Bayern7 Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Κάποιοι αγνοείτε τα προγράμματα internet sharring και διαδίδετε (ορισμένοι άθελα σας) ανυπόστατες φήμες. Το tethering ισχύει. Για το συγκεκριμένο δώρο μιλάμε όχι γενικά. Μάλλον εσύ διαδίδεις ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ λάθος πληροφορίες.:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Ταξίδι στην Γερμανία 10 ημερων έχοντας cu, δεν υπάρχει πακέτο για να μιλήσω με γερμανικά νούμερα σταθερά κινητα; Sent from my H30-U10 using Tapatalk Από τη στιγμή που θα έχεις αγορασμένο πακέτο προς όλους και αφού η Γερμανία είναι εντός ευρώπης (άρα ισχύει το δωρεάν ρομινγκ), τα λεπτά ομιλίας θα είναι διαθέσιμα για κλησεις προς ολους τους ευρωπαϊκούς αριθμούς. Λαθος κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 (edited) Κάποιοι αγνοείτε τα προγράμματα internet sharring και διαδίδετε (ορισμένοι άθελα σας) ανυπόστατες φήμες. Το tethering ισχύει. Εξήγησε μου λοιπόν εμένα που είμαι αδαής και δεν ξέρω τι μου γίνεται, τι σημαίνει η συγκεκριμένη δήλωση της Vodafone, ότι τα MB δε θα χρησιμοποιούνται σε άλλες συσκευές. Εγώ και θα επιχειρήσω να κάνω tethering από τη συσκευή μου αλλά και να βάλω τη SIM σε mobile WiFi. Θα δούμε λοιπόν τι εννοούσε η Vodafone. Edited December 19, 2017 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 (edited) Από τη στιγμή που θα έχεις αγορασμένο πακέτο προς όλους και αφού η Γερμανία είναι εντός ευρώπης (άρα ισχύει το δωρεάν ρομινγκ), τα λεπτά ομιλίας θα είναι διαθέσιμα για κλησεις προς ολους τους ευρωπαϊκούς αριθμούς. Λαθος κάνω; Ακριβώς. Από την στιγμή που θα βρεθείς σε Roaming στην Ε.Ε. τα λεπτά ομιλίας και τα SMS προς όλα τα Ελληνικά δίκτυα , αυτόματα μετατρέπονται σε λεπτά και SMS προς όλη την Ε.Ε. Εγώ Από την Μάλτα που βρίσκομαι έχω τηλεφωνήσει μέχρι στιγμής χωρίς να χρεωθώ, Γερμανία Αγγλία , Κύπρο, Ισπανία και Ιταλία ( Και Μάλτα προφανώς) . Κανονικά και με τον νόμο (Της Ε.Ε.) Edited December 19, 2017 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Ακριβώς. Από την στιγμή που θα βρεθείς σε Roaming στην Ε.Ε. τα λεπτά ομιλίας και τα SMS προς όλα τα Ελληνικά δίκτυα , αυτόματα μετατρέπονται σε λεπτά και SMS προς όλη την Ε.Ε. Εγώ Από την Μάλτα που βρίσκομαι έχω τηλεφωνήσει μέχρι στιγμής χωρίς να χρεωθώ, Γερμανία Αγγλία , Κύπρο, Ισπανία και Ιταλία ( Και Μάλτα προφανώς) . Κανονικά και με τον νόμο (Της Ε.Ε.) Μα το παιδί δεν θέλει να καλεί σε ελληνικά νούμερα ανθρώπων στην Γερμανία αλλά σε γερμανικά νούμερα σταθερά εκεί πέρα, άρα δεν τίθεται θέμα διευκόλυνσης μέσω περιαγωγής. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntua Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Μα το παιδί δεν θέλει να καλεί σε ελληνικά νούμερα ανθρώπων στην Γερμανία αλλά σε γερμανικά νούμερα σταθερά εκεί πέρα, άρα δεν τίθεται θέμα διευκόλυνσης μέσω περιαγωγής.Το ίδιο αναφέρει ο Vasileios , ότι με τον χρόνο ομιλίας που έχεις προς όλους εδώ, σε καθεστώς περιαγωγής μιλας ότι μόνο προς Ελλάδα αλλά και προς ευρωπαϊκους προορισμούς εντός Ε.Ε. Sent from my VTR-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 (edited) Τον περασμένο Ιούνιο οι ελληνικές εταιρίες κινητής ανακοίνωσαν ότι τα αγορασμένα ελληνικά πακετα με λεπτά ομιλίας προς όλους θα ισχύουν και σε κατάσταση περιαγωγης προς ευρωπαϊκούς αριθμούς. Εαν θυμάμαι καλά η βονταφον στο Vodafone International δεν επιτρεπει την περιαγωγη. Ας ρίξει μία ματιά ο φίλος στην ανακοίνωση και εας ρωτήσει μεσω βονταφον chat ή σε κατάστημα τα πακέτα που θα ισχύουν για ομιλία σε περιαγωγη. Και εαν θέλει ας μας ενημερώσει και εμάς, να ξέρουμε εαν αλλαξε κάτι. Edited December 20, 2017 by Allare Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 CU δεν γράφει ότι έχει; Που κολλάει το international; Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Σίγουρα έχει απαντηθεί ξανά αλλά δεν το βρίσκω. Αν ανανεώσω το giga nights πριν τη λήξη του μεταφερονται τα mb όπως γίνεται και με τα δεδομένα της καρτοκινητης ή χάνονται τελείως με τη λήξη του μήνα; Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Τα φετινά Χριστουγεννιάτικα δώρα για συνδρομητές Vodafone CU: https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/xmas-promo/ Όσοι δεν διαλέξατε, σπεύσατε! Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 (edited) Σίγουρα έχει απαντηθεί ξανά αλλά δεν το βρίσκω. Αν ανανεώσω το giga nights πριν τη λήξη του μεταφερονται τα mb όπως γίνεται και με τα δεδομένα της καρτοκινητης ή χάνονται τελείως με τη λήξη του μήνα; διαγράφονται έστω κι αν ενεργοποιήσεις εκ νέου το ίδιο πακέτο πολύ πριν λίγο προσοχή εδώ https://www.vodafonecu.gr/paketa/inner/giganuhtes/ Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited December 20, 2017 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Αν κάνω refill σε ένα πακέτο και ανανέωση του πριν τη λήξη, ο χρόνος που θα μείνει από το refill μεταφέρεται στον επόμενο μήνα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Αν κάνω refill σε ένα πακέτο και ανανέωση του πριν τη λήξη, ο χρόνος που θα μείνει από το refill μεταφέρεται στον επόμενο μήνα; Όχι. Για να γίνει μεταφορά, χρειάζεται ολική ενεργοποίηση του εκάστοτε πακέτου και όχι refill. "Η ημερομηνία λήξης του πακέτου δεν αλλάζει και παραμένει η αρχική." https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/refill/ Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 (edited) Όχι. Για να γίνει μεταφορά, χρειάζεται ολική ενεργοποίηση του εκάστοτε πακέτου και όχι refill. "Η ημερομηνία λήξης του πακέτου δεν αλλάζει και παραμένει η αρχική." https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/refill/ γκουχου,γκουχ....χμ....αυτό ρωτάει,να κάνει refill και ανανέωση του ίδιου πακέτου. δεν το έχω κάνει αλλά λογικά θα μεταφέρεται όλο το υπόλοιπο στη νέα ημερομηνία ωραία ερώτηση πάντως edit:το chat λέει ""βεβαίως"" Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited December 20, 2017 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 γκουχου,γκουχ....χμ....αυτό ρωτάει,να κάνει refill και ανανέωση του ίδιου πακέτου. δεν το έχω κάνει αλλά λογικά θα μεταφέρεται όλο το υπόλοιπο στη νέα ημερομηνία ωραία ερώτηση πάντως edit:το chat λέει ""βεβαίως"" Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν πρόσεξα την ανανέωση που έγραψε, ζητώ συγγνώμη. Πάντα γίνεται μεταφορά των λεπτών ομιλίας, όταν υπάρχει ανανέωση του πακέτου πριν τη λήξη του. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Όταν η Vodafone θέλει να σε τρολαρει! :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Όταν η Vodafone θέλει να σε τρολαρει! :lol: :lol: Καλόοοο......:lol::p:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Όταν η Vodafone θέλει να σε τρολαρει! :lol: :lol: Χαχαχαχα αν είναι δυνατόν! Βρε δεν μας ψεκάζουν, μας ραντίζουν! :p Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Χαχαχαχα αν είναι δυνατόν! Βρε δεν μας ψεκάζουν, μας ραντίζουν! :p Να δεις που θα είναι κανονική προσφορά με το νέο έτος.. Το δοκιμάζουν μάλλον και τους "ξέφυγαν" κάποια sms!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Να δεις που θα είναι κανονική προσφορά με το νέο έτος.. Το δοκιμάζουν μάλλον και τους "ξέφυγαν" κάποια sms!!!! Αυτό σκέφτηκα και εγώ. Πάρα πολύ πιθανό σενάριο! Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yrrah Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Προφανώς και θα παίξει μετά το χριστουγεννιάτικο δώρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Προφανώς και θα παίξει μετά το χριστουγεννιάτικο δώρο Πάαααμμμεεε να προβλέψουμε και το Πασχαλιάτικο 2018; Δλδ: Τίποτα!!!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Έστειλε κανείς να δούμε τί απάντησαν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Καλησπέρα τι ακριβώς είναι το cashback που ανέφερε ο @jimmis ? Στο CUapp δεν το έχω δει ποτέ. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Καλησπέρα τι ακριβώς είναι το cashback που ανέφερε ο @jimmis ? Στο CUapp δεν το έχω δει ποτέ. Sent from my iPhone using Tapatalk Μεσα απο το MyVodafone ειναι,ψαξε να το δεις αναλυτικα αν θελεις. Απλα με το cashback μπορεις να μαζεψεις 1,2,5,10€ και να ανανεωσεις το νουμερο σου.Και τα λεφτα αυτα υπολογιζονται ως κανονικη ανανεωση,οπως θα εκανες online ή σε καταστημα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts