kouerti Δημ. February 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2023 (edited) 12 minutes ago, johndouk said: Σε τηλεφωνική επικοινωνία με το 13830 μετά από chat, επιβεβαίωσαν ότι οι παροχές του liquid ισχύουν κανονικά και σε περιαγωγή εντός Ε.Ε. Οταν μπορέσεις δωσε και ενα σκρηνσοτ και απο αυτό το chat. Edited February 21, 2023 by kouerti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndouk Δημ. February 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2023 Επίσης ρώτησα για τη προτεραιότητα ανάλωσης του χρηματικού υπολοίπου: 1ο) Το δώρο liquid 2o) Το ποσό από κάρτα νέων 3ο) το πληρωμένο χρηματικό υπόλοιπο. 2 minutes ago, kouerti said: Οταν μπορέσεις δωσε και ενα σκρηνσοτ και απο αυτό το chat. Διάβασε λίγο προσεκτικότερα σε παρακαλώ. Ευχαριστώ. 8 minutes ago, kouerti said: Με τις ίδιες χρεώσεις; Ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouerti Δημ. February 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2023 5 minutes ago, johndouk said: Διάβασε λίγο προσεκτικότερα σε παρακαλώ. Ευχαριστώ. Σκρηνσοτ που να σου απαντουν οτι ισχυει η περιαγωγη με τις ιδιες χρεωσεις έχεις; Ειπες οτι εκανες chat. 21 minutes ago, johndouk said: Σε τηλεφωνική επικοινωνία με το 13830 μετά από chat, επιβεβαίωσαν ότι οι παροχές του liquid ισχύουν κανονικά και σε περιαγωγή εντός Ε.Ε. Σκρηνσοτ απο αυτο εννοω φιλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndouk Δημ. February 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2023 Έγραψα ότι μου έδωσαν την πληροφορία τηλεφωνικά. Δεν είναι έγκυρο λες; Θες screenshot από το τηλεφώνημα; Άντε, για να σε εξυπηρετήσω, ξαναρώτησα στο chat για να το έχουμε και εγγράφως. 😎 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouerti Δημ. February 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2023 1 ώρα πριν, johndouk said: Έγραψα ότι μου έδωσαν την πληροφορία τηλεφωνικά. Δεν είναι έγκυρο λες; Θες screenshot από το τηλεφώνημα; Άντε, για να σε εξυπηρετήσω, ξαναρώτησα στο chat για να το έχουμε και εγγράφως. 😎 Σε ευχαριστώ φίλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. February 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2023 45 minutes ago, kouerti said: Σε ευχαριστώ φίλε μου. https://www.vodafonecu.gr/eksipiretisi-pelatwn/roaming/ Και εδώ δεν το αναφέρει; (δεν κάνει διαχωρισμό στο cu) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouerti Δημ. February 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2023 3 minutes ago, TakeOverNet said: https://www.vodafonecu.gr/eksipiretisi-pelatwn/roaming/ Και εδώ δεν το αναφέρει; (δεν κάνει διαχωρισμό στο cu) Δεν ξέρω εάν ισχυουν οι χαμηλότερες χρεώσεις του liquid, ή αυτές που λέει εάν δεν υπάρχει αγορασμενο πακετο. Ας ελπίσουμε ότι ο υπάλληλος με τον οποίο μίλησε ο φίλος ξέρει τι γίνεται. Υπάρχει και η περιπτωση να μην είναι updated το λινκ. Τουλάχιστον όποιος κάνει ρομινγκ και δει υψηλότερες χρεώσεις, θα έχει το σκρινσοτ για να ζητήσει εξηγήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndouk Δημ. February 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2023 Είναι ήδη δοκιμασμένο εδώ κι ενάμιση μήνα. https://myphone.gr/forum/topic/196181/?tab=comments#comment-7137486 CU Liquid, roaming σε EU κανονικά και με ίδια χρέωση. 😎 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouerti Δημ. February 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2023 Ξέρει κανείς εάν το CU θα δώσει τίποτα για το 3ημερο Καθ.Δευτέρας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. February 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2023 Μολις με πηραν απο vodafone με 12,90 το unlimited ultra ολα απεριορισταOptoStyle 6 1 Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smetcfu Δημ. February 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2023 8 minutes ago, optostyle said: Μολις με πηραν απο vodafone με 12,90 το unlimited ultra ολα απεριοριστα OptoStyle Από ποιο τηλέφωνο σε πήραν μηπως το κράτησες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. February 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2023 21 minutes ago, kouerti said: Ξέρει κανείς εάν το CU θα δώσει τίποτα για το 3ημερο Καθ.Δευτέρας; Λογικά θα δώσει γιατί είδη όσοι έχουν κόσμο κάρτα έχει έρθει μήνυμα από εχθές 3μερο απεριόριστα data. Κ όποτε δίνει η μία δίνει κ η άλλη. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndouk Δημ. February 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2023 (edited) Δωρεάν απεριόριστα data μέχρι και την Καθαρά Δευτέρα. ΥΓ για την αποφυγή παρεξηγήσεων: Τη φετινή Καθαρά Δευτέρα 27/2/2023. Edited February 23, 2023 by johndouk 2 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. February 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2023 22 minutes ago, johndouk said: Δωρεάν απεριόριστα data μέχρι και την Καθαρά Δευτέρα. ΥΓ για την αποφυγή παρεξηγήσεων: Τη φετινή Καθαρά Δευτέρα 27/2/2023. Από πότε ξεκινά η προσφορά? Από την στιγμή της ενεργοποίησης έως βράδυ 27-02 η για 4 ημέρες? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndouk Δημ. February 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2023 1 minute ago, GREGORYMO said: Από πότε ξεκινά η προσφορά? Από την στιγμή της ενεργοποίησης έως βράδυ 27-02 η για 4 ημέρες? Εγώ την ενεργοποίησα πριν λίγο και δείχνει ότι λήγει 27/2 23:59, οπότε πρακτικά είναι για 4+ ημέρες. 🙂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2023 Kαι ισχυει και στο liquid 1 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndouk Δημ. February 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2023 11 minutes ago, bbbb said: Kαι ισχυει και στο liquid Όντως! 25 minutes ago, GREGORYMO said: Από πότε ξεκινά η προσφορά? Από την στιγμή της ενεργοποίησης έως βράδυ 27-02 η για 4 ημέρες? Προσοχή: παρότι δεν είναι απολύτως σαφές, αυτό που αντιλαμβάνομαι είναι ότι θα λήξει στις 27/2 23:59, όποτε κι αν την ενεργοποιήσεις (ακόμα και στις 26 ή 27). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. February 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2023 4 ώρες πριν, optostyle said: Μολις με πηραν απο vodafone με 12,90 το unlimited ultra ολα απεριοριστα OptoStyle Δώσε πληροφορίες στο λαό. 1 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. February 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2023 Καλησπερα.Εγω εκανα το κινητο με 12,90 το unlimited ultra, και το σταθερο με 100αρα με 21ε.OptoStyle Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. February 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2023 39 minutes ago, optostyle said: Καλησπερα. Εγω εκανα το κινητο με 12,90 το unlimited ultra, και το σταθερο με 100αρα με 21ε. OptoStyle Που το έκανες; Σε πήραν τηλέφωνο για αυτή την προσφορά; Το είδες σε κατάστημα και τα έκανες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. February 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2023 2 ώρες πριν, johndouk said: Όντως! Προσοχή: παρότι δεν είναι απολύτως σαφές, αυτό που αντιλαμβάνομαι είναι ότι θα λήξει στις 27/2 23:59, όποτε κι αν την ενεργοποιήσεις (ακόμα και στις 26 ή 27). Όχι.. όποτε και να το ενεργοποιήσεις από 23-27 θα πάρεις 4 μέρες ίντερνετ. Έτσι έγινε και στο παρελθόν σε ανάλογες περιπτώσεις.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. February 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2023 Που το έκανες; Σε πήραν τηλέφωνο για αυτή την προσφορά; Το είδες σε κατάστημα και τα έκανες;Με πηραν τηλεφωνο.Το εδωσα ηδη σε εναν φιλο απο δω.Αν θες πμOptoStyle Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndouk Δημ. February 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2023 1 hour ago, kalitexnis_g said: Όχι.. όποτε και να το ενεργοποιήσεις από 23-27 θα πάρεις 4 μέρες ίντερνετ. Έτσι έγινε και στο παρελθόν σε ανάλογες περιπτώσεις.. Ναι, το έχω κάνει κι εγώ έτσι στο παρελθόν, αλλά το λεκτικό στο 'περισσότερα' ήταν διαφορετικό, γι'αυτό και το επεσήμανα. 🙄 Μακάρι να είναι και αυτή τη φορά όπως το λες, προς όφελος των late birds. 🙏🙂 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. February 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2023 13 minutes ago, johndouk said: Ναι, το έχω κάνει κι εγώ έτσι στο παρελθόν, αλλά το λεκτικό στο 'περισσότερα' ήταν διαφορετικό, γι'αυτό και το επεσήμανα. 🙄 Μακάρι να είναι και αυτή τη φορά όπως το λες, προς όφελος των late birds. 🙏🙂 ΑΚΥΡΟ!!! Μόλις μίλησα στο chat και μου είπε το εξής: "Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας! Η προσφορά έχει ισχύ έως και τις 27/02 , βεβαίως! Ανεξαρτήτως ημέρας ενεργοποίησης. Παράδειγμα: αν ο συνδρομητής ενεργοποιήσει την προφορά 26/02/2023 η προσφορά θα λήξει στις<br>27/02/2023)." 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2023 https://content.vodafone.gr/Data/Ash_Monday_Offer/αλλά ποιος τα διαβάζει Η προσφορά ισχύει για χρήση έως και 27 Φεβρουαρίου 2023.Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts