kalitexnis_g Δημ. October 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2023 5 minutes ago, VIPdriver said: Ενώ εβαλα τον κωδικο που μου ηρθε, στη συνεχεια μου βγαζει αυτο: Δεν έβαλες σωστά τον κωδικό. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. October 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2023 1 hour ago, kalitexnis_g said: Δεν έβαλες σωστά τον κωδικό. Τελικά δεν τον είχα επιβεβαιώσει. Δυτυχως για τις παιδικες ταινίες θέλει την εφαρμογή Disney+ η οποία ζητάει λεφτά... 1 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. October 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2023 To δωρο αφορα το Vodafone TV start που δεν συμπεριλαμβανει το Disney+ 3 Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. October 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2023 10 ώρες πριν, HEO said: Μια χαρά το τζάμπα Vodafone TV Βάλτε LDPlayer (android προσομοίωση σε PC) αν θέλετε να βλέπετε σε υπολογιστή δουλεύει άψογα Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Και με ένα HDMI... τσουπ! 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. October 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2023 Δεν ξέρω αν συνδέεται με τα απεριόριστα ή με τα vodafone tv αλλά τις τελευταίες μέρες κυρίως 8 με 11 κάθε βράδυ το ίντερνετ της vodafone χάνει περισσότερα πακέτα από όσα περνάει εντός του δικτύου της (50-80% packet loss σύμφωνα με τα εργαλεία δικτύου). Δράμα η κατάσταση. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. October 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2023 5 minutes ago, spiliot said: Δεν ξέρω αν συνδέεται με τα απεριόριστα ή με τα vodafone tv αλλά τις τελευταίες μέρες κυρίως 8 με 11 κάθε βράδυ το ίντερνετ της vodafone χάνει περισσότερα πακέτα από όσα περνάει εντός του δικτύου της (50-80% packet loss σύμφωνα με τα εργαλεία δικτύου). Δράμα η κατάσταση. Εγώ δεν την πιάνω τη λογική τους.. και την πολιτική τους.. (αν υπάρχει) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. October 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2023 Σας δουλεύει εσάς το cu app; Δεν μπορώ να δω πόσους κρυστάλλους έχω και κάνει log in αργά 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. October 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2023 14 minutes ago, eridion25 said: Σας δουλεύει εσάς το cu app; Δεν μπορώ να δω πόσους κρυστάλλους έχω και κάνει log in αργά Έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα δεν είναι δικό σου το πρόβλημα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. October 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2023 9 ώρες πριν, stathis123 said: To δωρο αφορα το Vodafone TV start που δεν συμπεριλαμβανει το Disney+ Άρα, το δώρο δεν αφορά αποκωδικοποιητή; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2023 Είναι χωρίς αποκωδικοποιητή. Μπορείς να συνδεθείς σε Android TV αν θέλεις 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. October 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2023 6 ώρες πριν, paanos said: Είναι χωρίς αποκωδικοποιητή. Μπορείς να συνδεθείς σε Android TV αν θέλεις Είναι όμως συγκεκριμένες εκδόσεις που υποστηρίζει. Διαβάστε τα σχόλια στο app και θα καταλάβετε. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2023 Θέλει κανονικό android tv με πάνω από 2GB RAM. Στη πράξη, με apk side load παίζει σε κάθε android tv box, τηλεόραση ή stick ανεξάρτητα από την μνήμη 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. October 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2023 Να προσθέσω ότι παίζει και σε PC αν βάλεις κάποιον προσομοιωτή androidΕγώ έχω βάλει τον, LDPlayerSent from my Redmi 7 using Tapatalk 4 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. October 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2023 (edited) 2 ώρες πριν, paanos said: Θέλει κανονικό android tv με πάνω από 2GB RAM. Στη πράξη, με apk side load παίζει σε κάθε android tv box, τηλεόραση ή stick ανεξάρτητα από την μνήμη Να σε ρωτήσω.. επειδή δεν τα ξέρω καλά.. με Chromecast παίζει με κάποιο κόλπο; Edited October 27, 2023 by kalitexnis_g 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2023 Εννοείς να κανεις cast από κινητό ε; Όχι δεν παίζει 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pedro_G Δημ. October 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2023 πηρα εχθες το απογευμα με φορητοτητα απο την προσφορα με 10 ευρω επιδοτση για καθε 13 ευρω λογαριασμου που κανω στο καρτοκινητο βοντα... Δεν εχω ενεργοποιησει ακομη και εχω σημα απο την προηγουμενη εταιρεια μου! Ξερει κανεις ποσο καιρο μπορω να κρατησω τα προνομια λεπτα που εχω ανεκμεταλλευτα απο την προηγουμενη εταιρεια μου μεχρι να μου το διακοψουν και οδηγησουν στην Βοντα? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. October 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2023 Θα τα κρατήσεις μέχρι να χαθεί το σήμα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. October 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2023 1 hour ago, Pedro_G said: πηρα εχθες το απογευμα με φορητοτητα απο την προσφορα με 10 ευρω επιδοτση για καθε 13 ευρω λογαριασμου που κανω στο καρτοκινητο βοντα... Δεν εχω ενεργοποιησει ακομη και εχω σημα απο την προηγουμενη εταιρεια μου! Ξερει κανεις ποσο καιρο μπορω να κρατησω τα προνομια λεπτα που εχω ανεκμεταλλευτα απο την προηγουμενη εταιρεια μου μεχρι να μου το διακοψουν και οδηγησουν στην Βοντα? Θα σε καλέσουν από Vodafone και θα σου πούνε ποτέ περίπου θα γίνει η φορητότητα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. October 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2023 Είχα κάνει φορητότητα το καλοκαίρι, και μαζί με τη sim μου έστειλαν και 2η όπως συνηθίζουν, τον οποία δεν χρησιμοποίησα. Σήμερα μου ήρθε μήνυμα: UNLIMITED DATA ΓIA 3 MHNEΣ. BAΛE KAPTA ΣTO ΔΩPO NOYMEPO 694χχχχχχ ΠOY EΛABEΣ AΠO TO CU MAZI ME THN ΠAPAΓΓEΛIA ΣOY MEXPI 31/10 KAI TA UNLIMITED DATA ΘA ΠPOΣTEΘOYN ΣTO NEO CU APIΘMO ΣOY EΩΣ TIΣ 14/11. Την έχει ενεργοποιήσει κανείς αυτή την προσφορά να μου πει τι είναι ακριβώς; Δηλ βάζω μια κάρτα και δεν ξαναβάζω για 3 μήνες, και έχω απεριόριστα δεδομένα; Ή βάζω μια κάρτα κάθε μήνα και για 3 μήνες θα παίρνω την προσφορά; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. October 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2023 Ο κωδικός του Vodafone tv από το cu είναι ατομικός ή μπορεί να δοθεί και σε άλλον χρήστη? Φυσικά μαζί με τον κωδικό θα δωθεί και το link. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. October 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2023 Ερωτηση μετα τους 70000+ κρυσταλλους γινεται ρισετ η το οριστικο ειναι οι 200 συμμετοχες που λαμβανουμε για την κληρωση? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. October 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2023 (edited) 2 ώρες πριν, EllinikoNisi said: Ο κωδικός του Vodafone tv από το cu είναι ατομικός ή μπορεί να δοθεί και σε άλλον χρήστη? Φυσικά μαζί με τον κωδικό θα δωθεί και το link. Μπορεί να δωθεί. Εγώ με τον κωδικό της γυναίκας μου έκανα λογαριασμό βάζοντας το δικό μου τηλ που είναι Cosmote. Το link δεν είναι προσωπικό. Είναι το γενικό που ενεργοποιεί κανείς το Vodafone tv start. Απλώς μόλις βάλεις τον κωδικό σου λέει πως έχεις 7 μήνες δώρο. https://www.vodafone.gr/vodafone-tv-eggrafi 11 minutes ago, CamuCamu said: Ερωτηση μετα τους 70000+ κρυσταλλους γινεται ρισετ η το οριστικο ειναι οι 200 συμμετοχες που λαμβανουμε για την κληρωση? Κάτσε φρόνημα μην έχει κάνα bug ως συνήθως και σου μηδενίσει τα πάντα στις 80.000.. 😂😂😂 Edited October 27, 2023 by kalitexnis_g 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. October 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2023 9 minutes ago, kalitexnis_g said: Μπορεί να δωθεί. Εγώ με τον κωδικό της γυναίκας μου έκανα λογαριασμό βάζοντας το δικό μου τηλ που είναι Cosmote. Το link δεν είναι προσωπικό. Είναι το γενικό που ενεργοποιεί κανείς το Vodafone tv start. Απλώς μόλις βάλεις τον κωδικό σου λέει πως έχεις 7 μήνες δώρο. https://www.vodafone.gr/vodafone-tv-eggrafi Κάτσε φρόνημα μην έχει κάνα bug ως συνήθως και σου μηδενίσει τα πάντα στις 80.000.. 😂😂😂 Λες? Νταξει θα το παρω με το μαλακο αμα ειναι.. 😂 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. October 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2023 (edited) 3 ώρες πριν, jaranor said: Είχα κάνει φορητότητα το καλοκαίρι, και μαζί με τη sim μου έστειλαν και 2η όπως συνηθίζουν, τον οποία δεν χρησιμοποίησα. Σήμερα μου ήρθε μήνυμα: UNLIMITED DATA ΓIA 3 MHNEΣ. BAΛE KAPTA ΣTO ΔΩPO NOYMEPO 694χχχχχχ ΠOY EΛABEΣ AΠO TO CU MAZI ME THN ΠAPAΓΓEΛIA ΣOY MEXPI 31/10 KAI TA UNLIMITED DATA ΘA ΠPOΣTEΘOYN ΣTO NEO CU APIΘMO ΣOY EΩΣ TIΣ 14/11. Την έχει ενεργοποιήσει κανείς αυτή την προσφορά να μου πει τι είναι ακριβώς; Δηλ βάζω μια κάρτα και δεν ξαναβάζω για 3 μήνες, και έχω απεριόριστα δεδομένα; Ή βάζω μια κάρτα κάθε μήνα και για 3 μήνες θα παίρνω την προσφορά; Με μία κάρτα, 90 μέρες unlimited. Το έχω κάνει. Μόνο να ξέρεις σε εμάς πριν κάνα μήνα πέρασαν μερικές μέρες από την ημερομηνία που γράφει, μιλήσαμε στο chat και στο τέλος μπήκανε. Κλασική Vodafone δλδ. Edited October 27, 2023 by kalitexnis_g 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. October 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2023 40 minutes ago, kalitexnis_g said: Με μία κάρτα, 90 μέρες unlimited. Το έχω κάνει. Μόνο να ξέρεις σε εμάς πριν κάνα μήνα πέρασαν μερικές μέρες από την ημερομηνία που γράφει, μιλήσαμε στο chat και στο τέλος μπήκανε. Κλασική Vodafone δλδ. Κορυφή αυτό 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts