Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχει ακουστεί πως το συγκεκριμένο πακέτο της Vodafone έχει ισχύ για ένα χρόνο. Αν βρείτε να πάρετε, ρωτήστε για επιβεβαίωση.

Χρήσιμη και αυτή η πληροφορία

Προφανώς και θα υπάρχουν μικρά γράμματα ...

Αναλογικά με τον μέσο μισθό (700 ευρω) αυτή ειναι η σωστή τιμή για τις αντίστοιχες παροχές

Θεωρώ αδιανόητα κατι 40-50-60-80 ευρω μηνιαία πάγια στην Ελλάδα και πιστέψτε με δεν θεωρούμαι χαμηλόμισθος ...

Αυτά τα πάγια υπάρχουν στην κεντρική Ευρώπη που οι μισθοί ξεκινάνε (για ανειδίκευτο) απο τα 1700 ευρω !!

Edited by Yrrah

Έχει ακουστεί πως το συγκεκριμένο πακέτο της Vodafone έχει ισχύ για ένα χρόνο. Αν βρείτε να πάρετε, ρωτήστε για επιβεβαίωση.

Sent from my Honor 6X

Είναι μόνο για ένα χρόνο ρώτησα άνθρωπο που πήρε.

Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Είχα ρωτήσει και εγώ στο chat . Το είχα γράψει και κάποιες σελίδες ποιο πριν . Μου είπαν ότι είναι για ένα χρόνο μόνο.

Sent from my MediaPad X1 7.0 using Tapatalk

Οκ ειναι για 12 μηνες μετα τι γινεται;

Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει...

Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max
Ipad 3,Ipad 5

Χαχαχα πολυ κακο! Ξερω αρκετα ατομα που πληρωσαν 15-20 ευρω για να αγορασουν απο τετοια....

Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει...

Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max
Ipad 3,Ipad 5

Μετά από αλλαγή από συμβόλαιο σε CU, δεν συνδεονται τα δεδομένα.Μπορειτε να μου θυμίσετε επίσης και τα APN settings

Windows 10 Mobile 4 Life

Αν και δεν υπάρχουν Apps

Τελικά σε όσους δεν έκαναν ανανέωση για πάνω από 3 μήνες σας ήρθε μήνυμα οτι θα μπει φραγή κλήσεων?

Στο apn internet.vodafone.gr θέλει.

Ευχαριστώ το έβαλα το έκανα restart και έφτιαξε

Windows 10 Mobile 4 Life

Αν και δεν υπάρχουν Apps

Ευχαριστώ το έβαλα το έκανα restart και έφτιαξε

επισης κάλεσε 1392 χωρίς χρέωση και θα σου έλθουν,restart και έτοιμος

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

Edited by akalos

επισης κάλεσε 1392 χωρίς χρέωση και θα σου έλθουν,restart και έτοιμος

Κι όμως έκανα και αυτό αλλά δεν ήρθε κανένα μήνυμα

Windows 10 Mobile 4 Life

Αν και δεν υπάρχουν Apps

EIΣAI ΠPΩTOETHΣ ΦOITHTHΣ; KEPΔIZEIΣ EΠIΔOTHΣH EYPYWHERE! DOUBLE PLAY CU XCLUSIVE ΓIA ATEΛEIΩTO ΣEPΦAPIΣMA ΣTO ΣΠITI MONO ME 14,90€/MHNA! EKTYΠΩΣE TO KOYΠONI EΠIΔOTHΣHΣ AΠO TO https://www.vodafonecu.gr/foitites/euru-where-17-18/ KAI EΞAPΓYPΩΣE TO ΣE ENA KATAΣTHMA VODAFONE

είμαι... είμαι...α ρε ξύλο που θέλετε εκεί στα γραφεία

Το ίδιο ήρθε και στης μάνας μου το νούμερο που φυσικά δεν είναι φοιτητικό...

Sent from my Honor 6X

Και σε εμένα που έχω απλό CU. Εν τω μεταξύ, πάει αρκετός καιρός από τότε που μου έστειλαν την τελευταία "Προσφορά μόνο για εσένα" ενώ παλαιότερα μου έστελναν περιστασιακά... Τι να πεις.

Πλέον το έχω ως δεύτερο και χρησιμοποιώ What's Up. Περιμένω ωστόσο για κάποια προσφορά της κόκκινης... αν και πλέον μοιάζει χλωμό.

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

Το ίδιο ήρθε και στης μάνας μου το νούμερο που φυσικά δεν είναι φοιτητικό...

Sent from my Honor 6X

μήπως πέρασε πουθενά και δεν σας λέει τίποτα?

φυσικά κάνω πλάκα, γιατί και σε εμένα το ίδιο ήρθε και έχω βαρεθεί τη κοροιδία

άμα είσαι φοιτητής, άμα είσαι μετανάστης, άμα είσαι ξανθιά 22-24,άμα είσαι άγρυπνος 20.00-8.00 έκπτωση

άμα είσαι νορμάλ πλήρωνε σαν μ@λ@κας.

εννοείται οτι το έχω γυρίσει 2ο και εγώ. απο15€/μήνα στα 5/€ το τρίμηνο και μάλλον απο Νοέμβρη θα τους χαιρετίσω προς Q.

Edited by NaGR

Μπα, δε νομίζω στα 65 της να έκανε κάτι τέτοιο χωρίς να μας το πει.

Εγώ τους δικούς μου τους κρατάω στο CU και βάζω στον καθένα 10€ το μήνα. Ενεργοποιούν 6€ πακέτο από το οποίο έχουν μαζέψει κάποιες χιλιάδες λεπτά προς όλους και προς CU αντίστοιχα, ενώ βολεύουνται και για internet με τα δωρεάν που παίρνουν από την ανανέωση και τα μεταξύ τους. Αλλά το σημαντικότερο είνια πως μαζεύονται "χρήματα" στο λογαριασμό του καθενός, τα οποία σχεδόν κάθε μήνα τα μεταφέρω ανά 5€ στο δικό μου φοιτητικό CU. Και αγοράζω και σε αυτό πακέτο. Οπότε συνολικά την βγάζουμε με 20€ το μήνα για 3 νούμερα και με πρακτικά απεριόριστη επικοινωνία. Προς το παρόν καλά είναι.

Μπα, δε νομίζω στα 65 της να έκανε κάτι τέτοιο χωρίς να μας το πει.

Εγώ τους δικούς μου τους κρατάω στο CU και βάζω στον καθένα 10€ το μήνα. Ενεργοποιούν 6€ πακέτο από το οποίο έχουν μαζέψει κάποιες χιλιάδες λεπτά προς όλους και προς CU αντίστοιχα, ενώ βολεύουνται και για internet με τα δωρεάν που παίρνουν από την ανανέωση και τα μεταξύ τους. Αλλά το σημαντικότερο είνια πως μαζεύονται "χρήματα" στο λογαριασμό του καθενός, τα οποία σχεδόν κάθε μήνα τα μεταφέρω ανά 5€ στο δικό μου φοιτητικό CU. Και αγοράζω και σε αυτό πακέτο. Οπότε συνολικά την βγάζουμε με 20€ το μήνα για 3 νούμερα και με πρακτικά απεριόριστη επικοινωνία. Προς το παρόν καλά είναι.

Ήρθε και μένα το μήνυμα στης μητέρας μου... :X

Αυτό που είπες, για μεταφορά χρηματικού ποσού που μένει στο λογαριασμό και μπορεί να μεταφερθεί, πως γίνεται;

· iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb

· iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb

· MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19)

· Apple Watch Series 7 45mm

· AirPods Pro 2nd Gen

Ήρθε και μένα το μήνυμα στης μητέρας μου... :X

Αυτό που είπες, για μεταφορά χρηματικού ποσού που μένει στο λογαριασμό και μπορεί να μεταφερθεί, πως γίνεται;

https://www.vodafonecu.gr/eksipiretisi-pelatwn/metafora-xronou-omilias-vodafone-sharing/

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Καλησπέρα στην κόκκινη παρέα. Εχω ένα νούμερο Vodafone που δεν το χρησιμοποιώ πολύ και βρήκα μια αναπάντητη από το 210.000.1450 . Το έψαξα στο internet αλλά τίποτα. Ξέρει κανείς εαν είναι από τη Vodafone; Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Επίσης εαν μπορεί να μου πει κάποιος ποιό καρτοκινητό της Vodafone έχει το φτηνότερο πακέτο προς όλους.

Και αφαιρεί κανονικά € από τα υπολειπόμενα του λογαριασμού μου και τα πιστώνει σε € και όχι χρόνο ομιλίας στο άλλο νούμερο; Γιατί αυτό με μπέρδεψε.

Κάθε αποστολή χρόνου ομιλίας έχει χρέωση 0,50€.

· iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb

· iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb

· MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19)

· Apple Watch Series 7 45mm

· AirPods Pro 2nd Gen

Και αφαιρεί κανονικά € από τα υπολειπόμενα του λογαριασμού μου και τα πιστώνει σε € και όχι χρόνο ομιλίας στο άλλο νούμερο; Γιατί αυτό με μπέρδεψε.

Γιατί σε μπέρδεψε; Η υπηρεσία είναι πολύ παλιά σε όλους τους παρόχους. Η wind την έκοψε πριν πολλά χρόνια και η voda/cote την κουτσούρεψαν αρκετά με πολλούς περιορισμούς. Στη cote σκέψου αν στείλεις 5€ σε άλλο νουμερο ανανεώνεται και το τρίμηνο λήξης κανονικά σα να έβαζε κανονική κάρτα

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked