Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 50χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• HEO

1678

• Vasileios

1557

• JOHNMEGARYTHMOS

1361

• VIPdriver

1888

11 minutes ago, hercoulis said:

Κάθε τρεις μήνες ένα εικοσάρικο εννοεί? Πολύ καλό. 

Έτσι καταλαβαίνω 

Εγω νομίζω μονο για το πρωτο 3μηνο. Μακάρι να κάνω λάθος. 

Και καπου αλλού δεν εδινε η βονταφον για 3 μηνες;

Προς ενημέρωση: το 49αρι/6 μηνες που ηταν 35, τωρα επεστρεψε στο 49

Επειδή σύντομα θα το ενεργοποιήσω θέλω να μου πείτε αν μείνατε ευχαριστημένοι όσοι το βάλατε και ποια είναι αυτά τα 25 ( μόνο! ) κανάλια που λένε 

image.thumb.png.ebab711a433ffbd46a0999a8ed472672.png

Edited by Inevar

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

1 hour ago, sou_d said:

Παίδες βρήκα και αυτό , το οποίο φαίνεται πολύ τίμιο!

Screenshot_2025-12-05-15-31-29-50_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg

μου αρεσει που η γλωσσα του κινητου ειναι στα Ισπανικα 🙂

η carephone ειναι μια εταιρεια που εχει εδρα την Θεσσαλονικη, εχει αναξερτατητο καταστημα με επιστευες κινητων και vodafone διπλα. ολα σε ενα 

μια χαρα. χαιρομαι που οι συνεργατες μπαινουν δυναμικα στο παιχνιδι,
απο αυτο μονο κερδισμενοι μπορουμε να βγουμε εμεις οι πελατες

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

1 hour ago, sou_d said:

Στο φβ και στο σαιτ τους δεν δειχνει τιποτα απο αυτα παντως. Προσωπικά δεν θα το δοκιμαζα.

1 hour ago, sou_d said:

Ουσιαστικά είναι οι παροχές του τριμήνου φοιτητικού 

29 minutes ago, VIPdriver said:

Στο φβ και στο σαιτ τους δεν δειχνει τιποτα απο αυτα παντως. Προσωπικά δεν θα το δοκιμαζα.

Πες μας κάτι νέο 🤣🤣

30 minutes ago, HEO said:

μου αρεσει που η γλωσσα του κινητου ειναι στα Ισπανικα 🙂

Τέτοιος είμαι 

On 4/12/2025 at 3:37 ΜΜ, VIPdriver said:

Αυτό το νούμερο;

vodafone.thumb.jpg.c38d06778438ea4b48f7921a01f2b285.jpg

Έχει πάρει κανείς αυτήν την προσφορά; Έχω q vip αλλά θέλω να τσιμπήσω και αυτή την προσφορά γτ ώρες ώρες το ίντερνετ της q μπαταλωνη

42 minutes ago, kostas123464 said:

Έχει πάρει κανείς αυτήν την προσφορά; Έχω q vip αλλά θέλω να τσιμπήσω και αυτή την προσφορά γτ ώρες ώρες το ίντερνετ της q μπαταλωνη

Από τις ίδιες κεραίες παίρνουν. Κάνε μία δοκιμή πρώτα.

9 minutes ago, Konsta_ntina said:

Από τις ίδιες κεραίες παίρνουν. Κάνε μία δοκιμή πρώτα.

Το είχα διαβάσει κάπου ότι είναι ίδιες κεραίες. Θα δοκιμάσω με ενός φίλου το κινητό που έχει vodafone και αν όχι θα κοιτάξω για cosmote

58 minutes ago, kostas123464 said:

Το είχα διαβάσει κάπου ότι είναι ίδιες κεραίες. Θα δοκιμάσω με ενός φίλου το κινητό που έχει vodafone και αν όχι θα κοιτάξω για cosmote

Δοκίμασες να αλλάξεις θέση στο ρούτερ ή είναι μόνο στο κινητό? Κάνε μια δοκιμή γιατί εγώ έβαλα ένα μικρό ρουτερακι στο παράθυρο στο τζάμι και ανέβηκε 3 φορές η ταχύτητα. Ειδικά το 5g σε εσωτερικούς χώρους έχει θέμα αν η κεραία είναι λίγο μακριά.

1 hour ago, Konsta_ntina said:

Δοκίμασες να αλλάξεις θέση στο ρούτερ ή είναι μόνο στο κινητό? Κάνε μια δοκιμή γιατί εγώ έβαλα ένα μικρό ρουτερακι στο παράθυρο στο τζάμι και ανέβηκε 3 φορές η ταχύτητα. Ειδικά το 5g σε εσωτερικούς χώρους έχει θέμα αν η κεραία είναι λίγο μακριά.

Μόνο στο κινητό είναι. Τι λύσεις υπάρχουν ώστε να κάνω;

Δεν ξερω αν εχει αναφερθει αλλα επειδη εγινε για 1η φορα θα το αναφερω. Εχω το πακετο του 1 χρονος με απεριοριστα και 300gb το μηνα που εδωσε η Voda το καλοκαιρι. Μεχρι τωρα τα data μηδενιζονταν στο τελος του μηνα και προσθεταν τα 300. Απο την ανανεωση Δεκεμβρη το υπολοιπο παρεμεινε και προσθεσαν και τα 300gb...

Καλησπέρα στην παρέα! Θα ήθελα να πω κάτι, προς όλες και όλους. Ήθελα να το πω εδώ και αρκετές ημέρες, αλλά το ξεχνούσα. Το θυμήθηκα πριν λίγο, με αφορμή το τελευταίο ποστ του φίλου: Όσες/όσοι έχετε ενεργό το πακέτο CU Combo Ocean ή το CU Popcorn Ocean έως και τις δεκαέξι Δεκεμβρίου, ενεργοποιήστε το εκ νέου πριν λήξει, και ας δίνει 20GB πλέον. Καθώς το πακέτο δεν καταργείται ούτε αλλάζει όνομα, λογικά θα εξακολουθήσει να κάνει rollover τις παροχές του. Επομένως, θα μεταφέρει και τα απεριόριστα data, για ένα μήνα ακόμη. Όλα αυτά βέβαια, εφόσον κάποιος είναι διατεθειμένος να δίνει κάθε μήνα 18,10€, για απεριόριστα λεπτά, απεριόριστα δεδομένα και 50 μηνύματα. Με τον τρόπο αυτό, οι "τυχεροί" που θα έχουν ενεργό -και θα συνεχίσουν να ενεργοποιούν- το πακέτο, θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν τα πάντα απεριόριστα σε προνομιακή τιμή, μέχρι να συμβεί ένα από τα τρία τινά: Να καταργηθεί το πακέτο, να μετονομαστεί ή να ξεχάσουν οι ίδιοι να το ενεργοποιήσουν. Για την αποτροπή της τελευταίας περίπτωσης, υπάρχει και η δυνατότητα αυτόματης ενεργοποίησης του πακέτου. Εννοείται ότι εκφράζω προσωπική άποψη (αν και δεν έχω ο ίδιος αριθμό Vodafone στην κατοχή μου), δεν παίρνω στο λαιμό μου κανέναν.

Δεν θα συμβεί αυτό. Με την επόμενη ανανέωση θα πάρετε τα 20 και τα απεριόριστα θα χαθούν. 

11 ώρες πριν, hercoulis said:

Αν προχωρήσετε τα βίντεο του, το δίνει 99€. 

Πάροχος Nova λέει, άρα πιθανότατα αναφέρει το myQ.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

On 6/12/2025 at 7:32 ΜΜ, Mad_Scientist said:

Καλησπέρα στην παρέα! Θα ήθελα να πω κάτι, προς όλες και όλους. Ήθελα να το πω εδώ και αρκετές ημέρες, αλλά το ξεχνούσα. Το θυμήθηκα πριν λίγο, με αφορμή το τελευταίο ποστ του φίλου: Όσες/όσοι έχετε ενεργό το πακέτο CU Combo Ocean ή το CU Popcorn Ocean έως και τις δεκαέξι Δεκεμβρίου, ενεργοποιήστε το εκ νέου πριν λήξει, και ας δίνει 20GB πλέον. Καθώς το πακέτο δεν καταργείται ούτε αλλάζει όνομα, λογικά θα εξακολουθήσει να κάνει rollover τις παροχές του. Επομένως, θα μεταφέρει και τα απεριόριστα data, για ένα μήνα ακόμη. Όλα αυτά βέβαια, εφόσον κάποιος είναι διατεθειμένος να δίνει κάθε μήνα 18,10€, για απεριόριστα λεπτά, απεριόριστα δεδομένα και 50 μηνύματα. Με τον τρόπο αυτό, οι "τυχεροί" που θα έχουν ενεργό -και θα συνεχίσουν να ενεργοποιούν- το πακέτο, θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν τα πάντα απεριόριστα σε προνομιακή τιμή, μέχρι να συμβεί ένα από τα τρία τινά: Να καταργηθεί το πακέτο, να μετονομαστεί ή να ξεχάσουν οι ίδιοι να το ενεργοποιήσουν. Για την αποτροπή της τελευταίας περίπτωσης, υπάρχει και η δυνατότητα αυτόματης ενεργοποίησης του πακέτου. Εννοείται ότι εκφράζω προσωπική άποψη (αν και δεν έχω ο ίδιος αριθμό Vodafone στην κατοχή μου), δεν παίρνω στο λαιμό μου κανέναν.

Τα απεριόριστα νομίζω δεν κάνουν rollover

Έχει καταφέρει κανείς να βάλει την 6€ επιταγή του Βασιλόπουλου στην εφαρμογή; Μου κολλάει στο τελευταίο βήμα.

Σε νέο λογιαριασμό 

2 ώρες πριν, Loutrikan said:

Έχει καταφέρει κανείς να βάλει την 6€ επιταγή του Βασιλόπουλου στην εφαρμογή; Μου κολλάει στο τελευταίο βήμα.

Έβαλα μία σήμερα, πρέπει να πας στο κερδίζω πόντους -> συνεργασίες -> vodafone cu.