makap Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Έχει ακουστεί πως το συγκεκριμένο πακέτο της Vodafone έχει ισχύ για ένα χρόνο. Αν βρείτε να πάρετε, ρωτήστε για επιβεβαίωση. Χρήσιμη και αυτή η πληροφορία Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yrrah Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 (edited) Προφανώς και θα υπάρχουν μικρά γράμματα ... Αναλογικά με τον μέσο μισθό (700 ευρω) αυτή ειναι η σωστή τιμή για τις αντίστοιχες παροχές Θεωρώ αδιανόητα κατι 40-50-60-80 ευρω μηνιαία πάγια στην Ελλάδα και πιστέψτε με δεν θεωρούμαι χαμηλόμισθος ... Αυτά τα πάγια υπάρχουν στην κεντρική Ευρώπη που οι μισθοί ξεκινάνε (για ανειδίκευτο) απο τα 1700 ευρω !! Edited October 14, 2017 by Yrrah Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Έχει ακουστεί πως το συγκεκριμένο πακέτο της Vodafone έχει ισχύ για ένα χρόνο. Αν βρείτε να πάρετε, ρωτήστε για επιβεβαίωση. Sent from my Honor 6XΕίναι μόνο για ένα χρόνο ρώτησα άνθρωπο που πήρε. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntua Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Είχα ρωτήσει και εγώ στο chat . Το είχα γράψει και κάποιες σελίδες ποιο πριν . Μου είπαν ότι είναι για ένα χρόνο μόνο. Sent from my MediaPad X1 7.0 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Οκ ειναι για 12 μηνες μετα τι γινεται; Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntua Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Μετά η προσφορά αφαιρείται και παραμένει κανονικό cu Sent from my MediaPad X1 7.0 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Χαχαχα πολυ κακο! Ξερω αρκετα ατομα που πληρωσαν 15-20 ευρω για να αγορασουν απο τετοια.... Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Μετά από αλλαγή από συμβόλαιο σε CU, δεν συνδεονται τα δεδομένα.Μπορειτε να μου θυμίσετε επίσης και τα APN settings Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Στο apn internet.vodafone.gr θέλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Τελικά σε όσους δεν έκαναν ανανέωση για πάνω από 3 μήνες σας ήρθε μήνυμα οτι θα μπει φραγή κλήσεων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Στο apn internet.vodafone.gr θέλει. Ευχαριστώ το έβαλα το έκανα restart και έφτιαξε Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 (edited) Ευχαριστώ το έβαλα το έκανα restart και έφτιαξε επισης κάλεσε 1392 χωρίς χρέωση και θα σου έλθουν,restart και έτοιμος Sent from my LG-H960 using Tapatalk Edited October 15, 2017 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators XP130TD Δημ. October 15, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Tα off topic μεταφέρθηκαν στο νήμα των καρτοκινητών cosmote : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7357111#post7357111 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 επισης κάλεσε 1392 χωρίς χρέωση και θα σου έλθουν,restart και έτοιμος Sent from my LG-H960 using Tapatalk Κι όμως έκανα και αυτό αλλά δεν ήρθε κανένα μήνυμα Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 EIΣAI ΠPΩTOETHΣ ΦOITHTHΣ; KEPΔIZEIΣ EΠIΔOTHΣH EYPYWHERE! DOUBLE PLAY CU XCLUSIVE ΓIA ATEΛEIΩTO ΣEPΦAPIΣMA ΣTO ΣΠITI MONO ME 14,90€/MHNA! EKTYΠΩΣE TO KOYΠONI EΠIΔOTHΣHΣ AΠO TO https://www.vodafonecu.gr/foitites/euru-where-17-18/ KAI EΞAPΓYPΩΣE TO ΣE ENA KATAΣTHMA VODAFONE είμαι... είμαι...α ρε ξύλο που θέλετε εκεί στα γραφεία Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 Το ίδιο ήρθε και στης μάνας μου το νούμερο που φυσικά δεν είναι φοιτητικό... Sent from my Honor 6X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 μας δουλεύουν... Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 Και σε εμένα που έχω απλό CU. Εν τω μεταξύ, πάει αρκετός καιρός από τότε που μου έστειλαν την τελευταία "Προσφορά μόνο για εσένα" ενώ παλαιότερα μου έστελναν περιστασιακά... Τι να πεις. Πλέον το έχω ως δεύτερο και χρησιμοποιώ What's Up. Περιμένω ωστόσο για κάποια προσφορά της κόκκινης... αν και πλέον μοιάζει χλωμό. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 (edited) Το ίδιο ήρθε και στης μάνας μου το νούμερο που φυσικά δεν είναι φοιτητικό... Sent from my Honor 6X μήπως πέρασε πουθενά και δεν σας λέει τίποτα? φυσικά κάνω πλάκα, γιατί και σε εμένα το ίδιο ήρθε και έχω βαρεθεί τη κοροιδία άμα είσαι φοιτητής, άμα είσαι μετανάστης, άμα είσαι ξανθιά 22-24,άμα είσαι άγρυπνος 20.00-8.00 έκπτωση άμα είσαι νορμάλ πλήρωνε σαν μ@λ@κας. εννοείται οτι το έχω γυρίσει 2ο και εγώ. απο15€/μήνα στα 5/€ το τρίμηνο και μάλλον απο Νοέμβρη θα τους χαιρετίσω προς Q. Edited October 18, 2017 by NaGR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Μπα, δε νομίζω στα 65 της να έκανε κάτι τέτοιο χωρίς να μας το πει. Εγώ τους δικούς μου τους κρατάω στο CU και βάζω στον καθένα 10€ το μήνα. Ενεργοποιούν 6€ πακέτο από το οποίο έχουν μαζέψει κάποιες χιλιάδες λεπτά προς όλους και προς CU αντίστοιχα, ενώ βολεύουνται και για internet με τα δωρεάν που παίρνουν από την ανανέωση και τα μεταξύ τους. Αλλά το σημαντικότερο είνια πως μαζεύονται "χρήματα" στο λογαριασμό του καθενός, τα οποία σχεδόν κάθε μήνα τα μεταφέρω ανά 5€ στο δικό μου φοιτητικό CU. Και αγοράζω και σε αυτό πακέτο. Οπότε συνολικά την βγάζουμε με 20€ το μήνα για 3 νούμερα και με πρακτικά απεριόριστη επικοινωνία. Προς το παρόν καλά είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Μπα, δε νομίζω στα 65 της να έκανε κάτι τέτοιο χωρίς να μας το πει. Εγώ τους δικούς μου τους κρατάω στο CU και βάζω στον καθένα 10€ το μήνα. Ενεργοποιούν 6€ πακέτο από το οποίο έχουν μαζέψει κάποιες χιλιάδες λεπτά προς όλους και προς CU αντίστοιχα, ενώ βολεύουνται και για internet με τα δωρεάν που παίρνουν από την ανανέωση και τα μεταξύ τους. Αλλά το σημαντικότερο είνια πως μαζεύονται "χρήματα" στο λογαριασμό του καθενός, τα οποία σχεδόν κάθε μήνα τα μεταφέρω ανά 5€ στο δικό μου φοιτητικό CU. Και αγοράζω και σε αυτό πακέτο. Οπότε συνολικά την βγάζουμε με 20€ το μήνα για 3 νούμερα και με πρακτικά απεριόριστη επικοινωνία. Προς το παρόν καλά είναι. Ήρθε και μένα το μήνυμα στης μητέρας μου... :X Αυτό που είπες, για μεταφορά χρηματικού ποσού που μένει στο λογαριασμό και μπορεί να μεταφερθεί, πως γίνεται; Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Ήρθε και μένα το μήνυμα στης μητέρας μου... :X Αυτό που είπες, για μεταφορά χρηματικού ποσού που μένει στο λογαριασμό και μπορεί να μεταφερθεί, πως γίνεται; https://www.vodafonecu.gr/eksipiretisi-pelatwn/metafora-xronou-omilias-vodafone-sharing/ Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Popup Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Καλησπέρα στην κόκκινη παρέα. Εχω ένα νούμερο Vodafone που δεν το χρησιμοποιώ πολύ και βρήκα μια αναπάντητη από το 210.000.1450 . Το έψαξα στο internet αλλά τίποτα. Ξέρει κανείς εαν είναι από τη Vodafone; Ευχαριστώ προκαταβολικά. Επίσης εαν μπορεί να μου πει κάποιος ποιό καρτοκινητό της Vodafone έχει το φτηνότερο πακέτο προς όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 https://www.vodafonecu.gr/eksipiretisi-pelatwn/metafora-xronou-omilias-vodafone-sharing/ Και αφαιρεί κανονικά € από τα υπολειπόμενα του λογαριασμού μου και τα πιστώνει σε € και όχι χρόνο ομιλίας στο άλλο νούμερο; Γιατί αυτό με μπέρδεψε. Κάθε αποστολή χρόνου ομιλίας έχει χρέωση 0,50€. Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Και αφαιρεί κανονικά € από τα υπολειπόμενα του λογαριασμού μου και τα πιστώνει σε € και όχι χρόνο ομιλίας στο άλλο νούμερο; Γιατί αυτό με μπέρδεψε. Γιατί σε μπέρδεψε; Η υπηρεσία είναι πολύ παλιά σε όλους τους παρόχους. Η wind την έκοψε πριν πολλά χρόνια και η voda/cote την κουτσούρεψαν αρκετά με πολλούς περιορισμούς. Στη cote σκέψου αν στείλεις 5€ σε άλλο νουμερο ανανεώνεται και το τρίμηνο λήξης κανονικά σα να έβαζε κανονική κάρτα Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts