HEO Δημ. March 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2025 1 hour ago, nickolasemp said: Σημείωση: έκανα Like στο post αλλά όχι στο comment. Θα μπορούσα να κάνω και στα 2, μετά το σκέφτηκα.. Κανονικά, είμαι καλυμμένος. το ευχομαι να εισαι ΟΚ βλεπω παντως οτι σαν να προσπαθουν να βρουν δικαιολογιες για να κοψουν κοσμο 😐 μακαρι να κανω λαθος 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrost8 Δημ. March 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2025 (edited) Μολις μου εστειλαν μηνυμα στο instagram οτι κερδισα. Βρε λες... 🤔 Edited March 28, 2025 by petrost8 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakman21 Δημ. March 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2025 (edited) Μόλις μου ήρθε μήνυμα πως κέρδισα από τον σημερινό διαγωνισμό. Είχα βάλει και like και στο comment. Συγχαρητήριααα!🎉Βρήκες το κρυμμένο comment!💥 Είσαι ένας από τους νικητές του 4oυ challenge "Ζουν Αναμεσά μας" και έχεις κερδίσει UNLIMITED data και λεπτά για 12 μήνες! 🌟 Για να παραλάβεις το δώρο σου θα χρειαστούμε τα παρακάτω: • όνομα • επίθετο • το cu νούμερό σου Αναμένουμε τα στοιχεία σουυ!🤘🖤 Edited March 28, 2025 by tsakman21 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2025 (edited) 3 ώρες πριν, nickolasemp said: Το έλεγε στο ποστ: https://www.instagram.com/p/DHao0xNOMo8 Σημείωση: έκανα Like στο post αλλά όχι στο comment. Θα μπορούσα να κάνω και στα 2, μετά το σκέφτηκα.. Κανονικά, είμαι καλυμμένος. 2 ώρες πριν, HEO said: το ευχομαι να εισαι ΟΚ βλεπω παντως οτι σαν να προσπαθουν να βρουν δικαιολογιες για να κοψουν κοσμο 😐 μακαρι να κανω λαθος Τωρα που το σκέφτομαι, έλεγα οτι θα πανε οι αλλοι κουβα, και μάλλον θα πέσω και εγώ μέσα. Θα δείξει ... Αμα εισαι και ασχετος απο σοσιαλ αυτά παθαίνεις... Δεν πειράζει, την επόμενη.... ☹️ Υ.Γ. λήξη 31/3 έγραφε αν δεν κάνω λάθος, υπάρχει περίπτωση να έχουμε και τη Δευτέρα? Χλωμό λίγο βέβαια.... Edited March 28, 2025 by kmpatra 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redman20 Δημ. March 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2025 Παιδιά και εγώ κέρδισα αλλά δεν έχω καρτοκινητο cu, τι μπορώ να κάνω; Ρώτησα για φορητοτητα και μου ζήτησαν 30€ χαχα, έναν νέο αριθμό δεν μπορώ να βρω δωρεάν; η φορητότητα ισχύει ότι έχει 30€; 1 1 Παράθεση "ἡ ἐπίσκεψις εἰς ἕναν οἰκίσκον τῶν Ἀθηνῶν ἀποτελεῖ τὴν καλυτέραν ἐπένδυσιν τῶν 20 € παγκοσμίως." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. March 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2025 6 minutes ago, redman20 said: Παιδιά και εγώ κέρδισα αλλά δεν έχω καρτοκινητο cu, τι μπορώ να κάνω; Ρώτησα για φορητοτητα και μου ζήτησαν 30€ χαχα, έναν νέο αριθμό δεν μπορώ να βρω δωρεάν; η φορητότητα ισχύει ότι έχει 30€; Δεν ισχύει. Πας σε ένα κατάστημα ή διαδικτυακά και κάνεις με 13 ευρώ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. March 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2025 Γράφουν στο insta 1)Οι νικητές, μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα έχουν λάβει μνμ από εμάς! 2)Για όσους δεν κερδίσατε έχουμε και άλλο challenge. Οπότε να έχουμε το νου μας. Εγώ βασικά σαν άσχετος με τα social (εκ πεποιθήσεως) ξέχασα να κάνω follow και το έκανα κατόπιν εορτής. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redman20 Δημ. March 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2025 15 minutes ago, aektzhs 1 said: Δεν ισχύει. Πας σε ένα κατάστημα ή διαδικτυακά και κάνεις με 13 ευρώ Δεν έχει κόστος και 9.90 η sim? Επίσης σε υποχρεώνει να επιλέξεις ένα πρόγραμμα ποιο να επιλέξω; 1 Παράθεση "ἡ ἐπίσκεψις εἰς ἕναν οἰκίσκον τῶν Ἀθηνῶν ἀποτελεῖ τὴν καλυτέραν ἐπένδυσιν τῶν 20 € παγκοσμίως." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. March 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2025 Έστειλαν σε μένα και στην κοπέλα μου ταυτόχρονα. Απαντήσαμε, στην κοπέλα μου της απάντησαν αμέσως ότι θα περιμένουν και τους άλλους νικητές για την προώθηση των δώρων, σε μένα τίποτα☹️ 1 Παράθεση myPhone showcase Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. March 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2025 16 minutes ago, redman20 said: Δεν έχει κόστος και 9.90 η sim? Επίσης σε υποχρεώνει να επιλέξεις ένα πρόγραμμα ποιο να επιλέξω; Κάνε το διαδικτυακά στο vodafonecu.gr εκει που λεει gine cu. Θα δώσεις 13€ και θα ζητήσεις με την ενεργοποιηση της sim να μην σου βάλουν πακέτο. Θα σου μείνουν τα ευρώ μέσα. Χρειάζεται να επιμείνεις γιατί θα σου λένε διάφορα για την μια και την άλλη προσφορα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redman20 Δημ. March 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2025 Just now, opmgls said: Κάνε το διαδικτυακά στο vodafonecu.gr εκει που λεει gine cu. Θα δώσεις 13€ και θα ζητήσεις με την ενεργοποιηση της sim να μην σου βάλουν πακέτο. Θα σου μείνουν τα ευρώ μέσα. Χρειάζεται να επιμείνεις γιατί θα σου λένε διάφορα για την μια και την άλλη προσφορα. Όταν θα με καλέσουν τηλεφωνικά εννοείς για την επιβεβαίωση; Εγώ στο τσατ που ρώτησα μου είπαν ότι έχει χρέωση 9.90 η sim 1 Παράθεση "ἡ ἐπίσκεψις εἰς ἕναν οἰκίσκον τῶν Ἀθηνῶν ἀποτελεῖ τὴν καλυτέραν ἐπένδυσιν τῶν 20 € παγκοσμίως." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. March 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2025 5 minutes ago, redman20 said: Όταν θα με καλέσουν τηλεφωνικά εννοείς για την επιβεβαίωση; Εγώ στο τσατ που ρώτησα μου είπαν ότι έχει χρέωση 9.90 η sim Ναι αυτό εννοώ. Το πολύ πολύ να σου ενεργοποιήσουν πακέτο τον πρώτο μήνα μετά δεν εισαι υποχρεωμένος να βάλεις τίποτα. Αλλά έχει δικαίωμα να ζητήσεις να μην σου το βάλουν με το ζόρι. Άσε τι λέει το chat. Γι αύτό σου λέω πηγαινε στην ιστοσελίδα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2025 Τελικα τα εδωσαν και σε μενα. Ρωτησα ποτε θα αποδοθούν τα απεριόριστα και μου απαντησαν οτι θα το δρομολογησουν αφού μαζεψουν τα στοιχεία ολων των νικητών. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redman20 Δημ. March 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2025 Just now, opmgls said: Ναι αυτό εννοώ. Το πολύ πολύ να σου ενεργοποιήσουν πακέτο τον πρώτο μήνα μετά δεν εισαι υποχρεωμένος να βάλεις τίποτα. Αλλά έχει δικαίωμα να ζητήσεις να μην σου το βάλουν με το ζόρι. Άσε τι λέει το chat. Γι αύτό σου λέω πηγαινε στην ιστοσελίδα. Δηλαδή αν με καλέσουν μπορεί να μου πουν για ότι εχει κοστος η sim? 1 Παράθεση "ἡ ἐπίσκεψις εἰς ἕναν οἰκίσκον τῶν Ἀθηνῶν ἀποτελεῖ τὴν καλυτέραν ἐπένδυσιν τῶν 20 € παγκοσμίως." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. March 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2025 4 minutes ago, redman20 said: Δηλαδή αν με καλέσουν μπορεί να μου πουν για ότι εχει κοστος η sim? ότι γράφει η ιστοσελίδα... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. March 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2025 5 minutes ago, kmpatra said: Τελικα τα εδωσαν και σε μενα. Ρωτησα ποτε θα αποδοθούν τα απεριόριστα και μου απαντησαν οτι θα το δρομολογησουν αφού μαζεψουν τα στοιχεία ολων των νικητών. Είχες κάνει like και στο σχόλιο;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redman20 Δημ. March 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2025 8 minutes ago, opmgls said: ότι γράφει η ιστοσελίδα... Στην ιστοσελίδα δεν γράφει κάτι τέτοιο Πόσες μέρες θέλει να για ολοκληρωθεί η φορητότητα; 1 Παράθεση "ἡ ἐπίσκεψις εἰς ἕναν οἰκίσκον τῶν Ἀθηνῶν ἀποτελεῖ τὴν καλυτέραν ἐπένδυσιν τῶν 20 € παγκοσμίως." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. March 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2025 36 minutes ago, redman20 said: Στην ιστοσελίδα δεν γράφει κάτι τέτοιο Πόσες μέρες θέλει να για ολοκληρωθεί η φορητότητα; Περίπου εβδομάδα 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurosmar Δημ. March 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2025 Και σε μένα στείλανε μήνυμα ότι κέρδισα στον διαγωνισμό. Έκανα ακριβώς τα βήματα που έλεγε εδώ: https://www.instagram.com/p/DHao0xNOMo8/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA== 1. Follow το cu 2. Comment με tag στο comment τους 3. Like στο post 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. March 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2025 Καθόλου παράξενο εάν από Δευτέρα βγει είδηση για πτώχευση της Vodafone 1 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2025 (edited) 3 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Είχες κάνει like και στο σχόλιο;;;; Ναι. Στο σχόλιο μόνο αρχικά. 1 hour ago, EllinikoNisi said: Καθόλου παράξενο εάν από Δευτέρα βγει είδηση για πτώχευση της Vodafone Πτώχευση όχι. Να σου πω τι μπορεί να βγει σύντομα? Ανακοίνωση για τιμολογιακές αλλαγές. Kαι υποψιάζομαι τι μπορεί να αλλάξει αλλά δεν το γράφω για να μη τους δικαιωσουμε κιόλας... Edited March 28, 2025 by kmpatra 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. March 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2025 1 hour ago, EllinikoNisi said: Καθόλου παράξενο εάν από Δευτέρα βγει είδηση για πτώχευση της Vodafone Λες να την καταπιεί η οριζον? 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2025 Για την orizon, νομιζω βγηκε αυτο που ελεγα, οτι δεν θα την αφηνε ειδικα η vodafone να παιξει με χαμηλες τιμες. Κρατάω μια επιφυλαξη μην τυχόν αλλαξεικατι στη συνέχεια και μηπως βαλει και καρτοκινητη. Με βάση τα γραφόμενα σε ιστοσελίδες ο πρώτος στόχος τους είναι κυρίως το συνδυαστικό με το ρεύμα όπου όντως υπάρχουν κάποιες σχετικά καλές εκπτώσεις. Αλλά γενικά οι τιμές για τα συμβόλαια της κινητής δεν αλλάζουν κάτι στο τοπίο. 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. March 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2025 6 ώρες πριν, EllinikoNisi said: Καθόλου παράξενο εάν από Δευτέρα βγει είδηση για πτώχευση της Vodafone Με σύνολο 5000 εξτρα συνδεσεις δεν εγινε και τιποτα. Ουτε ξαφνικα αυτος που σερφαρε 3 ωρες/ημερα θα σερφαρει ξαφνικά 16 ωρες/ημερα. Το μαρκετινγκ της βονταφον ειναι σε άλλο επιπεδο και μονο κερδισμένη θα βγει απο την συγκεκριμενη προωθηση. Ολοι οι κερδισμενοι θα το πουν σε 5-6 φιλους τους (σουπερ διαφημιση) και ενα μεγάλο ποσοστό των νικητών θα συνεχίσουν στην βονταφον και μετά το 12μηνο. 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. March 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2025 (edited) 1 hour ago, VIPdriver said: Με σύνολο 5000 εξτρα συνδεσεις δεν εγινε και τιποτα. Ουτε ξαφνικα αυτος που σερφαρε 3 ωρες/ημερα θα σερφαρει ξαφνικά 16 ωρες/ημερα. Το μαρκετινγκ της βονταφον ειναι σε άλλο επιπεδο και μονο κερδισμένη θα βγει απο την συγκεκριμενη προωθηση. Ολοι οι κερδισμενοι θα το πουν σε 5-6 φιλους τους (σουπερ διαφημιση) και ενα μεγάλο ποσοστό των νικητών θα συνεχίσουν στην βονταφον και μετά το 12μηνο. Εγώ το ξαναείπα και μακάρι να βγω ψεύτης. Θα γίνουμε Vodafone Βαρκελώνης. Αλίμονο στον ανθρωπάκο που θα έχει σύνδεση και δεν θα μπορεί να φύγει. Επίσης @VIPdriverτα παιδιά streamάρουν δεν σερφάρουν απλώς.. δεν το χειρίζεσαι το ίδιο το απεριόριστο με το κανονικό κακά τα ψέματα. Εκτός κι αν βλέπουν στη Vodafone ότι κόβει κόσμος τη σταθερή και θέλει να πιτιάσει το δίκτυο για να επιστρέψουν στη σταθερή. Edited March 29, 2025 by cu2goup 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts