Sakis077 Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου Δεν έχω πάρα να προσπαθήσω να επικοινωνήσω με όλους τους τρόπους και δε μπορεί σε κάποιον θα απαντήσουν.!! Το υπόλοιπο της κάρτας δεν είναι αμελητέο ποσό και θα το προσπαθήσω όσο πάει. Από τον Σεπτέμβριο που καταργήθηκε η ανανέωση online των 8€ σκεφτόμουν να πάω αλλού αλλά το υπόλοιπο της κάρτας θα χανόταν. Είναι διαφορετικό η ανανέωση να ξεκινάει από 8€, άλλο 10€ και άλλο 13€ και εννοείται οι δύο μήνες δεν αλλάζουν.!! Ποιος μου λέει ότι στο επόμενο 6μηνο δεν θα ξεκινάει η ανανέωση από τα 15€, ποιος θα τους εμποδίσει.!!! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blizard Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου (edited) 1 hour ago, HEO said: Καλά δεν ανακάλυψε ακριβώς μόνη της τις υποκλοπές Κάποιοι μέσα στην voda το ανακάλυψαν και ένας θυμάμαι "αυτοκτόνησε" για αυτό. Υπάλληλοι της εταιρίας κατά μέσα απο την vodafone ανακάλυψαν παρέμβαση κρατικών υπηρεσιών (που έχουν και αδεια να σκοτώνουν πιθανότατα) , όταν οι άλλες εταιρίες κοιμούνται. Ειναι κατι σαν την siemens ... Οταν μπήκε στον ΟΤΕ ώς δευτερη μετά την εταιρία του Κοκαλη οι τιμές επεσαν 70% , αλλα οι Γερμανοί ανακάλυψαν οτι ήταν ακόμα υπερβολικά ψηλές και βρήκαν χρηματισμό ... οι Ελληνες δεν βρήκαν ποτέ τίποτα οπότε η μια αναγνωσή είναι πως στην Ελλάδα είμαστε τίμιοι και δεν λαδώνουμε , η δικια μου οτι στην Γερμανία και στην voda κάποια πράγματα δουλέυουν 1 hour ago, aektzhs 1 said: Βρε συμφωνώ για τις τιμές,αλλά το αγκάθι της επιτυχίας της Vodafone είναι το δίκτυο. Χρειάζεται οπωσδήποτε βελτίωση Σε 4-5 χρόνια που θα έχει πέσει το 5g και θα έχουμε πάνω απο τους μισούς μποορύν να του αλλάξουν τα φώτα ... εκτος αν κλείσει πιο νωρίς η cosmote και αγοράζουν τζαμπα 😉 54 minutes ago, VIPdriver said: Ειμαι στην συμπρωτεύουσα και εδω και περιπου 1 μηνα που αφησα την κοσμοτε για την βονταφον εχω τα νευρα μου. Ελπιζω να εχουν καποια βλαβη και να την φτιάξουν, αλλιως επιστρέφω με φόρα! Ειναι η χειρότερη περιοχη μαζί με Πατρα νομίζω αλλά επενδυσε σε 5G που πετάει πλεον. Αλλιως περίμενε στην cosmote, κάθε χρόνο θα σου ανεβάζουν τι τιμή όμως φοβάμαι όσο χάνουν τα θύματα μηδενικής σχεδον καταναλωσης 1 hour ago, HEO said: Άλλες χώρες δεν έχουν καν ανανέωση. Η κάρτα διαρκεί για πάντα φτάνει να κάνεις μια χρεωσιμη κίνηση κάθε 3 η 6 μήνες. Υπαρχει χώρα να πλησιάζει το 0.0065 ? αντε 5 φορές ακριβότερα αν ειναι πλούσιοι ... και έχουν και data 0.0012 ,και σωστο δίκτυο ή είναι voip ? Μήπως σου δίνουν και εντελως δωρεαν την ανανεωση φτάνει να αγοράσεις 15 ευρω απο e-food με πολλά επιπλέον δώρα ? (φαντασου να είχαμε και κράτος που βοηθάει για να καταργούσε το 10% φόρου τηλεφωνίας όταν αγοράζεις προιόντα εκτός αυτής) Λές να εχουν και 10 ευρω δώρο με καρτα νεων κάτω των 30, και 200gb με αυτά τα 10 ευρω ? Ειμαστε οι καλυτεροι στον κόσμο με vodafeno (απο τους χειροτερους στην ΕΕ με csmote) αλλά επειδή είμαστε Ελληνες νομιζω γουσταρουμε να πληρώνουμε απατη και εκμετάλευση και να εχουμε παρεα να βρίζουμε μετα όλοι μαζι. 11 minutes ago, Sakis077 said: Ποιος μου λέει ότι στο επόμενο 6μηνο δεν θα ξεκινάει η ανανέωση από τα 15€, ποιος θα τους εμποδίσει.!!! Και 20 μπορει να το κάνουν όλες οι εταιρίες μαζι αυριο , αλλά στην vodafone λόγο smart poket και cash back δεν μας νοιαζει Edited 9 Ιανουαρίου by blizard 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου Έχουμε εξελίξεις εδώ ε.. 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blizard Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου Εξυπνη ιδέα, και μακάρι να ακολουθήσουν και αλλοι τηλεόραση με 1 μηνα συνδρομη που έχουν και καλο πρόγραμμα ... κυρίως eon δλδ γιατι δεν ελπίζω απο οτε . 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου 5 minutes ago, kalitexnis_g said: Έχουμε εξελίξεις εδώ ε.. Πανάκριβα. 2 Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blizard Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου (edited) 10 minutes ago, VIPdriver said: Πανάκριβα. Βρε εσυ μου λές για cosmote που πουλάς νεφρό και είναι ακριβά 15 ευρω για απεριόριστη ομιλία και καπου 6gb με το shake (αν είσαι κάτω τον 30 βγαίνει 6 ευρω το μηνα με κάρτα νεων) .. κανονική τιμή είναι Μακάρι να βάλουν τέτοια πακέτα οι άλλοι και πολύ πιο ακριβά αφου έχουν καλή τηλεόραση, φτάνει να είναι με το μηνα, τρομερή αλλαγή θα είναι αυτο. Edited 9 Ιανουαρίου by blizard 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, blizard said: Εκαναν αλλαγές στα συστήματα και στις χρεώσεις χθές και υπήρχαν διάφορα προβλήματα Μέρες γίνεται αυτό το πράγμα. Θα δοκιμάσω Αύριο πάλι, αλλιώς φόρμα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου 27 minutes ago, Sakis077 said: Δεν έχω πάρα να προσπαθήσω να επικοινωνήσω με όλους τους τρόπους και δε μπορεί σε κάποιον θα απαντήσουν.!! Το υπόλοιπο της κάρτας δεν είναι αμελητέο ποσό και θα το προσπαθήσω όσο πάει. Από τον Σεπτέμβριο που καταργήθηκε η ανανέωση online των 8€ σκεφτόμουν να πάω αλλού αλλά το υπόλοιπο της κάρτας θα χανόταν. Είναι διαφορετικό η ανανέωση να ξεκινάει από 8€, άλλο 10€ και άλλο 13€ και εννοείται οι δύο μήνες δεν αλλάζουν.!! Ποιος μου λέει ότι στο επόμενο 6μηνο δεν θα ξεκινάει η ανανέωση από τα 15€, ποιος θα τους εμποδίσει.!!! Διάλεξε έναν γραπτό τρόπο για να έχεις αρχείο, και μετά βάλε στην συζήτηση Συνήγορο Καταναλωτή και ΕΕΤΤ. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sycorpios Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου Φίλοι παρακολουθώ τη συζήτηση σας για τις εταιρίες. Καλά τα λέτε, αλλά έχω την εντύπωση ότι οι πιο πολλοί ζείτε σε μεγάλες πόλεις; Να βάλω άλλες 2 παραμέτρους σχετικά με κάλυψη δικτύων και δώρα ή πακέτα που βγαίνουν: 1) Ζω κάποια χρόνια τώρα σε μικρό νησί, το Μεγανήσι Λευκάδας, όπου σε κάποια σημεία δεν έχεις σήμα Vodafone και σε άλλα δεν έχεις cosmote. Αναγκαστικά έχω και cu και wu. Είχα και f2g, σε κάποια σημεία έπιανε σήμα μόνο η wind. Αυτό θα το χετε δει όσοι πάτε διακοπές ή σεζόν σε νησιά καλοκαίρι. Τι να γίνει; Η υπόλοιπη Ελλάδα έχει νησιά χωρίς σήμα ακόμα το 2024. 