Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

2 ώρες πριν, kmpatra said:

Κατσε βρε. Ρωτάω πάλι πριν ή μετά από τα απεριόριστα έκανες στην ανανέωση? Γραφεις +2 μηνες ενω αφενός έκανες 25€ ανανέωση (αρα 3 μηνες επιπλέον) αφετέρου λες ληγει Ιουλιο του 26. Κάτι δεν κολλάει.

Εβαλε 25€ που έχουν λήξη στο τετράμηνο + 12 μήνες τα απεριόριστα, παέι Ιούλιου 2026. Σωστό φαίνεται. Σε όλους τους άλλους πήγε Μάιο 2026.
ΥΓ.. Εκτός βέβαια του @aektzhs 1 που πήρε το βραβείο πιο αγαπησιάρικου μέλους του myphgone.gr

Edited by opmgls

16 minutes ago, opmgls said:

Εβαλε 25€ που έχουν λήξη στο τετράμηνο + 12 μήνες τα απεριόριστα, παέι Ιούλιου 2026. Σωστό φαίνεται. Σε όλους τους άλλους πήγε Μάιο 2026.
ΥΓ.. Εκτός βέβαια του @aektzhs 1 που πήρε το βραβείο πιο αγαπησιάρικου μέλους του myphgone.gr

Έχουν διάρκεια όχι έχουν λήξη

7 ώρες πριν, Vasileios said:

Πήρα σήμερα τα απεριόριστα που πάσχα σε ένα ξεχασμένο κινητό που είχε δύο ευρώ υπόλοιπο πριν ενάμιση μήνα. 

Βλέπω τώρα ότι το υπόλοιπο λήγει σε δύο μήνες, δηλαδή 15/06/2025 .Καλό. 

Επιβεβαιώνω, άνοιξα ένα δεύτερο νούμερο που μου είχαν στείλει από τη φορητότητα και με 0€, μου έδωσε τα απεριόριστα. 

14 minutes ago, eridion25 said:

Έχουν διάρκεια όχι έχουν λήξη

Ε, αφού θα τελειώσει η διάρκεια τους θα λήξουν. :classic_biggrin: 
Δεν βρίσκω τη διαφορά στο νόημα.

3 ώρες πριν, aektzhs 1 said:

Πρέπει να είμαι ο μοναδικός συνδρομητής με τόσο μακρά ημερομηνία λήξης του υπολοίπου μου. Όχι μόνο στην Vodafone αλλά γενικά 😅😅😅😅

Εσύ τα κέρδισες ...2 φορές! 🤪

ΥΓ. Κι εγώ τα πήρα! (άπαξ) 😃

Ποιος είναι ο πιο γρήγορος τρόπος να γίνει φορητότητα σε CU; online; σε κατάστημα; υπάρχει κάποια χρέωση;

22 minutes ago, barca10 said:

Ποιος είναι ο πιο γρήγορος τρόπος να γίνει φορητότητα σε CU; online; σε κατάστημα; υπάρχει κάποια χρέωση;

Πιθανολογώ ότι ο πιο γρήγορος είναι σε κατάστημα μιας και γίνεται αμέσως η αίτηση ενώ στην άλλη περίπτωση περιμένεις να ρθει η sim να κάνεις το αίτημα κλπ...Αν κάνω λάθος ας με διορθώσουν τα παιδιά.Δεν ξέρω για χρέωση αλλά από όσο γνωρίζω (αν δεν έχει αλλάξει κάτι) τις προσφορές που τρέχουν στο site για νέο αριθμό ή φορητοτητα δεν τις έχει το κατάστημα. 

5 ώρες πριν, eridion25 said:

cu ειναι και τα δυο αλα ναι εχω παλαγη φορου δεν λειτουργει το vodafone sharing αμα εχεις απαλαγη;

Πρέπει κ τα 2 να είναι στην ίδια κατάσταση. Είτε να έχουν κ τα 2 απαλλαγή είτε να μην έχει κανένα.

Τα τσίμπησε κ η κόρη μου τα απεριόριστα. Θέλουμε να φύγουμε από τη vodafone κ δεν μας αφήνει.
ΥΓ προς τη Vodafone: Βάλτε κ SMS βρε παιδιά, η μικρή στέλνει και από αυτά.😄

Edited by balkos

9 ώρες πριν, barca10 said:

O πιο γρήγορος τρόπος για φορητότητα στην Voda είναι να γίνει ηλεκτρονικά και να βάλεις esim.

Κυριολεκτικά την επόμενη μέρα είσαι στην Voda.

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

40 minutes ago, HEO said:

O πιο γρήγορος τρόπος για φορητότητα στην Voda είναι να γίνει ηλεκτρονικά και να βάλεις esim.

Κυριολεκτικά την επόμενη μέρα είσαι στην Voda.

Δυστυχώς η e Sim δεν δίνεται για φορητοτητα.Μονο για νέο νούμερο. 

3 minutes ago, mjacket said:

Δυστυχώς η e Sim δεν δίνεται για φορητοτητα.Μονο για νέο νούμερο. 

σιγουρο αυτο;;;

1 minute ago, HEO said:

σιγουρο αυτο;;;

Μπήκα στο site του cu και προχώρησα την διαδικασία και για φορητοτητα είχε μόνο την επιλογή φυσικής sim

10 minutes ago, mjacket said:

Μπήκα στο site του cu και προχώρησα την διαδικασία και για φορητοτητα είχε μόνο την επιλογή φυσικής sim

ΟΚ

Λαθος οι πληροφοριες μου τοτε. Σορρυ! 😞

18 ώρες πριν, eridion25 said:

Θεωρητικά μπορώ να βάλω το basic πακέτο μετά από ένα χρόνο 2 φορές αφού το υπολιπο λήγει στης 12/07/2026. Αναφερθώ θεωρητικά γιατί ίσος μάλλον αυξηθη η τιμή του πακέτου δεν είναι απατεονια Q/F2G που σου αδιαζει τα χρήματα άμα δεν έχεις data. Αλλά την Παρασκευή ταξιδεύω εκτός ΕΕ για να προστατεύσω από χρέωσης κτλπ αρκεί αυτή η επιλογη; η υπάρχει και και καπια άλλη υπηρεσία στο mycu για φργαη εξερχομένων κλησεων όταν βρίσκομαι σε περιαγωγη εκτός ΕΕ:

SmartSelect_20250416_182348_Call settings.jpg

πρέπει να απενεργοποιήσεις τον τηλεφωνητή για να μην μπει κανείς καταλάθος, και η χρέωση είναι διπλή , δηλαδή προς την χώρα που είσαι και πίσω στην Ελλάδα. 

Τις εισερόμενες κλήσεις καλό είναι να τιε βλέπεις και να μην τις απαντάς.  μπορείς να τους καλείς μετά το viber όταν θα έχεις wi-fi ή με όποιο άλλο πρόγραμμα επικοινωνίας. 

5 ώρες πριν, mjacket said:

Συγγνώμη αλλά το αλλάξανε. Πριν κάνα 2/3 μήνες που είχα κάνει φορητότητα το είχε και μάλιστα είχα ρωτήσει εδώ στο φόρουμ αν γίνεται πιο γρήγορα. Επειδή μου είπαν ότι ο χρόνος θα είναι ίδιος, δεν μπήκα στην διαδικασία. 

4 minutes ago, tiniakos said:

Μπορεί να μου στείλει ένας ένα κωδικό bring a friend 

(άκυρο)

24cmasl8

Επίσης να ρωτήσω τους γνωστές:με τον κωδικό εμφανίζεται και ο αριθμός κινητού που δίνει τον κωδικό;;;;

Edited by aektzhs 1

31 minutes ago, aektzhs 1 said:

(άκυρο)

24cmasl8

Επίσης να ρωτήσω τους γνωστές:με τον κωδικό εμφανίζεται και ο αριθμός κινητού που δίνει τον κωδικό;;;;

Όχι..

τι κερδισες?

46 minutes ago, eridion25 said:

Με πήραν τηλ για το march madness

Και εγώ αυτό περιμένω. Πήραν για επιβεβαίωση στοιχείων; (διεύθυνσης κλπ)

Καλησπέρα,

Θέλω να κάνω φορητότητα ένα νούμερο για την προσφορά 6 μήνες/49€. 

Έχει πάρει κάποιος κάρτα να μου πει πόσες μέρες κάνουν να την στείλουν; Στο τσατ μου είπαν ότι θέλει το πολύ 3 μέρες.

Αν την κάρτα δεν την ενεργοποιήσω αμέσως αλλά μετά από 4-5 μέρες που θα λήξει το πρόγραμμα από την παλιά υπάρχει θέμα;

Ευχαριστώ