οκτωβρίου 1 minute ago, minast said: Καλώς ή κακώς, είναι απαίτηση σε πολλές περιπτώσεις η επιβεβαίωση διεύθυνσης σε περιπτώσεις προσθήκης τρόπου πληρωμής. Μεταξύ άλλων χρησιμοποιείται και από τους αλγορίθμους ανίχνευσης απάτης. Το ότι δυστυχώς η Vodafone έκανε ενιαία τη συναίνεση για όλους τους trackers και την απαραίτητη χρήση δεδομένων, είναι άλλο θέμα... Έχει μία λογική αυτό που λες, αφού έχω πάνω απο 2 χρονια να βαλω καρτα (το συγκεκριμένο νούμερο το συντηρω με κασμπακ). 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 30 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Οκτωβρίου (edited) 3 ώρες πριν, HEO said: @kmpatra αδερφε, παρατηρω το εξης και δεν ξερω που εχω το λαθος στο δικο σου screenshot εχεις 3 συσκευες κινητου, εμενα γιατι δεν με αφηνει να βαλω πανω απο 2;; 🤫 Τώρα να σου πω δεν θυμάμαι. Άνοιξα λογαριασμο και έβαλα το σταθερό μέσα. Πρώτο κινητό που μπήκε ήταν το δώρο που μου έστειλαν μαζί με το φορητότητα. 2ο μπήκε αυτό της φορητότητας. Το τρίτο μπήκε όταν πήγα στο κατάστημα και πέρασα το αφμ, στο συγκεκριμένο δεν είχε περαστεί Το τελευταίο σίγουρα θυμάμαι οτι μπήκε αυτοματα οταν περασαν το αφμ χωρίς να κανω κατι στην εφαρμογή Edited 30 Οκτωβρίου by kmpatra 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. 30 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Οκτωβρίου Καλησπέρα, καινούργιος στο νήμα, καθώς έχω εδώ και πάνω από 10 χρόνια CU ως εφεδρικό. Τώρα που έβαλα την κάρτα σε άλλη συσκευή, έχω σοβαρό θέμα. Έχει χαθεί η αναγνώριση κλήσης! Ό,τι κι αν δοκίμασα τίποτα. Ξέρει κάποιος αν θέλει ειδική ρύθμιση στην συσκευή ή πρέπει να καλέσω κάπου να την επαναφέρουν; Όλα τα εμφανίζει ως Άγνωστος, ακόμη και αν είναι από τις επαφές μου... 4 Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 30 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Οκτωβρίου (edited) Ακυρο post Edited 30 Οκτωβρίου by kmpatra 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 30 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Οκτωβρίου 2 minutes ago, Mivas said: Καλησπέρα, καινούργιος στο νήμα, καθώς έχω εδώ και πάνω από 10 χρόνια CU ως εφεδρικό. Τώρα που έβαλα την κάρτα σε άλλη συσκευή, έχω σοβαρό θέμα. Έχει χαθεί η αναγνώριση κλήσης! Ό,τι κι αν δοκίμασα τίποτα. Ξέρει κάποιος αν θέλει ειδική ρύθμιση στην συσκευή ή πρέπει να καλέσω κάπου να την επαναφέρουν; Όλα τα εμφανίζει ως Άγνωστος, ακόμη και αν είναι από τις επαφές μου... Κινητό ; Λογισμικό κλπ ; Ευχαριστώ 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 30 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Οκτωβρίου Ξανά δοκίμασε αρχικά ξανά τη κάρτα στη παλιά συσκευή εάν λειτουργεί η αναγνώριση κλήσης, για να καταλάβουμε τι φταίει 🙂 Ποια είναι η νέα συσκευή; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 30 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Οκτωβρίου 1 minute ago, Harry636 said: Κινητό ; Λογισμικό κλπ ; Ευχαριστώ Πιστεύω η καλύτερη σου λύση είναι να μιλήσεις με την εξυπηρέτηση πελατών 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. 30 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Οκτωβρίου 1 minute ago, Harry636 said: Κινητό ; Λογισμικό κλπ ; Ευχαριστώ Εϊναι Android 13, η βασική εφαρμογή Τηλέφωνο της Google... Στο παλιό λειτουργούσε κανονικά η αναγνώριση... Θέλει κάποια ρύθμιση στην εφαρμογή; 3 2 Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 30 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Οκτωβρίου 2 minutes ago, Harry636 said: Πιστεύω η καλύτερη σου λύση είναι να μιλήσεις με την εξυπηρέτηση πελατών Network reset? 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 30 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Οκτωβρίου Δοκίμασε εκκαθάριση δεδομένων και Cache στην εφαρμογή του τηλεφώνου το dialer εννοώ 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 30 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Οκτωβρίου Δες επισης μηπως υπάρχει καποια ρυθμιση στο dialer, στο "αναγνώριση κλήσεων και ανεπιθύμητες κλησεις" καθως και στους λογαριασμούς κλησεων. Τσεκαρε αν στο παλιό τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts