hercoulis Δημ. September 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2023 Μου έστειλαν πάλι λινκ αξιολόγησης. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2023 (edited) Είναι απλό αν το δουλέψεις με τις "default" επιλογές,δηλ. ανανέωση κάθε μήνα αυτόματα. Αν θες τη μέγιστη οικονομία (εφοσον δεν τα ξοδεύεις όλα) θες και άλλες κινήσεις. Αποφυγή ανανέωσης καθε 2ο μηνα, σμαρτ ποκετ για να τρως υπολοιπο και καφε/σουβλάκια (τώρα το δυσκόλεψαν κι αυτό),μπες βγες για τα μπόνους ή ανανέωση με cashback, πράγματα τα οποία φαίνονται σχετικά απλά στους εξοικειωμένους,γι'αλλους είναι βουνό και σε βαθος χρονου γίνεται και κουραστικό...γιατι κατι ολο κυνηγάς για κερδίσεις κάποια λίγα ευρώ εν τέλει. Edited September 21, 2023 by kmpatra 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. September 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2023 (edited) 1 ώρα πριν, hercoulis said: Μου έστειλαν πάλι λινκ αξιολόγησης. Ξέρουν τι κάνουν, το στέλνουν πριν ισχύσουν οι αλλαγές/αυξήσεις. Ας το στείλουν λίγο αργότερα και θα ακούσουν πολλά μπινελίκια! Edited September 21, 2023 by geoponer Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. September 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2023 Βλέπω ότι από το vodafone app μπορείς να ανανεώσεις με 8€ αλλά από το cu app ΟΧΙ. Είναι ατέλεια του συστήματος και θα αλλάξει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. September 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2023 Βλέπω ότι από το vodafone app μπορείς να ανανεώσεις με 8€ αλλά από το cu app ΟΧΙ. Είναι ατέλεια του συστήματος και θα αλλάξει?Μπορείς και από το cu app έχει ένα κουμπί καω που επιλέγεις για περισσότερα ποσά Sent from my Redmi Note 11 using Tapatalk 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. September 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2023 3 minutes ago, HEO said: Μπορείς και από το cu app έχει ένα κουμπί καω που επιλέγεις για περισσότερα ποσά Sent from my Redmi Note 11 using Tapatalk Το είδα τώρα. Αλλά δεν λήγει σήμερα η δυνατότητα ανανέωσης με 8€ ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros201285 Δημ. September 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2023 58 minutes ago, GREGORYMO said: Το είδα τώρα. Αλλά δεν λήγει σήμερα η δυνατότητα ανανέωσης με 8€ ? Αποτι είπαν εδώ κάποιοι φίλοι που μίλησαν με βοντα, οι αλλαγές θα ισχύσουν από βδομάδα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. September 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2023 Εγώ εικάζω ότι επειδή θα ακολουθήσει και ο ανταγωνισμός προφανώς με τις ίδιες τιμές θέλουν να μην έχουν πολύ μεγάλη ημερολογιακή διαφορά μεταξύ τους στην υλοποίηση της ανακοίνωσης. Εμένα στο live chat μου είπαν χτες το βράδυ ότι χτες το μεσημέρι το τμήμα εμπορικής πολιτικής είπε να μην ισχύσουν από 20 Σεπτεμβρίου αλλαγές αλλά από Δευτέρα-Τρίτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. September 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2023 (edited) "Με στόχο να καλύψουμε τις όλο και περισσότερες ανάγκες σας για επικοινωνία και να προσφέρουμε περισσότερα στους συνδρομητές μας με 1€ παραπάνω στην ανανέωση σας μπορείτε να έχετε παραπάνω παροχές καθώς πλέον μπορείτε να ενεργοποιείται το πακέτο που σας δίνει απεριόριστα λεπτά & 2.5GB με 11.5€¨ δεν μου αρεσε αυτη η απαντηση η Vodafone που ειπε οτι δεν μπορει να μου δωσει τα 3.82€ πρεπει να ειναι τουλαχιστων 6.81€ καταγελια στην ΕΕΤΤ; Edited September 21, 2023 by eridion25 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. September 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2023 36 minutes ago, eridion25 said: "Με στόχο να καλύψουμε τις όλο και περισσότερες ανάγκες σας για επικοινωνία και να προσφέρουμε περισσότερα στους συνδρομητές μας με 1€ παραπάνω στην ανανέωση σας μπορείτε να έχετε παραπάνω παροχές καθώς πλέον μπορείτε να ενεργοποιείται το πακέτο που σας δίνει απεριόριστα λεπτά & 2.5GB με 11.5€¨ δεν μου αρεσε αυτη η απαντηση η Vodafone που ειπε οτι δεν μπορει να μου δωσει τα 3.82€ πρεπει να ειναι τουλαχιστων 6.81€ καταγελια στην ΕΕΤΤ; Ακόμα το πακέτο με 11.50€δεν έχει ανέβει θα ανάβει από εβδομάδα σύμφωνα με τα λεγόμενα της εταιρείας και κόντρα με την καλοκαιρινή ανακοίνωσή της Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. September 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2023 (edited) 2 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Εγώ εικάζω ότι επειδή θα ακολουθήσει και ο ανταγωνισμός προφανώς με τις ίδιες τιμές θέλουν να μην έχουν πολύ μεγάλη ημερολογιακή διαφορά μεταξύ τους στην υλοποίηση της ανακοίνωσης. Εμένα στο live chat μου είπαν χτες το βράδυ ότι χτες το μεσημέρι το τμήμα εμπορικής πολιτικής είπε να μην ισχύσουν από 20 Σεπτεμβρίου αλλαγές αλλά από Δευτέρα-Τρίτη Δεν είναι ότι δε σε πιστεύω, αλλά παράξενο μου φαίνεται: Αφενός να συζητάνε με πελάτες όσα αποφασίζει εσωτερικά η εταιρεία (λες και είναι κανένα μαγαζάκι) και αφετέρου να καθυστερούν για μερικές μέρες τις αλλαγές λές και θα αλλάξει κάτι. Είδομεν.... Edited September 21, 2023 by geoponer 1 Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. September 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2023 Ο συναγωνισμός δεν βλέπω να έχει καμμία ανακοίνωση για κατάργηση της οκταρας και όχι μόνο αυτό η Nova έχει και ανανέωση με 1 ευρώ και τους παίρνει τα σωβρακα :)Sent from my Redmi Note 11 using Tapatalk 2 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. September 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2023 (edited) 56 minutes ago, HEO said: Ο συναγωνισμός δεν βλέπω να έχει καμμία ανακοίνωση για κατάργηση της οκταρας και όχι μόνο αυτό η Nova έχει και ανανέωση με 1 ευρώ και τους παίρνει τα σωβρακα :) Sent from my Redmi Note 11 using Tapatalk Μάλλον ανταγωνισμός.. συναγωνιστές δεν τους λες.. 😉 Εκτός κι αν υπονοείς ότι δουλεύουν σαν ομάδα και ανεβάζουν και κατεβάζουν τις τιμές.. τότε οκ! 😃 Edited September 21, 2023 by kalitexnis_g 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopapa123 Δημ. September 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2023 (edited) 1 ώρα πριν, kalitexnis_g said: Μάλλον ανταγωνισμός.. συναγωνιστές δεν τους λες.. 😉 Εκτός κι αν υπονοείς ότι δουλεύουν σαν ομάδα και ανεβάζουν και κατεβάζουν τις τιμές.. τότε οκ! 😃 O όρος συναγωνιστές είναι σωστός τοτε.. Παντως νομιζω το μεγάλο θέμα δεν ειναι η καταργηση της 8αρας η της 10ρας ακομα αλλα η καταργηση του αντιστοιχου πακέτου. Το να βαλω 15€ και να υπαρχει πακετο των 7,5€ ειναι για μενα μια χαρα. Iσως η frog εχει κρατησει μια σωστη σταση σε αυτό αφου εχει ακομα κ πακετο των 3€ Edited September 21, 2023 by geopapa123 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurosmar Δημ. September 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2023 Να κάνω μια ερώτηση; Το Vodafone CU μπορούμε να το σπάσουμε ώστε σε μία sim κάρτα να έχουμε κλήσεις και μηνύματα και σε μία άλλη sim κάρτα τα data του αριθμού μας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2023 6 minutes ago, staurosmar said: Να κάνω μια ερώτηση; Το Vodafone CU μπορούμε να το σπάσουμε ώστε σε μία sim κάρτα να έχουμε κλήσεις και μηνύματα και σε μία άλλη sim κάρτα τα data του αριθμού μας; Σε καμία περίπτωση δεν γίνεται αυτό. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. September 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2023 Από χθες το live chat δε λειτουργεί. Έχει κι άλλος θέμα; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. September 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2023 Μάλλον ανταγωνισμός.. συναγωνιστές δεν τους λες.. Εκτός κι αν υπονοείς ότι δουλεύουν σαν ομάδα και ανεβάζουν και κατεβάζουν τις τιμές.. τότε οκ! Κοινά κάποια σημεία μπορεί να έχουν αλλά η πολιτική διαφέρειΔεν έχουν.ολες liquid ούτε ανανέωσεις με 1 €Sent from my Redmi Note 11 using Tapatalk 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. September 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2023 (edited) Μόλις εμφανίστηκαν στο app δύο χαζοπροσφορές κατ εμέ.... Είχα υποτίθεται το red unlimited με 25€ και έκανα φορητότητα σε καρτοκινητό στην πρώτη εταιρεία να φανταστείτε.... Edited September 22, 2023 by damierom 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. September 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2023 Συμβόλαια θανάτου.....Sent from my Redmi 7 using Tapatalk 4 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennis99 Δημ. September 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2023 Μόλις εμφανίστηκαν στο app δύο χαζοπροσφορές κατ εμέ.... Είχα υποτίθεται το red unlimited με 25€ και έκανα φορητότητα σε καρτοκινητό στην πρώτη εταιρεία να φανταστείτε....Και μένα μου τα έβγαλε με 14 και 27 ευρώ αντίστοιχα. Φαίνεται πλέον δεν διαφημίζουν τα συμβόλαια με 7 ευρώ Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foris Δημ. September 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2023 (edited) Edited September 22, 2023 by foris 2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. September 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2023 45 minutes ago, foris said: Καταναλωση απο 26/9 00:00 εως 2/10 23:59 4 Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. September 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2023 On 17/9/2023 at 10:08 ΠΜ, gpapas640 said: Όχι δεν τα έχω λάβει ακόμα. Μήπως έλαβες τα απεριόριστα; εγώ όχι.. ελπίζω να μην χρειαστεί να μαλώνουμε με την εξυπηρέτηση.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. September 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2023 Τέλος και επίσημα από χτες το απόγευμα το πακέτο με 400' προς όλους,400 sms και 400 MB με 7,20€. Επειδή δεν το είδα στο app ρώτησα στο live chat και μου το είπαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts