Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

4 ώρες πριν, dasnowy said:

Ο τιμοκατάλογος του Ιανουαρίου είναι για κλήσεις από σταθερό vodafone. Από κινητό vodafone είναι του 2024.

Αλλά αντί άλλων τελικά. Τιμοκατάλογος για  Cu καρτοκινητό δεν υπάρχει αλλά είναι ενιαίος όπου  μας συμφέρει ισχύει για όλη την Vodafone. Υπάρχει  και home. Αλλά και πάλι λέει για αστικές κλήσεις και χρεώσεις και για άλλους αριθμούς από 13ΧΧΧ ότι να ναι.

Ακόμα και το chat Gpt αλλά και το Copilot μπερδεύτηκε!😄

Edited by Vox

• Απαντήσεις 49,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• HEO

1632

• Vasileios

1556

• JOHNMEGARYTHMOS

1361

• VIPdriver

1813

2 ώρες πριν, Vox said:

Αλλά αντί άλλων τελικά. Τιμοκατάλογος για  Cu καρτοκινητό δεν υπάρχει αλλά είναι ενιαίος όπου  μας συμφέρει ισχύει για όλη την Vodafone. Υπάρχει  και home. Αλλά και πάλι λέει για αστικές κλήσεις και χρεώσεις και για άλλους αριθμούς από 13ΧΧΧ ότι να ναι.

Ακόμα και το chat Gpt αλλά και το Copilot μπερδεύτηκε!😄

Κυρίως λόγω των χρεώσεων δεν σε συμφέρει να κάνεις νούμερα εξυπηρέτησης πελατών άλλης εταιρείας από άλλη εταιρεία. Αν είναι ανάγκη καλείς είτε από δικό της νούμερο προς την εταιρεία(για παράδειγμα από νούμερο Vodafone προς την εξυπηρέτηση πελατών της Vodafone)είτε μέσω live chat

Παράλληλα το live chat εδώ και κάποιες ημέρες φαντάζομαι,αλλά εγώ σήμερα το παρατήρησα προωθεί το 12000 το priority line δηλαδή με χρέωση 2,48 ευρώ η κλήση από δίκτυο vf και λέει για να πάρεις άμεσα γραμμή προταιρεότητας για σύνδεση με εκπρόσωπο

21 ώρες πριν, Vox said:

Δεν έχω ζητήσει και προφανώς έχει χρέωση. Θυμάμαι ότι έτσι ήταν στα καρτοκινητά.

Είναι δωρεάν.

Πόση ήταν η ακριβής διάρκεια της κλήσης και πόσο ακριβώς χρεώθηκες;

"Πλήρες" έλεγχος: όταν κι ο Μπαμπινιώτης κοκκινίζει! 😅

Τακό.

12 ώρες πριν, aektzhs 1 said:

Κυρίως λόγω των χρεώσεων δεν σε συμφέρει να κάνεις νούμερα εξυπηρέτησης πελατών άλλης εταιρείας από άλλη εταιρεία. Αν είναι ανάγκη καλείς είτε από δικό της νούμερο προς την εταιρεία(για παράδειγμα από νούμερο Vodafone προς την εξυπηρέτηση πελατών της Vodafone)είτε μέσω live chat

Παράλληλα το live chat εδώ και κάποιες ημέρες φαντάζομαι,αλλά εγώ σήμερα το παρατήρησα προωθεί το 12000 το priority line δηλαδή με χρέωση 2,48 ευρώ η κλήση από δίκτυο vf και λέει για να πάρεις άμεσα γραμμή προταιρεότητας για σύνδεση με εκπρόσωπο

Ήθελα να κάνω μια σύνδεση WiFi 5G για το εξοχικό μου. Από το σπίτι καλούσα από σταθερό Cosmote και με έστειλαν σε κατάστημα για να πάρω τον εξοπλισμό. Όταν πήγα στο κατάστημα μου είπαν ότι η προσφορά δεν ισχύει με επίσκεψη σε φυσικό  κατάστημα. Πάρε στο 13888 μου λένε και αν δεχθούν την παραγγελία από εκεί σου δίνουμε τον εξοπλισμό. Ρώτησα αν γίνεται να γίνει εσωτερικά μέσα από το κατάστημα. Μου είπαν ότι δεν γίνεται. Οπότε και βγήκα έξω και πήρα από το κινητό Vodafone. Πόσο λέω να με χρεώσουν;  Όλα αυτά όχι στην Αθήνα αλλά σε επαρχία  που τα καταστήματα είναι ελάχιστα και έπρεπε να κάνω και κάμποσα χιλιόμετρα για να πάω.

Τελικά την σύνδεση δεν την έκανα και καλύτερα δηλαδή γιατί υπάρχουν πολλά προβλήματα. Τώρα αυτό με το priority line ωραίο κόλπο.

Οταν θες να καλέσεις σε πενταψήφιο αλλά να μην χρεωθείς εξτρά τότε ψαχνεις για το νούμερο που έχουν για να καλέσεις απο εξωτερικό και σου παίρνει απο το πακέτο που έχεις.

Πχ για  vodafone βλέπω 

https://www.vodafone.gr/ypostirixi/faqs/roaming/chrisimoi-arithmoi-klisis-pros-ellada-otan-vriskomai-sto-exoteriko

Αντίστοιχο έχει και η κοσμοτε https://www.cosmote.gr/static/cosmote/el/contact_us

6 minutes ago, bill33 said:

Οταν θες να καλέσεις σε πενταψήφιο αλλά να μην χρεωθείς εξτρά τότε ψαχνεις για το νούμερο που έχουν για να καλέσεις απο εξωτερικό και σου παίρνει απο το πακέτο που έχεις.

Πχ για  vodafone βλέπω 

https://www.vodafone.gr/ypostirixi/faqs/roaming/chrisimoi-arithmoi-klisis-pros-ellada-otan-vriskomai-sto-exoteriko

Αντίστοιχο έχει και η κοσμοτε https://www.cosmote.gr/static/cosmote/el/contact_us

Μια φορά που είχα πάρει σε τέτοιο νούμερο μου έλεγε είναι μόνο για όταν καλείς από εξωτερικό και τερμάτιζε η κλήση. 

Θα μπορούσαν να έχουν ένα 210, όπως και οι πάροχοι ενέργειας που έχουν και 5ψηφιο και 10ψηφιο, αλλά μάλλον προσπαθούν να πάρουν λεφτά από όπου μπορούν. 

17 minutes ago, dasnowy said:

Μια φορά που είχα πάρει σε τέτοιο νούμερο μου έλεγε είναι μόνο για όταν καλείς από εξωτερικό και τερμάτιζε η κλήση. 

ακριβως αυτο γινεται, και δεν σε αφηνει

αλλα υπαρχει λυση, τους κανεις τηλεφωνο callback μεσω telz ή voipalot και εχεις μικρη χρεωση

(+ η κληση γινεται στο τηλεφωνο που ειναι για κλησεις απο το εξωτερικο οχι στο πενταψηφιο)

@Vox-> ποσα σου εφαγαν;

Edited by HEO

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

26 minutes ago, dasnowy said:

Θα μπορούσαν να έχουν ένα 210, όπως και οι πάροχοι ενέργειας που έχουν και 5ψηφιο και 10ψηφιο, αλλά μάλλον προσπαθούν να πάρουν λεφτά από όπου μπορούν. 

Δεν το έχω χρησιμοποιήσει,απο ΔΕΗ και ΔΕΔΗΕ είναι η εμπειρία μου,οπότε σε πιστευω.Και δεν μου κάνει και εντύπωση ξέροντας τι δεκαροχάφτες είναι.

Στην ΔΕΗ επιτρέπεται να καλέσεις δεκαψήφιο και σε κάποιους άλλους παρόχους.

Θα μπορούσα να καλέσω το 13788 που είναι για βλάβες δωρεάν από όλα τα δίκτυα και να ζητήσω να με συνδέσουν. Μια φορά όμως που το έκανα παλιά δεν το έκαναν.

Επίσης εδώ αποδεικνύεται ότι οι κλήσεις προς την σειρά 13ΧΧΧ  έχουν διαφορετικές χρεώσεις.

Κανένα από όλα αυτά τα χαρούμενα πακέτα που να έχει πάνω από 100gb το μήνα διαθέσιμα σε Ευρωπαϊκή ένωση που να μην κοστίζει 1 νεφρό παιδιά; Ότι έχω δει μέχρι τώρα δεν περιλαμβάνει. Ενεργοποίησα το ocean προχθές οπότε είμαι άνετος και αυτό το μήνα, αλλά και σε αυτό αλλάζει η πολιτική από μέσα Δεκέμβρη νομίζω. Μέχρι στιγμής και σε άλλες εταιρίες που έχω ρωτήσει, όλες οι προσφορές τους με πολύ ή απεριόριστο internet είχαν περιορισμό για Ευρωπαϊκή ένωση...

Favorites : Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson P800, Eten G500+, Sony Ericsson K750i, Nokia N82, LeEco Le 2

Current : Xiaomi Redmi Note 8 pro

6 minutes ago, Powerfull said:

Κανένα από όλα αυτά τα χαρούμενα πακέτα που να έχει πάνω από 100gb το μήνα διαθέσιμα σε Ευρωπαϊκή ένωση που να μην κοστίζει 1 νεφρό παιδιά; Ότι έχω δει μέχρι τώρα δεν περιλαμβάνει. Ενεργοποίησα το ocean προχθές οπότε είμαι άνετος και αυτό το μήνα, αλλά και σε αυτό αλλάζει η πολιτική από μέσα Δεκέμβρη νομίζω. Μέχρι στιγμής και σε άλλες εταιρίες που έχω ρωτήσει, όλες οι προσφορές τους με πολύ ή απεριόριστο internet είχαν περιορισμό για Ευρωπαϊκή ένωση...

Σε καρτοκινητό δεν υπάρχει, μόνο σε συμβόλαιο. 

Όποιος άλλος έφτασε στην τελευταία πίστα του  cu big bang > space origins ,  πόσο κρατάει  και τεσπα αν δεν έχει άλλη πίστα γιατί συνεχίζει να δίνει +εξτρα πόντους?

2 ώρες πριν, gilbaba said:

Όποιος άλλος έφτασε στην τελευταία πίστα του  cu big bang > space origins ,  πόσο κρατάει  και τεσπα αν δεν έχει άλλη πίστα γιατί συνεχίζει να δίνει +εξτρα πόντους?

Κρατάει για να μαζεύεις κι άλλους κρυστάλλους. Οι xp είναι για το ranking... Ίσως έρθει και καμμιά έκπληξη,  ποιος ξέρει... 🤓😎😇🤪

Screenshot_20251202_221607_CU Big Bang.jpg

Screenshot_20251202_221742_Gallery.jpg

screen.thumb.jpeg.69774899cdff97f65f644eac836b1582.jpeg

Αν δεν κάνω λάθος δεν ανέφερε κανεις αυτή την προσφορά. Μου ηρθε μήνυμα για την προσφορά με τα data. Είναι το αντίστοιχο καλοκαιρινό. Κάποιος ήθελε GB για Ε.Ε. αν δεν κάνω λαθος. Βέβαια αυτό είναι το φοιτητικό. Το απλό δίνει 50GB στην ίδια τιμή.

Μπορώ να έχω τον ίδιο αριθμό σε 2 διαφορετικές κάρτες; Έστω μια φυσική και μια eSIM? Να βάλω την φυσική σε ένα ρουτερ ώστε να δίνει δεδομένα και σε άλλες συσκευές. Και να συνδέομαι με λειτουργία πτήσης και WiFi calling όπως κάνω τώρα στη COSMOTE 

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπάρχει κάποιο email να ζητήσω ανανέωση του SIMPLY CU; Ξέρω δεν υπάρχει επίσημα τέτοια δυνατότητα αλλά δε θα χάσω κάτι να τους στείλω ένα μήνυμα ότι ξέρετε τελειώνει το πακέτο, θα μου δώσετε δυνατότητα ανανέωσης ή να κοιτάξω αλλού;

Μπορείς να δοκιμάσεις στο ginecu@vodafone.com αλλά και όχι να σου πουν, κάνε μία φορητότητα σε wu ή frog cosmote με 3 ευρώ online και μετά έλα πάλι πίσω στο simplycu.

1 hour ago, rs280ps said:

Μπορώ να έχω τον ίδιο αριθμό σε 2 διαφορετικές κάρτες; Έστω μια φυσική και μια eSIM? Να βάλω την φυσική σε ένα ρουτερ ώστε να δίνει δεδομένα και σε άλλες συσκευές. Και να συνδέομαι με λειτουργία πτήσης και WiFi calling όπως κάνω τώρα στη COSMOTE 

η υπηρεσια για το ιδιο νουμερο σε δυο φυσικες καρτες εχει καταργηθει

οποιος την ειχε (σαν και εμενα) την εχει ακομα

για το ιδιο νουμερο σε μια φυσικη και σε μια e-sim δεν υπηρχε ποτε η δυνατοτητα

5 minutes ago, HEO said:

image.thumb.png.041997cb43eea6df43c83faf77fedc47.png

image.thumb.png.b22aae9d1a404f92c29c4f636ad2fab0.png

Ορίστε με τις λύσεις που δίνετε με κινεζιές και τα έθνικ σοπς το χάσαμε το παλικάρι... 🙂

Edited by spiliot

1 ώρα πριν, Kelthroun said:

screen.thumb.jpeg.69774899cdff97f65f644eac836b1582.jpeg

Αν δεν κάνω λάθος δεν ανέφερε κανεις αυτή την προσφορά. Μου ηρθε μήνυμα για την προσφορά με τα data. Είναι το αντίστοιχο καλοκαιρινό. Κάποιος ήθελε GB για Ε.Ε. αν δεν κάνω λαθος. Βέβαια αυτό είναι το φοιτητικό. Το απλό δίνει 50GB στην ίδια τιμή.

Κοίτα εδώ εγώ ,6,5€ 

Screenshot_20251203-115140_Messages.png

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

17 minutes ago, HEO said:

η υπηρεσια για το ιδιο νουμερο σε δυο φυσικες καρτες εχει καταργηθει

οποιος την ειχε (σαν και εμενα) την εχει ακομα

για το ιδιο νουμερο σε μια φυσικη και σε μια e-sim δεν υπηρχε ποτε η δυνατοτητα

Πάντως στην αναζήτησή μέσω google γράφει ότι παρέχεται τέτοια δυνατότητα μέσω Vodafone για eSIM και φυσική σιμ 

[sIGPIC][/sIGPIC]

42 minutes ago, rs280ps said:

Πάντως στην αναζήτησή μέσω google γράφει ότι παρέχεται τέτοια δυνατότητα μέσω Vodafone για eSIM και φυσική σιμ 

που το λεει αυτο, για δειξε μας το λινκ

58 minutes ago, spiliot said:

image.thumb.png.041997cb43eea6df43c83faf77fedc47.png

image.thumb.png.b22aae9d1a404f92c29c4f636ad2fab0.png

Ορίστε με τις λύσεις που δίνετε με κινεζιές και τα έθνικ σοπς το χάσαμε το παλικάρι... 🙂

Ιαπωνεζιες.....το 青島 ειναι νησι στην Ιαπωνια 🙂

15 ώρες πριν, dasnowy said:

Η ετήσια προσφορά της vodafone από το 2109995100 υπάρχει ακόμα;

Παιδες τι φάση. 

Βρήκα αυτό 

https://www.facebook.com/61580491007904/posts/122106061419016366/

Στο επίσημο σαιτ δεν υπάρχει. Επίσης μίλησα μέ το τσατ του cu καί δεν έχουν τέτοια προσφορά μου λένε. Τι συμβαίνει? 

Παίζει να είναι προσωποποιημενη από συγκεκριμένο κατάστημα μόνο cu η κάτι άλλο σοσιαλομιντιακο. Γιατι βλέπω είναι άπο κατάστημα κινείται. Γρ

Παίζει να είναι φεικ?