2) Δεν υπάρχουν μαγαζιά για τα κουπόνια και τους κωδικούς, δεν υπάρχει efood κλπ. Άρα ότι μένει σε μετρητά δεν έχεις κάτι να το κάνεις. Αν αφαιρέσεις πληθυσμό Αθήνας και μεγάλες πόλεις μιλάμε για το 1/3 ίσως της Ελλάδας οκ; 8 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blizard Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου (edited) 1 hour ago, sycorpios said: Φίλοι παρακολουθώ τη συζήτηση σας για τις εταιρίες. Καλά τα λέτε, αλλά έχω την εντύπωση ότι οι πιο πολλοί ζείτε σε μεγάλες πόλεις; Να βάλω άλλες 2 παραμέτρους σχετικά με κάλυψη δικτύων και δώρα ή πακέτα που βγαίνουν: 1) Ζω κάποια χρόνια τώρα σε μικρό νησί, το Μεγανήσι Λευκάδας, όπου σε κάποια σημεία δεν έχεις σήμα Vodafone και σε άλλα δεν έχεις cosmote. Αναγκαστικά έχω και cu και wu. Είχα και f2g, σε κάποια σημεία έπιανε σήμα μόνο η wind. Αυτό θα το χετε δει όσοι πάτε διακοπές ή σεζόν σε νησιά καλοκαίρι. Τι να γίνει; Η υπόλοιπη Ελλάδα έχει νησιά χωρίς σήμα ακόμα το 2024. 2) Δεν υπάρχουν μαγαζιά για τα κουπόνια και τους κωδικούς, δεν υπάρχει efood κλπ. Άρα ότι μένει σε μετρητά δεν έχεις κάτι να το κάνεις. Αν αφαιρέσεις πληθυσμό Αθήνας και μεγάλες πόλεις μιλάμε για το 1/3 ίσως της Ελλάδας οκ; Εχεις την δυνατότητα να πας σε κάποιο απο τα 15 σουπερμαρκετ που εχει το pockee.com , έστω μια φορά τους 4 μηνες ? θα έχεις κόστος 14 ευρω/4 , 3.5ευρω το μήνα δλδ (σε liquid κάπου 2gb και 150 λεπτα το μηνα ) Ισως κάποιος γνωστός να μπορούσε να αγοράσει ενα προιόν 1 ευρω και να δου στείλει κατι αριθμούς που απατεί η εφαρμογή να τους βάλεις. Edited 9 Ιανουαρίου by blizard 1 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sakis077 Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου Σωστά τα λες.!!! Δυστυχώς στα νησιά οι προσφορές είναι ελάχιστες καθώς τα μαγαζιά είναι λίγα.!! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blizard Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου (edited) 1 hour ago, Sakis077 said: Σωστά τα λες.!!! Δυστυχώς στα νησιά οι προσφορές είναι ελάχιστες καθώς τα μαγαζιά είναι λίγα.!! Το είδα αυτό, δεν εχεις καν ενα απο τα 15 μεγάλα σουπερμαρκετ (αλλά κοίτα και εσυ στο pockee να τα δεις γιατι μπορει να μου ξέφυγε) Πάντως μπορεί να γίνει και κάθε 7-8 μήνες αυτή η διαδικασία που σου λέω απο κάποιο γνωστό που έχει πρόσβαση και να σου στείλει 2 αποδειξεις με προιόν του 1 ευρω περιπου η καθεμία απο αυτα που εχουν στο pockee.com. Βάζεις την μια αποδειξη και μετά απο 2-3 μέρες που θα ελεγχθει θα κάνεις την ανανεωση 2 μηνων για ολα τα χρηματά σου και μετα περνας την επόμενη για να εισαι ετοιμος την επομενη φορα. Ενδιαμεσα θα βάζεις και 13 -15 ευρα - με τα δωρακια τους , και γενικά σου ειπα με τι κόστος και παροχές θα είσαι στα 3.5 ευρω το μηνα περιπου .... δεν υπάρχουν σε πολλές χωρες αυτά , ειμαστε τυχεροί που εχουμε τόσες επιλογές για Ελλάδα μάλιστα , χωρις να βοηθάει το κράτος όσο πρέπει - μην δινεις σημασία σε εφιαλτες τύπου σοκοφρέτας δημητρη και αλλους που βάζουν αρνητικές κλπ ειναι στο dna μας να χτυπάμε εντονα οτι καλό υπαρχει εδω. Δες το λιγάκι αν δεν εχεις καταλάβει ακριβώς τι σου λεω , θέλει να εχεις μια αποδειξη απο ενα μεγάλο σουπερμαρκετ (σκλαβενιτης , μυμαρκετ μασουτης ΑΒ) με σβησμένη ημερομηνία για να μην στο κόψει, και αφου την βγαλεις φωτο με το κινητό σου περνας τους αριθμούς απο την αποδειξη που θα σου στειλει κάποιος γνωστός (κρατάει και τα προιόντα , ισως μπορεις να τους στειλεις και 2 ευρω μεσο smartpocket) δεν θα ειναι γενικά πολυ δύσκολο να σε βοηθήσει κάποιος αν ειναι . Υπάρχει και μια περιπτωση να αγοράσεις hardware , καμια φορά βάζουν στο big bang, αν ειναι κατι ακριβό και χωρις μεγάλη μείωση τιμης απο την αγορά μένει για λιγο καιρο (θέλει και πόντους κρυσταλους αλλα τώρα δίνουν αβερτα οποτε θα εχεις) ... βέβαια δεν ξερω αν στελνουν στην περιοχή σου και η εταιρία courier είναι για σφαλιάρες. Edited 9 Ιανουαρίου by blizard 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου Εγώ εάν ζούσα σε νησί θα είχα ένα απλό κινητό για ομιλία μόνο και ένα τάμπλετ στο σπίτι για ίντερνετ και θα απολάμβανα τη νησιωτική ζωή... 3 1 Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου Εγώ εάν ζούσα σε νησί θα είχα ένα απλό κινητό για ομιλία μόνο και ένα τάμπλετ στο σπίτι για ίντερνετ και θα απολάμβανα τη νησιωτική ζωή... μαγαλη κουβεντα ειπες :)υο ζητημα ειναι οτι ο φιλος πληρωνει ενω δεν θα επρεπεSent from my SM-A908N using Tapatalk 4 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου 4 minutes ago, HEO said: μαγαλη κουβεντα ειπες 🙂 υο ζητημα ειναι οτι ο φιλος πληρωνει ενω δεν θα επρεπε Sent from my SM-A908N using Tapatalk Ο @blizard να του στέλνει 1 απόδειξη από σάλτσα του 1€ κάθε 2 μήνες να συντηρεί το υπόλοιπο. Θα μπορουσε ο φίλος να στείλει ένα email στη βονταφον του στυλ "είμαι συνδρομητής σας και δεν έχω τρόπο να κάνω κασμπακ, βρείτε μου μια λυση." Μπορεί να του προτεινουν κάποιο unlimited με 80+% έκπτωση. Δεν έχει να χάσει κάτι να το προσπαθησει. 4 Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sycorpios Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου 13 minutes ago, VIPdriver said: Εγώ εάν ζούσα σε νησί θα είχα ένα απλό κινητό για ομιλία μόνο και ένα τάμπλετ στο σπίτι για ίντερνετ και θα απολάμβανα τη νησιωτική ζωή... Απ' τη μια απολαμβάνεις τη νησιωτική ζωή κι απ' την άλλη ίσα ίσα πρέπει να είσαι με ένα κινητό στο χέρι φίλε μου, γιατί αλλιώς τη πάτησες.. Αν ζεις σε νησί χωρίς δημόσιες υπηρεσίες, ταχυδρομείο, τράπεζες, σούπερ μάρκετ μεγάλα, κούριερ μια φορά τη βδομάδα κλπ κλπ καταλαβαίνεις που το πάω.. Αν δε κάνεις τα πάντα μέσω ίντερνετ δε βγαίνει. Ένα θα σου πω μόνο: Τα ψώνια για 15μερο σε ένα τοπικό μίνι μάρκετ είναι γύρω στα 300 παραπάνω από αυτά σε ένα μεγάλο σούπερ μάρκετ. Κι απ'την άλλη όμως βρίσκεις τοπικά προϊόντα 1000 φορές καλύτερης ποιότητας απ'την πόλη. Κόβεις ντομάτα φίλε και μοσχοβολαει ο τόπος ντομάτα! Κι η γεύση είναι ντομάτας, όχι η γεύση κάποιων σούπερ μάρκετ που είναι από απροσδιόριστη έως τίποτα.. Έτσι πάει το έργο, κάτι κερδίζεις και κάτι χάνεις παντού. 28 minutes ago, VIPdriver said: Ο @blizard να του στέλνει 1 απόδειξη από σάλτσα του 1€ κάθε 2 μήνες να συντηρεί το υπόλοιπο. 😜😜🤣🤣 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steleon Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου Καλησπέρα φίλε @sycorpios, η γνώμη μου είναι να αναθέσεις το cashback σε κάποιον δικό σου που βρίσκεται σε κάποια πόλη που θα έχει πρόσβαση σε συνεργαζόμενο σούπερ μάρκετ. Θα σου βάζει κάθε δύο μήνες μια αποδείξουλα cashback στο λογαριασμό σου κι εσύ θα βάζεις 13€ ή όσα χρειάζεσαι όποτε τα χρειάζεσαι. Ούτε πετάμενα χρήματα, ούτε efood, ούτε άγχος. Κι αν ισχύει το 300 € επιπλέον το 15θημερο κόστος σούπερ μάρκετ, σε συμβουλεύω να πετάγεται μέχρι τη Λευκάδα (ή και μέχρι τη Πρέβεζα που λέει ο λόγος) μια φορά το μήνα και να κάνεις τις προμήθειες σου γιατί με τόσο υψηλό κόστος σίγουρα αξίζει! Κι έτσι θα απολαμβάνεις τις ντοματούλες σου, τις ψαρούκλες και την ηρεμία σου, θα έχεις το liquid ετοιμοπόλεμο και θα ξέρεις ότι όλοι εμείς σε ζηλεύουμε για την ποιότητα ζωής που κερδίζεις όταν εμείς λιώνουμε όλη μέρα στους δρόμους και στο τρέξιμο...!!! Ελπίζω να βοήθησα 😉 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sycorpios Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου 8 minutes ago, Steleon said: Κι αν ισχύει το 300 € επιπλέον το 15θημερο κόστος σούπερ μάρκετ, σε συμβουλεύω να πετάγεται μέχρι τη Λευκάδα (ή και μέχρι τη Πρέβεζα που λέει ο λόγος) μια φορά το μήνα και να κάνεις τις προμήθειες σου γιατί με τόσο υψηλό κόστος σίγουρα αξίζει! Ναι φίλε μου, ευχαριστώ, έτσι κι αλλιώς αυτό κάνω με τα ψώνια, το 80-90% από Λευκάδα. Δεν το ήξερα όμως όλο αυτό με το cashback και τα υπόλοιπα από σούπερ μάρκετ, σήμερα το έμαθα από τους φίλους πιο πάνω κι από σένα. Θα το κάνω βέβαια, ευχαριστώ παιδιά! 14 minutes ago, Steleon said: Κι έτσι θα απολαμβάνεις τις ντοματούλες σου, τις ψαρούκλες και την ηρεμία σου, θα έχεις το liquid ετοιμοπόλεμο και θα ξέρεις ότι όλοι εμείς σε ζηλεύουμε για την ποιότητα ζωής που κερδίζεις όταν εμείς λιώνουμε όλη μέρα στους δρόμους και στο τρέξιμο...!!! Και γω σε μεγάλη πόλη ζούσα καμιά 30ρια χρόνια φίλε μου, οκ έχει κι η μεγάλη πόλη τα καλά της και μου λείπουν έτσι; Λιώσιμο στους δρόμους και τρέξιμο όλη μέρα έχει παντού, αλλά όπως το λες, άλλη ποιότητα ζωής. Άλλο να τρέχεις σε δρόμους πόλης κι άλλο σε νησιών με τη θάλασσα δίπλα σου..!!😉 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου 6 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Ανυπόστατο το κομμάτι για τους γερους κολλημένους με την Cosmote. Μου λες δηλαδή ότι το 50 τοις εκατό των συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας της χώρας(ήτοι 7,1 εκατ συνδρομητές)είναι μόνο γέροι;;;;Η πράσινη φίλε έχει λίγο λιγότερο από τον διπλάσιο κόσμο της Vodafone και στα awards έχει υπερδιπλάσιες ταχύτητες από την Vodafone. Αν η Vodafone πάρει έναν αριθμό πέριξ του 1 εκατομμυρίου από την πράσινη και φτάσει τους 5,5 εκατ συνδρομητές δεν θα κουνιέται τίποτα στο δίκτυο. Η cosmote με το ξεκίνημα του watts up θέριζε εκείνο τον καιρό στους συνδρομητές Τώρα όλα τα αλλά, να περνάμε την ώρα μας… 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blizard Δημ. 10 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιανουαρίου (edited) Εκανα shake και ειδα οτι δινει απο τώρα 3gb σε 13 και 15 ευρω ανανεωση με rollover ... Οι αλαγες παρακατω θα γίνουν σε 1 μηνα τελικα *νομιζα απο 8 ιανουαριου ... βλεπω για τα 15 ευρω ανανεωση θα δίνουν 1gb ακομα δωρεαν και 2.5gb επιπλέον με 2 ευρω . Αν δεν χασουμε οσα μαζέψαμε μια χαρα, Ημερομηνία ισχύος από 08/02/2024: Για ανανεώσεις από 13€ έως και 14€, ως εξής: 3GB δωρεάν για 30 ημέρες. 6GB για 30 ημέρες με χρέωση 2€. Για ανανεώσεις από 15€ έως και 19€, ως εξής: 4GB δωρεάν για 30 ημέρες. 8GB για 30 ημέρες με χρέωση 2€. Για ανανέωση 20€ και άνω, ως εξής: 5GB δωρεάν για 30 ημέρες. 10GB για 30 ημέρες με χρέωση 2€. Πιο κατω και ενα update απο παλαιότερο ποστ με τα βασικά πακέτα του cu μετά τις μικρές αλαγές ... CU MeApOla 5.4 : ( 15 μερες , απεριοριστα λεπτα , 700mb ) CU MeApOla 11.5 : (απεριόριστα λεπτα , 2.5 GB , 100sms) CU MeApOla 13.5 EX : (400 λεπτα , 7 GB , 300sms) CU MeApOla 13.5 : (απεριόριστα λεπτα , 4 GB , 300sms) CU Popcorn 14 : (απεριοριστα λεπτά , 2.5 GB , TV start , 100sms) CU MeApOla 15 : (απεριοριστη ομιλια , 7,5 gb , 300sms) CU MeApOla 25 : (απεριοριστη ομιλια, 200gb , 300sms) CU MONO SCROLL NIGHTS 6.5 : (Απεριοριστα Data 20:00-08:00) CU MONO SCROLL WEEK 6: (απεριοριστα data 7 μερες) *συν η μερα ενεργοποίησης Unlimited Data για 4 Σαββατοκύριακα 2.7 CU MONO SCROLL DAY 1.1 (απεριοριστα data για 24 ωρες) CU Mono Scroll 10,9 : (13gb) 400' προς Ελλάδα και 22 διεθνείς προορισμούς 9.9 ( η voip για καποιες χωρες) * Υπάρχουν και τα πακετα του bigbang με Κρυσταλους για cu αλλα και liquid 10 ευρω 200gb , και 30000 κρύσταλους 6 ευρω 8gb , και 3000 κρυσταλους 1 ευρω 1 μερα απεριριστα data *συν η μερα ενεργοποίησης , και 900 κρύσταλους * Το liquid εχει χρεωση 1 ευρω για 150 λεπτα και 1.2 ευρω το GB (βολέυουν τα πακέτα του big bang για πιο φτηνά data) Επίσης δωρεαν απεριόριστη ομιλια αν βαλεις 15 ευρω ανανεωση Οτι χρήματα περισέψουν απο τα 13 ευρω ελαχιστο το 2μηνο στο liquid η στο cu μπορεις να τα χαλασεις με σμαρτ ποκετ (πχ efood efresh) Οσο είσαι liquid έχεις προσβασή μόνο στα πακετα Big bang και σε προσφορές και όχι στα πακετα του cu η στο shake (για να εκμεταλευτείς και κάποια απο αυτά θέλει μια διαδικασία πχ βγαίνεις το παιρνεις και ξαναμπαινεις) ΥΓ Αυτό τι νοημα έχει αραγε σε καρτοκινητό .... "Δυνάμει των ανωτέρω αλλαγών οι συνδρομητές έχουν το δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασής τους αζημίως από την δημοσίευση της παρούσας ανακοίνωσης και για δύο (2) μήνες" 9 ώρες πριν, HEO said: Το ζητημα ειναι οτι ο φιλος πληρωνει ενω δεν θα επρεπε Στην vodafone παντως δεν πληρώνει .... ναι μεν βάζει 13 ευρω το 2μηνο αλλα αν δεν καταναλώσει τα 10gb ή τα 1500 λεπτά του μένουν τα χρήματα δεν τα παιρνει η vodafone. Σε σχέση με τα 16 ευρω το 2μηνο της νοβα και τα 20 cosmote που στα κάνουν υπόλοιπο ομιλίας και data , sms αλλά τα λεφτά πάνε, τους πληρωσες τζαμπα ενω δεν θα επρεπε. Τωρα δεν μπορεις να τα βγάλεις ευκολα αν εισαι σε νησί χωρις επιλογές αλλα μπορείς να τα κάνεις κάτι αργότερα (πχ καποια στιγμή να θέλεις ενα μηνα απεριόριστα που δεν μπορείς στους αλλους) , να τα μεταφερεις σε κάποιον , να κάνεις δώρο προιοντα e-fresh σε ατομο απο την αθηνα τελος παντων ,αλλα δεν εχεις πληρώσει την vodafone οπως αλλου . Εκτος αν εννοείς για το οτι δεν εχει σήμα στο νησί η επειδή εμεις εχουμε πιο καλες επιλογές ... Edited 10 Ιανουαρίου by blizard 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 10 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιανουαρίου ΣΗΜΕΡΑ είναι η τελευταία ημέρα για τα απεριόριστα δώρο? Έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο? Θα μπορούσα να καλέσω το chat αλλά η απάντηση μπορεί να μην είναι ασφαλής 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 10 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιανουαρίου Σημερα,με βάση τους όρους του διαγωνισμού. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 10 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιανουαρίου Εκτος αν εννοείς για το οτι δεν εχει σήμα στο νησί η επειδή εμεις εχουμε πιο καλες επιλογές ...Εννοώ ότι βάζει χρήματα στον κουμπαρά και έχει περιορισμένες υπηρεσίεςΤο να μαζεύεις λεφτά σε ένα νούμερο και να μην μπορείς να τα φας δεν είναι και το καλύτεροSent from my Redmi 7 using Tapatalk 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos678 Δημ. 10 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιανουαρίου Πηρα ενα κωδικο bring a friend και τον εστειλα σε ενα φιλο για να κανει μια online παραγγελια και να ερθει στο cu. Σημερα ενεργοποιηθηκε ο αριθμος του και πηρε τα 5gb αλλα εγω οχι. Δε τα δικαιουμαι και εγω? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 10 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιανουαρίου Κάθε φορά που θα κάνεις ανανέωση Δεν εξαρτάται από τον άλλον 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts