pektis7 Δημ. October 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2020 φανταζομαι η δικια σου αποψη βριθει ενδιαφεροντος. την επομενη φορα θα φροντισω να παρω την αδεια σου πριν εκφερω αποψηΔεν ήταν άποψη αυτό. Ειρωνεύτηκες τον φίλο που μαζεύει κάποια λεπτά ομιλίας και data Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2020 Άποψη είναι και προσωπικά μου φαίνεται και σωστή. Κι εγώ έχω μαζέψει 28000 λεπτά ομιλίας προς όλους, και αρκετές δεκάδες GB. Αυτό σημαίνει πως η χρήση που κάνω είναι σχετικά μικρή, και ακόμη και αν τα έχανα θα ξεκινούσα να τα μαζεύω ξανά πράγμα που ουσιαστικά δεν θα είχε καμία πραγματική επίπτωση. Φυσικά καλό είναι να τα κρατάμε, πχ για μια περίπτωση ανάγκης που μπορεί να χρειαστούν, αλλά δεν χάθηκε και ο κόσμος αν κάποια στιγμή για οποιονδήποτε λόγο χαθούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. October 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2020 Ούτε αυτό ισχύει πάντα. Κάποιο μήνα μπορεί να χρειαστείς περισσότερα λεπτά ομιλίας και δεδομένα από ότι κάποιον άλλον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2020 Σαφώς. Αλλά εφόσον μεταφέρονται, ακόμα και να τα χάσω, θα αρχίσω πάλι να μαζεύω αφού δεν τα χρησιμοποιώ εξ ολοκλήρου. Τώρα αν είμαι τόσο γκαντέμης και τύχει να είναι αυτός ο μήνας ο πρώτος, ε τι να κάνουμε... Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. October 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2020 Μετά την αναβάθμιση του συστήματος τους στο υπόλοιπο των data μου, μου πρόσθεσαν 10 MBs παραπάνω... Θα τους το αναφέρω!! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yrrah Δημ. October 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2020 5η ημέρα ταλαιπωρίας Δεν συνδέει ούτε η εφαρμογή ούτε η σελίδα Ολα χάλια και εχω ξεμείνει απο τα πάντα Απίστευτο μιλάμε Οι 48ωρες downtime της Vodafone ειναι σαν τα τριήμερα στο Δημοσιο. .. κρατάνε 5-6 ημέρες !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. October 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2020 5η ημέρα ταλαιπωρίας Δεν συνδέει ούτε η εφαρμογή ούτε η σελίδα Ολα χάλια και εχω ξεμείνει απο τα πάντα Απίστευτο μιλάμε Οι 48ωρες downtime της Vodafone ειναι σαν τα τριήμερα στο Δημοσιο. .. κρατάνε 5-6 ημέρες !!! Η σελίδα τουλάχιστον δεν έχει πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. October 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2020 5η ημέρα ταλαιπωρίας Δεν συνδέει ούτε η εφαρμογή ούτε η σελίδα Ολα χάλια και εχω ξεμείνει απο τα πάντα Απίστευτο μιλάμε Οι 48ωρες downtime της Vodafone ειναι σαν τα τριήμερα στο Δημοσιο. .. κρατάνε 5-6 ημέρες !!! Κανε πληρη διαγραφη δεδομενων της εφαρμογης και ξαναδοκιμασε. Η My Vodafone εφαρμογη (χρησιμοποιω αυτη λογω της σταθερης και μου αρεσει περισσοτερο) μονο μετα απο πληρη διαγραφη δεδομενων μου δουλεψε. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. October 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2020 5η ημέρα ταλαιπωρίας Δεν συνδέει ούτε η εφαρμογή ούτε η σελίδα Ολα χάλια και εχω ξεμείνει απο τα πάντα Απίστευτο μιλάμε Οι 48ωρες downtime της Vodafone ειναι σαν τα τριήμερα στο Δημοσιο. .. κρατάνε 5-6 ημέρες !!! Εμένα από χθες το πρωί, παίζουν κανονικά όλες (my VF και CU). Κάνε διαγραφή δεδομένων/cache, όπως γράφουν κι άλλοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. October 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2020 Πάλι "έπεσαν" οι εφαρμογές....!!! Έλεος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. October 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2020 Μόλις μπήκα στο My CU app και λειτουργεί κανονικά. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babakos Δημ. October 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2020 όντως. μήπως τους έχουν hackαρει; Μπα.. αλλος έχει την τιμητική του σήμερα https://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/2046619/thyma-kyvernoepitheshs-h-cosmote-eklaphsan-stoihei.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. October 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2020 Λογω της προσφατης αναβαθμισης των συστηματων μας, παρουσιαζονται ασταθειες που επηρεαζουν τη λειτουργια του My Vodafone app. Γινονται οι καταλληλες εργασιες επιλυσης, ζηταμε την κατανοηση σας. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. October 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2020 Προσπαθω απ το πρωι να κανω ανανεωση μεσω πιστωτικης και βγαζει συνεχεια σφαλμα. Ειναι λογω της αναβαθμισης η το δικο μου εχει προβλημα; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. October 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2020 Η "αναβάθμιση" συνεχίζεται και σήμερα. Τουλάχιστον δίνουν 1000 λεπτά προς όλους ή data δωρεάν για δύο ημέρες Που το είδες αυτό φίλε μου; Γιατί δεν μπορώ να το βρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. October 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2020 (edited) Εμένα σε ένα 2ο νούμερο μόλις μπήκε από web και είδα ότι έβαλαν 600' προς CU & 600mb διάρκεια 15 μέρες. Update: Το αναφέρει ως CU Special τα οποία 600' + 600mb λέει ότι θα τα έχω δωρεάν κάθε 1η του μήνα χωρίς να βάζω κάρτα. Στο 1252 εμφανίζονται άλλες προσφορές. Edited October 15, 2020 by venejo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. October 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2020 τα δίνει η εξυπηρέτηση πελατών Συντήρηση τόσες μέρες ; Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. October 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2020 Μιλώντας με το chat του Vodafone CU, μου ενεργοποίησαν αυτόματα προσφορά 1000' προς όλους και 10gb έως 19/10. Λόγο των εκτεταμένων εργασιών συντήρησης. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. October 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2020 Μιλώντας με το chat του Vodafone CU, μου ενεργοποίησαν αυτόματα προσφορά 1000' προς όλους και 10gb έως 19/10. Λόγο των εκτεταμένων εργασιών συντήρησης. Εμενα τιποτα δεν έβαλαν...εχω προβλημα με την εφαρμογη σε iPhone SE 2020 Εχω φοιτητικο καρτοσυμβολαιο και σταθερο στην εταιρεια Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. October 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2020 Εμενα τιποτα δεν έβαλαν...εχω προβλημα με την εφαρμογη σε iPhone SE 2020 Εχω φοιτητικο καρτοσυμβολαιο και σταθερο στην εταιρεια Απευθύνθηκες στο chat του Vodafone CU; Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. October 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2020 Απευθύνθηκες στο chat του Vodafone CU; Απευθύνθηκα στη σελίδα της Vodafone,πηρα τα 10Gb αλλα καταναλώνει απο το προγραμμα Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. October 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2020 Εν τω μεταξύ, τα δωρεάν speedtest μέσα από το My Vodafone και το παλιό Net Perform, μετά την αναβάθμιση είναι εκτός λειτουργίας. Ενώ ο σέρβερ της Vodafone στο ookla speedtest, παίζει κανονικά (δεν είναι δωρεάν όμως). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. October 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2020 Στην wind στα καρτοκινητο της κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις μπορείς να καταγγείλεις την σύμβαση να ακυρώσεις το νουμερο και να σου επιστραφούν τα χρήματα σου σε τραπεζικό λογαριασμό. Τα παραπάνω βάση νόμου δεν είναι επιλογή της. Το ερώτημα μου ειναι η Vodafone κάνει κάτι ανάλογο;;; Έχει πάρει κανείς πίσω χρήματα από τα λεφτά που έχει το καρτοκινητο του;;; Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2020 Δεν ξέρω αν έχει πάρει, αλλά εφόσον είναι νόμος ισχύει για όλους. Sent from my Galaxy A40 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2020 Εφόσον ανακοινώσει αλλαγές. Στην επόμενη αλλαγή, θα μπορείτε να το αιτηθείτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts