paanos Δημ. October 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2021 Παρατηρώ ένα θέμα αλλά δεν έχουν αναφέρει κάτι άλλοι. Ανοιγει επιλεκτικά σελίδες και εφαρμογές (εκτός των facebook που είναι πεσμένα). Και από σταθερό και από κινητό Vodafone… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. October 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2021 1 hour ago, paanos said: Παρατηρώ ένα θέμα αλλά δεν έχουν αναφέρει κάτι άλλοι. Ανοιγει επιλεκτικά σελίδες και εφαρμογές (εκτός των facebook που είναι πεσμένα). Και από σταθερό και από κινητό Vodafone… Εγώ διαπίστωσα πως δεν φορτώνει μια εφαρμογή στην οποία όμως κάνω login με το facebook account οπότε είναι λογικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. October 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2021 1 ώρα πριν, paanos said: Παρατηρώ ένα θέμα αλλά δεν έχουν αναφέρει κάτι άλλοι. Ανοιγει επιλεκτικά σελίδες και εφαρμογές (εκτός των facebook που είναι πεσμένα). Και από σταθερό και από κινητό Vodafone… Το ίδιο και εγώ,δεν δουλεύει ούτε η εφαρμογή σε iOS. Σιγα σιγά φεύγω,πλέον είναι απαράδεκτοι και στις χρεώσεις και στο δίκτυο. 2 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2021 Το θέμα είναι παγκόσμιο.. Πολλές εφαρμογές και σελίδες έχουν πέσει. Νικολα, έπρεπε να έχεις φυγει χρόνια ολόκληρα. Κακώς βασάνιζες τον εαυτό σου. Μακάρι στην εταιρία που διάλεξες να πηγαίνουν όλα καλά 🙂 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. October 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2021 14 minutes ago, paanos said: Το θέμα είναι παγκόσμιο.. Πολλές εφαρμογές και σελίδες έχουν πέσει. Νικολα, έπρεπε να έχεις φυγει χρόνια ολόκληρα. Κακώς βασάνιζες τον εαυτό σου. Μακάρι στην εταιρία που διάλεξες να πηγαίνουν όλα καλά 🙂 Είμαι άνθρωπος της υπομονής,αλλά η Vodafone δεν με καλύπτει ούτε στο νησί ούτε στη Θεσσαλονίκη.4G και 5 Mbps δεν πάνε μαζί,δυστυχώς. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2021 πάντως εδώ επανήλθε πριν ώρα ,για να δούμε πόσο θα κρατήσει,δεν μιλάω για σύνδεση με facebook Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. October 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2021 (edited) Καλησπέρα. Το refill σε απλό καρτοκινητό δεν ισχύει για το πακέτο 600 προς όλους + 100 sms προς όλους + 600mb ? ΥΓ: Το πακέτο λήγει 15 Οκτ Edited October 9, 2021 by NikoSoti Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2021 Έχω υπόλοιπο 8.93€ το οποίο λήγει αύριο. Τι πακέτα μπορώ να αγοράσω (data μόνο) ώστε να επωφεληθω όσο περισσότερα ευρώ γίνεται??? Επίσης έχω 10.000 κρυστάλλους (αν παιζει κάποιο ρόλο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2021 data πακέτο 2 συν το 6 του bigbanqκάνουν 8.60 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xos Δημ. October 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2021 Μια μικρή ερώτηση πιες ώρες παίξετε big bang για να έχετε τους τρεις πλανήτες με τα 200 XP ? Παλιά έπαιζα μόνο Κυριακή αλλά αυτό δεν υσχεί πλέων Πώς καταφέρνετε να κάνετε level up ? Χίλια ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2021 Υπάρχει το θέμα του bigbang γιαυτές τις ερωτήσεις. Απο κει και πέρα.. Στις ώρες που βγαίνουν τα "φαντάσματα" ισχύουν ακόμη.. Με το daily bonus αν το κάνεις καθημερινά ανεβαίνει το xp. Ειμαι περίεργος να δω τι θα κέρδος θα έχουμε στα 2000xp.. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2021 έρχεται ειδοποίηση για 19gb δωρεάν από το app μάθε πώς το ανοίγω και είναι κενόεπίσης πάλι δεν μπαίνει από την εφαρμογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. October 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2021 σε νεο αριθμο CU που το θελω για ρεζερβα επικοινωνιας εχει την υποχρεωση 2μηνης ανανεωσης? διαβασα τα παρακατω αλλα δεν αναφερει κατι. https://www.vodafone.gr/vodafone-ellados/arthra/oroi-proypotheseis-rezerva-epikoinonias/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2021 Αφού είναι νέος αριθμός θα ισχύει για 3 μήνες. Δεν βλέπω τον λόγο να κάνεις ανανέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoliol Δημ. October 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2021 εχει διαπιστωσει κανενας η ταχυτητα του ιντερνετ να εχει πεσει αρκετα εχωντας και 4g+ σημα;; χρησιμοποιω για ιντερνετ μια καρτα φρογκ αλλα ειχα μαζεμενα ντατα και ειπα να μην βαλω πακετω και το γυρισα σε cu αλλα η ταχυτητα ειναι μερα με τη νυχτα. παλιοτερα δεν εμφανιζε τετοιο θεμα και μιλαω για αθηνα κιολας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2021 16 ώρες πριν, geoliol said: εχει διαπιστωσει κανενας η ταχυτητα του ιντερνετ να εχει πεσει αρκετα εχωντας και 4g+ σημα;; χρησιμοποιω για ιντερνετ μια καρτα φρογκ αλλα ειχα μαζεμενα ντατα και ειπα να μην βαλω πακετω και το γυρισα σε cu αλλα η ταχυτητα ειναι μερα με τη νυχτα. παλιοτερα δεν εμφανιζε τετοιο θεμα και μιλαω για αθηνα κιολας σε τι περιοχες κινησε; το ειχες και πριν το προβλημα ; αναφερε μας την περιοχη και το σημειο που εχεις προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosfra Δημ. October 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2021 Εχουν σταματησει απο την vodafone να ενημερώνουν για την λήξη των gb απο το cu shake; γιατι εληξε χτες βραδυ και δεν μου ηρθε μυνημα απο το συστημα. Το ειδα το πρωί που ηρθε μυνημα και μιλησα με το τσατ και τους ειπα τι εγινε και μου ειπαν οτι θα τα επαναφερουν με ημερομηνια ληξεως ιδια και σαν ιδιο πακετο με του cu shake αμα κανω ανανεωση, την εκανα και περιμένω τι θα γίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosfra Δημ. October 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2021 1 ώρα πριν, spyrosfra said: Εχουν σταματησει απο την vodafone να ενημερώνουν για την λήξη των gb απο το cu shake; γιατι εληξε χτες βραδυ και δεν μου ηρθε μυνημα απο το συστημα. Το ειδα το πρωί που ηρθε μυνημα και μιλησα με το τσατ και τους ειπα τι εγινε και μου ειπαν οτι θα τα επαναφερουν με ημερομηνια ληξεως ιδια και σαν ιδιο πακετο με του cu shake αμα κανω ανανεωση, την εκανα και περιμένω τι θα γίνει. Τελικά τα επανέφερε όλα μαζί με το cu shake, δεν το περίμενα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. October 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2021 48 minutes ago, spyrosfra said: Τελικά τα επανέφερε όλα μαζί με το cu shake, δεν το περίμενα!!! Η Vodafone είναι ιδιαίτερα κατανοητική και εξυπηρετική!! Σε αντίθεση με το αντίπαλο δέος... 😉 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoliol Δημ. October 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2021 σε τι περιοχες κινησε; το ειχες και πριν το προβλημα ; αναφερε μας την περιοχη και το σημειο που εχεις προβλημα. Στην Αθήνα γενικά σε διάφορες περιοχές αλλά και σε ένα ταξίδι που έκανα μέχρι Μεσολόγγι πρόσφατα στη διαδρομή υπήρχαν φορές που δεν είχα σήμα παρολου που έδειχνε 4g+ και με το που έκανα αλλαγή σε φρογκ φόρτωνε ακαριαία.Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. October 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2021 Αν πάω σε κατάστημα Vodafone θα μου δώσουν δωρεάν την sim για νέο νούμερο; Ή θα πρέπει να πληρώσω; Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2021 δεν πληρωνεις sim την κάρτα των 10€ πληρώνεις ,αν εννοείς χωρίς να πληρώσεις κάρτα ανανέωσης δεν το ξέρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. October 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2021 Αν πάω σε κατάστημα Vodafone θα μου δώσουν δωρεάν την sim για νέο νούμερο; Ή θα πρέπει να πληρώσω;Πριν κανένα 2μηνο που πήγα να πάρω δύο νέα νούμερα CU πλήρωσα 30€ (15€ έκαστος) και μου ενεργοποίησε αυτόματα το πρόγραμμα CU combo L. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2021 Προσφορά cu choose offer έως 31/10 στο cu app 20gb ή 1000' προς όλους για 4 ημέρες με 1.5€..Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. October 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2021 Το πρόγραμμα καρτοκινητής που έχω έληγε χτες το βράδυ στις 23.59. Από δική μου αμέλεια, το θυμήθηκα αργά και έκανα την ανανέωση online σήμερα, στις 00.06 (δηλαδή λίγα λεπτά μετά την λήξη του προγράμματος). Μετά από επικοινωνία με τον ToBi μου απάντησαν ότι το αίτημά μου προωθήθηκε στους υπεύθυνους, θα εξεταστεί και θα λάβω απάντηση σε 4-5 μέρες. 1. Υπάρχει περίπτωση να μου επιστραφούν πίσω οι παροχές σε ομιλία και ίντερνετ που είχα συγκεντρώσει μέχρι τώρα; 2. Υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνεται αυτόματα η ανανέωση κάθε μήνα έτσι ώστε να αποφεύγονται τέτοιου είδους "ατυχήματα"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts