Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

3 minutes ago, aektzhs 1 said:

Για περίμενε λίγο ακόμα

Ποσο να περιμενω εφτασε ο Σεμτεμβριος ανοιξαν τα σχολεια

1 minute ago, eridion25 said:

Ποσο να περιμενω εφτασε ο Σεμτεμβριος ανοιξαν τα σχολεια

Η ανακοίνωση βγήκε 9 Αυγούστου. Θα σου έλεγα μέχρι 15 Σεπτεμβρίου να περιμένεις. Αν δεν ακολουθήσει ο ανταγωνισμός πιθανόν να μην υλοποιηθεί η ανακοίνωση 

Εάν δεν υλοποιηθεί η ανακοίνωση, θα δημιουργηθεί μεγαλύτερο πληγμα στην αξιοπιστία της εταιρίας και στην εμπιστοσύνη των συνδρομητών. Από τη στιγμή που το αποφάσισε και το ανακοίνωσε, δεν υπάρχει γυρισμός (εάν θέλει να αυτοαποκαλείται σοβαρή εταιρία). 

Σίγουρα άλλαξαν προσωπικό στις αρμόδιες θέσεις και οι καινουριοι δεν φαίνεται να έχουν επαφή με την πραγματικοτητα. 

Πράγματι το κινητό που διαθέτω έχει υποστήριξη 5g και παντού έχω σήμα καλύτερο από τη Nova, με ένδειξη 5g πάντα.

Σχετικά με την έκδοση δεύτερης sim κλώνου. Θα μπορούσα να την έχω σε μία συσκευή στο σπίτι την οποία θα ενεργοποιώ όταν θα βρίσκομαι εκεί, και βάζοντας το κανονικό μου κινητό σε λειτουργία πτήσης να μπορώ να κάνω κλήσεις με vowifi; Συνδεόμενος εννοείται με το κινητό που διαθέτει την κάρτα κλώνο για παροχή ίντερνετ.

Edited by duellergr

Συγγνώμη που το αναφέρω δημόσια,αλλά υπάρχει κάτι αστείο στην ανάρτηση μου σχετικά με τις επιλογές που έχει ο κάθε συνδρομητής σε απάντηση ενός μέλους;

ΥΓ:Αν θέλει να αποκλείεται σοβαρή εταιρεία να υλοποιήσει την ανακοίνωση και να αναβαθμίσει και 4G και 5G. Εδώ θα είμαι και άμα πράξει τα παραπάνω θα της το αναγνωρίσω

6 ώρες πριν, duellergr said:

Πράγματι το κινητό που διαθέτω έχει υποστήριξη 5g και παντού έχω σήμα καλύτερο από τη Nova, με ένδειξη 5g πάντα.

Σχετικά με την έκδοση δεύτερης sim κλώνου. Θα μπορούσα να την έχω σε μία συσκευή στο σπίτι την οποία θα ενεργοποιώ όταν θα βρίσκομαι εκεί, και βάζοντας το κανονικό μου κινητό σε λειτουργία πτήσης να μπορώ να κάνω κλήσεις με vowifi; Συνδεόμενος εννοείται με το κινητό που διαθέτει την κάρτα κλώνο για παροχή ίντερνετ.

Λιγο συνθετο σεναριο αυτό που λες. Εστω και με vowifi θα είναι εγγεγραμενη στο δικτυο η καρτα. Πιθανον δεν θα δουλέψει. Διοτι τις κλησεις που έρχονται μπορει να τις δρομολογει στην αλλη σιμ. Πρέπει η μια να είναι εντελώς εκτός δικτύου.

https://myphone.gr/forum/topic/196181/

Παραπάνω ο φίλος λέει το εξής:

Βγάζεις dual sim με την πρώτη ευκαιρία  7 ευρω εφάπαξ με εχει βολέψει τρομερά για να παίρνω το μικρό κλασικό κινητό όποτε θέλω , το smart μπορεί μάλιστα να δουλέψει και ως hub για ιντερνετ ταυτόχρονα.

Τι εννοεί λέγοντας hub για ίντερνετ; Από εδώ πήρα την ιδέα μήπως μπορούν να δουλέψουν ταυτόχρονα δύο sim.

2 minutes ago, duellergr said:

Βγάζεις dual sim με την πρώτη ευκαιρία  7 ευρω εφάπαξ με εχει βολέψει τρομερά για να παίρνω το μικρό κλασικό κινητό όποτε θέλω , το smart μπορεί μάλιστα να δουλέψει και ως hub για ιντερνετ ταυτόχρονα.

Τι εννοεί λέγοντας hub για ίντερνετ; Από εδώ πήρα την ιδέα μήπως μπορούν να δουλέψουν ταυτόχρονα δύο sim.

Είναι λιγάκι αμφιλεγόμενη πρακτική αυτή.

Κανονικά πρέπει να έχεις ανοικτή μόνο τη μία σιμ από τις δύο.

Κατά τα άλλα, όταν λέει hub, εννοεί να δημιουργείς δίκτυο wifi είτε με το κινητό είτε με κάποιο 4g modem και να μοιράζεις στις συσκευές σου το ίντερνετ του CU σου.

ναι,χάνεται αν δεν χρησιμοποιηθεί όσο είσαι στην παλιά εταιρία.

17 minutes ago, jaranor said:

Σχετικά με τη φορητότητα (από Whatsup σε CU), πρέπει να κάνω κάτι για μεταφερθεί το χρηματικό υπόλοιπο; Μάλλον χάνεται ε;

Μπορεις να το στειλεις σε αλλο what's up (υπάρχουν προϋποθέσεις)

Τώρα που λέμε για φορητότητα, αν έκανα σήμερα αίτηση ηλεκτρονικά για μεταφορά του αριθμού μου από F2G, μετά από όσες ημέρες περίπου θα ήμουν στο CU; 

Θέλω να υπολογίσω την τελευταία μου ανανέωση στο F2G, για να μην ξεμεινω από χρόνο ομιλίας αλλά ούτε και να αφήσω υπόλοιπο εκεί.

Edited by geoponer
Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

9 minutes ago, geoponer said:

Τώρα που λέμε για φορητότητα, αν έκανα σήμερα αίτηση ηλεκτρονικά για μεταφορά του αριθμού μου από F2G, μετά από όσες ημέρες περίπου θα ήμουν στο CU; 

Θέλω να υπολογίσω την τελευταία μου ανανέωση στο F2G, για να μην ξεμεινω από χρόνο ομιλίας αλλά ούτε και να αφήσω υπόλοιπο εκεί.

Όλη η ιστορία διαρκεί το πολύ μία εβδομάδα.

Αν θες να τρενάρεις τη φορητότητα για 2-3 μέρες, μην παραλάβεις το φάκελο από το courier. Αν δεν παραλάβεις, δεν πρόκειται να σταματήσει το σήμα στο f2g.

12 ώρες πριν, duellergr said:

Γι' αυτό είναι χρήσιμο να χρησιμοποιούμε την κατάλληλη ορολογία, εφόσον υπάρχει 🙂
Αυτό που ονομάζει hub, το περιγράφουμε ως συνήθως ως hotspot: όταν το κινητό παίρνει δίκτυο κινητής και μοιράζει WiFi.
Το άλλο είναι λίγο πιο περίπλοκο: Σε Twin SIM και οι δύο κάρτες είναι πανομοιότυπες, άρα προφανώς μόνο μία μπορεί να είναι συνδεδεμένη στο δίκτυο σε κάθε δεδομένη στιγμή, για να κάνει κλήσεις και να ανταλλάσσει δεδομένα.

Σε extra SIM, κάρτα Internet 4 Sharing (i4s), ή άλλες παραπλήσιες ονομασίες, η δεύτερη χρησιμοποιείται μόνο για δεδομένα και όχι για κλήσεις, αλλά λειτουργούν και ταυτόχρονα. Επίσης σε πολλές περιπτώσεις έχει και μηνιαία χρέωση.

Τεχνικά υπάρχει και η δυνατότητα να έχει κανείς περισσότερες από μία SIM στον ίδιο τηλεφωνικό αριθμό και πλήρη λειτουργικότητα κλήσεων/δεδομένων (multiSIM), αλλά και αυτό έχει μηνιαία χρέωση.

Το multisim που λες το παρέχει κάποια απο τις τρεις εταιρείες? Ή είναι απλά τεχνική δυνατότητα την οποία όμως δεν έχουν εφαρμόσει? Ξέρω για διπλή SIM σε καρτοκινητά (cosmo-voda) και σε συμβόλαια (και στις 3), και για την έξτρα SIM στα συμβόλαια μονο (παλι cosmo-voda)

Edited by kmpatra

Τα άλλα είναι όπως τα λες. MultiSIM δίνει η Cosmote σίγουρα:
https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/multisim_new.html

Για Vodafone και Nova δεν γνωρίζω.

Edited by minast

Στη νόβα δεν υπάρχει 

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

τον προηγούμενο μήνα, στην ανανέωση που έκανα, δεν μου έβαλαν τα λεφτά της κάρτας νέων. μετά από αίτημα που έκανα στην εξυπηρέτηση, μου τα πίστωσαν ως "υπόλοιπο ευρωπαϊκής κάρτας" στις 27/7, 5 μέρες μετά την ανανέωση.

απόψε μου λήγει το πακέτο κ θέλω να κάνω ανανεωση, πιστεύετε ότι θα πάρω τα χρήματα της ευρωπαίκής, ή το άλλαξαν και θα πάνε για τις 27? σκέφτομαι αν είναι, να ανανεωσω το πρωί ώστε να επικοινωνησω μαζί τους αμεσως. εσεις τι πιστευετε?

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

κάλεσε το 1252 να ακούσεις το υπόλοιπο. 

Αν σου πεί " έχετε τώσα ευρώ από τα οποία τόσα (έστω και μηδέν ) από την κάρτα Νέων , μη προχωρήσεις , δεν θα σου δώσει . 

Μόνο όταν δεν θα σου αναφέρει την λέξη , "κάρτα νέων " μπορείς να προχωρήσεις σε νέα ανανέωση και να πάρεις το bonus.

44 minutes ago, Vasileios said:

κάλεσε το 1252 να ακούσεις το υπόλοιπο. 

Αν σου πεί " έχετε τώσα ευρώ από τα οποία τόσα (έστω και μηδέν ) από την κάρτα Νέων , μη προχωρήσεις , δεν θα σου δώσει . 

Μόνο όταν δεν θα σου αναφέρει την λέξη , "κάρτα νέων " μπορείς να προχωρήσεις σε νέα ανανέωση και να πάρεις το bonus.

μόλις κάλεσα και μου λέει "έχεις 9,5€ από το bonus νέας γενιάς" μέχρι 27/8". οπότε, να κάνω ανανεωση 27 ξημερωματα ή 28/8? 

γιατί, επειδή έχω την προσφορά που σου τραβάει 10,90€ και στα κάνει όλα απεριοριστα, θέλω να μου φάει το bonus της νέας γενιάς για να μην πάνε χαμένα ΚΑΙ να μου δώσει και για την ανανέωση του Αυγούστου τα νέα 10€ της ευρωπαϊκής.

Για να πάρεις bonus πρέπει να το κάνεις στις 28 ή στις 27  κάποια ώρα που δεν θα ακούς αυτό το μήνυμα 

15 minutes ago, Vasileios said:

Για να πάρεις bonus πρέπει να το κάνεις στις 28 ή στις 27  κάποια ώρα που δεν θα ακούς αυτό το μήνυμα 

αν όμως, δεν ακουω το μήνυμα ή κάνω ανανεωση στις 28, δεν θα το χάσω το υπολοιπο? 

• This topic was locked and unlocked