Vasileios Δημ. July 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2018 Εβδομαδιαίο πακέτο CU PASS VIDEO & Music. 6 GB ( αλλά γράφει 5) με 2 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis855 Δημ. July 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2018 Για αγορα καρτοκινητου (νεο νουμερο) αρκει η επιδειξη ταυτοτητας; χρειαζεται ταυτοτητα για ταυτοποιηση του καρτοκινητου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. July 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2018 Εβδομαδιαίο πακέτο CU PASS VIDEO & Music. 6 GB ( αλλά γράφει 5) με 2 ευρώ. ok thaks νόμιζα ότι ήταν για γενική χρήση ο όγκος των δεδομένων. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. July 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2018 (edited) Εκπληκτικά πακέτα. Νομίζω ότι προσπαθεί να δώσει αυτό που θέλει ο κόσμος. Αλλά ένα απεριόριστο Video δεν θα με χάλαγε. Προς το παρόν βολευομαι με 2 ευρώ την εβδομάδα ( 8 ευρώ τον μήνα = 24GB ) Σήμερα τα πρόσεξα τυχαία. Μου άρεσαν και εμένα αρκετά. Το μόνο που θα ήθελα, θα ήταν να προσθέσουν την Vodafone TV. Edited July 25, 2018 by Vasileios διόρθωση στο όνομα της εταιρείας Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. July 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2018 ok thaks νόμιζα ότι ήταν για γενική χρήση ο όγκος των δεδομένων. Εκεί είναι η μαγκιά... Ο κόσμος δεν θέλει ειδικά, αλλά γενικά. Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2018 σήμερα σταμάτησε να λειτουργεί η παλιά εφαρμογή του my cu στο Android 4.4 κινητό μου.... το επιβεβαιώνει κάνεις;; η έτυχε μόνο ατο δικό μου;;;.. Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. July 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2018 σήμερα σταμάτησε να λειτουργεί η παλιά εφαρμογή του my cu στο Android 4.4 κινητό μου.... το επιβεβαιώνει κάνεις;; η έτυχε μόνο ατο δικό μου;;;.. Sent from my L200 using Tapatalk Έχει πάψει να λειτουργεί εδώ και καιρό, δηλαδή δεν σε αφήνει να την βάλεις λόγω 4.4.4. το ίδιο πάθαινα και εγώ με το live with walkman μου. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2018 σήμερα σταμάτησε να λειτουργεί η παλιά εφαρμογή του my cu στο Android 4.4 κινητό μου.... το επιβεβαιώνει κάνεις;; η έτυχε μόνο ατο δικό μου;;;.. Sent from my L200 using Tapatalk Και μενα,που ειχα κατεβασει την παλια εκδοση. Επιτηδες μας σμπρωχνουν σε αγορα νεων συσκευων. Στις αλλες ειναι κοροιδα που η εφαρμογη υποστηριζει και εκδοσεις android κατω απο 5.0. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2018 Συσκευή αγορασμένη πριν 3,5 χρόνια είχε 5 και έχει αναβαθμιστεί. Για να έχεις κολλήσει σε 4.4 πρέπει να έχεις κάτι πολύ παλιό. Σιγά τον μεγάλο αριθμό συσκευών που θα υποφέρουν από κάτι τέτοιο. Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2018 Συσκευή αγορασμένη πριν 3,5 χρόνια είχε 5 και έχει αναβαθμιστεί. Για να έχεις κολλήσει σε 4.4 πρέπει να έχεις κάτι πολύ παλιό. Σιγά τον μεγάλο αριθμό συσκευών που θα υποφέρουν από κάτι τέτοιο. Sent from my SM-G930F Εγω εχω εκδοση Android 4.4 στο mls που εχω. Το αιφον με εκδοση 10.3.3 εχει ζημια και τα παιξε. Μονο απο το site μπορω στον chrome και το 1252.Ειτε το My Vodafone App. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2018 Ε, αν έχεις mls(δεν το σχολιάζω για την επιλογή) με 4.4 και επιζεί ακόμη, μάλλον είσαι η εξαίρεση στον κανόνα. Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2018 Συσκευή αγορασμένη πριν 3,5 χρόνια είχε 5 και έχει αναβαθμιστεί. Για να έχεις κολλήσει σε 4.4 πρέπει να έχεις κάτι πολύ παλιό. Σιγά τον μεγάλο αριθμό συσκευών που θα υποφέρουν από κάτι τέτοιο. Sent from my SM-G930Fδεν είναι κόλλημα, υπάρχουν φτηνές συσκευές που δεν αναβαθμίζονται.... στο φινάλε δεν μιλάμε για μια τραπεζική εφαρμογή που έχει θέμα ασφάλειας.... ενα @#?!@ υπόλοιπο θέλουμε να βλέπουμε.... Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2018 Υπόλοιπο μπορείτε να βλέπετε και με ανοιχτά δεδομένα στο myusage.vodafone.gr Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. July 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2018 Vodafone app πάλι νεκρό. ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- σήμερα σταμάτησε να λειτουργεί η παλιά εφαρμογή του my cu στο Android 4.4 κινητό μου.... το επιβεβαιώνει κάνεις;; η έτυχε μόνο ατο δικό μου;;;.. Sent from my L200 using Tapatalk Μια από τα ίδια σε Samsung S3 neo με παλιά έκδοση cu app. Σε my Vodafone ενώ βάζω σωστά username και password δε συνδέεται. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2018 my Vodafone δουλεύει.... φίλε μου τα δεδομένα δεν θέλουμε να ανοίγουμε, κατι απλό θέλουμε.... Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2018 Vodafone app πάλι νεκρό. ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μια από τα ίδια σε Samsung S3 neo με παλιά έκδοση cu app. Σε my Vodafone ενώ βάζω σωστά username και password δε συνδέεται.Θέλει και εγγραφή, το MyCU δεν είναι ίδιο με το MyVodafone. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2018 Όχι, αν έχεις λογαριασμό με τους ίδιους κωδικούς συνδέεται είτε στο my Vodafone είτε στο my cu. Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. July 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2018 Σε data τι προσφορές παίζουν για το cu? Υπάρχουν καλοκαιρινές..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2018 7 GB με 7 ευρώ για 30 ημέρες , και 6 GB 2 ευρώ Video & Music για 7 ημέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. July 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2018 (edited) ευχαριστώ! βλεπω οτι εχω 3 γιγα υπολοιπο απο το cu give a gift που ληγει 20/8.. Αν βαλω τωρα ενα πακετο απο τα παραπανω η ενα που δινει 1000 προς ολους, 500Mb και sosial pass για 30 μερες με 3e απο ποιο θα τρωει πρωτα τα data? Μηπως να ενεργοποιησω το πακετο και μετα αμεσως να βαλω και χρηματα και σε ενα απο τα cu που μου στελνουν δωρα ? Κρατάω τα gift γιατι μπορούν/μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν στην Ευρώπη το 100% Edited July 27, 2018 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. July 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2018 Vodafone app πάλι νεκρό. ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μια από τα ίδια σε Samsung S3 neo με παλιά έκδοση cu app. Σε my Vodafone ενώ βάζω σωστά username και password δε συνδέεται. Ναι μέχρι χθές δεν άνοιγε, σήμερα άνοιξε όμως. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2018 ευχαριστώ! βλεπω οτι εχω 3 γιγα υπολοιπο απο το cu give a gift που ληγει 20/8.. Αν βαλω τωρα ενα πακετο απο τα παραπανω η ενα που δινει 1000 προς ολους, 500Mb και sosial pass για 30 μερες με 3e απο ποιο θα τρωει πρωτα τα data? Μηπως να ενεργοποιησω το πακετο και μετα αμεσως να βαλω και χρηματα και σε ενα απο τα cu που μου στελνουν δωρα ? Κρατάω τα gift γιατι μπορούν/μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν στην Ευρώπη το 100% Πάντα καταναλώνει από αυτά που λήγουν πρώτα. η ιδέα σου με το give a gift σωστή. μόλις λάβεις ένα , θα αρχίσει να καταναλώνει από τα 7 GB Το πακέτο με τα 3 ευρώ πρέπει να είναι ειδική προσφορά , μου ακούγεται πολύ καλό αν δεν έχεις άλλα λεπτά ομιλίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. July 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2018 Άραγε αν βάλω τώρα ενα πακέτο με data ενω σήμερα το πρωί έλαβα 100mb από κάποιον μεσω cu gift.. απο ποιό πακέτο θα τραβάει? Παίζει ρόλο και η ώρα η υπερισχύει στην περίπτωση αυτή κάποιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. July 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2018 Μου είχε έρθει σε μήνυμα προσφορά για 3€ το φοιτητικό πακέτο των 6€ αλλά έσβησα το μήνυμα.. Μήπως υπάρχει τρόπος να δούμε αυτές τις προσφορές? Κάτι θυμάμαι ότι με μήνυμα σου έστελνε τις ενεργές προσφορές στη γραμμή σου αλλά δε ξέρω αν ήταν στην cosmote αυτό και μπερδεύομαι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. July 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2018 Μου είχε έρθει σε μήνυμα προσφορά για 3€ το φοιτητικό πακέτο των 6€ αλλά έσβησα το μήνυμα.. Μήπως υπάρχει τρόπος να δούμε αυτές τις προσφορές? Κάτι θυμάμαι ότι με μήνυμα σου έστελνε τις ενεργές προσφορές στη γραμμή σου αλλά δε ξέρω αν ήταν στην cosmote αυτό και μπερδεύομαι.. Ναι υπάρχει τρόπος. Κλήση στο 1252 και πατάμε το 5. Ειδάλλως με αποστολή sms: Ρ στο 1252. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Άραγε αν βάλω τώρα ενα πακέτο με data ενω σήμερα το πρωί έλαβα 100mb από κάποιον μεσω cu gift.. απο ποιό πακέτο θα τραβάει? Παίζει ρόλο και η ώρα η υπερισχύει στην περίπτωση αυτή κάποιο? Θα καταναλώσει από τα 100mb που έλαβες πρώτα. Παίζει ρόλο η ώρα ναι, φυσικα. Είναι αυτή που καθορίζει ποια θα καταναλωθούν πρώτα. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts