Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

7 ώρες πριν, eridion25 said:

Όταν πήρα τα απεριοριστα από αυτό το bug εμφανίζει ότι έχω απεριοριστα μόνο μέσω πλατφόρμας του myCU σε 1252 φωνητικό + SMS δεν λει ότι έχω απεριόριστα data λει ότι έχω 3.2GB από την φοιτιτική προσφορά άρα μάλλον είναι. Visual glitch της πλατφόρμας myCU

Υπάρχει αναλυση της ληξης των πακετων με τις ημερομηνίες ληξης (σου ζητάει να πατησεις παλι 1) αλλά εκει γελασα λιγο.

Συγκεκριμένα έχω το kalokairistes ως 16/10,400mb απο το extra 7,2 ως 19/10 και εβαλα και την προσφορά δις, για να πανε ως τέλος του μήνα.

Λέει λοιπόν "έχεις (παύση) από την καλοκαιρινή προσφορά,που ληγουν στις 16/10,που λήγουν στις 19/10,που λήγουν στις 31/10.

Για κάποιο λόγο καταπίνει τη γλώσσα του στις αναγγελίες των mb αλλά τις ημερομηνίες τις λέει σωστά. Αρα το 31/10 φαίνεται οκ.

Να σημειώσω οτι ουτε στην πρωτη αναγγελία πατώντας το ενα, αναφέρει τα απεριόριστα, (μόνο τα 400 του πακετου αν θυμάμαι καλά),αλλα αναφερει τα 10 γιγα της περιαγωγής.

Σε άλλα νεα προσπάθησα να πάρω ξανά 4€ για e-food απο kalokairistes...οτι να'ναι λίγο.

Screenshot_20231001-082147.png

Edited by kmpatra

• Απαντήσεις 50,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• HEO

1694

• Vasileios

1557

• JOHNMEGARYTHMOS

1361

• VIPdriver

1951

7 ώρες πριν, glofiish said:

Εγώ το έκανα και λέει 31/10 σε 31 μέρες ληγει. Ο,τι να ναι

9 ώρες πριν, ParafronGR said:

Πήρε κανείς την προσφορά των απεριορίστων για 3 μήνες μετά από ανανέωση σε συγκεκριμένο νούμερο?? 

ΤΡΕΞΤΕ!! Υπάρχει bug στην εφαρμογή του CU κι αν πατήσετε να ενεργοποιήσετε ξανά την προσφορά που δίνει απεριόριστα μέχρι τις 2/10, σας ενεργοποιεί ξανά την προσφορά μέχρι 30/10!!! Αν δεν το έχετε ενεργοποιήσει ήδη, απλά το ενεργοποιείτε δύο φορές κατευθείαν! Το δοκίμασα σε 3 νούμερα CU και πήρα απεριόριστα μέχρι τέλος Οκτώβρη! ΤΡΕΞΤΕ!!!

Screenshot_20230930-234814.png

Στο μεταξύ μπήκα να σας πω ότι οι φοιτητικές μηνιαίες παροχές μπήκαν και ισχύουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ για ένα μήνα όπως πριν..

Και είδα αυτό με το bug και έτρεξα να το κάνω σε 5 CU!! 😂😂

45 minutes ago, kmpatra said:

Τσίμπησες κι εσύ,άξιος 😅

Εγώ κόλλημα δεν έχω. Έχω το βατραχάκο μου για τα σημαντικά, και όταν δίνει το CU και ειδικά δωρεάν, το εκμεταλλεύομαι.

Και αφού λιώνουμε που λιώνουμε στο φόρουμ και ενημερωνόμαστε, γιατί όχι!;!;

Καμμιά αντιρρηση,πλακα έκανα ορμώμενος και απο (σβησμένο) ποστ παραπάνω

Φαντάζομαι δυστυχώς αν μπει liquid κάποιος τώρα δεν θα μπορεί να επιλέξει 8€...

To έγραψα και στο θέμα του liquid

Όποιος είχε επιλέξει 8 ευρώ δεν φαίνεται να έκανε αλλαγή στο ποσό
(Δεν είναι κάτι επιλεγμένο)

Αν όμως σπρώξεις την μπάρα πρέπει να δηλώσεις ποσό

Sent from my Power 3 using Tapatalk

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

4 minutes ago, HEO said:

To έγραψα και στο θέμα του liquid

Όποιος είχε επιλέξει 8 ευρώ δεν φαίνεται να έκανε αλλαγή στο ποσό
(Δεν είναι κάτι επιλεγμένο)

Αν όμως σπρώξεις την μπάρα πρέπει να δηλώσεις ποσό

Sent from my Power 3 using Tapatalk

Απλά δεν ξέρουμε εάν αυτό θα ισχύει και τον άλλο μήνα ή θα γίνει αυτόματη ανανέωση με 13€. 

Πάντως εάν έχει κλειδώσει στους παλιούς η 8€ ανανέωση για πάντα κάθε μήνα, τότε σημαίνει ότι χάνεται το πλεονέκτημα της μετακίνησης της μπάρας. Γιατί μετά όταν θα ξανά γίνεις liquid μόνο από 13€ ανανέωση. Οπότε θα χάνουμε 8/ μήνα κάθε μήνα, ενώ με την 13€ ανανέωση και μετακίνηση μπάρας βγαίνει 6.5€/ μήνα.

Με βάση την ανακοίνωση λοιπόν μετά τις 20/10, οι προγραμματισμένες ανανεώσεις δεν θα είναι 8€. 12 θα έπρεπε αλλά λογικά θα είναι 13. Και προφανώς όσοι μπουν τώρα liquid δεν θα μπορούν να επιλέξουν 8.

12 ώρες πριν, _NikitaS_ said:

Μεσα από τη εφαρμογή του Vodafone CU αν πιέσεις ξανά την προσφορά με τα απεριόριστα vodafone cu data για 7 ημέρες που έδινε πριν από λίγες ημέρες, θα στο ενεργοποιήσει ξανά και πάει την ημερομηνία λήξης του πακέτου στις 30 ημέρες. Πιθανόν να είναι bug η να το αλλάξουν, τρέξτε όσοι προλάβετε

Μόλις το έκανα σε 2 CU

Μόλις ενεργοποίησα κι εγώ την προσφορά για απεριόριστα data αλλά ατυχησα. Το bug διορθώθηκε. Επίσης σήμερα ανανέωσα με 15€ liquid, αυτές είναι οι παροχές που πήρα.

Screenshot_2023-10-01-15-25-30-694_gr.mobile.vodafone-edit.jpg

12 minutes ago, duellergr said:

Μόλις ενεργοποίησα κι εγώ την προσφορά για απεριόριστα data αλλά ατυχησα. Το bug διορθώθηκε. Επίσης σήμερα ανανέωσα με 15€ liquid, αυτές είναι οι παροχές που πήρα.

Screenshot_2023-10-01-15-25-30-694_gr.mobile.vodafone-edit.jpg

Δοκίμασε να ξανά ενεργοποίησεις την προσφορά.

Το λιγότερο αυτό το bug θα διορθωθεί αύριο γιατί σήμερα είναι Κυριακή

Edited by eridion25

1 minute ago, eridion25 said:

Το λιγότερο αυτό το bug θα διορθωθεί αύριο γιατί σήμερα είναι Κυριακήη 

Μη μας τα πάρουν ΠΙΣΩ είναι το θέμα 

26 minutes ago, GREGORYMO said:

Μη μας τα πάρουν ΠΙΣΩ είναι το θέμα 

Πως να μας τα πάρει πίσω αφού το έχουμε ενεργοπισης ήδη

Αφου ξεχειλωθηκε ετσι αυτο το τρομερο προβλημα εγω θα πω το εξης ανα πασα στιγμη μπορουν να κανουν μη λειτουργικο το "πακετο" οσοι δεν εχετε αλλο εκτος εαν κανουν τους "κινεζους".

5 minutes ago, CamuCamu said:

Αφου ξεχειλωθηκε ετσι αυτο το τρομερο προβλημα εγω θα πω το εξης ανα πασα στιγμη μπορουν να κανουν μη λειτουργικο το "πακετο" οσοι δεν εχετε αλλο εκτος εαν κανουν τους "κινεζους".

Μπορεί να γράφει λήξη 31 Οκτωβρίου αλλά δεν έχουμε στα χέρια μας κάτι 'χειροπιαστό'

Μπορεί να γράφει λήξη 31 Οκτωβρίου αλλά δεν έχουμε στα χέρια μας κάτι 'χειροπιαστό'
Μπορεί να είναι και bugs που είναι επίτηδες φτιαγμένα για να κάνουν χαρούμενα τα γατονια :)

Sent from my Redmi 7 using Tapatalk

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Εμένα τα δωρεάν απεριόριστα για μια βδομάδα έληγε αύριο πριν λίγο που τσεκαρα, ξαναπάτησα να τα ξαναπάρω και δείτε τι μου λέει.

Screenshot_2023-10-01-16-42-40-05_2e83dfe13a5867033cf77b276138972a.jpg

3 Λαλούν και 2 Χορεύουν

Εντάξει στην τελική τι είχαμε τι χάσαμε..

13 minutes ago, CamuCamu said:

Κατά τα άλλα, αν εμείς είμαστε στο forum 50 σου λέω εγώ, πόσα CU να κάναν το bug; 200; 300; Και τι έγινε;

7 minutes ago, terkos2 said:

Εμένα τα δωρεάν απεριόριστα για μια βδομάδα έληγε αύριο πριν λίγο που τσεκαρα, ξαναπάτησα να τα ξαναπάρω και δείτε τι μου λέει.

Screenshot_2023-10-01-16-42-40-05_2e83dfe13a5867033cf77b276138972a.jpg

Αυτό συζητάμε από το πρωί! Καλοφάγωτα!!

Edited by kalitexnis_g

• This topic was locked and unlocked