cmvr Δημ. Χθες στς 01:14 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 01:14 μμ Just now, konstantinos77 said: Εντάξει άθλιος δεν είναι... Με ότι άλλο κυκλοφορεί στην Ελληνική αγορά... Και το γνωρίζουν... 😉 Θα προτιμούσα να ήταν στα 400GBs, που είναι δύο πακέτα των 200 GBs από το Big Bang... 😉 Για καρτοκινητη είναι οκ απλά δεν έπρεπε να υπήρχε καθόλου ο κόφτης εκει πήγαινέ το άθλιο. Το Wu ακόμα έχει το εβδομαδιαίο χωρίς κόφτες. 4 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. Χθες στς 01:18 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 01:18 μμ Just now, cmvr said: Για καρτοκινητη είναι οκ απλά δεν έπρεπε να υπήρχε καθόλου ο κόφτης εκει πήγαινέ το άθλιο. Το Wu ακόμα έχει το εβδομαδιαίο χωρίς κόφτες. Δεν την εμπιστεύομαι την πράσινη... Χρήστης κινητής τηλεφωνίας από το '95, φοιτητής τότε... Τουλάχιστον η Vodafone στο λέει ξεκάθαρα!!! 'Η άλλη... Ανάλογα την χρήση του δικτύου... Και την κατανάλωση του χρήστη... Και το αφήνει πολύ μετέωρο... Κοινώς δεν ξέρεις τι σου γίνεται!!! Ψαγμένα τα έχω, δεν το λέω έτσι... 😉 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Χθες στς 01:25 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 01:25 μμ 1 minute ago, konstantinos77 said: Δεν την εμπιστεύομαι την πράσινη... Χρήστης κινητής τηλεφωνίας από το '95, φοιτητής τότε... Τουλάχιστον η Vodafone στο λέει ξεκάθαρα!!! 'Η άλλη... Ανάλογα την χρήση του δικτύου... Και την κατανάλωση του χρήστη... Και το αφήνει πολύ μετέωρο... Κοινώς δεν ξέρεις τι σου γίνεται!!! Ψαγμένα τα έχω, δεν το λέω έτσι... 😉 Οφείλει να ανακοινώσει εάν έχει κόφτες. Για το προσωπικό σου θέμα, σαν φίλος σου προτείνω εαν μπορείς να αφήσεις την φαρμακευτική αγωγή και ως εναλλακτική θεραπεία να ξεκινήσεις γυμναστήριο, άθλημα, βόλτες, ό,τι μπορείς τέλος πάντων. Εαν χρειαστείς να μιλήσεις σε κάποιον, ευχαριστως να μου στειλεις πμ. Η ζωή έχει άσχημες στιγμές, αλλά και ωραίες στιγμές. Κάνε πράγματα που σε ευχαριστουν και μην αφηνεις να σε πάρει απο κατω. 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. Χθες στς 01:39 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 01:39 μμ 34 minutes ago, VIPdriver said: Σαν να μας διευκολύνει να μεταφέρουμε όλα μας τα υπόλοιπα σε ενα νούμερο, ώστε να αποφύγουν να μας κάνουν κατάθεση σε λογαριασμό. Αυτό που κολλάει τώρα; Όποιος δεν είναι ικανοποιημένος με τις αλλαγές θα φύγει και θα ζητήσει το υπόλοιπο του, γιατί να μπει στη διαδικασία να μεταφέρει κάπου αλλού το υπόλοιπο του; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. Χθες στς 01:44 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 01:44 μμ Just now, VIPdriver said: Οφείλει να ανακοινώσει εάν έχει κόφτες. Για το προσωπικό σου θέμα, σαν φίλος σου προτείνω εαν μπορείς να αφήσεις την φαρμακευτική αγωγή και ως εναλλακτική θεραπεία να ξεκινήσεις γυμναστήριο, άθλημα, βόλτες, ό,τι μπορείς τέλος πάντων. Εαν χρειαστείς να μιλήσεις σε κάποιον, ευχαριστως να μου στειλεις πμ. Η ζωή έχει άσχημες στιγμές, αλλά και ωραίες στιγμές. Κάνε πράγματα που σε ευχαριστουν και μην αφηνεις να σε πάρει απο κατω. Αγόρι μου γλυκό... Ασχολούμαι με τον στίβο από τα 13 μου, για πρωταθλητισμό, ναι αυτό το ωραίο παραμύθι... Χορό σε ερασιτεχνικό και σχεδόν επαγγελματικό επίπεδο, από πολύ μικρός... Γυμναστική, αεροβική, Γιόγκα χρόνια πριν γίνει μόδα τα τελευταία χρόνια... Φίλους έχω, πραγματικούς φίλους που έχουν λίγοι εκεί έξω... Και δεν το λέω υποτιμητικά, απλά καμιά φορά "ακούγομαι" έτσι εδώ μέσα και το γνωρίζω... Γιατί γραπτός λόγος... Το γνωστό "τι εννοεί ο ποιητής..."... 😉 Και έχω γιατί πάντα επένδυα σε αυτό, στις ανθρώπινες αξίες!! Είτε λέγονται φιλικές είτε ερωτικές - συναισθηματικές... Είναι επενδύσεις!!! 😊😉 Όσο για τα αγχολυτικά, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, αλλά παίζει να είμαι και από τους λίγους σε αυτή την χώρα που γνωρίζω πώς να τα χειριστώ και πότε... Γνωστό τι συμβαίνει εκεί έξω... Και αυτό λόγο σπουδών... Όπως ανέφερα πρόσφατα οι σπουδές μου είναι νοσηλευτής χειρουργείου. Δεν είμαι ψυχίατρος, και οι σπουδές μου δεν έχουν καμία σχέση με νοσηλευτική, απλά ονομαζόμαστε "νοσηλευτές"... Είναι χειρουργεία!! Οπότε γνωρίζω έστω βασική φαρμακολογία πολύ καλά!! Δυστυχώς δεν γνωρίζει πολύς κόσμος και την πατάει άσχημα... Βλέπετε μία βδομάδα τώρα τώρα το "Humor" μου δεν το έχω σταματήσει... Κακιά συνήθεια!!! 😋😂😉 Δεν το έχω ξανά κάνει... Ούτε γνωρίζω γιατί μου βγήκε αυτή η ανάγκη να πω αυτά που λέω σε ένα δημόσιο forum... Ευχαριστώ για την κατανόηση... Και να είστε όλοι καλά και να προσέχετε την υγεία σας και τον εαυτό σας!! Με πολύ αγάπη όλα αυτά... 💙 7 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Χθες στς 01:46 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 01:46 μμ 5 minutes ago, gpapas640 said: Αυτό που κολλάει τώρα; Όποιος δεν είναι ικανοποιημένος με τις αλλαγές θα φύγει και θα ζητήσει το υπόλοιπο του, γιατί να μπει στη διαδικασία να μεταφέρει κάπου αλλού το υπόλοιπο του; Κολλάει και παρακολλάει. Από τη μία κάνει αυξήσεις και ακυρώνει πακετα και απο την άλλη ξαφνικά την έπιασαν οι καλοσύνες; Διευκολύνει τη μεταφορά χρημάτων, ωστε να προτιμήσει ο αλλος να το κάνει. 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. Χθες στς 01:59 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 01:59 μμ 39 minutes ago, konstantinos77 said: Δεν την εμπιστεύομαι την πράσινη... Χρήστης κινητής τηλεφωνίας από το '95, φοιτητής τότε... Τουλάχιστον η Vodafone στο λέει ξεκάθαρα!!! 'Η άλλη... Ανάλογα την χρήση του δικτύου... Και την κατανάλωση του χρήστη... Και το αφήνει πολύ μετέωρο... Κοινώς δεν ξέρεις τι σου γίνεται!!! Ψαγμένα τα έχω, δεν το λέω έτσι... 😉 Η εμπειρία σου, ψαγμένε, δεν συνάδει με τη δική μου. Κανένας κόφτης ή περιορισμός στα απεριόριστα της COSMOTE. Υπάρχει όριο στα 300 terabyte. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. Χθες στς 02:01 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 02:01 μμ 11 minutes ago, gpapas640 said: Αυτό που κολλάει τώρα; Όποιος δεν είναι ικανοποιημένος με τις αλλαγές θα φύγει και θα ζητήσει το υπόλοιπο του, γιατί να μπει στη διαδικασία να μεταφέρει κάπου αλλού το υπόλοιπο του; Εγώ π.χ. που έχω το δικό μου αριθμό CU και μετά τις αλλαγές σκέφτομαι τη φορητότητα στην πράσινη, μπορώ να στείλω το υπόλοιπο στο κινητό του γιου μου (CU επίσης) που βολεύεται με το combo πακέτο των €11,90 και θα τον κρατήσω προσωρινά όπως είναι. Είναι φτηνιάρηδες όμως, γιατί τη χρέωση του sharing δεν την κατάργησαν οπότε θα μαζέψουν το ψιλοκοκό τους από αυτή τη διαδικασία (Η υπηρεσία διατίθεται με χρέωση 0,50€ ανά συναλλαγή). 4 Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. Χθες στς 02:13 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 02:13 μμ (edited) Καλό το νέο για το sharing αλλά πολύ κακό που έκοψε το 4 giga και 100 λεπτά από το big bang. Βέβαια δεν βλέπω να έχει αφήσει και τίποτα όρθιο στο big bang, στα πληρωμένα πακέτα. Ελπίζω να βγάλει κάτι αντίστοιχο στη θέση αυτών που καταργεί. Κάτι μου λέει ότι δεν το έχουν αποφασίσει όμως ακόμα αν θα βάλουν καινούργια πακέτα εκει. Edited Χθες στς 02:13 μμ by kmpatra 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 02:15 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 02:15 μμ Σε 1 χρόνο έχει αλλάξει πολλά η Vodafone όλο καταργήσεις/τροποποιήσεις Έκανε έτσι τα προηγούμενα χρόνια; Έχει ωραία κ τα χαλάει (Cashback, liquid) 5 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. Χθες στς 02:20 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 02:20 μμ Φαίνεται οτι οι προσφορές σε τιμή-χωμα σε νεους συνδρομητές, ξεπληρώνονται με αυξήσεις και καταργήσεις πακέτων για τους παλιούς... 6 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sakis077 Δημ. Χθες στς 02:24 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 02:24 μμ 3 minutes ago, elkons said: Σε 1 χρόνο έχει αλλάξει πολλά η Vodafone όλο καταργήσεις/τροποποιήσεις Έκανε έτσι τα προηγούμενα χρόνια; Έχει ωραία κ τα χαλάει (Cashback, liquid) Όπως τα λες είναι δεν έχει αφήσει τίποτα όρθιο και συνεχίζει ακάθεκτη δυστυχώς. Το ότι δεν μπορείς να πάρεις το υπόλοιπο της κάρτας σου και να φύγεις είναι το μεγαλύτερο κακό. Όλα είναι υπέρ των παροχών και δεν τους ενδιαφέρει ο καταναλωτής. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. Χθες στς 02:40 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 02:40 μμ 53 minutes ago, VIPdriver said: και απο την άλλη ξαφνικά την έπιασαν οι καλοσύνες; Δεν μπορείς να το διαχειριστείς ε; 42 minutes ago, geoponer said: Είναι φτηνιάρηδες όμως, γιατί τη χρέωση του sharing δεν την κατάργησαν οπότε θα μαζέψουν το ψιλοκοκό τους από αυτή τη διαδικασία (Η υπηρεσία διατίθεται με χρέωση 0,50€ ανά συναλλαγή). Έτσι αναγράφει, αλλά δεν έχει αναφερθεί χρέωση 1 1 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Χθες στς 02:45 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 02:45 μμ 1 minute ago, sou_d said: Δεν μπορείς να το διαχειριστείς ε; Σε εμάς που ξέρουμε τις ανακοινώσεις της βονταφονάρας, πέσαμε από τα σύννεφα. Δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα... 2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Χθες στς 03:02 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 03:02 μμ @Raskonikas13 Οτι σου πουμε εμεις εδω δεν εχει και μεγαλη σημασια, οτι σου πουν αυτοι οταν τους ρωτησεις στην φορμα ΚΑΙ ΟΧΙ προφορικα, εχει. Θα σου ελεγα να το τομλησεις και να ενεργοποιησεις/αγορασεις καποιο απο τα καταργημενα και μετα να κανεις τον χαζο ρωτωντας στην φορμα. το ειχα κανει παλιοτερα στην wind και επιασε 🙂 σημαντικες αλλαγες αν και δεν με αγγιζουν προσωπικα, εχω περιορισει πολυ το κινητο και τα μονο να μην κοψουν ειναι τα 600 ΜΒ του φοιτιτικου απο εκει και περα οι αλλαγες στο sharing μηπως τωρα ανανεωνουν την ημερομηνια ληξης;;; ισως να μεταφερεις 10 ευρω απο κινητο σε κινητο να ειναι μια λυση εναντι του καταργημενου cashback 22 minutes ago, sou_d said: Δεν μπορείς να το διαχειριστείς ε; Έτσι αναγράφει, αλλά δεν έχει αναφερθεί χρέωση σωστα δεν υπαρχει χρεωση 4 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν 6 ώρες πριν, kmpatra said: Καλό το νέο για το sharing αλλά πολύ κακό που έκοψε το 4 giga και 100 λεπτά από το big bang. Δυστυχώς. Αν δεν κάνω λάθος ήταν το φθηνότερο πακέτο combo για κάποιους που ήθελαν λίγο χρόνο ομιλίας και λίγα δεδομένα για να βγάλουν το μήνα, όπως εγώ. Τώρα η φθηνότερη εναλλακτική είναι το κλασικό πακέτο combo με τα €11,90. 2 1 Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν 1 minute ago, geoponer said: Δυστυχώς. Αν δεν κάνω λάθος ήταν το φθηνότερο πακέτο combo για κάποιους που ήθελαν λίγο χρόνο ομιλίας και λίγα δεδομένα για να βγάλουν το μήνα, όπως εγώ. Τώρα η φθηνότερη εναλλακτική είναι το κλασικό πακέτο combo με τα €11,90. Αφήνουν big bang με λεπτά ομιλίας? Τα κόβουν όλα η ΟΧΙ? 6 minutes ago, geoponer said: Δυστυχώς. Αν δεν κάνω λάθος ήταν το φθηνότερο πακέτο combo για κάποιους που ήθελαν λίγο χρόνο ομιλίας και λίγα δεδομένα για να βγάλουν το μήνα, όπως εγώ. Τώρα η φθηνότερη εναλλακτική είναι το κλασικό πακέτο combo με τα €11,90. Βλέπω ότι κανένα πακέτο ομιλίας δεν θα μείνει στο big bang 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrost8 Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν τον κακο τους τον καιρο, που καταργουν το πακετο data/ομιλια του Bing Bang ! 😠 Θα ζητησω τα λεφτα μου πισω μετα τις 13/01 και εφυγα για frog να αγοραζω το πακετο με 8,9€ 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν (edited) 7 ώρες πριν, geoponer said: Εγώ π.χ. που έχω το δικό μου αριθμό CU και μετά τις αλλαγές σκέφτομαι τη φορητότητα στην πράσινη, μπορώ να στείλω το υπόλοιπο στο κινητό του γιου μου (CU επίσης) που βολεύεται με το combo πακέτο των €11,90 και θα τον κρατήσω προσωρινά όπως είναι. Είναι φτηνιάρηδες όμως, γιατί τη χρέωση του sharing δεν την κατάργησαν οπότε θα μαζέψουν το ψιλοκοκό τους από αυτή τη διαδικασία (Η υπηρεσία διατίθεται με χρέωση 0,50€ ανά συναλλαγή). Θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι δεν έχει καμία λογική η κίνηση αυτή. Δεν έχεις κανένα λόγο να κρατήσεις το CU νούμερο σου αν δε σε εξυπηρετεί κάπου, για να το θεωρήσεις κερδισμένη κίνηση. Πολυ απλά το κάνεις μια φορητότητα στη Nova δωρεάν (κατάστημα ) ή στην κοσμοτέ με 3€, και το παρκάρεις εκεί μέχρι να αποφασίσεις τι θα το κάνεις. Επίσης, μεταφέροντας το υπόλοιπο σου σε άλλον, αντί να το εισπράξεις, ουσιαστικά του στερείς τα μπόνους από τις ανανεώσεις, αλλά και τη δυνατότητα ευελιξίας αν τυχόν σκάσει κάποια άλλη τιμολογιακή αλλαγή χωρίς βέβαιη επιστροφή υπόλοιπου (βλ. Κατάργηση cashback). Από τη στιγμή που το sharing δεν επεκτείνει τη διάρκεια του υπολοίπου, μικρή σημασία έχει η κατάργηση των προϋποθέσεων, καθώς, πλέον (μετά την κατάργηση της άτυπης 8ευρης), του cashback , αλλά και της 6μηνης διάρκειας ανανέωσης του φοιτητικού) ένας αριθμός συντηρείται με τουλάχιστον 13€ το δίμηνο. Αυτό σημαίνει ότι η προϋποθεση ανανέωσης 25€ το 3μηνο από τον δότη τηρείται ούτως ή άλλως, διαφορετικά χάνει το υπόλοιπο του. Συνεπώς κενό γράμμα η ιστορία με το sharing. Άλλωστε πόσοι θα έμπαιναν στη διαδικασία να ζητήσουν πίσω τα χρήματα τους, ώστε μέσω αυτής της κίνησης να το αποτρέψει; Edited 18 ώρες πριν by gpapas640 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν (edited) 7 ώρες πριν, gpapas640 said: Θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι δεν έχει καμία λογική η κίνηση αυτή. Δεν έχεις κανένα λόγο να κρατήσεις το CU νούμερο σου αν δε σε εξυπηρετεί κάπου, για να το θεωρήσεις κερδισμένη κίνηση. Πολυ απλά το κάνεις μια φορητότητα στη Nova δωρεάν (κατάστημα ) ή στην κοσμοτέ με 3€, και το παρκάρεις εκεί μέχρι να αποφασίσεις τι θα το κάνεις. Επίσης, μεταφέροντας το υπόλοιπο σου σε άλλον, αντί να το εισπράξεις, ουσιαστικά του στερείς τα μπόνους από τις ανανεώσεις, αλλά και τη δυνατότητα ευελιξίας αν τυχόν σκάσει κάποια άλλη τιμολογιακή αλλαγή χωρίς βέβαιη επιστροφή υπόλοιπου (βλ. Κατάργηση cashback). Έχεις ένα δίκιο σε αυτά που λες και σε ευχαριστώ. Να σημειώσω ότι εκτός από το δικό μου, έχω δύο ακόμη CU των παιδιών μου) που χειρίζομαι εγώ, οπότε παίζει να σπάσω και το ποσό (€30 περίπου σύνολο) στη μέση. Τα παιδιά μια χαρά τη βγάζουν με το πακέτο των €11,90 χωρίς τις παροχές της ανανέωσης. Θα δω μέχρι αρχές Γενάρη πώς θα είμαστε από υπόλοιπα στα 3 νούμερα και θα το χειριστώ ανάλογα. Αν πάει καλά με το δικό μου Frog θα τους μεταφέρω εκεί, που θα έχω και τα οφέλη σε συνδυασμό με Box και Payzy. Άσχετο: η φορητότητα στην πράσινη γιατί κοστίζει €3; Όταν κοίταζα για Frog ήταν δωρεάν online. 7 ώρες πριν, GREGORYMO said: Αφήνουν big bang με λεπτά ομιλίας? Τα κόβουν όλα η ΟΧΙ? Βλέπω ότι κανένα πακέτο ομιλίας δεν θα μείνει στο big bang Δεν ξέρω για τα υπόλοιπα, εμένα με ενδιέφερε μόνο το συγκεκριμένο combo Big Bang που καταργείται. Αυτό με τα €11,90 δεν είναι big bang, είναι το κλασικό combo. Edited 11 ώρες πριν by geoponer 3 Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν 3 minutes ago, geoponer said: Έχεις ένα δίκιο σε αυτά που λες και σε ευχαριστώ. Να σημειώσω ότι εκτός από το δικό μου, έχω δύο ακόμη CU των παιδιών μου) που χειρίζομαι εγώ, οπότε παίζει να σπάσω και το ποσό (€30 περίπου σύνολο) στη μέση. Τα παιδιά μια χαρά τη βγάζουν με το πακέτο των €11,90 χωρίς τις παροχές της ανανέωσης. Θα δω μέχρι αρχές Γενάρη πώς θα είμαστε από υπόλοιπα στα 3 νούμερα και θα το χειριστώ ανάλογα. Αν πάει καλά με το δικό μου Frog θα τους μεταφέρω εκεί, που θα έχω και τα οφέλη σε συνδυασμό με Box και Payzy. Δεν ξέρω για τα υπόλοιπα, εμένα με ενδιέφερε μόνο το συγκεκριμένο combo Big Bang που καταργείται. Αυτό με τα €11,90 δεν είναι big bang, είναι το κλασικό combo. Το ξέρω: είναι αστείο να δίνει 3GB ενώ 4 big bang combo έδιναν 16 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEERHUNTER Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν κουπόνι 3 ευρώ abvasilopoulos 59ΒΚΚΥ6Η2Ρ 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν (edited) 5 ώρες πριν, geoponer said: Άσχετο: η φορητότητα στην πράσινη γιατί κοστίζει €3; Όταν κοίταζα για Frog ήταν δωρεάν online Έχει περίπου ένα δίμηνο που έχει αλλάξει αυτό. Παλιά ήταν δωρεαν και πληρωνες μια κάρτα των 13€. Πλέον είναι 3€, αλλά δίνει και κάποια αρκετά μπόνους GB με τις πρώτες ανανεώσεις (χρυσωμα χαπιού). Από το σάιτ της ΕΕΤΤ (https://www.eett.gr/docs/sychnes-erotiseis-gia-katanalotes/tilefonia-amp-diadiktyo/chreoseis/ , ερώτηση 3) Αν όντως ισχύει αυτό μας περιορίζει πάρα πολύ στην επιστροφή χρημάτων. Edited 5 ώρες πριν by gpapas640 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν Με το simply CU τους έδωσε αν θυμάμαι καλά άλλα 23gb δώρο. Μήπως ήταν από την ενεργοποίηση του App ; 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 12 minutes ago, gpapas640 said: Από το σάιτ της ΕΕΤΤ (https://www.eett.gr/docs/sychnes-erotiseis-gia-katanalotes/tilefonia-amp-diadiktyo/chreoseis/ , ερώτηση 3) Αν όντως ισχύει αυτό μας περιορίζει πάρα πολύ στην επιστροφή χρημάτων. Update: Όντως ισχύει αν προσέξουμε και στην ανακοίνωση της Vodafone: "Στην περίπτωση αυτή, και εφόσον έχουν προβεί σε αγορά των ανωτέρω πακέτων μέχρι την ημερομηνία της παρούσας ανακοίνωσης, οισυνδρομητές δύνανται να υποβάλλουν σχετικό αίτημα προς την Εταιρεία προκειμένου να τους επιστραφεί το εναπομείναν στην κάρτα χρηματικό υπόλοιπο εντός τριάντα (30) ημερών από την ημερομηνία υποβολής του αιτήματος." 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts