Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με 110 απο εξωτερικο συνεργατη, ή 135 με κωδικο SIMPLYCU στο site του cu

• Απαντήσεις 50χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• HEO

1678

• Vasileios

1557

• JOHNMEGARYTHMOS

1361

• VIPdriver

1888

1 minute ago, aektzhs 1 said:

Υπάρχει τέτοιο;;;;

Δεν το βρίσκω στο σαιτ.

3 minutes ago, kmpatra said:

Με 110 απο εξωτερικο συνεργατη, ή 135 με κωδικο SIMPLYCU στο site του cu

Screenshot_20251123_1.thumb.jpg.62b2ee700c1d3ada3b82f348850892b9.jpg

Screenshot_20251123.thumb.jpg.c73fd29bcff1691af858c5f892250df2.jpg

ΥΓ: 15gb/μηνα

Ναι αυτή υπάρχει στο site, με 300 μαλλον είναι του εξωτερικού συνεργάτη, δεν έχω πρόχειρο το link απο το fb.

30 minutes ago, aektzhs 1 said:

Υπάρχει τέτοιο;;;;

Ναι, υπήρχε και τον Αύγουστο αλλά δεν το πρόλαβα στο παρατσάκ. Τότε λέγανε οτι θα το ξαναβάλει κοντά στο black friday

22 minutes ago, kmpatra said:

Ναι αυτή υπάρχει στο site, με 300 μαλλον είναι του εξωτερικού συνεργάτη, δεν έχω πρόχειρο το link απο το fb.

Τον Αύγουστο δεν ήταν για εξωτερικό συνεργάτη... το αλλάξανε;

Με το παρακάτω παράδειγμα θα ήθελα να μου πείτε τι θα συμβεί, Αν κάνω 30 ευρώ ανανέωση στις 01/06/2026 αλλά αγοράζω το 3μηνο πακέτο στις 20/06/2026. Τι θα συμβεί την 01/09/2025 και τι τύχη θα έχει το πακέτο που αγόρασα αν δεν κάνω ανανέωση υπολοίπου;

2 ώρες πριν, andval said:

Τον Αύγουστο δεν ήταν για εξωτερικό συνεργάτη... το αλλάξανε;

Δεν ξέρω αν λέμε το ίδιο, πιο πίσω είχε αναφερθεί αυτο με τα 110 του εξωτερικού συνεργάτη πριν μερικές μέρες.

2 ώρες πριν, JOHN_ONLY said:

Με το παρακάτω παράδειγμα θα ήθελα να μου πείτε τι θα συμβεί, Αν κάνω 30 ευρώ ανανέωση στις 01/06/2026 αλλά αγοράζω το 3μηνο πακέτο στις 20/06/2026. Τι θα συμβεί την 01/09/2025 και τι τύχη θα έχει το πακέτο που αγόρασα αν δεν κάνω ανανέωση υπολοίπου;

Πιθανόν να λήξει το υπόλοιπό σου στις 01/09/2025 αλλά τα υπολειπομένα λεπτά ομιλίας, δεδομένα και sms διατηρηθούν ως τις 20/09/2025. Θεωρώ ότι θα μπορείς να τα αξιοποιήσεις αλλά άλλοι να σε καλέσουν ή να σου στείλουν sms(εισερχόμενα) δεν θα μπορούν μετά τις 01/09/2025.

Ευχαριστώ παιδιά, είναι κουλή η φάση. Σου λένε έχεις τρίμηνο πακέτο αλλά αν είσαι αδιαβαστος ναι μεν θα έχεις το πακέτο αλλά στο ενδιάμεσο θα σου μηδενίσουμε το υπόλοιπο και θα σου βάλουμε και φραγή εισερχομένων κλήσεων...

Σώζεται η κατάσταση βέβαια με μικρότερες ανανεώσεις. 

Καλημέρα στην ομάδα..Λέτε να παίξει προπληρωμένο πακέτο για 12 μήνες όπως πέρυσι ή ξεμείναμε με το 6μηνο;;

Επίσης αν κάποιος έχει κωδικό bring a friend και θέλει, μου στέλνει..

27 minutes ago, kmpatra said:

Εχεις πμ σε 2'

1) δηλ ο κωδ ισχύει για περισσοτερες απ μια φορες;

2) προσέξατε ότι στο app στο διαγωνισμό έχουν αφαιρέσει το Daily Login 100Mb  παρολο που είναι μέχρι 3/12?

Μια φορα ισχύει ο κωδικός bring a friend. Μπορείς να βγάλεις ωστόσο πάνω από έναν και να δώσεις σε κάποιους που θέλουν.

Υ.Γ. εχεις πμ σε 2' σημαίνει σου στέλνω πμ σε δύο λεπτά

46 minutes ago, maller said:

Καλημέρα στην ομάδα..Λέτε να παίξει προπληρωμένο πακέτο για 12 μήνες όπως πέρυσι ή ξεμείναμε με το 6μηνο;;

Επίσης αν κάποιος έχει κωδικό bring a friend και θέλει, μου στέλνει..

Ποιό 12μηνο προπληρωμενο είχε πέρσι;

Edited by VIPdriver

23 minutes ago, VIPdriver said:

Ποιό 12μηνο προπληρωμενο είχε πέρσι;

Απεριόριστη ομιλία, 300 SMS και 15GB κάθε μήνα - για 12 μήνες με προπληρωμή 75€.

Εμένα λήγει σε λίγες μέρες το προπληρωμένο που είχα πέρυσι με 75€ της cu. Μπορώ να βάλω πάλι κάτι φτηνό της cu ή πρέπει να κάνω φορητότητα πρώτα ;

Πρέπει να κάνεις φορητότητα. Προτείνω online cosmote με 3 ευρώ. Σε κατάστημα μπορείς να το κάνεις και δωρεάν αλλά αν δεν σου πουν ότι δεν έχουν κάρτα θα σου τα σκοτίσουν να βάλεις "υποχρεωτικά" 15ρα γιατί "δε γίνεται αλλιώς" (γίνεται, δε θέλουν).

On 20/11/2025 at 10:21 ΠΜ, VIPdriver said:

Μόνο η καλή εξυπηρέτηση πελατών της έχει μείνει

Δε νομίζω 

On 20/11/2025 at 3:10 ΜΜ, VIPdriver said:

Φοβαμαι οτι τη θέση του cu θα την παρει το f2g.

Όλο το λες και όλο εδώ είσαι 

On 20/11/2025 at 2:24 ΜΜ, VIPdriver said:

On 20/11/2025 at 8:40 ΜΜ, MIKU said:

Τα επίσημα νούμερα λένε ότι η κοσμοτέ έχει όσους πελάτες έχουν οι άλλες 2 και διπλάσιες ταχύτητες, πανελλαδικά.

Τα επίσημα νούμερα λένε και 41% σε άλλους τομείς. Δεν σημαίνει ότι έχουν δίκιο 

Edited by sou_d

1 hour ago, sou_d said:

Oλο το λες και όλο εδώ είσαι 

Εχω το ινσταγκραμ 12μηνο αφου! 

Όταν τελειώσει (σε 4 μήνες) θα παρω την απόφαση. 

Εντωμεταξύ σε 4ο μου νουμερο cu για 4η συνεχόμενη φορά μου δινει απεριόριστα data + ομιλία για 15 μέρες... Δεν εξηγείται αλλιώς, η βονταφοναρα με ποθεί κολασμένα! 

23 minutes ago, Raskonikas13 said:

Πού εμφανίζεται αυτό; Στην εφαρμογή; Για να δούμε τους όρους!

όχι στην εφαρμογή του CU, αλλά στο https://www.snappibank.com/el/cu-cashback-terms/

On 21/11/2025 at 1:17 ΜΜ, dasnowy said:

Δηλαδή με μια ανανέωση 13 ευρώ κάθε μήνα, μπορώ να παίρνω πχ κάθε Τετάρτη κουπόνι efood και κάθε Κυριακή κουπόνι freenow;

Για την κάρτα νέων, αν βγάλω για 3 χρόνια μπορώ κάθε χρόνο να ξαναβάζω την προσφορά με την ίδια κάρτα; 

Ναι! Ξέρω φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, αλλά είναι! Αρκεί να σε βολεύουν οι μέρες. Επειδή τον κωδικό πρέπει να τον χρησιμοποιήσεις την ίδια μέρα.

Για την καρτα νέων, ειναι θέμα αυτό που ρωτάς. Εγώ είμαι ακόμα στον 1ο χρόνο, οπότε δεν ξέρω τί θα γίνει μετά. Πάντως στο σαιτ λέει οτι ειναι για 1 χρόνο η προσφορά με τα +10€. Τωρα τί γίνεται actually, δεν ξέρω!

Edited by Kelthroun