Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μετά το περσινό φιάσκο δεν ασχολούμαι με τέτοιους "διαγωνισμούς" προσωπικά. Ούτως ή άλλως τα καλά δώρα θα τα πάρουν οι "ικανότεροι".

7 ώρες πριν, VIPdriver said:

Όπως έγραψα και στο αντίστοιχο τοπικ, όσο λιγότερο ασχοληθείς τόσο καλυτερα για την ψυχική σου υγεία. 

EDIT:  Μόλις έφτασα τους 7000 πόντους δείτε τι συνέβη... 

IMG_2025031.thumb.jpg.667fe77ae7a0b13e616b1deb6a98a321.jpg

EDIT2: Στα πρώτα 30 λεπτά έφυγαν 56 δώρα... 

Καλά εσύ δεν είπες ότι από εσένα είναι όχι;;;

2 ώρες πριν, gpapas640 said:

Μετά το περσινό φιάσκο δεν ασχολούμαι με τέτοιους "διαγωνισμούς" προσωπικά. Ούτως ή άλλως τα καλά δώρα θα τα πάρουν οι "ικανότεροι".

Τα εισαγωγικα για οσους ξερουν,εχει ειπωθει πολλες φορες τι συμβαινει με αυτους που τα ξεστοκαρουν σε χρονο dt 😏

Για να λεει οτι θα προσφερθουν 200+ δωρα να υποθεσω πως θα γινεται ανεφοδιασμος οποτε ειναι απαραιτητο? 

Edited by CamuCamu

6 ώρες πριν, CamuCamu said:

Για να λεει οτι θα προσφερθουν 200+ δωρα να υποθεσω πως θα γινεται ανεφοδιασμος οποτε ειναι απαραιτητο? 

Ναι μόλις μαζέψουν οι γνωστοί άγνωστοι τους madpoints που χρειάζονται, θα γίνει ανεφοδιασμός. Αλλά μάντεψε ποιοι θα προλάβουν να πάρουν τα δώρα!!

3 ώρες πριν, cu2goup said:

Ναι μόλις μαζέψουν οι γνωστοί άγνωστοι τους madpoints που χρειάζονται, θα γίνει ανεφοδιασμός. Αλλά μάντεψε ποιοι θα προλάβουν να πάρουν τα δώρα!!

Ποιοι;

Οι κωδικοί ΑΒ, λειτουργούν κανονικά. Το γράφω γιατί αναφέρθηκε την προηγούμενη εβδομάδα από κάποιον, πως δεν φαινόταν στην εφαρμογή

7 ώρες πριν, sou_d said:

Οι κωδικοί ΑΒ, λειτουργούν κανονικά. Το γράφω γιατί αναφέρθηκε την προηγούμενη εβδομάδα από κάποιον, πως δεν φαινόταν στην εφαρμογή

Στην εφαρμογή του ΑΒ μήπως εννοούσε.. αλλά εκεί ποτέ δεν φαίνεται. Άλλως λειτουργεί 😉

12 ώρες πριν, gpapas640 said:

Αυτοί που τα πήραν και πέρυσι ενώ τα μαθηματικά δεν έβγαιναν .

OK, αλλά αφού λεγεται εδώ μέσα ότι ειναι στημένος ο διαγωνισμός και παίρνουν τα δώρα κάποιοι "γνωστοί" αυτών που δουλεύουν στην εταιρεία, μπορειται να περιγράψετε τον τρόπο με τον οποίο γίνεται αυτό; Τον μηχανισμό εννοώ όχι ονόματα νικητών ή υπαλλήλων.

2 ώρες πριν, cu2goup said:

Στην εφαρμογή του ΑΒ μήπως εννοούσε.. αλλά εκεί ποτέ δεν φαίνεται. Άλλως λειτουργεί 😉

στην εφαρμογή του CU αναφερόμουν. Και συνεχίζω να μην το βλέπω στο ένα νούμερο, στο άλλο το πήρα κανονικά. Δεν καταλαβαίνω τι γίνεται, και τα δύο είναι απλά CU χωρίς καμία προσφορά και πήραν ανανεωση πρόσφατα. 

Μόλις πρόσθεσα στην ΑΒ κάρτα το κουπόνι της vf. Επίσης εξαργύρωσα και κάτι πόντους που είχα. Συνολικά έχω 6€, μπορώ να τα εξαργυρώσω σε μια απόδειξη; 

8 minutes ago, CaptainNickGR said:

Μόλις πρόσθεσα στην ΑΒ κάρτα το κουπόνι της vf. Επίσης εξαργύρωσα και κάτι πόντους που είχα. Συνολικά έχω 6€, μπορώ να τα εξαργυρώσω σε μια απόδειξη; 

Ναι αρκεί ο λογαριασμός στο ταμείο του ΑΒ να είναι πάνω από15€.
Μπορείς να περιμένεις και άλλη εβδομάδα και να προσθέσεις και άλλο κουπόνι. Το15€ παραμένει.

39 minutes ago, opmgls said:

Ναι αρκεί ο λογαριασμός στο ταμείο του ΑΒ να είναι πάνω από15€.
Μπορείς να περιμένεις και άλλη εβδομάδα και να προσθέσεις και άλλο κουπόνι. Το15€ παραμένει.

Καλά τζάμπα θα βγουν οι κάψουλες του πλυντηρίου. 

ωραιο πραγμα τα κουπονια ΑΒ

σημερα σε μια καρτα ειχα μαζεψει 24 ευρω, και τα εξαργθυρωσα αγοράζοντας ενα τριλιτρο λαδι και καποια αλλα πραγματα στο τζαμπα :)

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

21 minutes ago, CaptainNickGR said:

Λήγουν τα χρήματα ποτέ ή θα πρέπει να βιαστώ;

Κάτι έχει αναφερθεί στο δίμηνο, χωρίς να είμαι σίγουρος.

Υ.Γ. (offtopic) Να παίζετε και τα παιχνίδια της εφαρμογής του αβ, καθώς δίνουν πόντους

3 ώρες πριν, paanos said:

στην εφαρμογή του CU αναφερόμουν. Και συνεχίζω να μην το βλέπω στο ένα νούμερο, στο άλλο το πήρα κανονικά. Δεν καταλαβαίνω τι γίνεται, και τα δύο είναι απλά CU χωρίς καμία προσφορά και πήραν ανανεωση πρόσφατα. 

Δεν στέλνεις κανένα μήνυμα στην εξυπηρέτηση;

59 minutes ago, HEO said:

ωραιο πραγμα τα κουπονια ΑΒ

σημερα σε μια καρτα ειχα μαζεψει 24 ευρω, και τα εξαργθυρωσα αγοράζοντας ενα τριλιτρο λαδι και καποια αλλα πραγματα στο τζαμπα 🙂

Σωστός γατονι.!!

Δέχθηκα call από spam εταιρεία που συνεργάζεται με voda, να κάνω upgrade (!) (πουθενά η λέξη συμβόλαιο για 24 μήνες κλπ) με 9.7€, 6000', 3GB και κάμποσα sms. Προφανώς δε δέχθηκα γιατί όσα σχεδόν μπαίνουν, πάνε σε efood 🙂 (ευχαριστώ σε όλους σας εδώ μέσα!).

Αλλά πρώτη φορά ακούω Upgrade αντί να πουν συμβόλαιο. Τί άλλο θα σκαρφιστεί το marketing τους;

Τούς είπα ότι μόνο εάν ήταν να πάμε σε 5€/μήνα όπως σε συμβόλαια εξωτερικά ίσως το σκεφτόμασταν. Η κοπέλα έπεσε από τα σύννεφα για Βέλγιο (βλ. DIGI), Γαλλία (βλ. Free στα 2€), Κύπρο κλπ. Δεν κατάλαβε (ή έκανε πως δεν καταλάβαινε; ) ότι τα χρήματα μένουν στην κάρτα και δεν τα χρησιμοποιούμε παρά μόνο για CU around, efood κλπ, ενώ στην άλλη περίπτωση, πετάνε. Τής είπα ότι για data είναι δίκαρτο και έχει μπει eSIM από το εξωτερικό (thanks @HEO). Πάλι δεν το κατάλαβε

Και κάτι απαράδεκτο, τής λέω είμαι ο γιος και το πήρε επάνω της να μού μιλήσει στον ενικό σε χρόνο dt. Στοιχειώδης προσέγγιση πελάτη, δεν τούς έχουν μάθει; Στη Γαλλία, από τα 20 με έλεγαν κύριο. Οκ, μού φαίνοταν περίεργο, αλλά τουλάχιστον, ήταν σωστή προσέγγιση πελατείας. Δεν ξέρεις ποιον έχεις απέναντί σου, παίξ΄το safe και μίλα λίγο πιο επίσημα. Μην μου λες για τον πατέρα μου, "στον μπαμπά σου" ...

25 minutes ago, nickolasemp said:

Δέχθηκα call από spam εταιρεία που συνεργάζεται με voda, να κάνω upgrade (!) (πουθενά η λέξη συμβόλαιο για 24 μήνες κλπ) με 9.7€, 6000', 3GB και κάμποσα sms. Προφανώς δε δέχθηκα γιατί όσα σχεδόν μπαίνουν, πάνε σε efood 🙂 (ευχαριστώ σε όλους σας εδώ μέσα!).

Αλλά πρώτη φορά ακούω Upgrade αντί να πουν συμβόλαιο. Τί άλλο θα σκαρφιστεί το marketing τους;

Τούς είπα ότι μόνο εάν ήταν να πάμε σε 5€/μήνα όπως σε συμβόλαια εξωτερικά ίσως το σκεφτόμασταν. Η κοπέλα έπεσε από τα σύννεφα για Βέλγιο (βλ. DIGI), Γαλλία (βλ. Free στα 2€), Κύπρο κλπ. Δεν κατάλαβε (ή έκανε πως δεν καταλάβαινε; ) ότι τα χρήματα μένουν στην κάρτα και δεν τα χρησιμοποιούμε παρά μόνο για CU around, efood κλπ, ενώ στην άλλη περίπτωση, πετάνε. Τής είπα ότι για data είναι δίκαρτο και έχει μπει eSIM από το εξωτερικό (thanks @HEO). Πάλι δεν το κατάλαβε

Και κάτι απαράδεκτο, τής λέω είμαι ο γιος και το πήρε επάνω της να μού μιλήσει στον ενικό σε χρόνο dt. Στοιχειώδης προσέγγιση πελάτη, δεν τούς έχουν μάθει; Στη Γαλλία, από τα 20 με έλεγαν κύριο. Οκ, μού φαίνοταν περίεργο, αλλά τουλάχιστον, ήταν σωστή προσέγγιση πελατείας. Δεν ξέρεις ποιον έχεις απέναντί σου, παίξ΄το safe και μίλα λίγο πιο επίσημα. Μην μου λες για τον πατέρα μου, "στον μπαμπά σου" ...

σε πειραξε ο ενικος , αλλα σου εχω και καλυτερο . με παιρνει καποτε για προσφορα κινητης , κοπελα παλι , χαμος απο μεσα φασαρια , της λεω δε σας ακουω καλα και μου απανταει , ειμαι σε καφετερια , παραλια θεσσαλονικη και εχει πολυ κοσμο ! οτι να ναι ολοι τους

-Galaxy S24 FE blue

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2