basdel Δημ. Χθες στς 12:19 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:19 μμ Αυτό τι παίζει, το βρήκα στο facebook και μιλάει για απεριόριστα data 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Χθες στς 01:25 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 01:25 μμ 1 hour ago, basdel said: Αυτό τι παίζει, το βρήκα στο facebook και μιλάει για απεριόριστα data Διεύθυνση καταστήματος; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Χθες στς 03:07 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 03:07 μμ 2 ώρες πριν, basdel said: Αυτό τι παίζει, το βρήκα στο facebook και μιλάει για απεριόριστα data Επειδή ποστάρεις στον νήμα του CU υποθέτω αφορά CU οπότε: vodafone καρτοκινητή απεριόριστα = 300Gb/ημερολογιακό μήνα... και μετά κόφτης ταχύτητας... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. Χθες στς 03:12 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 03:12 μμ καμια απαντηση στην ερωτηση ομως; σε καθε ανανεωση 13€ και επανω υπαρχει καποιο bonus; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. Χθες στς 03:17 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 03:17 μμ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. Χθες στς 03:22 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 03:22 μμ (edited) δεν μιαλω για το CU SHAKE.το οποιο προκυπτει απο καποιο ποσο και πανω. Μιλαω για το bonus online ανανεωσης το οποιο φανταζομαι προκυπτει απλα και μονο επειδη ανανεωνεις online Edited Χθες στς 03:24 μμ by geioannou 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. Χθες στς 03:24 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 03:24 μμ Εκτος του οτι δινει το Shake που το πετσοκοψαν και αυτο δεν ξερω για καποιο αλλο bonus... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. Χθες στς 03:47 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 03:47 μμ 21 minutes ago, geioannou said: δεν μιαλω για το CU SHAKE.το οποιο προκυπτει απο καποιο ποσο και πανω. Μιλαω για το bonus online ανανεωσης το οποιο φανταζομαι προκυπτει απλα και μονο επειδη ανανεωνεις online Αυτό πρέπει να είναι είτε προωθητική τους πρώτους μήνες που έρχεσαι στο δίκτυο ή ατομική προσφορά που ισχύει για μία φορά, δεν είναι κάτι που το έχουμε όλοι. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. Χθες στς 03:51 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 03:51 μμ Αυτό υποτίθεται ότι είναι της πρώτης χρονιάς που ήρθε ο αριθμός στην Vodafone, αλλά ακόμα συνεχίζει και δεν ξέρω το γιατί. όχι ότι μας χαλάει απλά δεν ήξερα εάν είναι κάτι που το έχουν όλοι κλπ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. Χθες στς 04:41 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 04:41 μμ Αν ενεργοποιήσω το πακέτο big bang 15gb για 24 ώρες με 1.000 κρυστάλλους και €0,6 και καταναλώσω τα δεδομένα πριν περάσουν 24 ώρες, μπορώ να ενεργοποιήσω ξανά το πακέτο μέσα στην ίδια ημέρα? Δεν γράφει κάτι σχετικό μέσα στους όρους του πακέτου. 2 Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus -> Motorola moto g54 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. Χθες στς 04:52 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 04:52 μμ Μόνο τα δωρεάν έχουν περιορισμό ενεργοποιήσεων. Κάποτε είχα ενεργοποιήσει το ίδιο πακέτο ξανά (νομίζω το εβδομαδιαίο) και είχε δουλέψει αλλά πάει πολύς καιρός από τότε. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. Χθες στς 06:26 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 06:26 μμ σε λιγες μερες ληγει το προπληρωμενο 6μηνο που ειχα κανει το Δεκεμβριο. Υπαρχει περιπτωση να μου δωσουν το ετησιο τωρα αν τους το ζητησω ή αφορα μονο νεα νουμερα/φορητοτητες? 2 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. Χθες στς 06:29 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 06:29 μμ 2 minutes ago, dkostas said: σε λιγες μερες ληγει το προπληρωμενο 6μηνο που ειχα κανει το Δεκεμβριο. Υπαρχει περιπτωση να μου δωσουν το ετησιο τωρα αν τους το ζητησω ή αφορα μονο νεα νουμερα/φορητοτητες? Αφορά νέα νούμερα και φορητοτητα 4 Παράθεση Vodafone The only scam company you can trust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Χθες στς 06:34 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 06:34 μμ 3 ώρες πριν, opmgls said: Επειδή ποστάρεις στον νήμα του CU υποθέτω αφορά CU οπότε: vodafone καρτοκινητή απεριόριστα = 300Gb/ημερολογιακό μήνα... και μετά κόφτης ταχύτητας... Όπως γράφει, αφορά και CU και Q αλλά κανένα δεν είναι απεριόριστο όπως πολύ καλά ξέρουμε.. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. Χθες στς 07:04 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 07:04 μμ 3 ώρες πριν, geioannou said: δεν μιαλω για το CU SHAKE.το οποιο προκυπτει απο καποιο ποσο και πανω. Μιλαω για το bonus online ανανεωσης το οποιο φανταζομαι προκυπτει απλα και μονο επειδη ανανεωνεις online Εγω δυο μπόνους ξερω: 10 γιγα αν έχεις σταθερό στο ιδιο αφμ (με ανανέωση 15+) και το bring a friend (10 γιγα για καθε κωδικο που εξαργυρωνεται). Τωρα αν ειχες καποιο αλλο μπονους λόγω νεας συνδεσης δεν ξερω. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Χθες στς 07:10 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 07:10 μμ 35 minutes ago, cu2goup said: Όπως γράφει, αφορά και CU και Q αλλά κανένα δεν είναι απεριόριστο όπως πολύ καλά ξέρουμε.. Διεύθυνση θα μάθουμε (οεο); 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. Χθες στς 08:04 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 08:04 μμ Για να λέμε και τα καλά. Θυμάστε που σας είχα πει πως είχα δώσει στην αδελφή μου ένα νούμερο που μου είχαν δώσει στο πλαίσιο προωθητικές ενέργειας της Snappi. Αυτό λοιπόν είναι φοιτητικό νούμερο και δίνει πάντα τα συνηθισμένα φοιτητικά πακέτα και φοιτητικά δώρα. Αυτό το έχει η αδελφή τώρα ως δεύτερο νούμερο και το χρησιμοποιεί μόνο για τα δωρεάν λεπτά ομιλίας προς Vodafone CU και για τα δωρεάν δεδομένα κάθε μήνα,τα γνωστά 600 MB συν 600 GB που είχε δώσει σε προσφορά ως μπόνους ενεργοποίησης,αν και έχει απεριόριστο συμβόλαιο στην πράσινη. Σήμερα αποφάσισε να βάλει κάρτα μία ανανέωση των 13 ευρώ για να το χρησιμοποιήσει λίγο περισσότερο για να δει πως είναι το σήμα και το δίκτυο,αλλά και για να φύγει η φραγή εισερχομένων κλήσεων και εισερχομένων ακόμα και υπηρεσιακών μηνυμάτων. Κάνει την ανανέωση στις 15:00 το μεσημέρι και μία ώρα μετά κατά τις 16:00 της έρχεται μήνυμα πως προστέθηκαν στο υπόλοιπο της 15 ευρώ. Η αδελφή μου το πέρασε για λάθος αλλά μπαίνοντας στο Vodafone CU app είδε πως το υπόλοιπο αντί για 11,82 ευρώ που θα έπρεπε να ήταν κανονικά ήταν 26,82 ευρώ. Πολύ ευχάριστη έκπληξη,αν και δεν ξέρω τι παίζει καθώς για προσφορά δεν το νομίζω γιατί όταν το είχα πάρει εγώ μου είχαν πει πως δίνει 600 GB για έξι μήνες τα οποία και έληξαν στις 31 Μαΐου του 2026,δεν μου είχαν αναφέρει κάποια άλλη προσφορά,πάντως καλοδεχουμενο 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν (edited) On 1/6/2026 at 11:27 ΠΜ, odim said: η nova την έχει ανεπίσημα κι όταν έχεις κλειστό το κινητό δεν καλεί καθολου.. Ανεπισημα ξεανεπισημα την έχει δωρεάν. That's a fact. Επίσης, τι εννοείς "δεν καλεί καθόλου"; Το έχεις ψάξει στις ρυθμίσεις της συσκευής σου μήπως συμβαίνει κάτι άλλο; Edited 22 ώρες πριν by gpapas640 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν (edited) 8 ώρες πριν, gpapas640 said: Επίσης, τι εννοείς "δεν καλεί καθόλου"; Το έχεις ψάξει στις ρυθμίσεις της συσκευής σου μήπως συμβαίνει κάτι άλλο; το "δεν καλεί καθόλου" σημαινει οτι οταν το τηλεφωνο νοβα που ειναι στο 12+1 ειναι ΚΛΕΙΣΤΟ ή ΕΚΤΟΣ ΔΙΚΤΥΟΥ, οταν καποιος τον καλει δεν ακουει ΤΙΠΟΤΑ δεν εχει καμμια ειδοποιηση ή κανεναν ηχο ο καλων που να του λεει κατι καλιστα μπορει να θεωρησει οτι το νουμερο αυτο δεν υπαρχει η οτι ο καλουμενος τα βροντιξε για "τοπο χλοερό"..... επισης ο καλουμενος δεν εχει καμμια ενδειξη για την χαμενη κληση οταν ανοιξει το τηλεφωνο με λιγα λογια δεν ειναι πολυ πρακτικο, αλλα οπως εγραψα οπως το βλεπει κανεις Edited 13 ώρες πριν by HEO 2 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν Οπως το λες είναι ακριβώς, το καλεις και κλείνει. Ενεργο σου λέει μεν,μην τα θες κι ολα δικά σου χωρίς ανανέωση δε... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdel Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν 17 ώρες πριν, VIPdriver said: Διεύθυνση καταστήματος; θεσσαλονίκη, από το facebook μίλησα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν 1 minute ago, basdel said: θεσσαλονίκη, από το facebook μίλησα Μόνο online κάνουν; Δεν έχουν κάποιο κατάστημα; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν 58 minutes ago, basdel said: θεσσαλονίκη, από το facebook μίλησα Το "Θεσσαλονίκη" δεν λέει τίποτα.. εγώ προσπάθησα να βρω κάτι για επικοινωνία και δεν έχει.. μπορεί να είναι και fake.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fns1 Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν Μου βγάλε κι εμένα το fb αυτό.Προσωπικα δεν ενδιαφέρομαι αλλά ίσως κάποιος άλλος. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdel Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν 3 ώρες πριν, cu2goup said: Το "Θεσσαλονίκη" δεν λέει τίποτα.. εγώ προσπάθησα να βρω κάτι για επικοινωνία και δεν έχει.. μπορεί να είναι και fake.. Thes-shop θεσσαλονίκη 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts