Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

2 minutes ago, aaaaztek84 said:

Παίζει να είναι φεικ? 

δεν ειναι φεικ ειναι (ηταν) πραγματικο

αλλα απο συνεργατη, κανεις τηλεφωνο και μαθαινεις αν ισχυει ακομα

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

• Απαντήσεις 50,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• HEO

1693

• Vasileios

1557

• JOHNMEGARYTHMOS

1361

• VIPdriver

1947

59 minutes ago, Kelthroun said:

Σωστόοος... Αλλά αυτό ήταν για black friday. Τώρα μου ήρθε το κανονικό με τιμή 12,7€

Και μένα μόλις πριν λίγο image.thumb.png.d79a014ac70bd8d28e35395a0d514eb5.png

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

1 ώρα πριν, HEO said:

που το λεει αυτο, για δειξε μας το λινκ

εάν γράψεις στο google Vodafone double sim και επιλέξεις τέρμα αριστερά λειτουργία ΑΙ γράφει για eSIM 

[sIGPIC][/sIGPIC]

9 minutes ago, rs280ps said:

εάν γράψεις στο google Vodafone double sim και επιλέξεις τέρμα αριστερά λειτουργία ΑΙ γράφει για eSIM 

εγω βλεπω αυτο που σου εγραψα

Νέα εμπορική πολιτική για την υπηρεσία VODAFONE DOUBLE
07/10/2025
Η εταιρεία VODAFONE ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕΕΤ ανακοινώνει ότι από 17/11/2025 παύει η εμπορική διάθεση της υπηρεσίας VODAFONE DOUBLE για νέες συνδέσεις. Η υπηρεσία θα εξακολουθήσει να παρέχεται αποκλειστικά στους συνδρομητές που την έχουν ήδη ενεργοποιήσει, χωρίς να είναι δυνατή από την ανωτέρω ημερομηνία η διατήρηση της υπηρεσίας σε περίπτωση αντικατάστασης SIM, απώλειας ή βλάβης αυτής.

ολα τα αλλα ειναι στα αγγλικα www.vodafone.co.uk και ασχετα με ελληνικα καρτοκινητα

Πήρα πριν στο 2109995500 και έχουν αυτές τις προσφορές. 

1) 95 ευρώ για 1 χρόνο, 300gb, απεριόριστη ομιλία, 100 sms το μήνα με rollover, ισχύουν στην ΕΕ με όριο 11gb και ανανέωση του χρόνου με 100 ευρώ

2) 15 ευρώ το μήνα, απεριόριστη ομιλία, 100 sms, 100gb με rollover, ισχύουν στην ΕΕ με όριο 11gb και ισχύ προσφοράς 2 χρόνια

Edited by dasnowy

Πήραν από την vodafone και με ζήτησαν με όνομα και επίθετο. "Πήρα να σας κάνω προσφορά να μείνετε στην εταιρία", λέει η κυρία και συνεχίζει μόνη της, "αλλά βλέπω ότι δεν είστε πια συνδρομητής, κρίμα, γεια σας". Δε πρόλαβα καν να ρωτήσω από περιέργεια τι θα δίνανε, βέβαια είμαι και εγώ πολύ παράξενος να σηκωθώ να φύγω από την εταιρία τους και να μην περιμένω να μου κάνουν αυτό το τηλέφωνο ενάμιση μήνα μετά την αίτηση 🙂

54 minutes ago, spiliot said:

Πήραν από την vodafone και με ζήτησαν με όνομα και επίθετο. "Πήρα να σας κάνω προσφορά να μείνετε στην εταιρία", λέει η κυρία και συνεχίζει μόνη της, "αλλά βλέπω ότι δεν είστε πια συνδρομητής, κρίμα, γεια σας". Δε πρόλαβα καν να ρωτήσω από περιέργεια τι θα δίνανε, βέβαια είμαι και εγώ πολύ παράξενος να σηκωθώ να φύγω από την εταιρία τους και να μην περιμένω να μου κάνουν αυτό το τηλέφωνο ενάμιση μήνα μετά την αίτηση 🙂

αβυσσος η ψυχη της vodafone 

Ξέρετε αν την ενεργοποίηση των "δωρεαν GB για 5 μερες"  στο Casheri Time πρέπει να την κάνουμε το πολυ ως απόψε που λήγει ο διαγωνισμός;

1 ώρα πριν, gilbaba said:

Ξέρετε αν την ενεργοποίηση των "δωρεαν GB για 5 μερες"  στο Casheri Time πρέπει να την κάνουμε το πολυ ως απόψε που λήγει ο διαγωνισμός;

Από άλλο διαγωνισμό που είχαν κάνει με παρόμοιο UI, ναι, αφού το αφαιρέσουν τέλος, όποιος πρόλαβε να ενεργοποιήσει πρόλαβε.

5 ώρες πριν, dasnowy said:

1) 95 ευρώ για 1 χρόνο, 300gb, απεριόριστη ομιλία, 100 sms το μήνα με rollover, ισχύουν στην ΕΕ με όριο 11gb και ανανέωση του χρόνου με 100 ευρώ

αυτο ειναι πολυ δυνατο

Vamos Aris

1 hour ago, blade_ said:

αυτο ειναι πολυ δυνατο

Αυτο ειναι που λέμε από τον εξωτερικό συνεργάτη της vod σωστά? Για μας που είμαστε επαρχία πως γίνεται η διαδικασία? Είναι λετζιτ οι τύποι έχουν έστω πειπαλ 

14 ώρες πριν, dasnowy said:

Πήρα πριν στο 2109995500 και έχουν αυτές τις προσφορές. 

2) 15 ευρώ το μήνα, απεριόριστη ομιλία, 100 sms, 100gb με rollover, ισχύουν στην ΕΕ με όριο 11gb και ισχύ προσφοράς 2 χρόνια

Το 2ο ειναι 180/ετος

Το 2ο είναι συμβόλαιο.

Υ.Γ. προς τι το downvote? @cu2goupεγω απλα διευκρινησα οτι δεν είναι τα ιδια πράγματα το 1ο με το 2ο. Το τι συμφερει τον καθενα είναι άλλο θέμα. Εχω την εντύπωση οτι καποιοι μπερδευετε το ρολο του downvote. Τα reactions στο φορουμ  δεν υπάρχουν για να βαθμολογειτε τις εταιρίες , αφορούν την χρησιμότητα/εγκυροτητα των δημοσιεύσεων των μελών. Δεν σου αρεσει η τιμή του προγραμματος ή τα συμβόλαια και ριχνεις αρνητικη στο ποστ? Εγω προσωπικά δεν ζημιωνομαι ουτε στεναχωριέμαι, απλα δεν δουλεύει έτσι αυτό...

Edited by kmpatra

Cu είναι και τα δύο. 

Επίσης μου είπαν, τουλάχιστον για την ετήσια προσφορά, ότι πήρε παράταση μέχρι τον Μάρτιο. 

Όσοι έχουν απαλλαγή τελών, δίνουν τα 95 ευρώ και το τέλος κινητής μπαίνει σαν υπόλοιπο. 

4 ώρες πριν, VIPdriver said:

Το 2ο ειναι 180/ετος

Αν κάποιος δεν θέλει να τα δώσει μπροστά υπάρχει και αυτό. Αλλά ναι το πρώτο εννοείται συμφέρει περισσότερο. 

Δηλαδή κάνεις ανανέωση, (προφανώς) ενεργοποιείς πακέτο και σου δίνει αυτές τις παροχές? Σου το διευκρίνισαν μήπως αυτό,πως δουλεύει?

βλεπω αυτα να τρεχουν, το δεξιο φαινεται καλη περιπτωση

ειναι κοντα στο οριο μου (70 τον χρονο)

2025-12-04_13-23-55.png

31 minutes ago, kmpatra said:

Δηλαδή κάνεις ανανέωση, (προφανώς) ενεργοποιείς πακέτο και σου δίνει αυτές τις παροχές? Σου το διευκρίνισαν μήπως αυτό,πως δουλεύει?

Ναι. Φαίνεται σαν πακέτο στο cu app μου είπαν. Για την ανανέωση της ετήσιας προσφοράς μου είπαν πως όταν είναι να λήξει ή θα πάρουν τηλέφωνο ή θα στείλουν μήνυμα. 

Έχει πάρει κανένας άλλος από south attica; Legit φαίνονται πάντως, συνεργάζονται και με την πολεμική αεροπορία. Λέω να πάω τρία νούμερα από την cosmote στην ετήσια προσφορά. 

Just now, HEO said:

βλεπω αυτα να τρεχουν, το δεξιο φαινεται καλη περιπτωση

ειναι κοντα στο οριο μου (70 τον χρονο)

2025-12-04_13-23-55.png

Αν σου φτάνουν τα 10gb το μήνα, εννοείται είναι καλή προσφορά. 

1 hour ago, dasnowy said:

Ναι. Φαίνεται σαν πακέτο στο cu app μου είπαν. Για την ανανέωση της ετήσιας προσφοράς μου είπαν πως όταν είναι να λήξει ή θα πάρουν τηλέφωνο ή θα στείλουν μήνυμα. 

Έχει πάρει κανένας άλλος από south attica; Legit φαίνονται πάντως, συνεργάζονται και με την πολεμική αεροπορία. Λέω να πάω τρία νούμερα από την cosmote στην ετήσια προσφορά. 

Α) ποιο πακετο φαινεται στο cu app;

Β) ποιο ειναι το πακετο της αεροπορίας;

9 minutes ago, VIPdriver said:

Α) ποιο πακετο φαινεται στο cu app;

Το Α δεν το γνωρίζω. Για το Β, είναι τα ίδια πακέτα που έγραψα και πιο πίσω. 

4 minutes ago, rs280ps said:

Εγώ έχω πάρει 2 ετήσια της ΠΑ με 95€ 

Από south Attica και εσυ; Δύο απορίες έχω εάν σου είναι εύκολο να μου τις λύσεις. 

1) όταν ολοκληρώθηκε η φορητότητα είχες απευθείας τις παροχές ή μπήκαν μετά από ώρα; 

2) τι ημερομηνία λήξης υπολοίπου φαίνεται στο cu app;

Ευχαριστώ! 

Edited by dasnowy

12 minutes ago, VIPdriver said:

0-02-05-57392713965cbc33e185e9081c0168658a0afa2f7c8dea71d06cb2795ce9ede1_c564809eef24dcbd.jpg

Edited by HEO

3 minutes ago, dasnowy said:

Από south Attica και εσυ; Δύο απορίες έχω εάν σου είναι εύκολο να μου τις λύσεις. 

1) όταν ολοκληρώθηκε η φορητότητα είχες απευθείας τις παροχές ή μπήκαν μετά από ώρα; 

2) τι ημερομηνία λήξης υπολοίπου φαίνεται στο cu app;

Ευχαριστώ! 

Ναι από South Attica. Όταν ολοκληρωθεί η φορητότητα τους καλείς και κάνεις κατάθεση το ποσό και στο ενεργοποιούν απευθείας.
Στο cu app γράφει ετήσιο απεριόριστο και κάθε μήνα ανανεώνει τις παροχές αυτόματα 

[sIGPIC][/sIGPIC]

2 minutes ago, rs280ps said:

Ναι από South Attica. Όταν ολοκληρωθεί η φορητότητα τους καλείς και κάνεις κατάθεση το ποσό και στο ενεργοποιούν απευθείας.
Στο cu app γράφει ετήσιο απεριόριστο και κάθε μήνα ανανεώνει τις παροχές αυτόματα 

Άρα πρώτα γίνεται η φορητότητα, μετά κάνεις κατάθεση και τους παίρνεις να στο ενεργοποιήσουν; Αυτοί μου είπαν έρχονται οι κάρτες, μετά κάνω την κατάθεση και τους παίρνω τηλέφωνο για να ξεκινήσει η φορητότητα. 

Στην καρτέλα ανανέωση κάτω από το υπόλοιπο τι ημερομηνία γράφει; 

2 minutes ago, dasnowy said:

Άρα πρώτα γίνεται η φορητότητα, μετά κάνεις κατάθεση και τους παίρνεις να στο ενεργοποιήσουν; Αυτοί μου είπαν έρχονται οι κάρτες, μετά κάνω την κατάθεση και τους παίρνω τηλέφωνο για να ξεκινήσει η φορητότητα. 

Στην καρτέλα ανανέωση κάτω από το υπόλοιπο τι ημερομηνία γράφει; 

Τους καλείς όταν κάνεις κατάθεση το ποσό στη Πειραιώς αφού τους στείλεις την απόδειξη πληρωμής στο Viber. Σου γράφουν αναλυτικά τα βήματα στο Viber.
Δυστυχώς αυτή τη στιγμή δεν έχω πρόσβαση στη συσκευή με το CU app να δω επακριβώς τι γράφει 

[sIGPIC][/sIGPIC]