JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Η cosmote το εφάρμοσε χωρίς προειδοποίηση, η wind προειδοποίησε 1 μήνα πριν. Μάλλον δεν χρειάζεται προειδοποίηση. Ποια ημερομηνία είχε δώσει στην αρχική ανακοίνωση; Αρχές Μαρτίου αν θυμάμαι καλά. από 4/3 σωστά θυμάσαι αρχές Μαρτίου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 (edited) Διάβασα τις τιμολογιακές αλλαγές της vodafone μετά από sms που μου ήρθε. Κατάργηση του Special 7 πακέτου (το οποίο να σημειώσω ότι ξεκίνησε σαν Special 6 όταν μου άλλαξαν το φοιτητικό που έληγε σε special πακέτο) μείωση του Just Surf Bonus από τα 500mb στα 100mb και επικείμενη ( ; ) ελάχιστη ανανέωση με 10€;; Well done vodafone.... #not :down::down: Edited January 16, 2019 by kosmasdel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eksixaraktires Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Να φέρω ενα Κιού σε CU ποιά είναι η διαδικασία; Κόστος; Χρόνος φορητότητας; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 (edited) Πάς σε ένα κατάστημα Vodafone , η κάρτα στοιχίζει 5 ευρώ. Το διάστημα φορητότητας εξαρτάται από το πότε θα βρούν την SIM γιατί 1 χρόνο τώρα υπάρχει έλλειψει. Σε όλες τις εταιρείες.Σε όλη την Ελλάδα. Edited January 16, 2019 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eksixaraktires Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Πάς σε ένα κατάστημα Vodafone , η κάρτα στοιχίζει 5 ευρώ. Το διάστημα φορητότητας εξαρτάται από το πότε θα βρούν την SIM γιατί 1 χρόνο τώρα υπάρχει έλλειψει. Σε όλες τις εταιρείες.Σε όλη την Ελλάδα. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eksixaraktires Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Μολις γινει η φορητότητα, για να δουλέψει η γραμμή θα πρέπει να κανει ανανέωση χρόνου; Ρωτάω γιατι ο ενδιαφερόμενος θέλει πρώτα να δει εάν θα έχει κάλυψη δικτύου, μη βαλει τσαμπα λεφτα εαν δεν τον ικανοποιει το σημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Αν δεν πάρει κάποιο πακέτο internet, είτε αγορασμένο είτε δώρο από ανανέωση, πως θα κάνει δοκιμή; Από την ένδειξη του σήματος στη συσκευή; Δεν γίνεται. Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eksixaraktires Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Να μπορει να δεχεται κλησεις σε υπογειο θελει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Μπορεί να κανει δοκιμή χωρίς υπολοιπο και mb. Η εφαρμογή της Vodafone εχει speedtest μεσα. Με ανοιχτα δεδομένα δεν μπορεί να μπει στην εφαρμογή (σε μενα τουλάχιστον). Αν το βαλεις σε wifi μπαίνει κανονικα. Ανοίγεις την ενότητα του speedtest και γυρνάς στα δεδομένα. Μετράει κανονικότατα. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να μπορει να δεχεται κλησεις σε υπογειο θελει Α για το σημα? Μια χαρα μπορει. Η γραμμή θα έχει εισερχόμενες και φυσικα και ένδειξη δικτύου κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. January 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2019 Πώς θα το απενεργοποιησω να μην μου ξαναφάει 2ευρω;;; Μπορώ να τα πάρω πίσω;;; H YΠHPEΣIA INTERNET OΛH MEPA ENEPΓOΠOIHΘHKE KAΘΩΣ ΔEN EIXEΣ YΠOΛEIΠOMENA MB AΠO AΛΛO ΠAKETO INTERNET KAI TO KINHTO ΣOY EKANE XPHΣH ΔEΔOMENΩN. TO CU ΣOY ΔINEI 1 GB ΓIA NA TO XPHΣIMOΠOIHΣEIΣ MEXPI TIΣ 04:00 ΠM ME XPEΩΣH 2€. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2019 α) Μέχρι τις 4 τοι πρωί κλείσε το internet ή βάλε πακέτο. β) Όχι δεν υπάρχει περίπτωση να πάρεις χρήματα πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2019 α) Μέχρι τις 4 τοι πρωί κλείσε το internet ή βάλε πακέτο. β) Όχι δεν υπάρχει περίπτωση να πάρεις χρήματα πίσω. ή άλλαξε το apn του ίντερνετ για να μην μπορεί να μπει καθόλου. και όταν θέλεις να μπεις στο ίντερνετ είτε χρησιμοποίησε το panic button που σου δίνει ίντερνετ για για ώρα δωρεάν δυο φορές τον μήνα είτε μπες στο ίντερνετ με κάποιο πακέτο που έχεις αγοράσει είτε σου έχουν δώσει οι φίλοι σου από ανανεώσεις τους από το πάρε να έχεις είτε από μπόνους ανανεώσεις με κάρτα δέκα ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dion1978 Δημ. January 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 Καλημέρα, χθες με χρεωσαν 2 ευρω λογω χρηση δεδομενων που ενεργοποιηθηκε η υπηρεσια 1gb.Τα δεδομενα του κινητου ηταν κλειστα και η κινηση mb στο τηλεφωνο δειχνει μηδενικη.Επικοινωνω μεσω chat τους λεω οτι τα δεδομενα ειναι κλειστα του τηλεφωνου πωσ εγινε η ενεργοποιηση της υπηρεσιας και μου λενε οτι αν εχω ενεργο τον βοηθο wi-fi απο μονη της η συσκευη κανει χρηση των δεδομενων ακομα και οταν τα χω κλειστα,ισχυει κατι τετοιο?επισης μου λενε οτι η ενεργοποιηση γινεται οταν υπαρχει κινηση δεδομενων τους λεω οτι το τηλεφωνο μου δειχνει μηδεν b και μου απαντανε οτι η κινηση μπρορει να ηταν πολυ μικρη και να μην καταγραφηκε απο το τηλφωνω. Ισχυουν ολα αυτα η μας δουλευουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. January 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 Καλημέρα, χθες με χρεωσαν 2 ευρω λογω χρηση δεδομενων που ενεργοποιηθηκε η υπηρεσια 1gb.Τα δεδομενα του κινητου ηταν κλειστα και η κινηση mb στο τηλεφωνο δειχνει μηδενικη.Επικοινωνω μεσω chat τους λεω οτι τα δεδομενα ειναι κλειστα του τηλεφωνου πωσ εγινε η ενεργοποιηση της υπηρεσιας και μου λενε οτι αν εχω ενεργο τον βοηθο wi-fi απο μονη της η συσκευη κανει χρηση των δεδομενων ακομα και οταν τα χω κλειστα,ισχυει κατι τετοιο?επισης μου λενε οτι η ενεργοποιηση γινεται οταν υπαρχει κινηση δεδομενων τους λεω οτι το τηλεφωνο μου δειχνει μηδεν b και μου απαντανε οτι η κινηση μπρορει να ηταν πολυ μικρη και να μην καταγραφηκε απο το τηλφωνω. Ισχυουν ολα αυτα η μας δουλευουν? Για να γίνει εναλλαγή σε δεδομένα κινητής από τον βοηθό wi-fi πρέπει τα δεδομένα να είναι ενεργά. Επίσης υπάρχει και προειδοποίηση κατανάλωσης. Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. January 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 Καλημέρα, χθες με χρεωσαν 2 ευρω λογω χρηση δεδομενων που ενεργοποιηθηκε η υπηρεσια 1gb.Τα δεδομενα του κινητου ηταν κλειστα και η κινηση mb στο τηλεφωνο δειχνει μηδενικη.Επικοινωνω μεσω chat τους λεω οτι τα δεδομενα ειναι κλειστα του τηλεφωνου πωσ εγινε η ενεργοποιηση της υπηρεσιας και μου λενε οτι αν εχω ενεργο τον βοηθο wi-fi απο μονη της η συσκευη κανει χρηση των δεδομενων ακομα και οταν τα χω κλειστα,ισχυει κατι τετοιο?επισης μου λενε οτι η ενεργοποιηση γινεται οταν υπαρχει κινηση δεδομενων τους λεω οτι το τηλεφωνο μου δειχνει μηδεν b και μου απαντανε οτι η κινηση μπρορει να ηταν πολυ μικρη και να μην καταγραφηκε απο το τηλφωνω. Ισχυουν ολα αυτα η μας δουλευουν? Και εγώ νόμιζα οτι αν έχεις τα δεδομένα κλειστά δεν μπορεί να δημιουργηθεί κίνηση αλλά η ρύθμιση που είναι επιλεγμενη στην φωτογραφια μου ˊˊλεειˊˊ οτι οποία εφαρμογή έχει δικαιώματα αν θέλει ανοίγει και κλείνει τα δεδομενα χωρίς να ενημερώσει τον χρηστή. Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. January 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 Και εγώ νόμιζα οτι αν έχεις τα δεδομένα κλειστά δεν μπορεί να δημιουργηθεί κίνηση αλλά η ρύθμιση που είναι επιλεγμενη στην φωτογραφια μου ˊˊλεειˊˊ οτι οποία εφαρμογή έχει δικαιώματα αν θέλει ανοίγει και κλείνει τα δεδομενα χωρίς να ενημερώσει τον χρηστή. η ρυθμιση που εχεις επιλεξει λεει οτι τα δεδομενα θα ειναι παντα ανοικτα ακομα και οταν εισαι συνδεδεμενος σε wifi.:blink: Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. January 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 Παράλληλα ''λέει'' , για αυτό έβαλα και τα διαλυτικά, ότι τα data μπορούν να είναι ενεργά ,ενώ εμείς θεωρούμε ότι τα ΄΄κλείσαμε΄΄. Δεν γράφω ότι αυτή η ρύθμιση θα λύσει το θέμα που έχει ο συμφορουμίτης. Αναφέρω καθαρά : ''οποία εφαρμογή έχει δικαιώματα αν θέλει ανοίγει και κλείνει τα δεδομενα χωρίς να ενημερώσει τον χρηστή.'' Αυτό απαντάει στην ερώτηση του : ''Επικοινωνω μεσω chat τους λεω οτι τα δεδομενα ειναι κλειστα του τηλεφωνου πωσ εγινε η ενεργοποιηση της υπηρεσιας και μου λενε οτι αν εχω ενεργο τον βοηθο wi-fi απο μονη της η συσκευη κανει χρηση των δεδομενων ακομα και οταν τα χω κλειστα,ισχυει κατι τετοιο?'' Άρα αυτό που του είπαν έχει βάση , δεν ξέρω αν όντως ισχύει αλλά έχει βάση. Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAOTW Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Καλησπέρα. Ίσως έχει ξαναερωτηθεί , έχει σταματήσει να είναι δωρεάν το μήνυμα για το 1+1 κάθε Πέμπτη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Καλησπέρα. Ίσως έχει ξαναερωτηθεί , έχει σταματήσει να είναι δωρεάν το μήνυμα για το 1+1 κάθε Πέμπτη? Καλησπέρα, Από ο,τι φαίνεται ναι. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. January 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2019 (edited) Απο οτι βλεπω βγήκε νεο πακέτο: CU Combo ΜΑΧ με 10€: 300' προς CU 300' προς όλους 300 SMS/MMS προς CU 300 SMS προς όλους 400MB 100' προς όλους από bonus online ενεργοποίησης Απο οτι βλεπω μόνη διαφορά απο το CU combo 600 ειναι οτι δίνει 200mb παραπάνω και κοστίζει 1,5€ παραπάνω ..... Edited January 25, 2019 by xenopoulos Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. January 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2019 Όπως ακριβώς έγινε και με τα αντίστοιχα πακέτα του what's up. Λογικά θα καταργηθούν λίαν συντόμως τα πακέτα των 8,5€... Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kistos Δημ. January 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2019 Όπως ακριβώς έγινε και με τα αντίστοιχα πακέτα του what's up. Λογικά θα καταργηθούν λίαν συντόμως τα πακέτα των 8,5€... Και θα καταργηθεί και το υπόλοιπο που έχουμε από αυτά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2019 (edited) Απο οτι βλεπω βγήκε νεο πακέτο: CU Combo ΜΑΧ με 10€: 300' προς CU 300' προς όλους 300 SMS/MMS προς CU 300 SMS προς όλους 400MB 100' προς όλους από bonus online ενεργοποίησης Απο οτι βλεπω μόνη διαφορά απο το CU combo 600 ειναι οτι δίνει 200mb παραπάνω και κοστίζει 1,5€ παραπάνω ..... τραγικο τελειως το βλεπω και εγω το combo 600 να παει προς καταργηση! αφου παρεχει τις ιδιες παροχες. αμα το σκεφτουμαι ειναι πολυ λογικο , αυξανεται η ανανεωση στα 12 ευρω και βαζουνε το max για αυτοματες ενεργοποιησεις! , οποτε πιστευω οτι σιγουρα θα καταργηθει. τελικά το βρήκα το πακέτο στο δελτίο τύπου εδώ https://www.vodafone.gr/vodafone-ellados/digital-press-office/anakoinoseis/20181221-timologiakes-allages-gia-syndromites-kartokinitis/ γράφει όμως οτι θα έβγαινε στις 12/2 και όχι από 25/1/19! . επειδή το έβγαλε και η what's up για αυτό και το ξεκίνησε νωρίτερα η Vodafone. Edited January 25, 2019 by JOHNMEGARYTHMOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yrrah Δημ. January 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2019 Κάθε πέρσι και καλύτερα Πάμε για νέο αίσχος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. January 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2019 το cu οπως το πανε δεν θα συμφερει απο δω και περα.εγω εκανα ηδη την αλλαγη σε vodafone καρτοκινητο και εγγραφη σε vodafone you. 500 mb και 300 λεπτα 7,5 ευρω η 700 mb και 300 λεπτα 8.70 ευρω. καινουριο ειναι ελπιζω να μην το καταργησει κι αυτο. Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts