GREGORYMO Δημ. September 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2023 1 ώρα πριν, babakos said: Να φύγετε παιδιά να αδειάσει το δίκτυο για να εχουμε καλύτερες υπηρεσίες εμεις που θα μεινουμε. Ολοι στο βάτραχο και στην Windara... Ηρθε πριν λιγο και σε μενα η παρακάτω προσφορά. Δεν ειναι κακή αλλά λεω να περιμένω για κατι καλύτερο. Την ίδια προσφορα στα 20.09€ οι πονηροί. Όπου σε πιάσουν 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. September 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2023 26 minutes ago, GREGORYMO said: Την ίδια προσφορα στα 20.09€ οι πονηροί. Όπου σε πιάσουν Εμένα στα 14€ περίπου 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros201285 Δημ. September 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2023 1 ώρα πριν, GREGORYMO said: Την ίδια προσφορα στα 20.09€ οι πονηροί. Όπου σε πιάσουν Σε έναν άλλον φίλο εδώ, του την έδωσαν 25€. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. September 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2023 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. September 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2023 Ρε σεις 12 ευρω για το λικουιντ δεν έλεγε η ανακοίνωση; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. September 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2023 29 minutes ago, VIPdriver said: Ρε σεις 12 ευρω για το λικουιντ δεν έλεγε η ανακοίνωση; Θεωρητικά και μάλιστα με έναρξη ισχύος από 20 Οκτωβρίου 2023 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsimeo Δημ. September 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2023 Ωραιο το 13, "εξυπνο". Σου λεει αρκετοι θα ειναι και προληπτικοι οποτε γι αυτους η ελαχιστη θα ειναι 15 ευρω! 😄 Απο 8 που ηταν. Μια χαρα! Καλα παμε! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2023 37 minutes ago, VIPdriver said: Ρε σεις 12 ευρω για το λικουιντ δεν έλεγε η ανακοίνωση; Για αυτό τα γυρίσαμε σε red 3 με 8 ευρώ τον μήνα 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. September 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2023 (edited) Να δούμε σε λίγες ώρες τι θα γήνει με της δωρεάν παροχές 600’ και 600MB 1 ώρα έμεινε φοβάμαι Edited September 30, 2023 by eridion25 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros201285 Δημ. September 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2023 46 minutes ago, cmvr said: Για αυτό τα γυρίσαμε σε red 3 με 8 ευρώ τον μήνα Προσωπική προσφορά? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. September 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2023 (edited) Πήρε κανείς την προσφορά των απεριορίστων για 3 μήνες μετά από ανανέωση σε συγκεκριμένο νούμερο?? ΤΡΕΞΤΕ!! Υπάρχει bug στην εφαρμογή του CU κι αν πατήσετε να ενεργοποιήσετε ξανά την προσφορά που δίνει απεριόριστα μέχρι τις 2/10, σας ενεργοποιεί ξανά την προσφορά μέχρι 30/10!!! Αν δεν το έχετε ενεργοποιήσει ήδη, απλά το ενεργοποιείτε δύο φορές κατευθείαν! Το δοκίμασα σε 3 νούμερα CU και πήρα απεριόριστα μέχρι τέλος Οκτώβρη! ΤΡΕΞΤΕ!!! Edited September 30, 2023 by ParafronGR 7 4 Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. September 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2023 (edited) Μεσα από τη εφαρμογή του Vodafone CU αν πιέσεις ξανά την προσφορά με τα απεριόριστα vodafone cu data για 7 ημέρες που έδινε πριν από λίγες ημέρες, θα στο ενεργοποιήσει ξανά και πάει την ημερομηνία λήξης του πακέτου στις 30 ημέρες. Πιθανόν να είναι bug η να το αλλάξουν, τρέξτε όσοι προλάβετε Το λένε στο lagonika https://www.lagonika.gr/prosfores/vodafone-cu-dwrean-internet-gia-30-hmeres/?fbclid=IwAR1Me4NDnIKhJzS0EfmVCQ1l5C8hwrVcVCsCjDcIORJVmA89XUWp0brSixw Edited September 30, 2023 by _NikitaS_ 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. September 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2023 Το πήραν πίσω αυτό που είπαν στην ανακοοινωση 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. September 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2023 3 minutes ago, eridion25 said: Το πήραν πίσω αυτό που είπαν στην ανακοοινωση Που έστειλες μήνυμα;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. September 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2023 2 minutes ago, aektzhs 1 said: Που έστειλες μήνυμα;;;; Y στο 1252 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2023 1 hour ago, Alexandros201285 said: Προσωπική προσφορά? Ναι 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. September 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2023 Όταν πήρα τα απεριοριστα από αυτό το bug εμφανίζει ότι έχω απεριοριστα μόνο μέσω πλατφόρμας του myCU σε 1252 φωνητικό + SMS δεν λει ότι έχω απεριόριστα data λει ότι έχω 3.2GB από την φοιτιτική προσφορά άρα μάλλον είναι. Visual glitch της πλατφόρμας myCU 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. September 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2023 (edited) 1 hour ago, ParafronGR said: Πήρε κανείς την προσφορά των απεριορίστων για 3 μήνες μετά από ανανέωση σε συγκεκριμένο νούμερο?? ΤΡΕΞΤΕ!! Υπάρχει bug στην εφαρμογή του CU κι αν πατήσετε να ενεργοποιήσετε ξανά την προσφορά που δίνει απεριόριστα μέχρι τις 2/10, σας ενεργοποιεί ξανά την προσφορά μέχρι 30/10!!! Αν δεν το έχετε ενεργοποιήσει ήδη, απλά το ενεργοποιείτε δύο φορές κατευθείαν! Το δοκίμασα σε 3 νούμερα CU και πήρα απεριόριστα μέχρι τέλος Οκτώβρη! ΤΡΕΞΤΕ!!! Εγώ το έκανα και λέει 31/10 σε 31 μέρες ληγει. Ο,τι να ναι Edited September 30, 2023 by glofiish 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. September 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2023 (edited) 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Βονταρα και τα μυαλα στα καγκελα! Τουλαχιστον κατεβαστε το οσοι προλαβαν προλαβαν δεν ειναι τιποτα να το διορθωσουν οσα θεματα και αν τραβανε. Edited September 30, 2023 by CamuCamu 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2023 (edited) 7 ώρες πριν, eridion25 said: Όταν πήρα τα απεριοριστα από αυτό το bug εμφανίζει ότι έχω απεριοριστα μόνο μέσω πλατφόρμας του myCU σε 1252 φωνητικό + SMS δεν λει ότι έχω απεριόριστα data λει ότι έχω 3.2GB από την φοιτιτική προσφορά άρα μάλλον είναι. Visual glitch της πλατφόρμας myCU Υπάρχει αναλυση της ληξης των πακετων με τις ημερομηνίες ληξης (σου ζητάει να πατησεις παλι 1) αλλά εκει γελασα λιγο. Συγκεκριμένα έχω το kalokairistes ως 16/10,400mb απο το extra 7,2 ως 19/10 και εβαλα και την προσφορά δις, για να πανε ως τέλος του μήνα. Λέει λοιπόν "έχεις (παύση) από την καλοκαιρινή προσφορά,που ληγουν στις 16/10,που λήγουν στις 19/10,που λήγουν στις 31/10. Για κάποιο λόγο καταπίνει τη γλώσσα του στις αναγγελίες των mb αλλά τις ημερομηνίες τις λέει σωστά. Αρα το 31/10 φαίνεται οκ. Να σημειώσω οτι ουτε στην πρωτη αναγγελία πατώντας το ενα, αναφέρει τα απεριόριστα, (μόνο τα 400 του πακετου αν θυμάμαι καλά),αλλα αναφερει τα 10 γιγα της περιαγωγής. Σε άλλα νεα προσπάθησα να πάρω ξανά 4€ για e-food απο kalokairistes...οτι να'ναι λίγο. Edited October 1, 2023 by kmpatra 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. October 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2023 7 ώρες πριν, glofiish said: Εγώ το έκανα και λέει 31/10 σε 31 μέρες ληγει. Ο,τι να ναι 9 ώρες πριν, ParafronGR said: Πήρε κανείς την προσφορά των απεριορίστων για 3 μήνες μετά από ανανέωση σε συγκεκριμένο νούμερο?? ΤΡΕΞΤΕ!! Υπάρχει bug στην εφαρμογή του CU κι αν πατήσετε να ενεργοποιήσετε ξανά την προσφορά που δίνει απεριόριστα μέχρι τις 2/10, σας ενεργοποιεί ξανά την προσφορά μέχρι 30/10!!! Αν δεν το έχετε ενεργοποιήσει ήδη, απλά το ενεργοποιείτε δύο φορές κατευθείαν! Το δοκίμασα σε 3 νούμερα CU και πήρα απεριόριστα μέχρι τέλος Οκτώβρη! ΤΡΕΞΤΕ!!! Στο μεταξύ μπήκα να σας πω ότι οι φοιτητικές μηνιαίες παροχές μπήκαν και ισχύουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ για ένα μήνα όπως πριν.. Και είδα αυτό με το bug και έτρεξα να το κάνω σε 5 CU!! 😂😂 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2023 Τσίμπησες κι εσύ,άξιος 😅 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. October 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2023 45 minutes ago, kmpatra said: Τσίμπησες κι εσύ,άξιος 😅 Εγώ κόλλημα δεν έχω. Έχω το βατραχάκο μου για τα σημαντικά, και όταν δίνει το CU και ειδικά δωρεάν, το εκμεταλλεύομαι. Και αφού λιώνουμε που λιώνουμε στο φόρουμ και ενημερωνόμαστε, γιατί όχι!;!; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2023 Καμμιά αντιρρηση,πλακα έκανα ορμώμενος και απο (σβησμένο) ποστ παραπάνω 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. October 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2023 Η αυτόματη ανανέωση του liquid με 8 ευρώ έγινε κανονικά σήμερα όπως ήταν προγραμματισμένο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts