kmpatra Δημ. 28 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Απριλίου Κανονικά χάνονται . Μπορείς να ζητησεις να στα επιστρεψουν με πιστωση στο λογαριασμό αλλα δεν είναι σίγουρο οτι θα το δεχτούν . 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 28 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Απριλίου 43 minutes ago, cu2goup said: Γιατί θες τον συνεργάτη στην Αττική αφού έτσι κι αλλιώς τα στέλνουν στο σπίτι σου; Για να μη κουραστεί ο μεταφορέας 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. 28 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Απριλίου (edited) 26 minutes ago, sofos_k said: Ερώτηση προς τους γκουρού αν ξέρετε. Σε cu νούμερο που έχει υπόλοιπο πχ 15€, τι γίνονται τα χρήματα αν δεχτούμε προσφορά για καρτοσυμβόλαιο από αυτές που κάνεις αίτημα μέσα από την εφαρμογή και σε παίρνουν τηλ; Μπορεις να τους πεις πότε θελεις να ξεκινήσει το συμβόλαιο . Μπορεις επίσης να μεαφέρεις το υπόλοιπο σου σε άλλο καρτοκινητό. Edited 28 Απριλίου by Vasileios 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. 28 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Απριλίου (edited) 40 minutes ago, sofos_k said: Ερώτηση προς τους γκουρού αν ξέρετε. Σε cu νούμερο που έχει υπόλοιπο πχ 15€, τι γίνονται τα χρήματα αν δεχτούμε προσφορά για καρτοσυμβόλαιο από αυτές που κάνεις αίτημα μέσα από την εφαρμογή και σε παίρνουν τηλ; Κι εμένα πριν 2 χρόνια αυτό ήταν το πρόβλημα μου.Ειχα μαζέψει κάνα 50αρικο λόγω liquid και έβγαλα ένα κουπόνι όλα τα λεφτά με το smart pocket. Τι προσφορά σου έκαναν αν επιτρέπεται; Edited 28 Απριλίου by glofiish 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 28 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Απριλίου (edited) 1 hour ago, sofos_k said: Ερώτηση προς τους γκουρού αν ξέρετε. Σε cu νούμερο που έχει υπόλοιπο πχ 15€, τι γίνονται τα χρήματα αν δεχτούμε προσφορά για καρτοσυμβόλαιο από αυτές που κάνεις αίτημα μέσα από την εφαρμογή και σε παίρνουν τηλ; θα εβαζα αλλα 13 ευρω και με το συνολο θα εκανα ενα καλο γευμα στο e-food 🙂 μπορει και 2 μικρα γευματα, αναλογα την διαθεση μου + επανερχομαι για να μην σε μπερδεψω, τα 13 ευρω θα τα εβαζα για να ανοιξουν τα κουπονια αν ειναι ανοικτα, δεν χρειαζονται Edited 28 Απριλίου by HEO 2 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEERHUNTER Δημ. 29 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Απριλίου μόλις είδα οτί βγήκε το 1+1 από την SKY EXPRESS....... 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 29 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Απριλίου On 28/4/2026 at 3:30 ΜΜ, HEO said: θα εβαζα αλλα 13 ευρω και με το συνολο θα εκανα ενα καλο γευμα στο e-food 🙂 μπορει και 2 μικρα γευματα, αναλογα την διαθεση μου + επανερχομαι για να μην σε μπερδεψω, τα 13 ευρω θα τα εβαζα για να ανοιξουν τα κουπονια αν ειναι ανοικτα, δεν χρειαζονται Να σημειώσω ότι το ελάχιστο για να ανοίξουν τα κουπόνια πήγε στα 15 ευρώ 😞 Δεν το γνώριζα, το έμαθα πριν από λιγο 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 29 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Απριλίου Τοσο δεν ηταν τυπικα? Θυμαμαι απο εποχής liquid τοσο ελεγαν αλλα ανοιγαν και με λιγότερα . Στις 31/3 εμενα ειχε ανοιξει με 14. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 30 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Απριλίου 11 ώρες πριν, kmpatra said: Τοσο δεν ηταν τυπικα? Θυμαμαι απο εποχής liquid τοσο ελεγαν αλλα ανοιγαν και με λιγότερα . Στις 31/3 εμενα ειχε ανοιξει με 14. νομιζω οτι ηταν 13, και θυμαμαι να ανοιγει και με 8 τωρα μπορει να κανω λαθος, ο ενδιαφερομενος καλο ειναι να εχει τον νου του 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 30 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Απριλίου https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/cu-x-snappi-cashback/#?panel=note-770 Τα 2€ επιστροφης ως 15/5. Ερώτηση: τα gb απο bring a friend κανουν rollover? 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 30 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Απριλίου 24 minutes ago, kmpatra said: https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/cu-x-snappi-cashback/#?panel=note-770 Τα 2€ επιστροφης ως 15/5. Ερώτηση: τα gb απο bring a friend κανουν rollover? Η snappi πάντως δεν το αναφέρει οπότε κρατάτε μια πισινή.. είναι γνωστές και οι δύο για την οργάνωση. 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skwstas Δημ. 30 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Απριλίου Κωδικοί για Vodafone TV 3 μήνες: x3m2s2f3 a2n7a8t4 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 30 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Απριλίου 10 minutes ago, cu2goup said: Η snappi πάντως δεν το αναφέρει οπότε κρατάτε μια πισινή.. είναι γνωστές και οι δύο για την οργάνωση. Τους ρωτησα και μπλοκαραν. Και καλα θα με ενημερωσουν με email. Πιστεύω θα ισχύει γιατί αντίθετα με αλλες φορές η cu το ενημερωσε εγκαίρως. Η σναπι χαρταετο ως συνήθως. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 30 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Απριλίου 13 minutes ago, kmpatra said: Τους ρωτησα και μπλοκαραν. Και καλα θα με ενημερωσουν με email. Πιστεύω θα ισχύει γιατί αντίθετα με αλλες φορές η cu το ενημερωσε εγκαίρως. Η σναπι χαρταετο ως συνήθως. Το πάνε εναλλάξ. Παλιότερα η ημερομηνία της snappi ήταν μεταγενέστερη. Κι εγώ πιστεύω θα διαρκέσει πολύ αλλά δεν έχει σημασία το τι πιστεύω εγώ.. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 30 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Απριλίου Αλλαξε και στο snappi 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skwstas Δημ. 1 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαΐου 2€ efood από το Drop by CU: OVCU2M1S78HFTAW OVCU2M16GIZ5FO9 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 1 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαΐου Αυτο που η νοβα δινει σε καρτοκινητο 1000'+15gb καθε μηνα εαν εχεις σταθερο νοβα, το εχει και η βονταφον; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 1 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαΐου (edited) https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/its-a-match/ Εχει αυτό. Καποια στιγμή εδιναν για ενα χρονο καποιες παροχες σε cu (ομιλια + data) αν εκανες νεα σύνδεση fiber. Δεν μπορώ να βρω περισσότερα ομως. Edited 1 Μαΐου by kmpatra 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akar2015 Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου 10 ώρες πριν, VIPdriver said: Αυτο που η νοβα δινει σε καρτοκινητο 1000'+15gb καθε μηνα εαν εχεις σταθερο νοβα, το εχει και η βονταφον; Με νέα σύνδεση σταθερού, δίνει για ένα χρόνο: 10€ κάρτα κάθε μήνα + 1000 λεπτά προς όλους + 5GB https://www.vodafone.gr/statheri-internet-programmata/fiber-to-the-home-offer 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fns1 Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου 46 minutes ago, akar2015 said: Με νέα σύνδεση σταθερού, δίνει για ένα χρόνο: 10€ κάρτα κάθε μήνα + 1000 λεπτά προς όλους + 5GB https://www.vodafone.gr/statheri-internet-programmata/fiber-to-the-home-offer Επιβεβαιώνω ισχύει και για απλή σύνδεση όχι αποκλειστικά fiber,δέχτηκα πρόσφατα προσφορά. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου Καινούρια ή ανανέωση? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fns1 Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου Για καινούργια.vdsl Έχω άλλο ένα σταθερό στο ΑΦΜ μου χρόνια αλλά δεν έχω ζητήσει το καρτοκινητό γτι βολευομαι με το buy more της Νόβα από το άλλο μου σταθερο Πιστεύω θα μου το δίνανε κι αυτό αν το ζητούσα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chemeng Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου 8 ώρες πριν, akar2015 said: Με νέα σύνδεση σταθερού, δίνει για ένα χρόνο: 10€ κάρτα κάθε μήνα + 1000 λεπτά προς όλους + 5GB https://www.vodafone.gr/statheri-internet-programmata/fiber-to-the-home-offer Μπορεί να δοθεί σε 2 καρτοκινητά Vodafone άραγε; 1 Παράθεση Samsung S500 -> Siemens S65 -> Nokia E51 -> HTC Diamond2 -> Samsung Omnia7 -> Huawei P1 LTE -> ZTE Blade S6 -> Huawei P8 -> Apple iPhone SE -> LeEco Le Max2 -> Honor View20 -> Xiaomi Mi MIX3 5G -> Motorola Edge20 -> Motorola Edge50 Neo -> Oppo Reno12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos_k Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου 10 ώρες πριν, akar2015 said: Με νέα σύνδεση σταθερού, δίνει για ένα χρόνο: 10€ κάρτα κάθε μήνα + 1000 λεπτά προς όλους + 5GB https://www.vodafone.gr/statheri-internet-programmata/fiber-to-the-home-offer Αυτό το δίνει με νέα σύνδεση σταθερού σε νέο νούμερο cu ή και σε υπάρχον; Επίσης παίζει άραγε να το δώσει και σε υπάρχουσα γραμμή σταθερού; On 28/4/2026 at 2:56 ΜΜ, glofiish said: Κι εμένα πριν 2 χρόνια αυτό ήταν το πρόβλημα μου.Ειχα μαζέψει κάνα 50αρικο λόγω liquid και έβγαλα ένα κουπόνι όλα τα λεφτά με το smart pocket. Τι προσφορά σου έκαναν αν επιτρέπεται; Δεν την έκαναν σε μένα αλλά έδωσαν κάτι του στυλ απεριοριστα λεπτά και 3gb με 8ε/μήνα καρτοσυμβόλαιο 24μηνών. Είχε κάνει αίτημα για επικοινωνία μέσα από το διαφημιστικό banner της εφαρμογής. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου (edited) Το συγκεκριμένο καρτοσυμβόλαιο το εμφάνιζε η εφαρμογή μέσα στις προσφορές με τα κόκκινα μπάνερ? Ή απλά ζητήθηκε επικοινωνία και μαζί με τα άλλα που δίνει τώρα (15,79 για τα 10 γιγα και 25,28 για απεριοριστα) ανέφεραν και αυτό; 12 ώρες πριν, sofos_k said: Δεν την έκαναν σε μένα αλλά έδωσαν κάτι του στυλ απεριοριστα λεπτά και 3gb με 8ε/μήνα καρτοσυμβόλαιο 24μηνών. Είχε κάνει αίτημα για επικοινωνία μέσα από το διαφημιστικό banner της εφαρμογής. Edited 3 Μαΐου by kmpatra 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts