Mark_K Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Πιο συγκεκριμένα : Οι Χρήστες μπορούν να ανανεώσουν τον χρόνο ομιλίας του Καρτοκινητού τους σύμφωνα με τα παρακάτω όρια αξίας συναλλαγής. - Ανώτερο ποσό ανανέωσης Ευρώ είκοσι (20) για την πρώτη φορά που ο χρήστης θα πραγματοποιήσει ανανέωση, για τον πρώτο μήνα χρήσης της υπηρεσίας ανά χρήστη - μία χρέωση ημερησίως με ανώτερο ημερήσιο ποσό Ευρώ τριάντα (30) από τη 2η συναλλαγή του χρήστη και μετά - τρεις χρεώσεις εβδομαδιαίως με ανώτερο συνολικό ποσό Ευρώ ενενήντα (90) από τη 2η συναλλαγή του χρήστη και μετά - πέντε χρεώσεις μηνιαίως με ανώτερο συνολικό ποσό Ευρώ εκατόν πενήντα (150) από τη 2η συναλλαγή του χρήστη και μετά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_pit Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Καλησπέρα, όταν ανοίγω δεδομένα, σε όποια σελίδα και να μπω με μεταφέρει στο site της Vodafone. Ξέρει κανείς γιατί;; η εφαρμογή της cu μου λέει ότι έχω 1gb ακόμα. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Kοίταξε στις ρυθμίσεις δικτύου, το APN. Αν έχεις καρτοκινητό vodafone πρέπει να είναι internet.vodafone.gr . Μήπως έχει επιλέξει κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Δεν έχει σχέση το λειτουργικό σύστημα. Τι να σου πω πάντως, σε μένα και άλλους δουλεύει κανονικά. Δοκίμασε από κινητό να δεις, απ το site όχι την εφαρμογή Τελικα δοκιμασα απο pc και κανονικα εκανα ανανεωση. Ντροπη τους παντως, να μην μπορω με κανεναν browser απο mac.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 (edited) Θες να πεις ότι μπορεί να "παίζει" το ποιά τράπεζα και είδος κάρτας; Δλδ. τύπου: "Τύπου....κάρτα τράπεζας.....ΔΕΝ".....? εγω οπως ειπα παραπανω με καρτα mastercard εθνικης δεν ειχα ποτε θεμα στην ανανεωση! για αυτο και εβγαλα και mastercard στην Πειραιως! κατι αλλο ειδα αυτο http://www.hapitel.gr/index.php εχει ολες τις προσφορες στις τηλεπικοινωνιες βαζεις τι θελεις και σου βγαζει , μου αρεσει που εχει και για καρτοκινητο και σου βγαζει πχ το πακετο των 200 λεπτα προς ολους με 5 ευρω μεγιστη ενεργοποιηση μεχρι και 4 φορες συνολο 20ευρω αρα εννοειται 600 λεπτα προς ολους ! και το συνολο που θα πληρωσεις τον μηνα ! δειχνει πολυ ωραιο!! το εχετε δοκιμασει; Edited September 20, 2016 by JOHNMEGARYTHMOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis_sougias Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Η μάνα μου πήρε τηλέφωνο από το cu της έναν ξάδερφό της (δεν έχω ιδέα τι πρόγραμμα έχει αυτός) που βρίσκεται προσωρινά στην Αγγλία. Επειδή έχει πολλά λεπτά διαθέσιμα και προς cu και προς τρίτους, δεν ξέρω πόσα κατανάλωσε. Δεν μειώθηκαν όμως καθόλου τα 2,35 ευρώ της που είχε υπόλοιπο χρόνου ομιλίας. Άρα όταν καλείς κάποιον που είναι σε περιαγωγή, εσύ χρεώνεσαι σαν να ήταν και αυτός στην Ελλάδα (δηλ. από τα διαθέσιμα λεπτά των πακέτων σου)??? Ή απλά κάποιο ειδικό πρόγραμμα έχει ο ξάδελφος και τσάμπα χάρηκα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dali13gr Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Όταν καλείς ελληνικό νούμερο, όπου και να είναι στον κόσμο, δεν χρεώνεσαι. Ο άλλος χρεώνεται ανάλογα το πρόγραμμα που έχει και τη χώρα που είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Εννοείται πως είναι σαν να πέρνεις κάποιον στην Ελλάδα, δεν έχει καμία διαφορά για εσένα που καλείς το που βρίσκεται ο άλλος. Και είναι λογικό, όταν παίρνεις κάποιον τηλ δεν ξέρεις πάντα που βρίσκεται. Μπορεί να είναι στο διπλανό χωριό ή μπορεί να έχει πάει στη Αυστραλία. Δεν γίνεται να χρεωθείς εσύ διεθνή κλήση σε ελληνικό νούμερο. Την διαφορά την χρεώνεται αυτός που είναι στο εξωτερικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis_sougias Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Thanks παίδες, τόσα χρόνια ζούσα μες στην πλάνη! Τώρα παίρνω τον Αλέξη στη Νέα Υόρκη να του τα πω ένα χεράκι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160923/cc385c815892f33adb2f96f4fcab86a6.jpg Μόλις μου ήρθε από την κόκκινη μιας και χθες έκανα αίτημα φορητότητας από cu προς q. 1) υπάρχει περίπτωση να με πάρουν για αντιπρόταση; 2) έχω κάνει την ίδια ημέρα φορητότητα σε άλλα δυο νούμερα που είναι στο όνομά μου. Θα μπορέσω με ένα τηλεφώνημα (αν με πάρουν) να διαπραγματευτώ και για τους τρεις αριθμούς; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Τι καλύτερη πρόταση περιμένεις να λάβεις σε καρτοκινητό; Αυτό που λες δεν υπάρχει. Τα πακέτα είναι τα ίδια για όλους. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Τι καλύτερη πρόταση περιμένεις να λάβεις σε καρτοκινητό; Αυτό που λες δεν υπάρχει. Τα πακέτα είναι τα ίδια για όλους. Η Cosmote έχω ακούσει πως έδινε σε φορητότητες 5€/μήνα για 12 μήνες. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Η Cosmote έχω ακούσει πως έδινε σε φορητότητες 5€/μήνα για 12 μήνες. Φαντάσου απελπισία Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Φαντάσου απελπισία Σε κρατάνε με την ελπίδα ότι δεν σε φτάνουν τα 5€/μήνα (που δεν φτάνουν) και ότι θα κάνεις και έξτρα ανανεώσεις. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160923/cc385c815892f33adb2f96f4fcab86a6.jpg Μόλις μου ήρθε από την κόκκινη μιας και χθες έκανα αίτημα φορητότητας από cu προς q. 1) υπάρχει περίπτωση να με πάρουν για αντιπρόταση; Ενημέρωσέ μας αν σου κάνει αντιπροσφορά από το CU. Πάντως το Q είναι καλύτερο. Δε θα χάσεις. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 Τι καλύτερη πρόταση περιμένεις να λάβεις σε καρτοκινητό; Αυτό που λες δεν υπάρχει. Τα πακέτα είναι τα ίδια για όλους. Περιμένω, προκειμένου να "ισοφαρίσει" το φάουλ με τις νέες τιμές να μου πουν ότι για παράδειγμα 12 μήνες θα μου βάζουν δωρεάν χρόνο ομιλίας ή ΜΒ ή κάτι αντίστοιχο Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά θεωρώ πως στη μικρή περίπτωση που υπάρχει για να σε πάρουν τηλέφωνο η προσφορά μάλλον θα αφορά σε καρτοσυμβόλαιο. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά θεωρώ πως στη μικρή περίπτωση που υπάρχει για να σε πάρουν τηλέφωνο η προσφορά μάλλον θα αφορά σε καρτοσυμβόλαιο. Ναι. Δεν έχει ακουστεί πουθενά για αντιπροσφορές όταν φεύγεις από CU. Μπορεί και να μην το λένε σε όσους μπορεί να έγινε για ευνόητους λόγους {αποτροπής συνέχισης αντιπροσφορών από CU αφού μας διαβάζουν και εδώ μέσα από τη VF}. Αν και σε όποιον έγινε, ΕΓΙΝΕ και δεν έχει λόγο ΑΝ δεν ενδιαφέρεται να κάνει το ίδιο και σε άλλες CU να μην το πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Καλησπέρα. Πρόσφατα κοντινός φίλος έκανε φορητότητα από cosmote σε cu. Τον είχα προειδοποιήσει να μην πάει σε κατάστημα και του ζητήσουν να πληρώσει τα απαράδεκτα που ζητάνε. Παρόλα αυτά δεν με άκουσε και του ζήτησαν 25€. Τον έκραξα για το ότι το δέχτηκε, αλλά μου αντέκρουσε ότι τα λεφτά θα έμεναν στην κάρτα, για να τα χρησιμοποιήσει όπως θέλει.... Τελικά του ενεργοποίησαν το talk2vodafone 300 και του είπαν ότι έχει υπόλοιπο 17 και κάτι ευρώ. Κατόπιν αφού έφυγε απο το κατάστημα κατέβασε το my cu app και το εγκατέστησε και μόλις μπήκε είδε μηδενικό υπόλοιπο και εκτός απο το πακέτο που είχε αγοράσει, υπήρχε ένα πακέτο 500'+500sms προς vodafone μόνο+500mb, το οποίο όμως δεν καταναλώνεται, γιατί προηγείται το άλλο πακέτο!!! Έχει μιλήσει στο chat του cu 2 φορές, έχει πάει και στο κατάστημα για να του επιστραφεί το υπόλοιπο και του είπαν ότι δεν γίνεται τίποτα τώρα. Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία; Μήπως θα έπρεπε να γίνει καταγγελία κάπου; Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Καλησπέρα. Πρόσφατα κοντινός φίλος έκανε φορητότητα από cosmote σε cu. Τον είχα προειδοποιήσει να μην πάει σε κατάστημα και του ζητήσουν να πληρώσει τα απαράδεκτα που ζητάνε. Παρόλα αυτά δεν με άκουσε και του ζήτησαν 25€. Τον έκραξα για το ότι το δέχτηκε, αλλά μου αντέκρουσε ότι τα λεφτά θα έμεναν στην κάρτα, για να τα χρησιμοποιήσει όπως θέλει.... Τελικά του ενεργοποίησαν το talk2vodafone 300 και του είπαν ότι έχει υπόλοιπο 17 και κάτι ευρώ. Κατόπιν αφού έφυγε απο το κατάστημα κατέβασε το my cu app και το εγκατέστησε και μόλις μπήκε είδε μηδενικό υπόλοιπο και εκτός απο το πακέτο που είχε αγοράσει, υπήρχε ένα πακέτο 500'+500sms προς vodafone μόνο+500mb, το οποίο όμως δεν καταναλώνεται, γιατί προηγείται το άλλο πακέτο!!! Έχει μιλήσει στο chat του cu 2 φορές, έχει πάει και στο κατάστημα για να του επιστραφεί το υπόλοιπο και του είπαν ότι δεν γίνεται τίποτα τώρα. Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία; Μήπως θα έπρεπε να γίνει καταγγελία κάπου; Σε δικια μου περιπτωση στην κοσμοτε,ειχα βαλει πακετο καταλαθος,δεν καταναλωθηκε μεσα σε 1μιση μερα τα πηρα πισω.Δευτερα πρωι μπηκαν τα λεφτα και Σαββατο πηρα τηλεφωνο στην εξυπερετηση.Ας τους παρει στον 13830 ή να ζητησει να τον παρουν οι ιδιοι και να ζητησει τα λεφτα πισω και να τονισει οτι δεν καταναλωθηκε καθολου.Καλου κακου ας στειλει ενα screenshot απο το MyCU στο σαιτ του CU ή μεσω Viber και να του εξηγησει τι εγινε πριν μιλησει στο τηλεφωνο.Αλλα επειδη τα εγραψα μπερδεμενα θα γραψω τι εκανα με τη σειρα. 1)Μιλησα μεσω fb και εστειλα screenshot οτι δεν καταναλωσα το πακετο 2)Μιλησα τηλεφωνικως και εξηγησα αναλυτικα το προβλημα.Ο φιλος σου ας παρει τηλεφωνο και να τους πει οτι ειχε 17€ και ξαφνικα εμεινε χωρις καρτα γιατι ενεργοποιηθηκαν πακετα που δεν ηθελε και να ζητησει τα χρηματα του πισω.Αμα δεν βγαλει ακρη,καταγγελια στην Ε.Ε.Τ.Τ. Πιστευω πως αμα το χειριστει ετσι οπως εκανα εγω και τους εξηγησει οτι δεν ηθελε ο ιδιος το πακετο θα του δωσουν τα λεφτα πισω.Επισης και στην Q που μου εκλεψαν την Sim και εχασα τα λεπτα και τα MB μου με εδωσαν τα λεφτα πισω. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Γιατί να πάει κάποιος cu;Μείωσαν την ισχή των πακέτων στις 28 ημέρες......και αύξησαν τις τιμές:Πχ 6 ευρώ τα 200'προς όλους..... Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 (edited) Εγω παντως με πληρωμη 10€ σε καταστημα βονταφον πηρα 500mb για 1 μηνα και με 5€ απο τα 10€ πηρα 200' προς ολους, 200' προς βονταφον και ακομα 500mb (συνολο 1γιγα). Και μου εμειναν και 4€ ρεστα. Αυτα ομως ηξερα οτι υπαρχουν. Αυτο που ανησυχουσα ηταν το σημα της βονταφον. Το οποιο εδω κι ενα μηνα στα σημεια που κινουμαι (Χανια και νοτιοανατολικα προαστια της Αττικης ειναι σχεδον ιδιο με της κοσμοτε. Edit: Κι εμενα παντως στη βονταφον Χανιων με εβαλαν να πληρωσω €6 για 200' προς ολους μονο. Στη βονταφον Βυρωνα (οπου δεν ειχα ξαναπαει ποτε) μου ανοιξαν τα ματια για τα προγραμματα cu που παιζουν. Edited September 26, 2016 by fioravanti90 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Γιατί να πάει κάποιος cu;Μείωσαν την ισχή των πακέτων στις 28 ημέρες......και αύξησαν τις τιμές:Πχ 6 ευρώ τα 200'προς όλους..... Ε αν δεν το βολεύει το καρτοκινητο vodafone, πάει cu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 (edited) Σε Vodafone CU: Στείλτε με sms Ν στο 1252 και θα πάρετε δωρεάν 1GB για 4 μέρες μεταξύ 29/9 και 2/10. Edited September 27, 2016 by Panagioths Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Στείλτε με sms Ν στο 1252 και θα πάρετε δωρεάν 1GB για 4 μέρες μεταξύ 29/9 και 2/10. Για voda η cu είναι η και για τα δύο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts