Lurker Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου Στο μεταξύ στο site της Snappi λέει 25€ επιστροφή με την εγγραφή. Στο CU around λεει 15€ ΔΩΡΟ. Τι ισχύει τελικα.; 1 Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου Επανέρχομαι στο θέμα που μπλόκαραν οι κλήσεις στη Ρουμανία ενώ δούλευε ίντερνετ και SMS σε simply CU με μηδενικό υπόλοιπο. Το πρόβλημα μάλλον ήταν το μηδενικό υπόλοιπο. Ο τεχνικός στο τρίτο επίπεδο υποστήριξης που έφτασα αφού δοκίμασε διαφορά χωρίς επιτυχία έβαλε ένα ποσό μετά από προτροπή μου και παρόλο δεν περίμενε να γίνει κάτι, μετά από κάποια ώρα ξεκόλλησε. Επίσης όλες αυτές τις μέρες δεν είχα ενημέρωση με SMS ότι κάποιος κάλεσε, το οποίο ήταν το χειρότερο. Μικρό πρόβλημα που παραμένει, όταν καλώ δεν έχω ένδειξη ότι χτυπάει μέχρι να το σηκώσουν, αλλά σιγά τώρα. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου 31 minutes ago, spiliot said: Επανέρχομαι στο θέμα που μπλόκαραν οι κλήσεις στη Ρουμανία ενώ δούλευε ίντερνετ και SMS σε simply CU με μηδενικό υπόλοιπο. Το πρόβλημα μάλλον ήταν το μηδενικό υπόλοιπο. Ο τεχνικός στο τρίτο επίπεδο υποστήριξης που έφτασα αφού δοκίμασε διαφορά χωρίς επιτυχία έβαλε ένα ποσό μετά από προτροπή μου και παρόλο δεν περίμενε να γίνει κάτι, μετά από κάποια ώρα ξεκόλλησε. Επίσης όλες αυτές τις μέρες δεν είχα ενημέρωση με SMS ότι κάποιος κάλεσε, το οποίο ήταν το χειρότερο. Μικρό πρόβλημα που παραμένει, όταν καλώ δεν έχω ένδειξη ότι χτυπάει μέχρι να το σηκώσουν, αλλά σιγά τώρα. Αυτό εάν θυμάμαι σωστά το είχε προτείνει και κάποιος εδώ. Εάν είχες την δυνατότητα να το δοκιμάσεις νωρίτερα, ίσως γλίτωνες την ταλαιπωρία με την υποστήριξη. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου (edited) 57 minutes ago, minast said: Αυτό εάν θυμάμαι σωστά το είχε προτείνει και κάποιος εδώ. Εάν είχες την δυνατότητα να το δοκιμάσεις νωρίτερα, ίσως γλίτωνες την ταλαιπωρία με την υποστήριξη. Το είχα πει και εγώ ότι το υποψιαζόμουν, αλλά επέμεναν από την υποστήριξη και το τεχνικό τμήμα ότι δεν παίζει ρόλο, δούλευε πριν λίγες μέρες σε άλλη χώρα της ΕΕ χωρίς υπόλοιπο και δεν ήθελα να κάνω 13ρα ανανέωση η οποία αν δεν το έφτιαχνε θα πήγαινε άπατη καθώς το simply cu είναι προπληρωμένο. Αυτό που έπρεπε να κάνω ήταν να επιμείνω να το δοκιμάσουν βάζοντας έστω μερικά λεπτά του ευρώ (δε ξέρω ποιο είναι το όριο μπορεί και πάλι να μη δούλευε γιατί θέλει πχ ευρώ και πάνω). Ή μπορεί και να έφτιαξε από όλα τα άλλα πράγματα που δοκίμασαν, γι αυτό και δεν λέω με απόλυτη σιγουριά ότι φταίει το υπόλοιπο. Edited 8 Απριλίου by spiliot 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου (edited) 5 ώρες πριν, Lurker said: Μπορείς να μας εξηγήσεις γιατί αξίζει; Εννοώ σε σχέση με αυτά που έχουμε μέχρι τώρα. οπως εγραψα εξαρταται τι θελεις θελω ΠΟΛΛΕΣ καρτες, για αυτο την εχω μαζι με αλλες 🙂 εχει προσφορες και μπονους, δωρεαν εισερχομενα και εξερχομενα εμβασματα στο λεπτο σε χωρες sepa, καλο επιτοκιο καταθεσεων, IRIS, και ειναι ΤΖΑΜΠΑ 😇 γαιτι να μην την εχω;; Edited 8 Απριλίου by HEO 6 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου (edited) Με αφορμή την παραπάνω συζήτηση για το μηδενικό υπόλοιπο και το πρόβλημα στις κλήσεις σε ΕΕ ήθελα να ρωτήσω εάν οι όροι του sharing υπολοίπου ισχύουν τελικά ή όχι. Εγώ έχω δύο ετήσια με μηδενικό υπόλοιπο. Λέω να τους στείλω από 5€ για καλό και για κακό εν όψει ταξιδιού. Όμως αυτά έχουν να κάνουν ανανέωση πολύ καιρό. Θα γίνει η όχι η μεταφορά υπολοίπου; Ευχαριστώ! Υ.Γ. στην τελική κάνω ανανέωση και τα τρώω στο efood .. απλώς αν ξέρει κάποιος ας μας διαφωτίσει! Edited 8 Απριλίου by cu2goup 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου 1 hour ago, cu2goup said: Με αφορμή την παραπάνω συζήτηση για το μηδενικό υπόλοιπο και το πρόβλημα στις κλήσεις σε ΕΕ ήθελα να ρωτήσω εάν οι όροι του sharing υπολοίπου ισχύουν τελικά ή όχι. Εγώ έχω δύο ετήσια με μηδενικό υπόλοιπο. Λέω να τους στείλω από 5€ για καλό και για κακό εν όψει ταξιδιού. Όμως αυτά έχουν να κάνουν ανανέωση πολύ καιρό. Θα γίνει η όχι η μεταφορά υπολοίπου; Ευχαριστώ! Υ.Γ. στην τελική κάνω ανανέωση και τα τρώω στο efood .. απλώς αν ξέρει κάποιος ας μας διαφωτίσει! https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/metafora-xronou-omilias-vodafone-sharing/#?panel=note-16 1 Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raskonikas13 Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου 7 minutes ago, terkos2 said: https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/metafora-xronou-omilias-vodafone-sharing/#?panel=note-16 Οι περιορισμοί στις ανανεώσεις δεν ισχύουν. Ούτε και υπάρχει κόστος 0,50. Νομίζω όμως με μηδενικό υπόλοιπο δε θα δεχτεί τα 5€ που θα στείλεις. Θα ήταν πιο εύκολο αν ανανεώσεις σε ένα από τα δύο ώστε να υπάρχει διαθέσιμο υπόλοιπο. 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου 8 ώρες πριν, spiliot said: Επανέρχομαι στο θέμα που μπλόκαραν οι κλήσεις στη Ρουμανία ενώ δούλευε ίντερνετ και SMS σε simply CU με μηδενικό υπόλοιπο. Το πρόβλημα μάλλον ήταν το μηδενικό υπόλοιπο. Ο τεχνικός στο τρίτο επίπεδο υποστήριξης που έφτασα αφού δοκίμασε διαφορά χωρίς επιτυχία έβαλε ένα ποσό μετά από προτροπή μου και παρόλο δεν περίμενε να γίνει κάτι, μετά από κάποια ώρα ξεκόλλησε. Επίσης όλες αυτές τις μέρες δεν είχα ενημέρωση με SMS ότι κάποιος κάλεσε, το οποίο ήταν το χειρότερο. Μικρό πρόβλημα που παραμένει, όταν καλώ δεν έχω ένδειξη ότι χτυπάει μέχρι να το σηκώσουν, αλλά σιγά τώρα. Το είχα γράψει ότι μπορεί να ήταν αυτο το πρόβλημα Οσο για την μούγκα όταν καλείς....μου συνέβαινε και με κοσμοτε προς Ελλάδα και με vodafone τώρα αλλά και με αγγλική σιμ που εχω αφήσει στην Ελλάδα(δεν ξερω μέσω ποιας εταιρίας κάνει roaming) και καλώ με την αγγλική μου σιμ απο Αγγλία. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου Κανά δώρο τώρα για τις γιορτές του Πάσχα έστω και για τέσσερις ημέρες όπως ο ανταγωνισμός δεν θα δώσουν;;;; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evang.t Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου (edited) 15 minutes ago, aektzhs 1 said: Κανά δώρο τώρα για τις γιορτές του Πάσχα έστω και για τέσσερις ημέρες όπως ο ανταγωνισμός δεν θα δώσουν;;;; Δεν το σηκώνουν όλα τα δίκτυα το 4ημερο Κι αν είσαι σωστή εταιρία θα δώσεις ή σε όλους ή σε κανέναν. Edited 10 Απριλίου by evang.t 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου 14 minutes ago, aektzhs 1 said: Κανά δώρο τώρα για τις γιορτές του Πάσχα έστω και για τέσσερις ημέρες όπως ο ανταγωνισμός δεν θα δώσουν;;;; Θα το είχαν δώσει ΗΔΗ. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου 11 minutes ago, evang.t said: Δεν το σηκώνουν όλα τα δίκτυα το 4ημερο Κι αν είσαι σωστή εταιρία θα δώσεις ή σε όλους ή σε κανέναν. Αποψή μου είναι ότι αν ήταν σωστή εταιρεία πριν 1μιση χρόνο θα είχε αξιολογήσει σωστά την χωρητικότητα το δικτύου της και δεν είχε αρχίσει να μοιράζει αβέρτα δωρεάν (και σε τιμή χώμα) απεριοριστα δεδομένα με αποτέλεσμα να μπουκώνει και να κολλάει συχνά σε πυκνοκατοικοιμένες περιοχές. Σωστή η πρότασή σου ότι δεν μπορεί να δώσει τώρα γιατί θα κλατάρει τελείως ειδικά σε περιοχές που θα μαζευτεί πολύ κόσμος λόγω Πάσχα και θα θέλει να stream-αρει πολύ. ΥΓ. Να πω όμως ότι εδώ και 2 μήνες παρατηρώ καλύτερη ποιότητα δικτύου (δεν μιλάω για ταχύτητα) με τις προσπάθειες που γίνονται. Κάλιο αργά... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evang.t Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου (edited) 1 hour ago, opmgls said: Αποψή μου είναι ότι αν ήταν σωστή εταιρεία πριν 1μιση χρόνο θα είχε αξιολογήσει σωστά την χωρητικότητα το δικτύου της και δεν είχε αρχίσει να μοιράζει αβέρτα δωρεάν (και σε τιμή χώμα) απεριοριστα δεδομένα με αποτέλεσμα να μπουκώνει και να κολλάει συχνά σε πυκνοκατοικοιμένες περιοχές. Σωστή η πρότασή σου ότι δεν μπορεί να δώσει τώρα γιατί θα κλατάρει τελείως ειδικά σε περιοχές που θα μαζευτεί πολύ κόσμος λόγω Πάσχα και θα θέλει να stream-αρει πολύ. ΥΓ. Να πω όμως ότι εδώ και 2 μήνες παρατηρώ καλύτερη ποιότητα δικτύου (δεν μιλάω για ταχύτητα) με τις προσπάθειες που γίνονται. Κάλιο αργά... Από ταχύτητες μια χαρά θεωρώ είναι όλοι οι πάροχοι στην Ελλάδα. Η Vodafone το λάθος που έκανε πριν χρόνια ήταν ότι έδινε αβέρτα δεδομένα όπως σωστά λες, ενώ ήταν γνωστό ότι υπήρχε θέμα στο Ran όταν μαζευόταν κίνηση στο δίκτυο. Το ίδιο θέμα είχε βεβαιως και η Nova και θα ήταν εξίσου έντονο αν έκανε τα λάθη αυτά. Πλεον η κίνηση στα δίκτυα είναι πολύ πολύ μεγαλύτερη απ ότι ήταν πριν 1.5-2 έτη. Απλά έχουν διορθωθεί τα σοβαρά θέματα που υπήρχαν στο Ran κι αλλού Από κει και πέρα είναι τρομερό η εταιρία που έδωσε απεριόριστα το Πάσχα να τα δίνει μόνο στα καρτοκινητά κι όχι στα συμβόλαια!! Edited 10 Απριλίου by evang.t 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου 42 minutes ago, evang.t said: Από ταχύτητες μια χαρά θεωρώ είναι όλοι οι πάροχοι στην Ελλάδα. Η Vodafone το λάθος που έκανε πριν χρόνια ήταν ότι έδινε αβέρτα δεδομένα όπως σωστά λες, ενώ ήταν γνωστό ότι υπήρχε θέμα στο Ran όταν μαζευόταν κίνηση στο δίκτυο. Το ίδιο θέμα είχε βεβαιως και η Nova και θα ήταν εξίσου έντονο αν έκανε τα λάθη αυτά. Πλεον η κίνηση στα δίκτυα είναι πολύ πολύ μεγαλύτερη απ ότι ήταν πριν 1.5-2 έτη. Απλά έχουν διορθωθεί τα σοβαρά θέματα που υπήρχαν στο Ran κι αλλού Από κει και πέρα είναι τρομερό η εταιρία που έδωσε απεριόριστα το Πάσχα να τα δίνει μόνο στα καρτοκινητά κι όχι στα συμβόλαια!! Καλά τα γράφεις! Στο τελευταίο λες για την Cosmote που έδωσε σε whatsup (φαντάζομαι και σε frog) 4 μέρες δωρεάν απεριόριστα. Ε, το κάνει και για τυράκι να βάλεις ποσό ανανέωσης. Στα συμβόλαια τον έχει δεμένο τον γάιδαρο της. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skwstas Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου (edited) Κωδικοί efood 2€ από το Drop by CU OVCUD10A5OF736Z8 OVCUD10APH3K9V4A OVCUD10AEOGHB9FQ Edited 10 Απριλίου by skwstas 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου 8 minutes ago, skwstas said: Κωδικοί efood 2€ από το Drop by CU OVCUD10A5OF736Z8 OVCUD10APH3K9V4A OVCUD10AEOGHB9FQ Μήπως γνωρίζεις πως γίνεται ένας υπάρχων αριθμος να παρει το φοιτητικό 3μηνο; Κάποιον κωδικό σμσ; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου 10 minutes ago, VIPdriver said: Μήπως γνωρίζεις πως γίνεται ένας υπάρχων αριθμος να παρει το φοιτητικό 3μηνο; Κάποιον κωδικό σμσ; Αυτό γίνεται μόνο με φορητότητα από άλλο δίκτυο. Ή έστω να φύγεις και να επιστρέψεις. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου 3 minutes ago, cu2goup said: Αυτό γίνεται μόνο με φορητότητα από άλλο δίκτυο. Ή έστω να φύγεις και να επιστρέψεις. Το ξερω αυτό. Εγώ άλλο ρωτάω. Σίγουρα υπάρχει κάποιος κωδικός με σμσ για ενεργοποιηση. Όταν τα καταστήματα ενεργοποιούν ένα νουμερο ως φοιτητικό στο σύστημα τους, βάζουν έναν κωδικό (το έχω δει να το κάνουν). 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου 21 minutes ago, VIPdriver said: Το ξερω αυτό. Εγώ άλλο ρωτάω. Σίγουρα υπάρχει κάποιος κωδικός με σμσ για ενεργοποιηση. Όταν τα καταστήματα ενεργοποιούν ένα νουμερο ως φοιτητικό στο σύστημα τους, βάζουν έναν κωδικό (το έχω δει να το κάνουν). Άρα ζητάς ουσιαστικά τον τρόπο να μετατρέψεις ένα απλό νούμερο σε φοιτητικό;; 😂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου (edited) 37 minutes ago, VIPdriver said: Το ξερω αυτό. Εγώ άλλο ρωτάω. Σίγουρα υπάρχει κάποιος κωδικός με σμσ για ενεργοποιηση. Όταν τα καταστήματα ενεργοποιούν ένα νουμερο ως φοιτητικό στο σύστημα τους, βάζουν έναν κωδικό (το έχω δει να το κάνουν). Μήπως γράφουν τον αριθμό του πάσου στο σύστημα; Edited 10 Απριλίου by dasnowy 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου 20 minutes ago, cu2goup said: Άρα ζητάς ουσιαστικά τον τρόπο να μετατρέψεις ένα απλό νούμερο σε φοιτητικό;; 😂 Θελω το 3μηνο φοιτητικό. Χωρις νέο νούμερο και χωρις πηγαινέλα. Στην εφαρμογη πριν λιγες μερες για λιγες ωρες φαίνονταν και τα 3μηνα πακετα. Εαν ειχα λεφτα μεσα θα το ειχα αγορασει. 8 minutes ago, dasnowy said: Μήπως γράφουν τον αριθμό του πάσου στο σύστημα; Οχι. Κωδικο καταστηματος (ή πωλητή) και μετά κάποια ακαταλαβιστικα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου 1 ώρα πριν, VIPdriver said: Θελω το 3μηνο φοιτητικό. Χωρις νέο νούμερο και χωρις πηγαινέλα. Στην εφαρμογη πριν λιγες μερες για λιγες ωρες φαίνονταν και τα 3μηνα πακετα. Εαν ειχα λεφτα μεσα θα το ειχα αγορασει. Ας ελπίσουμε οτι θα ανοίξει πάλι κάποια ολιγόωρη ή ολιγοήμερη τρύπα βολέματος των ημετέρων (γιατί κατι τετοιο υποψιαζομαι οτι έπαιξε τοτε) ωστε μαζι με τους βασιλικούς να ποτιστούμε και εμείς οι κακομοίρες οι γλαστρουλες.... Προσωπικα περιμένω στις 16 που τελειώνουν τα ινσταγκραμικα απεριόριστα να κανουν κατι για να μας κρατήσουν χωρίς πηγαινε-έλα. 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου Αλλαξε ο σχεδιασμος στο σαιτ για νεες συνδεσεις cu. Τα τελευταια 20 λεπτα δοκιμαζω διαφορα promo codes ανεπιτυχως... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skwstas Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου 1 ώρα πριν, VIPdriver said: Θελω το 3μηνο φοιτητικό. Χωρις νέο νούμερο και χωρις πηγαινέλα. Στην εφαρμογη πριν λιγες μερες για λιγες ωρες φαίνονταν και τα 3μηνα πακετα. Εαν ειχα λεφτα μεσα θα το ειχα αγορασει. Οχι. Κωδικο καταστηματος (ή πωλητή) και μετά κάποια ακαταλαβιστικα. Οι προσφορές/πακέτα που έρχονται με την ενεργοποίηση καρτοκινητού CU εμφανίζονται μόνο στις εφαρμογές και τις ιστοσελίδες της Vodafone. Ακόμη κι αν υπάρξει επιλογή με SMS, η Vodafone δεν είναι το τόσο γενναιόδωρη στα πακέτα όσο στους κωδικούς Thank you/CU Around. Σε γενικές γραμμές τα καταστήματα δίνουν τις προσφορές που θέλουν χωρίς να υπάρχει πάσο. Το "επίσημο" κριτήριο είναι να έχει λιγότερα από 24 έτη ο συνδρομητής. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts