Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με βαση τη νέα σφαγή που ανακοίνωσε η βονταφον σε ολα τα απεριοριστα data της, μόνο για ομιλία θα αξίζει να την έχει κάποιος. 

• Απαντήσεις 49,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• HEO

1632

• Vasileios

1556

• JOHNMEGARYTHMOS

1361

• VIPdriver

1813

Εχει 2 μήνες περίπου και κάθε 10-15 λεπτά, μου έρχεται συνέχεια "Welcome to vodafone' ακομα και οταν δεν μετακινούμαι και με πολύ καλό σήμα. 

Παρα πολυ εκνευριστικό

11 minutes ago, tasosathan said:

Εχει 2 μήνες περίπου και κάθε 10-15 λεπτά, μου έρχεται συνέχεια "Welcome to vodafone' ακομα και οταν δεν μετακινούμαι και με πολύ καλό σήμα. 

Παρα πολυ εκνευριστικό

Βγάλε και ξαναβάλε την κάρτα sim.

29 minutes ago, spiliot said:

Πάντως, αν και αυτό που θα πω ενδεχομένως να δυσαρεστήσει τα γνωστά φανμπόγια, μόνο σε SIM της Βονταφονάρας συμβαίνει αυτό. Έχω χρησιμοποιήσει πάνω από διακόσιες SIM, το θέμα που αναφέρει ο φίλος μου έχει συμβεί τέσσερις φορές (συνολικά), και τις τέσσερις ήμουν με SIM της κόκκινης. Τυχαίο? Δε νομίζω.

19 minutes ago, Mad_Scientist said:

Πάντως, αν και αυτό που θα πω ενδεχομένως να δυσαρεστήσει τα γνωστά φανμπόγια, μόνο σε SIM της Βονταφονάρας συμβαίνει αυτό. Έχω χρησιμοποιήσει πάνω από διακόσιες SIM, το θέμα που αναφέρει ο φίλος μου έχει συμβεί τέσσερις φορές (συνολικά), και τις τέσσερις ήμουν με SIM της κόκκινης. Τυχαίο? Δε νομίζω.

Επιβεβαιώνω και εγώ. Όχι συνέχεια, αλλά είναι αγχωτικό, του στυλ αποσυνδέθηκε κ ξανασυνδέθηκε. 

(γέλιο από Κωνσταντίνο σε 3, 2, 1....)

Θα ελεγα οτι πρέπει να εξετάσετε την προοπτικη αλλαγής σιμ. Δεύτερη περίπτωση να εχουν θεμα οι συσκευές σας. Αν εχετε 2ο διαθέσιμο σλοτ, τσεκαρετε αν γίνεται το ιδιο. Δεν είναι φυσιολογικό αυτό που περιγράφετε. Ναι μεν εχει την εκνευριστικη συνηθεια η σιμ της Vodafone να στελνει το μήνυμα, αυτο ομως γίνεται μονο στην εκκίνηση της συσκευής. Οποτε σε σας  η συσκευή δεν χανει το σημα αλλα την επαφή με την ιδια τη σιμ.

Edited by kmpatra

Και εγώ το παθαίνω αυτό όταν έχω ανοιχτή τη sim της vodafone. Μάλιστα, χάνουν το σήμα και οι δύο sim λίγο πριν έρθει το μήνυμα.

3 ώρες πριν, Kelthroun said:

Ναι! Ξέρω φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, αλλά είναι! Αρκεί να σε βολεύουν οι μέρες. Επειδή τον κωδικό πρέπει να τον χρησιμοποιήσεις την ίδια μέρα.

Για την καρτα νέων, ειναι θέμα αυτό που ρωτάς. Εγώ είμαι ακόμα στον 1ο χρόνο, οπότε δεν ξέρω τί θα γίνει μετά. Πάντως στο σαιτ λέει οτι ειναι για 1 χρόνο η προσφορά με τα +10€. Τωρα τί γίνεται actually, δεν ξέρω!

Βλέπω να μη βγάινει η προσφορά με τα απεριόριστα οπότε θα κάτσω cosmote λογικά. Ευχαριστώ πάντως!

1 hour ago, dasnowy said:

Και εγώ το παθαίνω αυτό όταν έχω ανοιχτή τη sim της vodafone. Μάλιστα, χάνουν το σήμα και οι δύο sim λίγο πριν έρθει το μήνυμα.

Βλέπω να μη βγάινει η προσφορά με τα απεριόριστα οπότε θα κάτσω cosmote λογικά. Ευχαριστώ πάντως!

Το simplycu υπάρχει πάντως. 

16 minutes ago, VIPdriver said:

Με ένα απλό γκουγκλάρισμα https://www.vodafonecu.gr/foitites/simply-cu/

Δεν μου φτάνουν τα δεδομένα. Θέλω γύρω στα 100gb για να είμαι άνετα. Αλλιώς θα πήγαινα σε αυτό με τα 13 ευρώ το τρίμηνο. Άσε που σε αυτήν την τιμή θεωρώ δεν αξίζει.

30 minutes ago, dasnowy said:

Δεν μου φτάνουν τα δεδομένα. Θέλω γύρω στα 100gb για να είμαι άνετα. Αλλιώς θα πήγαινα σε αυτό με τα 13 ευρώ το τρίμηνο. Άσε που σε αυτήν την τιμή θεωρώ δεν αξίζει.

Screenshot_20251124_0.thumb.jpg.fe11679e4a1e9d50def0b697da545b86.jpg

Είμαι ήδη whatsup. Θα το αφήσω για τον άλλο μήνα που θα λήξει η προσφορά που έχω τώρα. 

50 Giga, 12,70 για τα χριστουγεννα! Γελανε και τα ελατα! Παει για λουκετο το μαγαζι!

Edited by manosn2
ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

21 ώρες πριν, spiliot said:

δυστυχως δεν αλλαξε κατι, συνεχισε να το κανει μετα απο λιγες ωρες ξανα

5 minutes ago, tasosathan said:

δυστυχως δεν αλλαξε κατι, συνεχισε να το κανει μετα απο λιγες ωρες ξανα

Αλλαγή σιμ (χωρίς να είναι σίγουρο οτι θα σταματήσει) ή αλλαγή εταιρίας.

16 ώρες πριν, manosn2 said:

50 Giga, 12,70 για τα χριστουγεννα! Γελανε και τα ελατα! Παει για λουκετο το μαγαζι!

ναι μου το εμφανισε και εμενα ως christmas προσφορα στο my vodafone app στο καρτοκινητο ολυμπιακος μου . Ευτυχως που ακομα εχουμε τα 200gb στο bing bang game μεχρι να αλλαξουνε και εκει. 

απο 24/10/2025 nova 5g internet , αντιο cosmote σταθερη adsl 7-9mbs+booster 2 . 

εχω δει 92mbs και 19 mbs up. . γενικα το up ενω ειναι εως 10 πιανει παραπανω το χαμηλοτερο που εχω δει 15up. και το χαμηλοτερο που εχω δει σε down 35. Μακαρι να μην εχει προβληματα σε βαθος χρονου θα δειξει.  Παντως το εξωτερικο modem ειναι στο αυτοματο 5g nsa και 4g . Δεν την κλειδωνουνε στο μονο 5g οπως ονομαζεται το προγραμμα. 

image.thumb.jpeg.50d01f4c974cc97786c853d3018d8381.jpeg

Νέες προσφορές λένε, αλλά όσοι έχουν πάρει, δεν δικαιούνται ξανά 

Edited by sou_d

2 ώρες πριν, aektzhs 1 said:

150 GB η Χριστουγεννιάτικη προσφορά. Πέρσι νομίζω έδινε απεριόριστα

150 gb είναι για τα φοιτητικά... Για τους κοινούς θνητούς 50 gb.

3 ώρες πριν, Raskonikas13 said:

150 gb είναι για τα φοιτητικά... Για τους κοινούς θνητούς 50 gb.

2 ώρες πριν, VIPdriver said:

Ξεχαστε τα πολλά ντάτα στην καρτοκινητή της βονταφονάρας...

Δυστυχώς μετά και από αυτό φαίνεται πως η ανακοίνωση θα υλοποιηθεί κανονικά. Βέβαια δίνει κίνητρο στα φοιτητικά πακέτα

Παιδια για τα φοιτητικα το υπολοιπο ληγει στους 6 μηνες;

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

52 minutes ago, stathis123 said:

Παιδια για τα φοιτητικα το υπολοιπο ληγει στους 6 μηνες;

Οχι στους 2, δεν υπαρχει πλεον καμμια διαφορα απο τα κοινα νουμερα.

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.