p_k Δημ. Παρασκευή στις 11:08 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 11:08 πμ 2 ώρες πριν, paanos said: Το ίδιο ακριβώς είναι και εκεί, με τα ίδια ζητήματα. Ουσιαστικά τα 2 πλαστικά έχουν το ίδιο sim id με αποτέλεσμα να μπερδεύεται ο ims, το provisioning, τα κεραιοσυστήματα. Μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφής αναφορικά με τα ζητήματα; Εδώ και χρόνια δουλεύω twin sim χωρίς κανένα απολύτως θέμα. 2 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. Παρασκευή στις 11:18 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 11:18 πμ 20 minutes ago, Sakis077 said: Τίποτα δε θα αφήσουν όρθιο από ότι φαίνεται. Δυστυχώς όλες οι ευκολίες που παρείχαν οι πάροχοι κόβονται ή αντικαθίστανται με νέες αλλά ποιο ακριβές. Όσο για τα chat εξυπηρέτησης που άλλα σου λέει ο ένας και άλλα ο άλλος λες και είναι σε άλλη εταιρεία η κατάσταση είναι απελπιστική. Τις σκέψεις μου λες... Αυτή την στιγμή παρακολουθώ στο Youtube τον καθηγητή οικονομικών Κοσμά Μαρινάκη, πιστεύω αρκετοί τον γνωρίζεται... Και όσοι δεν τον γνωρίζεται να τον παρακολουθήσετε!! Θα σας λυθούν όλες οι απορίες!! 😊😉 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Παρασκευή στις 12:36 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 12:36 μμ σχετικα με ερωτηματα που τεθηκαν νωριτερα, να προσθεσω το λιθαρακι μου στην συλλογικη γνωση :) δεν γνωριζω αν καταργηθηκε η dual σιμ αλλα: επειδη εχω ολες σχεδον της καρτες μου voda σε dual σιμ μπορω με βεβαιαοτητα να πω οτι και περισυ σε πολλα καταστημα οταν δεν ειχαν καρτες ελεγαν οτι καταργηθηκαν αλλα αν πας σε αλλο καστημα εβρισκες καποιος τιμιος μου ειπε το μυστικο....λολ..., ο κοσμος δεν τις χρησιμοποιει και δεν φερνουν, αν παρεις σβαρνα ολα τα καταστηματα ομως θα βρεις, η πλακα ειναι η τιμη αλλου εχουν 5 ευρω αλλου 7 και αλλου 14 οτι κατσει :) στην voda ακομα και αν εχει μπει φραγη αλλα εχεις ενεργοποιησει πακετο ΜΠΟΡΕΙΣ να κανεις κλησεις εχω ενα φοιτιτικο που το υπολοιπο εληξε μεσα Ιανουραριου και μπηκε φραγη μεσα Φεβρουαριου επειδη ομως εχει το αυτοματο φοιτιτικο πακετο δωρο 600ΜΒ και 600 λεπτα CU, κανει κανονικα κλησεις σε CU ακομα και σημερα :) 3 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. Παρασκευή στις 12:46 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 12:46 μμ Εισερχόμενες εχεις στη φραγή; Οχι προφανώς, εκεί είναι το θέμα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Παρασκευή στις 02:25 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 02:25 μμ 1 ώρα πριν, kmpatra said: Εισερχόμενες εχεις στη φραγή; Οχι προφανώς, εκεί είναι το θέμα. δεν εχει, οχι ειναι κουτσο το αλογο :) 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. Παρασκευή στις 03:02 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 03:02 μμ Ο Χάρης αποχωρεί από τη Vodafone στις 31 Μαρτίου, και τη θέση του στην Ελλάδα θα αναλάβει ο CEO της Vodafone Ρουμανίας. Ωστόσο, παρατήρησα ότι, ενώ στη Ρουμανία το ελάχιστο ποσό ανανέωσης είναι 3€, στην Ελλάδα ειναι 13€ (σύντομα 15€ σε κατάστημα). Αυτό δημιουργεί δύο πιθανά σενάρια: Να χαλαρώσουν οι όροι για τους καταναλωτές, όπως μείωση του ελάχιστου ποσού ανανέωσης ή αύξηση της διάρκειας ισχύος του υπολοίπου. Να παραιτηθεί ο CEO της Vodafone Ρουμανίας λόγω των αντιδράσεων που θα προκύψουν, καθώς οι χρήστες στο διαδίκτυο οπως εμείς θα ανακαλύψουν την ασυμφωνία μεταξύ των πολιτικών των δύο χωρών, υπονοώντας ότι η Vodafone Ρουμανίας προσφέρει καλύτερους όρους σκόπιμα. Εσείς ποιο από τα δύο πιστεύετε ότι θα συμβεί; Εγώ θεωρώ ότι το δεύτερο σενάριο είναι πιο πιθανό. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Παρασκευή στις 03:14 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 03:14 μμ 8 minutes ago, eridion25 said: Ο Χάρης αποχωρεί από τη Vodafone στις 31 Μαρτίου, και τη θέση του στην Ελλάδα θα αναλάβει ο CEO της Vodafone Ρουμανίας. Ωστόσο, παρατήρησα ότι, ενώ στη Ρουμανία το ελάχιστο ποσό ανανέωσης είναι 3€, στην Ελλάδα ειναι 13€ (σύντομα 15€ σε κατάστημα). Αυτό δημιουργεί δύο πιθανά σενάρια: Να χαλαρώσουν οι όροι για τους καταναλωτές, όπως μείωση του ελάχιστου ποσού ανανέωσης ή αύξηση της διάρκειας ισχύος του υπολοίπου. Να παραιτηθεί ο CEO της Vodafone Ρουμανίας λόγω των αντιδράσεων που θα προκύψουν, καθώς οι χρήστες στο διαδίκτυο οπως εμείς θα ανακαλύψουν την ασυμφωνία μεταξύ των πολιτικών των δύο χωρών, υπονοώντας ότι η Vodafone Ρουμανίας προσφέρει καλύτερους όρους σκόπιμα. Εσείς ποιο από τα δύο πιστεύετε ότι θα συμβεί; Εγώ θεωρώ ότι το δεύτερο σενάριο είναι πιο πιθανό. Ούτε οι μισοί εδώ μέσα (ντεμεκ ψαγμενοι) δεν ασχολουμαστε με τις τιμές άλλων χωρών, θα ασχοληθούν οι απλοί καταναλωτές (που ένα μεγάλο ποσοστό ακούει "φορητότητα" και νομίζει οτι ειναι αρχαία ελληνικά)? 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Παρασκευή στις 03:37 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 03:37 μμ 26 minutes ago, eridion25 said: Εσείς ποιο από τα δύο πιστεύετε ότι θα συμβεί; κατι ρουμανες που ειχα γνωρισει πριν καιρο ηταν μεγαλες γατες με νυχια σουβλερα, σε πουλαγαν και σε αγοραζαν με τα χαιβανια της ελληνιδες καμμια σχεση, οποτε δεν νομιζω να ασχοληθει κανεις, κατι φιλους που εφερα το θεμα προς συζητηση προχθες με κοιταζαν με μισο ματι του στυλ "καλα ρε ταλαιπωρε, ακομα καρτοκινητο εχεις;;" οποτε μηδεν εις το πηλικιο που ειπε καποτε ενας μεγαλος πρασινος "ηγετης", υπουργός παιδειας εξωτερικών και πρωθυπουργος με 44% στην χωρα των κοροιδων 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Παρασκευή στις 06:17 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 06:17 μμ Ξεκινάει το March madness στις 10 του μήνα ε.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. Παρασκευή στις 08:23 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 08:23 μμ 2 ώρες πριν, cu2goup said: Ξεκινάει το March madness στις 10 του μήνα ε.. Ξεκίνησε ήδη με τις τροποποιήσεις όπου έκαναν στα καρτοκινητά! 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. Σάββατο στις 08:04 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 08:04 πμ 11 ώρες πριν, EllinikoNisi said: Ξεκίνησε ήδη με τις τροποποιήσεις όπου έκαναν στα καρτοκινητά! Και που 'σαι ακόμα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sakis077 Δημ. Σάββατο στις 10:03 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 10:03 πμ 18 ώρες πριν, HEO said: κατι ρουμανες που ειχα γνωρισει πριν καιρο ηταν μεγαλες γατες με νυχια σουβλερα, σε πουλαγαν και σε αγοραζαν με τα χαιβανια της ελληνιδες καμμια σχεση, οποτε δεν νομιζω να ασχοληθει κανεις, κατι φιλους που εφερα το θεμα προς συζητηση προχθες με κοιταζαν με μισο ματι του στυλ "καλα ρε ταλαιπωρε, ακομα καρτοκινητο εχεις;;" οποτε μηδεν εις το πηλικιο που ειπε καποτε ενας μεγαλος πρασινος "ηγετης", υπουργός παιδειας εξωτερικών και πρωθυπουργος με 44% στην χωρα των κοροιδων Πως φαίνεται η εμπειρία σου γατονι.!! Συμφωνώ δεν έχει κουνηθεί φύλλο μετά από τόσες αλλαγές που έχουν κάνει οι πάροχοι τώρα θα γίνει κάτι. Οι πάροχοι κάνουν ότι θέλουν σε μια χώρα που ο ανταγωνισμός είναι ανύπαρκτος.!! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Σάββατο στις 11:33 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 11:33 πμ Εγω βλεπω την βονταφον να κάνει πολλές προσφορες και διαγωνισμους. Μετα ερχεται η κοσμοτε με λιγοτερα, αλλά κατι κάνει και αυτή. Η μοναδικη που αδιαφορει ειναι η Νοβα. Μονο 1 προσφορα παιζει (προμο) και αυτη ανεπίσημα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. Σάββατο στις 11:37 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 11:37 πμ Μόλις πήρα 20GB για 2 μέρες. Ευχαριστώ vodaone αλλά δεν ξέρω ακόμα αν θα μείνω θα το θουμε τελως Απριλίου 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adok13 Δημ. Σάββατο στις 12:23 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 12:23 μμ για να μην χασω τα mb απο προηγου.ενο μηνα , αν ληγει το προγραμμα π.χ. 6 απριλιου ποτε κανω ανανεωση ? 6 απρικιου η τη προηγουμενη , 5? επισης πρεπει να βαλω το ιδιο πακετο? 1 Παράθεση adok13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. Σάββατο στις 01:40 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 01:40 μμ (edited) Δεν θυμάμαι να είχα διαβάσει για αυτό το νέο πακέτο big bang στις αλλαγές που πετσόκοβαν τα άλλα πακέτα, υπό περιπτώσεις καλή λύση. Στο φοιτητικό είναι 45Gb. Edited Σάββατο στις 05:06 μμ by spiliot διόρθωση λάθος λέξης autocorrect 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrost8 Δημ. Σάββατο στις 02:50 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 02:50 μμ Μην τα γράφετε αυτά εδώ... Θα το ακριβύνουν ή θα το κόψουν ! 😛 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tricker Δημ. Σάββατο στις 03:03 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 03:03 μμ Εγώ δεν έχω καταλάβει τι θα γίνει. Θα βάζεις μια κάρτα και θα αποφασίζουν αυτοί τις παροχές; Δλδ δεν θα θέλεις ομιλία και θα σου βάζουν; Πάνε καλά; Αυτό ισχύει και στους υπόλοιπους; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Σάββατο στις 03:28 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 03:28 μμ 22 minutes ago, tricker said: Εγώ δεν έχω καταλάβει τι θα γίνει. Θα βάζεις μια κάρτα και θα αποφασίζουν αυτοί τις παροχές; Δλδ δεν θα θέλεις ομιλία και θα σου βάζουν; Πάνε καλά; Αυτό ισχύει και στους υπόλοιπους; Μόνο σε βονταφον κ μόνο όταν θα κάνεις οποιαδήποτε ανανέωση εκτός από ονλαιν, θα μπαινει αυτοματο πακετο. Ετσι λενε τουλάχιστον. Εαν κάνεις ανανεωση μεσω της εφαρμογής, δεν θα σου πειράζουν το υπόλοιπο. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. Σάββατο στις 03:38 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 03:38 μμ 47 minutes ago, petrost8 said: Μην τα γράφετε αυτά εδώ... Θα το ακριβύνουν ή θα το κόψουν ! 😛 Δεν είναι κρυφο το πακέτο ουτε καινούργιο, δεν το ανακάλυψε κανείς απο εμάς εδώ "Μεταβολές πακέτων Β1. Για όλους τους CU συνδρομητές χωρίς ενεργή τη φοιτητική προσφορά που χρησιμοποιούν την εφαρμογή CU BIG BANG από 13/01/2025 1. Το πακέτο Big Bang Data Medium με 8GB για 30 ημέρες με 6,50€ και εξαργύρωση 6.500 κρυστάλλων, θα προσφέρει 15GB για 30 ημέρες με 6,75€ και εξαργύρωση 6.500 κρυστάλλων." 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Σάββατο στις 03:51 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 03:51 μμ 10 minutes ago, kmpatra said: Δεν είναι κρυφο το πακέτο ουτε καινούργιο, δεν το ανακάλυψε κανείς απο εμάς εδώ "Μεταβολές πακέτων Β1. Για όλους τους CU συνδρομητές χωρίς ενεργή τη φοιτητική προσφορά που χρησιμοποιούν την εφαρμογή CU BIG BANG από 13/01/2025 1. Το πακέτο Big Bang Data Medium με 8GB για 30 ημέρες με 6,50€ και εξαργύρωση 6.500 κρυστάλλων, θα προσφέρει 15GB για 30 ημέρες με 6,75€ και εξαργύρωση 6.500 κρυστάλλων." Βολικό πακέτο για καποιον που του φτανουν τα 15gb, με ανανεωση 15ε βγαζει 2 μηνες. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. Σάββατο στις 04:36 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 04:36 μμ Έχω έναν αριθμό από κάρτα σιμ - δώρο όταν είχα κάνει φορητότητα, στον οποίο σε 2 μέρες μπαίνει φραγή. Για άγνωστο λόγο έγινε "φοιτητικό" ως προσφορά (ίσως είδαν ότι δεν σκοπεύω να ανανεώσω;) και μου έδωσαν και 50GB δώρο. Τα 50GB λήγουν σε 9 μέρες. Ο οριθμός όμως μπαίνει σε φραγή σε 2 μέρες. Ενημερωτικά, φαντάζομαι φραγή μπαίνει και στην κίνηση δεδομένων, έτσι; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raskonikas13 Δημ. Σάββατο στις 04:58 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 04:58 μμ 20 minutes ago, jaranor said: Έχω έναν αριθμό από κάρτα σιμ - δώρο όταν είχα κάνει φορητότητα, στον οποίο σε 2 μέρες μπαίνει φραγή. Για άγνωστο λόγο έγινε "φοιτητικό" ως προσφορά (ίσως είδαν ότι δεν σκοπεύω να ανανεώσω;) και μου έδωσαν και 50GB δώρο. Τα 50GB λήγουν σε 9 μέρες. Ο οριθμός όμως μπαίνει σε φραγή σε 2 μέρες. Ενημερωτικά, φαντάζομαι φραγή μπαίνει και στην κίνηση δεδομένων, έτσι; Όχι, δεδομένα θα έχεις κανονικά. Η φραγή αφορά κυρίως -για να μην πω αποκλειστικά- τις εισερχόμενες κλήσεις... 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Σάββατο στις 05:16 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 05:16 μμ Τα δώρα δεδομένα από το φοιτητικό θα ισχύουν και μετά την φραγή και θα μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις κανονικα 2 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos_k Δημ. Σάββατο στις 05:27 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 05:27 μμ Με το cu sharing τι γίνεται; απο 28/1 υποτιθεται πως έπρεπε να έχει αλλάξει 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts