Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μήπως καταργήσουν τη μεταφορά αν ανανεώσεις πριν λήξη?

Τι σε νοιάζει???? 1200' είναι αυτά... Αν δεν τα καταναλώσεις αυτό τον μήνα που να προλάβεις να τα καταναλώσεις τον επόμενο??

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

Θα ξεφτιλίσει τα συμβόλαια και κάθε ανταγωνισμό.....

Ακριβώς έτσι. Κρίμα που είναι μόνο για φοιτητές. Οπως έγραψα και πιο παλιά 'vodafone: η εταιρια του φοιτητή'.

Κι εγώ το ίντερνετ περίμενα να αυξήσουν τα λεπτά ήταν ήδη πολλά. Κρίμα...

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Παιδιά διπλασιάστηκε και το πακέτο των 5 ευρώ.. Edited by Vlasismiriagos

Παιδιά έχω έναν φίλο φοιτητή ο οποίος είναι στο 2ο έτος.

Μπορεί με το πάσο του να με βάλει στο φοιτητικό?

Επειδή σαν να θυμάμαι ότι κάποιοι το κάνανε, γίνεται επίσημα ή με "παραθυράκι"?

Ο αριθμός θα παραμείνει στο όνομα μου ή θα μπλέξουμε με τις ταυτοποιήσεις?

Πρέπει να το έχει κάνει και αυτός φοιτητικό ή να είναι συνδρομητής της Voda ή μπορεί να με βάλει ακόμα και αν ανήκει σε άλλη εταιρία και δεν θέλει να κάνει το δικό του φοιτητικό CU??

Ευχαριστώ για την διαφώτιση!!!

Πρέπει να το έχει κάνει και αυτός φοιτητικό ή να είναι συνδρομητής της Voda ή μπορεί να με βάλει ακόμα και αν ανήκει σε άλλη εταιρία και δεν θέλει να κάνει το δικό του φοιτητικό CU??

Εννοείς να περάσει στον αριθμό σου το ίδιο πάσο? Οχι δεν γίνεται. Το σύστημά τους ελέγχει τα πάσο για διπλοεγγραφές!

Αν βρει όμως φοιτητή που δεν έχει ενεργοποιήσει την φοιτ. προσφορά σε κάποιο άλλο αριθμό τότε μπορεί να την ενεργοποιήσει στο CU φίλου του χωρίς όμως να μεταβιβαστεί ο αριθμός στον φοιτητή;

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Εννοείς να περάσει στον αριθμό σου το ίδιο πάσο? Οχι δεν γίνεται. Το σύστημά τους ελέγχει τα πάσο για διπλοεγγραφές!

Δεν μιλάω για 2πλοεγγραφή.

Σε προηγούμενες σελίδες του τόπικ αναφέρθηκε οτι μπορεί κάθε φοιτητής να "βάλει" στην προσφορά με το δικό του πάσο άλλα 1-2 άτομα.

Τουλάχιστον κάτι τέτοιο κατάλαβα.

Απλά δεν ξέρω αν ισχύει επίσημα ή ήταν κάποιο παραθυράκι που βρήκαν μερικοί και τώρα έκλεισε...!!:blink:

Υπάρχει τρόπος...αν δεν έχει ενεργοποιήσει ο ίδιος το φοιτητικό η ακομα και αν είναι σε αλλη εταιρία μπορείς να πάρεις την προσφορά με το πάσο του.Με λίγα λόγια μπορεις αρκεί να μην χρησιμοποιεί την προσφορά ο ίδιος...δεν χρειάζεται αλλαγή στοιχείων!

Πολύ ωραια! Και απο το πάσο του αλλου τι καταχωρούν; Αριθμό ή και καποιο άλλο στοιχειο;

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

1200 λεπτα + 100 sms προς ολους + 600 mb με 7 €. Ενεργοποιήσεις απο 1/10/13. Καλυτερα δεν γινόταν!

Υπάρχει τρόπος...αν δεν έχει ενεργοποιήσει ο ίδιος το φοιτητικό η ακομα και αν είναι σε αλλη εταιρία μπορείς να πάρεις την προσφορά με το πάσο του.Με λίγα λόγια μπορεις αρκεί να μην χρησιμοποιεί την προσφορά ο ίδιος...δεν χρειάζεται αλλαγή στοιχείων!

Δηλαδή μπορώ να πάω σε ένα κατάστημα και να ζητήσω κανονικά να μου ενεργοποιήσουν το φοιτητικό σε δική μου γραμή με πάσο που δεν είναι στο όνομα μου???:X

Πολύ ωραια! Και απο το πάσο του αλλου τι καταχωρούν; Αριθμό ή και καποιο άλλο στοιχειο;

Επειδή δεν ειμαι φοιτητής και δεν ξέρω πως είναι το πάσο θα σου πω όπως μου το είπαν:Ζητάνε έναν αριθμο που ξεκινάει απο 21 η 22 και εχει αρκετά νούμερα και επίσης την ημερομηνία λήξης.

@Sdoe21 Δεν ξέρω ομως στην σελίδα στο Facebook αλλα και στην εφαρμογή στο Whatsapp αυτο μου είπαν.Και γίνεται απο κει.Δεν πήγα σε κατάστημα οπότε δεν γνωρίζω αν δέχονται εκει

μπορειτε να μεταβιβασετε το νουμερο σας στο ονομα του φοιτητη, να ενεργοποιησει αυτος εκει το XClusive και να συνεχισετε εσεις να το χρησιμοποιειτε (αλλα το νουμερο θα ειναι στο ονομα του φοιτητη πλεον)

απαιτειται η παρουσια του ιδιου του φοιτητη γι ολα αυτα μαζι με πασο και ταυτοτητα απ οτι θυμαμαι

Η προσφορα του surf&email 100 που δινει 500 ληγει σημερα.Πιστευετε θα παρει παραταση η να ανανεωσω σημερα;.Το πακετο μου ληγει 5/10 γι'αυτο.

Ανανεώθηκε και αυτή μέχρι τις 31/01/2013!!

http://www.vodafonecu.gr/gr/about-cu/paketa/paketa-internet/surf-email-100/

Δε ξέρω τι είστε στη βοντα, αλλά συγγνωμη δε θα ήθελα να ξάνα ανταποκριθω σε μήνυμα σας.

(Λες και μιλαω με bot νιώθω η με κάποιον στην εξυπηρέτηση που αντί να κανει τον πελάτη ευχαριστημενο , προσπαθεί να του δειξει ότο έχει άδικο. Τέλος το θέμα απο μένα. )

Για μια φορά ακόμα, κατηγορήθηκα ότι δουλευω σε κινητή τηλεφωνία . Αυτήν την φορά σε Vodafone.

Κρίμα που δεν διαβάσατε ούτε το profile μου , η δημόσια υπηρεσία στην οποία δουλευω , ούτε καν χρησιμοποιεί την Vodafone,

Αλλά είναι εύκολο να πετάμε λάσπη , όταν δεν μας αρέσουν τα γραφώμενα κάποιου . Τέλος να σημειώσω ότι προτιμώ να γράφω την αλήθεια παρά να σας είμαι ευχάριστος.

Edited by Vasileios

Tι να λέμε τώρα, η προσφορά είναι απλά Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Η... Μπράβο Vodafone!!!

Μόνο που γράφει ότι δε θα μεταφέρονται... Ο μόνος λόγος που έβαζα των 7 ευρώ ήταν για να μαζεύονται MB

Μόνο που γράφει ότι δε θα μεταφέρονται... Ο μόνος λόγος που έβαζα των 7 ευρώ ήταν για να μαζεύονται MB

Μεγαλο αρνητικο. Ουσιαστικα χειροτερευει η προσφορά (τουλαχιστον για μενα) αφου και τα 500-600 λεπτα δεν τα εξαντλουσα οποτε τα 1000 ειναι στην ουσια περιττα αλλα τα mb που αθροιζονταν ηταν χρησιμα γιατι μπορουσες να τα χρησιμοποιησεις σε pc.

Η αλήθεια είναι ότι έπρεπε να αυξήσουν και τα mb και τα SMS αλλα εντάξει μια χαρά είναι και τώρα
:w00t:

Μεγαλο αρνητικο. Ουσιαστικα χειροτερευει η προσφορά (τουλαχιστον για μενα) αφου και τα 500-600 λεπτα δεν τα εξαντλουσα οποτε τα 1000 ειναι στην ουσια περιττα αλλα τα mb που αθροιζονταν ηταν χρησιμα γιατι μπορουσες να τα χρησιμοποιησεις σε pc.

Μονο τα mb δεν θα μεταφέρονται ή τα πάντα;;;

Σύμφωνα με την ανακοίνωση δεν μεταφέρεται τίποτα! Βέβαια με κάτι πάρε να χεις και αφού τα πακέτα εγώ είχα 2γιγα συσσωρευμένα! Για χρήση απο το κινητό εμένα προσωπικά μου φτάνουν. Ήθελα λίγα sms Στο 5αρι έτσι 10 15 για έκτακτες περιπτώσεις!

Πάντως παρόμοια ήτανε και η ανακοίνωση περιση! Δεν θυμάμαι να διευκρινιζε για την μεταφορά των υπολοίπων αν ενεργοποιούσες το ίδιο πακέτο! Μένει να το δούμε στην πράξη!

Edited by pReHiStoRik

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked