ParafronGR Δημ. June 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2025 (edited) Γνωρίζει κανείς τι ισχύει στην παρακάτω προσφορά όσον αφορά την ΕΕ; Όπως βλέπετε, στο κάτω μέρος γράφει ότι το πακέτο ισχύει και για ΕΕ , αλλά όταν ρώτησα στο τσατ για να μάθω αν είναι όλα τα GB ή αν έχει κλασικά κάποιο όριο (πχ 5gb) η απάντησή τους ήταν ότι ισχύει μόνο στην Ελλάδα το δώρο. Έχει κανείς εμπειρία ;; Edited June 20, 2025 by ParafronGR 3 2 Παράθεση myPhone showcase Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2025 (edited) καλησπερα στο my cu app υπαρχει το pride σημερα για 24 ωρες δωρεαν απεριοριστο ιντερνετ . Επισης στο κινητο του πατερα μου vodafone cu δεν γινεται η αυτοματη ανανεωση υπολοιπου με καρτα master card enter της αλφα απο τον Μαιο , μετα του εβγαλε την mastercard bonus και παλι τα ιδια εχτες ελαβε απορριψη παλι και να δω την καρτα . Τι γινεται με την αυτοματη ανανεωση στο my cu app εχει κανενας προβλημα; . Στο κινητο της μαμας μου που εχει cu με χρεωστικη καρτα εθνικης λειτουργει κανονικα. Ελεγα να δοκιμασω web buy προπληρωμενη της πειραιως αλλα λενε οτι δεν δεχεται μονο χρεωστικη και πιστωτκη καρτα . Επισης μεσα στην εφαρμογη του cu στην επιλογη πακετα και στο τελος των πακετων υπαρχει επιλογη για εξαιρεση απο σχημα αυτοματης ενεργοποιησης πακετων οταν αγοραζει καποιος απο το περιπτερο καρτα και την περναει χειροκινητα απο το 1252 ή απο internet banking της πειραιως . Στο περιπτερο ζητανε και επιπλεον 0,50 ευρω αρα ελαχιστο κοστος 15,50 ευρω , και αμα δεν εξαιρεθεις απο την αυτοματη ενεργοποιηση πακετου σου ενεργοποιει αυτοματα το πακετο wave. λεει εδω για τα αυτοματα πακετα https://www.vodafone.gr/timologiakes-allages-kartokinitis?_gl=1*1671l3v*_up*MQ..*_gs*MQ..&gclid=Cj0KCQjwsNnCBhDRARIsAEzia4Ao7toR1su8sAeArUigoNdOHS-frqbcjSthvyVTQwzzSOXH1DdsB_AaAovqEALw_wcB&gbraid=0AAAAAD66OZ4Gz88N9sIEMYDm6OLdHPlKG Edited June 21, 2025 by JOHNMEGARYTHMOS 1 5 Παράθεση απο 24/10/2025 nova 5g internet , αντιο cosmote σταθερη adsl 7-9mbs+booster 2 . εχω δει 92mbs και 19 mbs up. . γενικα το up ενω ειναι εως 10 πιανει παραπανω το χαμηλοτερο που εχω δει 15up. και το χαμηλοτερο που εχω δει σε down 35. Μακαρι να μην εχει προβληματα σε βαθος χρονου θα δειξει. Παντως το εξωτερικο modem ειναι στο αυτοματο 5g nsa και 4g . Δεν την κλειδωνουνε στο μονο 5g οπως ονομαζεται το προγραμμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. June 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2025 (edited) Μετά από καιρό αποχής, να αναφέρω την ολοκληρωμένη εμπειρία μου που αφορά στην επιστροφή του υπόλοιπου της κάρτας σε IBAN. Το αίτημα έγινε μέσω του chat. Ελεγξε πρώτα ότι πληρούνται οι προϋποθέσεις. Έδωσα τα στοιχεία μου και μου είπε ότι η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει εντός 30 ημερών. Ζήτησα να μου αναφέρει το υπόλοιπο μου τη στιγμή εκείνη και η συνομιλία να σταλεί στο email μου. Δε σταλθηκε ποτέ. Επίσης με ρώτησε αν θέλω να μου στείλουν στο email μου απόδειξη από την επιστροφή των χρημάτων και είπα ναι. Ούτε αυτό στάλθηκε ποτέ. Ευτυχώς τα χρήματα μπήκαν στο IBAN μέσα σε 20 μέρες και μάλιστα με στρογγυλοποίηση προς τα επάνω, αντί για 148,80€ μπήκαν 149€. Στα τσακιδια Nova no.2 😁 Κρατάω τον αριθμό με τον 1 χρόνο δωρεάν απεριόριστα από το διαγωνισμό του Instagram και πολύ σας είναι. Edited June 21, 2025 by gpapas640 6 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. June 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2025 5 minutes ago, gpapas640 said: Μετά από καιρό αποχής, να αναφέρω την ολοκληρωμένη εμπειρία μου που αφορά στην επιστροφή του υπόλοιπου της κάρτας σε IBAN. Το αίτημα έγινε μέσω του chat. Ελεγξε πρώτα ότι πληρούνται οι προϋποθέσεις. Έδωσα τα στοιχεία μου και μου είπε ότι η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει εντός 30 ημερών. Ζήτησα να μου αναφέρει το υπόλοιπο μου τη στιγμή εκείνη και η συνομιλία να σταλεί στο email μου. Δε σταλθηκε ποτέ. Επίσης με ρώτησε αν θέλω να μου στείλουν στο email μου απόδειξη από την επιστροφή των χρημάτων και είπα ναι. Ούτε αυτό στάλθηκε ποτέ. Ευτυχώς τα χρήματα μπήκαν στο IBAN μέσα σε 20 μέρες και μάλιστα με στρογγυλοποίηση προς τα επάνω, αντί για 148,80€ μπήκαν 149€. Στα τσακιδια Nova no.2 😁 Κρατάω τον αριθμό με τον 1 χρόνο δωρεάν απεριόριστα από το διαγωνισμό του Instagram και πολύ σας είναι. Τελικά ποια εταιρεία έχεις επιλέξει για κύριο νούμερο; Cosmote; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. June 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2025 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. June 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2025 Μπορεί κανείς να προχωρήσει σε παραγγελία cu με κωδικό birthday;; Εμένα δεν προχωράει ενώ δείχνει να δέχεται τον κωδικό.. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vslk Δημ. June 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2025 (edited) 1 hour ago, cu2goup said: Μπορεί κανείς να προχωρήσει σε παραγγελία cu με κωδικό birthday;; Εμένα δεν προχωράει ενώ δείχνει να δέχεται τον κωδικό.. Όχι, ούτε με κωδικό cu200 προχωράει. Edited June 22, 2025 by vslk 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2025 22 ώρες πριν, Bas said: 2024; 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odim Δημ. June 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2025 σήμερα μου ήρθε το ηχείο bluetooth μετά από φορητότητα που έκανα σε cu και έχω να πω οτί είναι καλό ειδικά για τις διακοπές για να ακούς μουσική με δυνατό στερεοφωνικό ήχο,αξίζει!! 6 Παράθεση *#*#86583#*#* εμφανίζει την επιλογή voLTE σε Xiaomi smartphone. *#*#869434#*#* εμφανίζει την επιλογή voWIFI σε Xiaomi smartphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2025 Το μαύρο ή το μικρό το ασημί είναι? Μοντέλο ή φωτό μπορείς να ποσταρεις? 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndouk Δημ. June 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2025 Κουπόνι 2€ για free now για όποιον χρειάζεται. Πρέπει να ενεργοποιηθεί μέχρι τις 21:50 σήμερα (στο freenow app) και μετά ισχύει για 24ω. 81qnvkuao 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odim Δημ. June 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2025 1 hour ago, kmpatra said: Το μαύρο ή το μικρό το ασημί είναι? Μοντέλο ή φωτό μπορείς να ποσταρεις? Αυτό είναι. 6 2 Παράθεση *#*#86583#*#* εμφανίζει την επιλογή voLTE σε Xiaomi smartphone. *#*#869434#*#* εμφανίζει την επιλογή voWIFI σε Xiaomi smartphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. June 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2025 (edited) Παιδιά μέχρι πόσο αργά σας έχει τύχει να κοπεί το τηλ λόγω φορητότητας; Πχ ένας φίλος του κόπηκε η Cosmote 8 το απόγευμα. Παίζει;; Στο μεταξύ δεν έχει παραλάβει καν την σιμ της Vodafone.. γίνεται αυτό;; Edited June 23, 2025 by cu2goup 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. June 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2025 22 minutes ago, cu2goup said: Παιδιά μέχρι πόσο αργά σας έχει τύχει να κοπεί το τηλ λόγω φορητότητας; Πχ ένας φίλος του κόπηκε η Cosmote 8 το απόγευμα. Παίζει;; Στο μεταξύ δεν έχει παραλάβει καν την σιμ της Vodafone.. γίνεται αυτό;; Καλημέρα σου έχω χειρότερο Μεταφορά από cosmote στην Vodafone Δύο μέρες βάραγαν και η δύο σιμ οταν με καλούσαν από ΟΤΕ βάραγε η καινούργια από Vodafone ή παλιά και από νόβα καμία true story 🥴 1 2 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2025 42 minutes ago, cu2goup said: Παιδιά μέχρι πόσο αργά σας έχει τύχει να κοπεί το τηλ λόγω φορητότητας; Πχ ένας φίλος του κόπηκε η Cosmote 8 το απόγευμα. Παίζει;; Στο μεταξύ δεν έχει παραλάβει καν την σιμ της Vodafone.. γίνεται αυτό;; Επειδή τώρα τελευταία έχει τύχει να κάνω αρκετές αλλαγές για να βρω την καλύτερη προσφορά σε συνδυασμό με το σήμα κλπ,το περισσότερο ήταν 9 το βράδυ. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. June 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2025 7 ώρες πριν, Harry636 said: Καλημέρα σου έχω χειρότερο Μεταφορά από cosmote στην Vodafone Δύο μέρες βάραγαν και η δύο σιμ οταν με καλούσαν από ΟΤΕ βάραγε η καινούργια από Vodafone ή παλιά και από νόβα καμία true story 🥴 Άλλοι έχουν twin sim στο ίδιο δίκτυο, εσύ σε διαφορετικά 😂😂 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. June 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2025 2 ώρες πριν, cu2goup said: Άλλοι έχουν twin sim στο ίδιο δίκτυο, εσύ σε διαφορετικά 😂😂 Με θελανε όλα τα δίκτυα απεγνωσμένα σου λέει ήρθε από το Τόκιο χαχαχαχαχ 😂 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kelthroun Δημ. June 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2025 (edited) Μου ήρθε μήνυμα για διαγωνισμό με δώρο iPhone 16 Pro σε συνδυασμό με το καλοκαιρινό promo που τρέχει με τα unlimited data. Δεν ξέρω αν το έχει ανεβάσει και άλλος. Μέχρι τέλη του μήνα είναι από ότι βλέπω. Τσεκάρετε εδώ: Summer Promo Flash Offer | Vodafone CU Edited June 24, 2025 by Kelthroun 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. June 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2025 (edited) 20 minutes ago, Kelthroun said: Μου ήρθε μήνυμα για διαγωνισμό με δώρο iPhone 16 Pro σε συνδυασμό με το καλοκαιρινό promo που τρέχει με τα unlimited data. Δεν ξέρω αν το έχει ανεβάσει και άλλος. Μέχρι τέλη του μήνα είναι από ότι βλέπω. Τσεκάρετε εδώ: Summer Promo Flash Offer | Vodafone CU Quote Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό θα γίνεται υπό την προϋπόθεση της ενεργοποίησης του πακέτου Summer Promo Edited June 24, 2025 by Bas 3 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. June 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2025 12 ώρες πριν, Harry636 said: Καλημέρα σου έχω χειρότερο Μεταφορά από cosmote στην Vodafone Δύο μέρες βάραγαν και η δύο σιμ οταν με καλούσαν από ΟΤΕ βάραγε η καινούργια από Vodafone ή παλιά και από νόβα καμία true story 🥴 όταν καλούσες εσύ; μαλιοτραβιόντουσαν πια θα σε πρωτοεξυπηρετήσει; 1 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. June 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2025 20 minutes ago, balkos said: όταν καλούσες εσύ; μαλιοτραβιόντουσαν πια θα σε πρωτοεξυπηρετήσει; Που τέτοια τύχη χαχαχχα 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndouk Δημ. June 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2025 1€ efood CUL965MFPH981 για σήμερα 😎 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. June 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2025 Παιδιά αν κάνεις υπαναχώρηση από φορητότητα σου επιστρέφουν τα 13€; Και σε πόσο καιρό; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. June 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2025 29 minutes ago, cu2goup said: Παιδιά αν κάνεις υπαναχώρηση από φορητότητα σου επιστρέφουν τα 13€; Και σε πόσο καιρό; Ναι επιστρέφονται. Δεν ξέρω ακριβώς χρόνο. Νομίζω εντός 15θημέρου από την ημέρα που οριστικά αποποιείσαι την φορητότητα στον εκπροσωπο της εταιρείας. Ίσως και πιο γρήγορα. 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. June 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2025 (edited) Επίσης ξέρετε ποιο είναι το powerbank που δίνει από σήμερα δώρο το cu με κάθε νέο νούμερο (ή φορητότητα); Ρε παιδιά.. έχουμε ξεφύγει ή μου φαίνεται;; 15€;;; Και με κόφτη στα 300GB..;;; Edited June 25, 2025 by cu2goup 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts