opmgls Δημ. 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου (edited) 2 ώρες πριν, kmpatra said: Κατσε βρε. Ρωτάω πάλι πριν ή μετά από τα απεριόριστα έκανες στην ανανέωση? Γραφεις +2 μηνες ενω αφενός έκανες 25€ ανανέωση (αρα 3 μηνες επιπλέον) αφετέρου λες ληγει Ιουλιο του 26. Κάτι δεν κολλάει. Εβαλε 25€ που έχουν λήξη στο τετράμηνο + 12 μήνες τα απεριόριστα, παέι Ιούλιου 2026. Σωστό φαίνεται. Σε όλους τους άλλους πήγε Μάιο 2026. ΥΓ.. Εκτός βέβαια του @aektzhs 1 που πήρε το βραβείο πιο αγαπησιάρικου μέλους του myphgone.gr Edited 16 Απριλίου by opmgls 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου 16 minutes ago, opmgls said: Εβαλε 25€ που έχουν λήξη στο τετράμηνο + 12 μήνες τα απεριόριστα, παέι Ιούλιου 2026. Σωστό φαίνεται. Σε όλους τους άλλους πήγε Μάιο 2026. ΥΓ.. Εκτός βέβαια του @aektzhs 1 που πήρε το βραβείο πιο αγαπησιάρικου μέλους του myphgone.gr Έχουν διάρκεια όχι έχουν λήξη 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου 7 ώρες πριν, Vasileios said: Πήρα σήμερα τα απεριόριστα που πάσχα σε ένα ξεχασμένο κινητό που είχε δύο ευρώ υπόλοιπο πριν ενάμιση μήνα. Βλέπω τώρα ότι το υπόλοιπο λήγει σε δύο μήνες, δηλαδή 15/06/2025 .Καλό. Επιβεβαιώνω, άνοιξα ένα δεύτερο νούμερο που μου είχαν στείλει από τη φορητότητα και με 0€, μου έδωσε τα απεριόριστα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου 14 minutes ago, eridion25 said: Έχουν διάρκεια όχι έχουν λήξη Ε, αφού θα τελειώσει η διάρκεια τους θα λήξουν. Δεν βρίσκω τη διαφορά στο νόημα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndouk Δημ. 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου 3 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Πρέπει να είμαι ο μοναδικός συνδρομητής με τόσο μακρά ημερομηνία λήξης του υπολοίπου μου. Όχι μόνο στην Vodafone αλλά γενικά 😅😅😅😅 Εσύ τα κέρδισες ...2 φορές! 🤪 ΥΓ. Κι εγώ τα πήρα! (άπαξ) 😃 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου Ποιος είναι ο πιο γρήγορος τρόπος να γίνει φορητότητα σε CU; online; σε κατάστημα; υπάρχει κάποια χρέωση; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου 22 minutes ago, barca10 said: Ποιος είναι ο πιο γρήγορος τρόπος να γίνει φορητότητα σε CU; online; σε κατάστημα; υπάρχει κάποια χρέωση; Πιθανολογώ ότι ο πιο γρήγορος είναι σε κατάστημα μιας και γίνεται αμέσως η αίτηση ενώ στην άλλη περίπτωση περιμένεις να ρθει η sim να κάνεις το αίτημα κλπ...Αν κάνω λάθος ας με διορθώσουν τα παιδιά.Δεν ξέρω για χρέωση αλλά από όσο γνωρίζω (αν δεν έχει αλλάξει κάτι) τις προσφορές που τρέχουν στο site για νέο αριθμό ή φορητοτητα δεν τις έχει το κατάστημα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου (edited) 5 ώρες πριν, eridion25 said: cu ειναι και τα δυο αλα ναι εχω παλαγη φορου δεν λειτουργει το vodafone sharing αμα εχεις απαλαγη; Πρέπει κ τα 2 να είναι στην ίδια κατάσταση. Είτε να έχουν κ τα 2 απαλλαγή είτε να μην έχει κανένα. Τα τσίμπησε κ η κόρη μου τα απεριόριστα. Θέλουμε να φύγουμε από τη vodafone κ δεν μας αφήνει. ΥΓ προς τη Vodafone: Βάλτε κ SMS βρε παιδιά, η μικρή στέλνει και από αυτά.😄 Edited 16 Απριλίου by balkos 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 17 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Απριλίου 9 ώρες πριν, barca10 said: Ποιος είναι ο πιο γρήγορος τρόπος να γίνει φορητότητα σε CU; online; σε κατάστημα; υπάρχει κάποια χρέωση; O πιο γρήγορος τρόπος για φορητότητα στην Voda είναι να γίνει ηλεκτρονικά και να βάλεις esim. Κυριολεκτικά την επόμενη μέρα είσαι στην Voda. 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mjacket Δημ. 17 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Απριλίου 40 minutes ago, HEO said: O πιο γρήγορος τρόπος για φορητότητα στην Voda είναι να γίνει ηλεκτρονικά και να βάλεις esim. Κυριολεκτικά την επόμενη μέρα είσαι στην Voda. Δυστυχώς η e Sim δεν δίνεται για φορητοτητα.Μονο για νέο νούμερο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 17 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Απριλίου 3 minutes ago, mjacket said: Δυστυχώς η e Sim δεν δίνεται για φορητοτητα.Μονο για νέο νούμερο. σιγουρο αυτο;;; 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mjacket Δημ. 17 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Απριλίου 1 minute ago, HEO said: σιγουρο αυτο;;; Μπήκα στο site του cu και προχώρησα την διαδικασία και για φορητοτητα είχε μόνο την επιλογή φυσικής sim 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 17 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Απριλίου Μπορεις να την μετατρεψεις μετα, κοστίζει βέβαια. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 17 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Απριλίου 10 minutes ago, mjacket said: Μπήκα στο site του cu και προχώρησα την διαδικασία και για φορητοτητα είχε μόνο την επιλογή φυσικής sim ΟΚ Λαθος οι πληροφοριες μου τοτε. Σορρυ! 😞 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. 17 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Απριλίου 18 ώρες πριν, eridion25 said: Θεωρητικά μπορώ να βάλω το basic πακέτο μετά από ένα χρόνο 2 φορές αφού το υπολιπο λήγει στης 12/07/2026. Αναφερθώ θεωρητικά γιατί ίσος μάλλον αυξηθη η τιμή του πακέτου δεν είναι απατεονια Q/F2G που σου αδιαζει τα χρήματα άμα δεν έχεις data. Αλλά την Παρασκευή ταξιδεύω εκτός ΕΕ για να προστατεύσω από χρέωσης κτλπ αρκεί αυτή η επιλογη; η υπάρχει και και καπια άλλη υπηρεσία στο mycu για φργαη εξερχομένων κλησεων όταν βρίσκομαι σε περιαγωγη εκτός ΕΕ: πρέπει να απενεργοποιήσεις τον τηλεφωνητή για να μην μπει κανείς καταλάθος, και η χρέωση είναι διπλή , δηλαδή προς την χώρα που είσαι και πίσω στην Ελλάδα. Τις εισερόμενες κλήσεις καλό είναι να τιε βλέπεις και να μην τις απαντάς. μπορείς να τους καλείς μετά το viber όταν θα έχεις wi-fi ή με όποιο άλλο πρόγραμμα επικοινωνίας. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 17 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Απριλίου 5 ώρες πριν, mjacket said: Μπήκα στο site του cu και προχώρησα την διαδικασία και για φορητοτητα είχε μόνο την επιλογή φυσικής sim Συγγνώμη αλλά το αλλάξανε. Πριν κάνα 2/3 μήνες που είχα κάνει φορητότητα το είχε και μάλιστα είχα ρωτήσει εδώ στο φόρουμ αν γίνεται πιο γρήγορα. Επειδή μου είπαν ότι ο χρόνος θα είναι ίδιος, δεν μπήκα στην διαδικασία. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiniakos Δημ. 17 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Απριλίου Μπορεί να μου στείλει ένας ένα κωδικό bring a friend 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 17 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Απριλίου (edited) 4 minutes ago, tiniakos said: Μπορεί να μου στείλει ένας ένα κωδικό bring a friend (άκυρο) 24cmasl8 Επίσης να ρωτήσω τους γνωστές:με τον κωδικό εμφανίζεται και ο αριθμός κινητού που δίνει τον κωδικό;;;; Edited 17 Απριλίου by aektzhs 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 17 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Απριλίου 31 minutes ago, aektzhs 1 said: (άκυρο) 24cmasl8 Επίσης να ρωτήσω τους γνωστές:με τον κωδικό εμφανίζεται και ο αριθμός κινητού που δίνει τον κωδικό;;;; Όχι.. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas737 Δημ. 17 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Απριλίου 37 minutes ago, tiniakos said: Μπορεί να μου στείλει ένας ένα κωδικό bring a friend r968ucpg 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. 17 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Απριλίου Με πήραν τηλ για το march madness 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 17 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Απριλίου τι κερδισες? 46 minutes ago, eridion25 said: Με πήραν τηλ για το march madness 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. 17 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Απριλίου 35 minutes ago, kmpatra said: τι κερδισες? Ηχείο κέρδισα 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 17 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Απριλίου Και εγώ αυτό περιμένω. Πήραν για επιβεβαίωση στοιχείων; (διεύθυνσης κλπ) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperDinos Δημ. 17 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Απριλίου Καλησπέρα, Θέλω να κάνω φορητότητα ένα νούμερο για την προσφορά 6 μήνες/49€. Έχει πάρει κάποιος κάρτα να μου πει πόσες μέρες κάνουν να την στείλουν; Στο τσατ μου είπαν ότι θέλει το πολύ 3 μέρες. Αν την κάρτα δεν την ενεργοποιήσω αμέσως αλλά μετά από 4-5 μέρες που θα λήξει το πρόγραμμα από την παλιά υπάρχει θέμα; Ευχαριστώ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts