DJ_TEO Δημ. April 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2006 ισχύει ότι οι SMS + CU a lot κάρτες θα καταργηθούν και θα μπορούμε να τις ενεργοποιήσουμε μόνο μέσω SMS??? Εχουν καταργηθει εδω και καιρο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peiraiotakos Δημ. April 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2006 Exw aporia.. giati exete bali sto idio topic to a la Carte me CU ?? afou einai entelos dio diaforetika programmata.. Eimai ipoxreomenos na exo cu kai na diadazo..diabazo..kai sto telos na einai gia to a la carte..?? i to antistrofo?? Παράθεση http://www.ert.gr/site/news/photos/2005/7/internet_xxxx.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. April 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2006 Exw aporia.. giati exete bali sto idio topic to a la Carte me CU ?? afou einai entelos dio diaforetika programmata.. Eimai ipoxreomenos na exo cu kai na diadazo..diabazo..kai sto telos na einai gia to a la carte..?? i to antistrofo?? Είναι ένα thread σχετικά με τα καρτοκινητά της vodafone, όπως είναι και στα αντίστοιχα φόρουμ των άλλων εταιριών. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2006 Εχουν καταργηθει εδω και καιρο... εγω παντως εξακολουθω να βρισκω σε συγκεκριμενα περιπτερα και μονο εκει. βλεπε πλατεια Αγιας Παρασκευης :p δεν εχω καταλαβει πως γινεται να εχουν μονο αυτοι και πιθανον και καποιο αλλοι λιγοι.:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. April 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2006 εγω παντως εξακολουθω να βρισκω σε συγκεκριμενα περιπτερα και μονο εκει. βλεπε πλατεια Αγιας Παρασκευης :p δεν εχω καταλαβει πως γινεται να εχουν μονο αυτοι και πιθανον και καποιο αλλοι λιγοι.:blink: Ίσως οι προμηθευτές τους να έχουν ακόμα αποθέματα. Πάντως δε βρίσκω το λόγο να υπάρχουν αυτές οι κάρτες αφού μπορεί να γίνει η ενεργοποίηση των ίδων υπηρεσιών μέσω sms... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. April 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2006 Σημερα αντιμετωπισα προβλημα κατα την ενεργοποιηση πακετου CU a lot. Την πρωτη φορα που εστειλα το σχετικο μηνυμα στο 1286 ελαβα ενα μηνυμα που ελεγε "Η ενεργοποιηση του πακετου δεν πραγματοποιηθηκε λογω τεχνικου προβληματος,Ξαναδοκιμαστε" Ε... ξαναδοκιμασα και μετα ηρθε κανονικη απαντηση οτι η ενεργοποιηση πραγματοποιηθηκε. Μετα απο καποιες ωρες ανακαλυψα οτι χρεωθηκα 10 ευρω και ειχα 200 υπολοιπομενες κλησεις... Πιστευω οτι θα το πιστωσουν το ποσο για το καλο τους!!! :mad: Εχει τυχει σε καποιον κατι αντιστοιχο? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. April 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2006 Σημερα αντιμετωπισα προβλημα κατα την ενεργοποιηση πακετου CU a lot. Την πρωτη φορα που εστειλα το σχετικο μηνυμα στο 1286 ελαβα ενα μηνυμα που ελεγε "Η ενεργοποιηση του πακετου δεν πραγματοποιηθηκε λογω τεχνικου προβληματος,Ξαναδοκιμαστε" Ε... ξαναδοκιμασα και μετα ηρθε κανονικη απαντηση οτι η ενεργοποιηση πραγματοποιηθηκε. Μετα απο καποιες ωρες ανακαλυψα οτι χρεωθηκα 10 ευρω και ειχα 200 υπολοιπομενες κλησεις... Πιστευω οτι θα το πιστωσουν το ποσο για το καλο τους!!! :mad: Εχει τυχει σε καποιον κατι αντιστοιχο? :confused: Για να πιστώσουν πρέπει να τους πάρεις τηλέφωνο... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. April 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2006 Για να πιστώσουν πρέπει να τους πάρεις τηλέφωνο... ;) Τους πηρα Κωστα. Για πολυ αρχαριο μ' εχεις εσυ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolko21 Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Πήρα το πακέτο των 30 λεπτών ομιλίας προς Vodafone και σταθερά. Δυστυχώς όμως όταν καλώ σε Vodafone ( 3 διαφορετικούς αριθμούς ) εξακολουθούν να αφαιρούν από τα 70 λεπτά που έχω για όλους τους εθνικούς προορισμούς . Γιατί συμβαίνει αυτό ? Το Ανέφερα στο cc και μου είπαν ότι θα το δώσουν στους τεχνικούς να το κοιτάξουν ...... Μην ακους τι σου λένε.'Οταν έχεις ένα πακέτο για εθνικούς προορισμούς(οπως το 70 λεπτα ομιλίας) και ένα πακέτο για κλήσεις προς κινητά και σταθερά(αυτο το καινουργιο που πηρες με 5 ευρω),πρώτα χρεώνεται το πακέτο εθνικών προορισμών και όταν τελειώσει.... το άλλο.Δεν θα σου πιστωθεί τίποτα κι ούτε στέκει να σου πιστωθεί μιας και δεν χρεωνεσαι παραπάνω από ότι εχεις πληρώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 πηγα σημερα για ανανεωση σε βονταφον σοπ.. και μου παν οτι με 10 ευρω..μπορω να παρω..η 100 σμσ η 30 λεπτα χρονο ομιλιας..:confused: με 20 ευρω..70 λεπτα χρονο ομιλιας..και σμσ δεν θυμαμαι..τι ειναι αυτα??καινουργια???:wacko: Υπάρχουν εδώ και καιρό αυτά. Ισχύει για τους ALC και οχι για τους CU. Πακέτα ομιλίας: -Με 9,9 ευρώ έχεις 30' /μήνα προς όλους τους εθνικούς προορισμούς (κέρδος:1,88 ευρώ) -Με 19,90 ευρώ έχεις 70'/μήνα (κέρδος:7,58 ευρώ) -Με 29,9 ευρώ έχεις 120'/μήνα (κέρδος:17,22 ευρώ) Πακέτα μηνυμάτων: -50 sms/μήνα με 5 ευρώ (κέρδος:1,54 ευρώ) -100 sms/μήνα με 9 ευρώ (κέρδος:3,09 ευρώ) Εκτός και αν εννοείς κάτι άλλο..:) Παράθεση http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 κατσε..τι κερδος εχω..αν στα 100sms/μηνα πληρωνω 9 ευρω την στιγμη που η sms card εχει 5ευρω???:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 κατσε..τι κερδος εχω..αν στα 100sms/μηνα πληρωνω 9 ευρω την στιγμη που η sms card εχει 5ευρω???:confused: κερδος ως προς την αρχικη χρεωση του πακετου VF a la carte. Αγοραζοντας το πακετο μηνυματων εχεις το συγκεκριμενο κερδος! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 aaa.klein mein δηλαδη...:what: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 υπάρχει τρόπος να μαθαίνουμε πόσες κλήσεις απομένουν στην Cu a lot? Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Καλείς το 1252 και πιέζεις 1. Περιμένεις λίγο κι αφού σου πει το υπόλοιπο της κάρτας και μέχρι πότε ισχύει, σου λέει το υπόλοιπο των κλήσεων cu a lot και μέχρι πότε ισχύουν :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Μην ακους τι σου λένε.'Οταν έχεις ένα πακέτο για εθνικούς προορισμούς(οπως το 70 λεπτα ομιλίας) και ένα πακέτο για κλήσεις προς κινητά και σταθερά(αυτο το καινουργιο που πηρες με 5 ευρω),πρώτα χρεώνεται το πακέτο εθνικών προορισμών και όταν τελειώσει.... το άλλο.Δεν θα σου πιστωθεί τίποτα κι ούτε στέκει να σου πιστωθεί μιας και δεν χρεωνεσαι παραπάνω από ότι εχεις πληρώσει. Το Θέμα τελείωσε Από την Μεγάλη Πέμπτη άρχισε κανονικά να μου χρεώνει το Πακέτο των 30 λεπτών που αγόρασα όταν Καλώ VODAFONE Και όχι το Πακέτο των εθνικών προορισμών Σήμερα λοιπόν έχω 18 λεπτά υπόλοιπο προς VODAFONE και σταθερά και 35 λεπτά πρός όλους τους εθνικούς προορισμούς . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 αφου ενεργοποιησουμε τα 100 mms με 2 ευρω, πως μπορουμε να μαθουμε ποσα μας μενουνε; επισης δε θυμαμαι αν το λεει στη διαφημιση αλλα οταν μου εστειλε το μηνυμα ενεργοποιησης μου ειπε οτι ειναι για μια φορα μονο και δεν ξανα ενεργοποιειται :confused: κριμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 αφου ενεργοποιησουμε τα 100 mms με 2 ευρω, πως μπορουμε να μαθουμε ποσα μας μενουνε; επισης δε θυμαμαι αν το λεει στη διαφημιση αλλα οταν μου εστειλε το μηνυμα ενεργοποιησης μου ειπε οτι ειναι για μια φορα μονο και δεν ξανα ενεργοποιειται :confused: κριμα... Μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις μέχρι 10Μαίου και δεν μπορείς να ενημερώνεσαι... Πρέπει να τα μετράς! Εγώ πάντως, έχω δημιουργήσει στο Ν80 ένα αρχείο με όνομα "Απεσταλμένα MMS.txt"! Μετά από κάθε MMS πάω και προσθέτω ένα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 Μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις μέχρι 10Μαίου και δεν μπορείς να ενημερώνεσαι... Πρέπει να τα μετράς! Μεχρι 15 Μαιου !! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 Μεχρι 15 Μαιου !! :) Στη διαφήμιση λέει 10... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agalmata Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 Υπάρχει τρόπος να βλέπουμε πόσες κλήσεις έχουν απομείνει από τις 100 5άλεπτες;Στέλνοντας κάποιο μήνυμα ή με κάποιο τηλέφωνο; Παράθεση http://i49.photobucket.com/albums/f289/agalmata/CaptureWiz002.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 Υπάρχει τρόπος να βλέπουμε πόσες κλήσεις έχουν απομείνει από τις 100 5άλεπτες;Στέλνοντας κάποιο μήνυμα ή με κάποιο τηλέφωνο; Μόλις 8 μηνύματα πιο πάνω αν κοιτάξεις το ρωτάει ο crazy_4 ( http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1330826#post1330826 ) και απαντάει ο kostas@sl45i ( http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1330837#post1330837 ) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agalmata Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 Σωστά!Δικό μου λάθος.Η επιπολαιότητα , κακό πράγμα.. Παράθεση http://i49.photobucket.com/albums/f289/agalmata/CaptureWiz002.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PO_LA Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 Στη διαφήμιση λέει 10... Στο μήνυμα ενεργοποίησης που μου έστειλαν λέει μέχρι 15 Μαϊου :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 Στη διαφήμιση λέει 10... Προφανως μεχρι τις 10 Μαιου μπορει να γινει η ενεργοποιηση! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts