kmpatra Δημ. 13 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαρτίου Ναι 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costastro Δημ. 13 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαρτίου Δεν πειράζει. Εμείς θα πάρουμε το άιφον 18 από το μπιγκ μπανγκ!😀 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. 13 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαρτίου (edited) 1 hour ago, costastro said: https://www.powergame.gr/start-ups-digital/619074/vodafone-dorean-data-gia-to-triimero-tis-katharas-defteras/ Η ανακοίνωση βέβαια αναφέρεται σε πελάτες συμβολαίου και καρτοπρογράμματος και όχι καρτοκινητού, οπότε θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα ισχύσει και για εμάς 🙂 50 minutes ago, kmpatra said: Ναι Στο site της Vodafone βλέπω μόνο αυτό για καρτοπρόγραμμα: https://www.vodafone.gr/eshop/symvolaio/kartoprogramma/c-100119/ Μακάρι να ισχύσει και για καρτοκινητά. Edited 13 Μαρτίου by geoponer 3 1 Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 13 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαρτίου 26 minutes ago, geoponer said: Η ανακοίνωση βέβαια αναφέρεται σε πελάτες συμβολαίου και καρτοπρογράμματος και όχι καρτοκινητού, οπότε θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα ισχύσει και για εμάς 🙂 Στο site της Vodafone βλέπω μόνο αυτό για καρτοπρόγραμμα: https://www.vodafone.gr/eshop/symvolaio/kartoprogramma/c-100119/ Μακάρι να ισχύσει και για καρτοκινητά. Μάλλον για την Πρωταπριλιά το ετοιμάζουν! 2 4 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiniakos Δημ. 13 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαρτίου 1.90 ευρώ για απεριόριστα αυτό το Σκ η cosmote οπότε αναμένουμε και τη Vodafone να ζητήσει τα ρέστα και όχι δωρεάν. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 13 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαρτίου 5 ώρες πριν, HEO said: απο προσωπικη εμπειρια μιας και ταξιδευω συχνα σε χωρες εκτος ΕΕ δεν ξερω που θα πας αλλα θα ελεγα να παρες καποια τοπικη καρτα ή αν εχεις e-sim καποια καρτα δεδομέων (1) π.χ. sparks (δεν τις εχω δοκιμασει) μια αλλη λυση ειναι καρτες τυπου travelsim ή intertelecom που δινουν και νουμερο ελληνικο ή ΕΕ (τις εχω χρονια και ειμαι ικανοποιημενος) (1) να προσθεσω καρτα δεδομενων για χρηση με voip Για Τουρκία ενδιαφέρομαι. Θα πάει η μητέρα μου οπότε αυτά που μου προτείνεις είναι πολύ μπερδεμένα για εκείνη. Επίσης το weekly travel pack είναι ιδανικό διότι κοστίζει 14.50€ και δίνει 80 λεπτά και 2,5 GB. Υπερεπαρκη για τις 3 μέρες που θα χρειαστούν. Το θέμα ειναι ότι στη Vodafone δεν ξέρουν τι τους γίνεται και δε μπορούν να μου απαντήσουν στις διευκρινίσεις που θέλω. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 13 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαρτίου 38 minutes ago, tiniakos said: 1.90 ευρώ για απεριόριστα αυτό το Σκ η cosmote οπότε αναμένουμε και τη Vodafone να ζητήσει τα ρέστα και όχι δωρεάν. Η βόνταφον θα κάνει κανέναν καινουριο διαγωνισμο να μαζέψουμε 100.000 ποντους στο 2ωρο πριν την Καθ.Δευτέρα 1 2 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. 13 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαρτίου 3 ώρες πριν, gpapas640 said: Για Τουρκία ενδιαφέρομαι. Θα πάει η μητέρα μου οπότε αυτά που μου προτείνεις είναι πολύ μπερδεμένα για εκείνη. https://etravelsim.com/collections/all-products/products/turkey-esim?variant=43139569877173 https://esimdb.com/turkey 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 13 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαρτίου (edited) Στο live chat μου είπαν να μείνω συντονισμένο για προσφορά στο Vodafone CU Edited 13 Μαρτίου by aektzhs 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 13 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαρτίου 18 minutes ago, aektzhs 1 said: Στο live chat μου είπαν να μείνω συντονισμένο για προσφορά στο Vodafone CU Σίγουρα κατι θα δωσει. Ισως κανα 3ημερο με 0,90€ 1 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 13 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαρτίου 5 ώρες πριν, gpapas640 said: Για Τουρκία ενδιαφέρομαι. Θα πάει η μητέρα μου οπότε αυτά που μου προτείνεις είναι πολύ μπερδεμένα για εκείνη. Επίσης το weekly travel pack είναι ιδανικό διότι κοστίζει 14.50€ και δίνει 80 λεπτά και 2,5 GB. Υπερεπαρκη για τις 3 μέρες που θα χρειαστούν. Το θέμα ειναι ότι στη Vodafone δεν ξέρουν τι τους γίνεται και δε μπορούν να μου απαντήσουν στις διευκρινίσεις που θέλω. τι διευκρινίσεις θέλεις;;; μήπως η δικη μας ανάγνωση των στοιχείων βοηθήσει 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragon11 Δημ. 13 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαρτίου Καλησπέρα, τα 17 GB τα δινει καθε μηνα για τους πρώτους 6 μηνες; Ή τα δινει εφ'απαξ μια φορά για το εξαμηνο; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 13 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαρτίου 2 ώρες πριν, dragon11 said: Καλησπέρα, τα 17 GB τα δινει καθε μηνα για τους πρώτους 6 μηνες; Ή τα δινει εφ'απαξ μια φορά για το εξαμηνο; Κάθε μήνα για 6 μήνες, με την πρώτη ανανέωση 13€ και άνω 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου Έχω καμία βδομάδα με το cu, και σε σχέση με τη Nova βλέπω ακριβώς το ίδιο θεωρητικά σήμα στα σημεία που κινούμαι, αλλά εξωφρενική καθυστέρηση στο να αρχίσει να λειτουργεί πάλι στην πράξη το internet από τη στιγμή που θα βρεθώ σε σημείο με σήμα (2-3 λεπτά με φουλ 5G θεωρητικά και δεν δουλεύει τίποτα) Μπαινωβγαίνω σε βιομηχανικά κτίρια με 0 σήμα, και με φουλ σήμα σε εξωτερικούς χώρους και παράθυρα. Με τη Nova με το που έβλεπα ένδειξη 5G το ίντερνετ λειτουργούσε κανονικά, λίγο να έβγαινα έξω έρχονταν όλες οι ειδοποιήσεις κτλ. Με το cu έχω σοβαρό πρόβλημα. Υπάρχει κάποιο throttling η άλλος περιορισμός; To έχω δοκιμάσει με oneplus 8t και oneplus nord 2, και τα 2 ευρωπαϊκά με όλες τις μπάντες που χρησιμοποιούνται στην Ελλάδα. 4 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου 7 ώρες πριν, Dj kourampies said: Έχω καμία βδομάδα με το cu, και σε σχέση με τη Nova βλέπω ακριβώς το ίδιο θεωρητικά σήμα στα σημεία που κινούμαι, αλλά εξωφρενική καθυστέρηση στο να αρχίσει να λειτουργεί πάλι στην πράξη το internet από τη στιγμή που θα βρεθώ σε σημείο με σήμα (2-3 λεπτά με φουλ 5G θεωρητικά και δεν δουλεύει τίποτα) Μπαινωβγαίνω σε βιομηχανικά κτίρια με 0 σήμα, και με φουλ σήμα σε εξωτερικούς χώρους και παράθυρα. Με τη Nova με το που έβλεπα ένδειξη 5G το ίντερνετ λειτουργούσε κανονικά, λίγο να έβγαινα έξω έρχονταν όλες οι ειδοποιήσεις κτλ. Με το cu έχω σοβαρό πρόβλημα. Υπάρχει κάποιο throttling η άλλος περιορισμός; To έχω δοκιμάσει με oneplus 8t και oneplus nord 2, και τα 2 ευρωπαϊκά με όλες τις μπάντες που χρησιμοποιούνται στην Ελλάδα. Κατέβασε την εφαρμογή forceLTE και κούμπωσε το κινητό σε συγκεκριμένη μπάντα. Δες αν υπάρχει διαφορά. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου (edited) Μόλις με ενημέρωσαν ότι στην Λευκάδα δεν βγαίνουν κλήσεις από και προς βονταφον. Λογικά συντήρηση δικτύου. Το ίδιο συμβαίνει και εδώ στη Θεσπρωτία . Edited 14 Μαρτίου by Inevar 1 Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου (edited) Αχαΐα προβλημα και σε κινητο και σε σταθερο, φαινεται οτι επανερχεται σιγα σιγα Edited 14 Μαρτίου by kmpatra 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου Κρήτη απο Vodafone σε Vodafone ολα μια χαρά.Δεν μπορω να κανω κλήση σε κινητά/σταθερά Cosmote. 1 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου (edited) Vodafone προς Cosmote κινητό υπάρχει πρόβλημα. aektzhs 1 από την Θήβα για το myphone.gr Edited 14 Μαρτίου by aektzhs 1 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου 15 ώρες πριν, HEO said: τι διευκρινίσεις θέλεις;;; μήπως η δικη μας ανάγνωση των στοιχείων βοηθήσει Εν συντομία θέλω να καταλάβω να χρησιμοποιήσω τις παροχές του πακέτου weekly travel pack. Δηλαδή: Αν μπορώ να καλέσω μόνο σε ελληνικούς αριθμούς ή και σε ξένους. Αν μπορώ να καλέσω ελληνικούς αριθμούς που βρίσκονται στην ελλάδα ή και ελληνικούς αριθμούς που βρίσκονται σε roaming εκτός ευρωπαϊκής ένωσης. Και επίσης με τις χρεώσεις εισερχόμενης κλήσης. Ποιος χρεώνεται σε ποια περίπτωση. Να αναφέρω ενδεικτικά ότι στο chat δεν ήξεραν που τους παν τα τέσσερα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vibraphone Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου Δείτε τι γράφουν τα γατάκια ως τον "οικονομικότερο τρόπο διατήρησης ενός αριθμού".. 😂😂😂 https://techmaniacs.gr/aytos-einai-o-fthinoteros-tropos-diatirisis-arithmoy-kartokinitoy/?fbclid=IwAR2RxbhTyauTfEFfReWAQ36K_ypn8xqlxd24HSTkC-rTU7IKsRkdBrEI8SI 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου 15 minutes ago, Vibraphone said: Δείτε τι γράφουν τα γατάκια ως τον "οικονομικότερο τρόπο διατήρησης ενός αριθμού".. 😂😂😂 https://techmaniacs.gr/aytos-einai-o-fthinoteros-tropos-diatirisis-arithmoy-kartokinitoy/?fbclid=IwAR2RxbhTyauTfEFfReWAQ36K_ypn8xqlxd24HSTkC-rTU7IKsRkdBrEI8SI Δεν τα γράφουν έτσι γιατί τους ήρθε... Αν με εννοείς... 😉😂 Έχει απλωθεί παντού η πράσινη γλίτσα... 😉 Όταν τα έλεγε ο συμφορίτης τον βγάζατε τρελό κάποιοι... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου 1 hour ago, gpapas640 said: Αν μπορώ να καλέσω μόνο σε ελληνικούς αριθμούς ή και σε ξένους. Με το πακετο καλεις ελληνικους και ξένους της χωρας περιαγωγης, π.χ στην περιπτωση σου ελληνικους και τουρκικους. Αν παραδειγμα καλεσεις αγγλικους θα χρεωθεις Αν μπορώ να καλέσω ελληνικούς αριθμούς που βρίσκονται στην ελλάδα ή και ελληνικούς αριθμούς που βρίσκονται σε roaming εκτός ευρωπαϊκής ένωσης. Μπορεις να καλεσεις Ελληνικα νουμερα με το πακετο όπου και αν βρισκονται ο κατοχος, δεν σε αφορα. Ειναι δικο του προβλημα. Και επίσης με τις χρεώσεις εισερχόμενης κλήσης. Ποιος χρεώνεται σε ποια περίπτωση. Αν αυτος που δεχεται τηην κληση βρισκεσται σε χωρα εκτος ΕΕ χρεωνεται συμφωνα με τον τιμοκαταλογο που εχει η συνδεση του. Η μητερα σου δεν θα χρεωνεται αν την καλεσει καποιος στην Τουρκια 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου 38 minutes ago, Vibraphone said: Δείτε τι γράφουν τα γατάκια ως τον "οικονομικότερο τρόπο διατήρησης ενός αριθμού".. 😂😂😂 https://techmaniacs.gr/aytos-einai-o-fthinoteros-tropos-diatirisis-arithmoy-kartokinitoy/?fbclid=IwAR2RxbhTyauTfEFfReWAQ36K_ypn8xqlxd24HSTkC-rTU7IKsRkdBrEI8SI Το έχουμε ξαναπεί το συγκεκριμένο site γράφει κατά καιρούς διάφορα περίεργα. Πλεον όλες οι εταιρίες αφήνουν τα μηνύματα ανοιχτά και την περίοδο της φραγής. Με εξαίρεση την πράσινη, επιτρέπονται πλέον και οι εισερχόμενες κλήσεις. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου 1 minute ago, kmpatra said: Το έχουμε ξαναπεί το συγκεκριμένο site γράφει κατά καιρούς διάφορα περίεργα. Πλεον όλες οι εταιρίες αφήνουν τα μηνύματα ανοιχτά και την περίοδο της φραγής. Με εξαίρεση την πράσινη, επιτρέπονται πλέον και οι εισερχόμενες κλήσεις. καποιος ειχε γραψει οτι και στην πρασινη εχει εισερχομνες κλησεις μετα την φραγη 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts